Jautājums o Dahab

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
118 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Kā atrast biļetes uz Ēģipti septembrim-oktobrim?
Uz Ēģipti gribam lidot paši.Atpūta septembris-oktobris.Viesnīca Tropitel Dahab Oasis.Pirmo reizi organizēsim Ēģipti bez ceļojumu aģentūrām.Kā atrast biļetes?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2017-05-087 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  28
аватар ollennka
Dīvains jautājums interneta laikmetā, jebkura meklētājprogramma vaicājumam "aviobiļetes" izdos vairākus desmitus apkopotāju, izvēlieties jebkuru. No Maskavas visērtāk ir lidot ar Turkish Airlines ar izmaiņām Stambulā, sanāk 25-30 tūkstoši rubļu vienai personai.
аватар palser
kāpēc Maskava un rubļi uz Ukrainas resursiem .....
аватар palser
harta ir tieša, bet līdzekļi kopumā nebūs lētāki kā pērkot gatavu iepakojumu, esmu vairākas reizes skatījies uz tādiem variantiem Dahabā.
https://chartershop.com.ua/index.php/?country=2&way=10&city=4#race- table
аватар ollennka
Jautājuma autorei profilā ir Krievija, kāpēc viņai vajag reklamēt hartas no Ukrainas?
аватар palser
nu tad piedod, neskatījos
аватар travelsita
Daudzi no jums lido ar pārsēšanos Stambulā vai Minskā. Bet viņi saka, ka tas ir pārāk dārgi. Neskatoties uz to, viesnīcā, uz kuru drīz dosimies, bija 15 procenti no Krievijas. Viņi sūdzējās tikai par neērtu un dārgu lidojumu (pēc draugu teiktā, kuri atgriezās pirms 6 dienām). Politisko konfliktu nebija.
аватар miladka
JĀ ES NETICU POLITISKĀM ATŠĶIRĪBĀM UN KONFLIKTIEM STARP TŪRISTIEM.NO KUR TĀS VAR NĀKT? MĒS VISI EJAM UZ JŪRU. KUR ŠEIT IR POLITIKA? ES ESMU TŪRISTS UN ĀRPUS NO VISĀM ŠĪM PROBLĒMĀM. MAN VAJAG ATPŪTAS. UN JĀ, ES NEKAD NEESMU LIDOJUS UZ ĒĢIPTI VIENS. ES LIDOJU UZ IZRAĒLU, BET TUR VISS IR VIENKĀRŠI, VAI TĀ? TŪRE, PROTAMS, IR VIEGLĀK ŅEMT - ES MAKSĀJU UN NE JUMS NAV PĀRSKAITĪJUMS, NE GALVASĀPES, LAI MEKLĒTU LABĀKUS LIDOJUMU IESPĒJAS. TĀPĒC ES ESMU ZAUDĒJUMS PIRMS LĒMUMA. .... NOVĒLU UKRAINIEŠIEM PĀRPRĀTĪBU UN TOLERANCI VĒRTĒJUMĀ UN KOMENTĀRĀS.UN ĻOTI GRIBU KOMENTĀRI LAPĀ "KRIEVIJA" KRIEVU VALODĀ.TAD LOKĀK LIKĀS.
аватар travelsita
TĀTAD JUMS IR RAKSTĪTS, KA KONFLIKTU NEBIJA, NAV SKAIDRS KAS (Starp citu, KRIEVU VALODĀ)?
аватар miladka
ES TIKAI APSTIPRINĀJU TAVUS VĀRDUS. BET VISPĀR, ES TIKAI GRIBAS DOT JAU BRĪVDIENĀ... TAS IR KAUT KAS TĀ...
аватар travelsita
Kas grib, tas apmeklē Ēģipti (no krieviem). Vai regulāri kursē satiksme no Maskavas uz Kairu? Varbūt tur ir vieglāk nokļūt? Pagājušajā gadā viesnīcā, kurā atpūtāmies (lido caur Minsku), bija tūristi no Sanktpēterburgas.
аватар ollennka
Tiešo lidojumu nav, savienojumi caur Stambulu ir ērtāki, galu galā lidojumu ir vairāk nekā Minskā.
аватар travelsita
Var rezumēt - vai nu caur Minsku, vai caur Stambulu (ērtāk).
аватар miladka
Paldies visiem Mēs ar vīru vairs nešaubāmies par izvēli. bet tagad, lūdzu, sakiet, kad labāk - iepriekš vai izlidošanas priekšvakarā rezervēt vietas lidmašīnā un viesnīcā? tagad tropitel uz 20 naktīm 46 ar "kapekām" tr. Biļetes vēl neesmu apskatījis.
аватар ollennka
Biļetes, protams, iepriekšpārdošanā. Tuvāk izbraukšanas datumam būs dārgāk. Ar viesnīcu ir vienkāršāk, tur cenas tik ļoti nesvārstās, bet ja ir kaut kāds superpopulārs, tad vietas var beigties.
Ja jums nav šaubu, ņemiet to tūlīt.
аватар miladka
vēlreiz paldies visiem!!!!
аватар Zimolga
No kurienes tūristu vidū rodas politiskās nesaskaņas un konflikti? Piemēram, ja blakus atdusēsies cilvēki, kuri šajā karā zaudēja savus dēlus vai radiniekus. Jums kā tādas valsts pilsonim, kurā notiek karš, ir jāsaprot, ka var būt konflikti. Tam nav jābūt, bet tā varētu būt. Īpaši tad, kad politika vairs nav politika, bet karš. Un krievi no tā nevar atrauties. Lai gan, iespējams, tev paveiksies, un šis mēmais nemaz necelsies.
аватар miladka
Es pilnībā saprotu savas ģimenes bēdas. Man žēl, ka miera laikos kādreizējās brālīgās tautas karo pretējās barikāžu pusēs. bet es esmu miermīlīgs cilvēks un personīgi nevienam ļaunu neesmu nodarījis.Droši vien to saprot arī tie,kas saskaras ar kara seju.Vismaz pamēģināšu ko līdzīgu un teikšu,ja būs tāda situācija.ja būs,tad a īsts mazākums.Nu sirsnīgs cilvēks nebrauks atvaļinājumā.Sēros, lūgsies utt. un noteikti neizņems uz nejaušiem atpūtniekiem.Jā, un vēl.. 2015. gadā Tropitelā bija daudz cilvēku no Ukrainas. un tāpēc mūsu bizness ir ballīte. mums nav ar ko dalīties.
аватар zolyshka111
kāpēc jūs nevēlaties braukt caur Kijevu kā komplekso ceļojumu? Man ir paziņas - Minskas iedzīvotāji, viņi lido tikai caur Kijevu, pieklājīgi taupa. Nopirkām tūri caur Ukrainas operatoru, atbraucām ar nakts vilcienu Maskava - Kijeva un voila, bez problēmām aizlidojām ar čarterreisu no Borispiļas vai Žuļanas, ietaupījumi ir ievērojami un finansiāli un īslaicīgi nekā ar pārsēšanos caur Minsku un Stambulu.
аватар miladka
paldies. mēs tādu maršrutu neplānojām. padomāsim!
аватар ollennka
Varbūt tāpēc viņi nevēlas, jo arī uz Kijevu nav lidojumu.)))
Vilciens - 13 stundu zaudējums, robežsargi pašā nakts vidū, vairs neizskatās pēc atvaļinājuma...
аватар zolyshka111
ollennka - Nu, minskieši naktī brauc ar vilcienu (vai ir pat tiešais mikroautobuss no Minskas uz Borispoli) (Stambulā, mainoties, var zaudēt arī 5-8 stundas), bet viņi ietaupa līdz 800 USD tūre nekā lidojot no Minskas. Ja naudas taupīšana tev nav svarīga un tev patīk pašam lidot pa Stambulu – Dievs palīdz.
аватар ollennka
Piekrītu, ka katram ir savas prioritātes. Ja ir svarīgi atpūsties un nekrāt naudu, es labāk lidotu caur Stambulu. Pārskaitījums no pusotras līdz 4 stundām.
Vilciens + čarterreiss, pastāv arī risks pārcelt lidojumu. Labi, ja no 3:00 reiss tiek pārcelts uz 17:00, īslaicīgiem zaudējumiem vienkārši pieskaita dienu. Ko darīt, ja ir otrādi? Vai ir kāda prakse mainīt lidojumu, ja tūrists brauc ar vilcienu un viņam nav laika čarterreisam?
аватар miladka
jā,viss nav vienkārši un riskanti.neatvērās,smirdēja,piesmakums-tāda adaptācija....tāpēc gribētos kautko taisnāku no lidojumiem.
аватар zolyshka111
Nu, vienmēr pastāv risks. No viņa neviens nav pasargāts. Var jau iepriekš ierasties ar vilcienu, pastaigāties pa to pašu Khreshchatyk (tagad viss zaļš, kastaņi zied), Kijevā ir daudz interesanta (būs pat bonuss par atvaļinājumu jūrā). Atmodiniet savu avantūrismu, būs daudz iespaidu un emociju))) Starp citu, pēdējā laikā, ja lidojumi tiek pārcelti, tad vēlāk, bet ne agrāk. Un, ja autores reiss uz Minsku kavējas (teiksim) un viņa kavējas arī uz nākamo reisu no Minskas uz Ēģipti? )))
аватар zolyshka111
Autor, ko jūs vēlaties, tas ir atkarīgs no jums.
аватар Zimolga
Es šeit pievienošu savus divus šķebinošos divus centus. Krievus nedrīkst ielaist Ukrainā uz robežas bez paskaidrojumiem. Uz robežas dienējošie draugi teica, ka tā notiek.
Ja lido caur Ukrainu, tad, iespējams, tas tomēr ir tuvāk no Harkovas. Un cena būs daudz patīkamāka nekā no Stambulas, it īpaši, ja ņem par "karsto" cenu.
аватар Veter.Peremen-Nadezhda.Kurganskaya
Manā darba laikā viesnīcās (jau pēc lidmašīnas avārijas) krievi uz Ēģipti lidoja caur Stambulu vai Minsku.
аватар miladka
paldies. jautājums noņemts
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Dahab
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl