Mierīga atpūta skaistā, mājīgā vietā

Rakstīts: 10 novembris 2016
Ceļošanas laiks: 1 — 15 oktobris 2016
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Š ī viesnī ca tika izvē lē ta, jo nolē mu braukt bez bē rna, kopā , sarī kot romantisku atpū tu, viesnī ca speciā li izvē lē jā s klusu, prom no pilsē tas burzmas, bet mā jī gu un skaistu.
Mū s ļ oti interesē ja apraksts par laivu pie katra bungalo, tā pē c rezervē jā m bungalo. Bungalo ir viss nepiecieš amais, istabiņ a ir bez raibā m, bet tī ra un mē beles nav salauztas.
Bija laiva, ar to varē ja pa kanā liem-ezeriem peldē t, kā jau Venē cijā ! Romantika visu ceļ u!
Maza pastaiga lī dz jū rai, apkā rt viesnī cai, bet teritorija tik skaista, ka bija prieks pastaigā ties. Jū ra ar zivī m no mola, 300 metrus no krasta zivju, bet ne ī paš i liels skaits, kā arī koraļ ļ i.

Animā cija viesnī cā ir ļ oti mierī ga, bē rniem un pieauguš ajiem, tā pē c bija daudz vecā ka gadagā juma cilvē ku, un pā rsvarā vā cieš i un briti, bija maz krievu.
Jo ceļ oja bez bē rna, tad izlē ma par garā m ekskursijā m, kurā s ar bē rnu nevar doties. Nu, pirmkā rt, izbraucā m ekskursijā Super Utopia, tur bija laiva ar caurspī dī gu dibenu, tad peldē š ana ar masku-spurā m, tad braucā m ar banā nu un vē l vienu plakanu, nezinu kā to sauc, apmeklē jums Utopijas sala, un pusdienas (pā rsteidzoš i garš ī gas, ar jū ras veltē m) uz kuģ a. Turklā t izmaksas bija lē tā kas, nekā piedā vā ja mū su tū risma operators, un mē s devā mies kopā ar pieciem (ar angļ u ģ imeni), un viņ i mums iedeva atlaidi.
Un mans sapnis apmeklē t Aleksandriju piepildī jā s! devā s divu dienu ekskursijā , lai apmeklē tu Kairu. Aleksandrija mani pā rsteidza! Esmu ļ oti gandarī ts, ka nolē mu doties tik garā ekskursijā , protams, ir nogurdinoš i braukt ar autobusu, bet tur neko nevar darī t.
Starp citu, varbū t kā dam noderē s, internetā var atrast (viņ iem ir detalizē ta mā jaslapa, bet es nekur nevaru atrast vizī tkarti ar tā s nosaukumu), ņ ē ma no viņ a ekskursijas, viss ir ļ oti organizē ts, autobuss nekur nekavē jā s, tī rs. Gardi baroja un dzirdinā ja (vī ram tas bija svarī gi).
Un mē s satikā m tū ristus no Kairas viesnī cas, devā mies ar tū roperatoru, tā pē c autobuss no rī ta neieradā s viesnī cā , aizkavē jā s trī s stundas, un autobusam bija salū zis ū dens dzesē tā js.
Es arī gribē ju doties uz Luksoru, bet es neuzdroš inā jos atkal doties tā lu, es gribē ju sauļ oties, kamē r Baltkrievijā lī st lietus)))

Ē ģ ipte, mē s atgriezī simies!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu