Normāla viesnīca par cenas un kvalitātes attiecību

Rakstīts: 16 septembris 2015
Ceļošanas laiks: 1 — 8 septembris 2015
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 6.0
Godī gi sakot, pat slinks, lai rakstī tu par š o viesnī cu, vē las uzrakstī t daudz labas lietas par paš u Dahabu. Bet varbū t kā dam noderē s mans apskats, jo, izvē loties viesnī cas, koncentrē jos uz atsauksmē m. Cenš os bū t objektī vs.
Es devos atvaļ inā jumā ar draugu. Mē s nolē mā m apmeklē t Dahabu, jo mums patī k snorkelē š ana, nirš ana un ļ oti vē lē jā mies izmē ģ inā t vindsē rfingu.
Viesnī ca tika izvē lē ta kā labā kā cenas un kvalitā tes attiecī ba ekonomiskajā segmentā (tā kā nav iespē jas iegā dā ties lē tus lidojumus no Kijevas, nolē mā m veikt komplekso ceļ ojumu).

Reģ istrē š anā s bija normā la, ņ emot vē rā , ka bija vē la nakts. Sonjas reģ istratū ras darbiniece ilgi meditē ja pie datora piesmakuš ā un tumš ā zā lē , bet pē c 20 min. nē sā jā m rokassprā dzes un viss gā ja gludi.
Viesnī cā patika ī paš ā mierī gā un nesteidzī gā atmosfē ra, tai ir savs š arms (salī dzinot ar 5*, 4*Sharma sā kumā tas nedaudz pā rsteidz, bet zinā jā m uz kurieni ejam).
Teritorija viesnī cas teritorija ir normā la, jā - nogalinā tas palmas un maz zaļ umu, pludmalē nav ģ ē rbtuvju un tualetes, bet duš a ir un darbojas. Baseini ir ļ oti netī ri, un mē s aizmirstam pat pieskarties ū denim. .
Rifs ir ļ oti skaists ar dzī viem koraļ ļ iem un daudz dzī vniekiem, viļ ņ i ir diezgan spē cī gi pat salī dzinot ar kaimiņ u Tropitel, iesaku ņ emt pleznas. Pontons ir normā ls, var doties uz blakus viesnī cu un no pontona Tropitel peldē t uz nirš anas vietu Canyon, neviens to neliedz. Dahabas zemū dens pasaules skaistums aizē no visus iespē jamos trū kumus.
Par istabas un viesnī cas trū kumiem:
Pirmais, kam pievē rš uzmanī bu, ir netī rā s stikla sienas vestibilā un reģ istratū rā , viss tiek nomazgā ts simboliski (tad pā rstā j pamanī t).
Istabas ir normā las, bet viens no desmitiem strā dā ja ar rozetē m, ž ē l, ka manam profesionā lajam fē nam nodega spraudnis, un tad stacionā rais kontaktdakš a: -)), dabū jā m saplī suš u ledusskapi ar izkusuš u kontaktdakš u, gā ja pē c kā rtas lai redzē tu visu viesnī cas personā lu, tā pē c neviens un nemainī jā s : )))

Starp citu, tur ir ī paš a pieeja personā lam, š odien reģ istratū rā vadī tā js, rī t bā rmenis, bet vakarā dež urants pie vā rtiem, bet puiš i ir diezgan jauki un pieklā jī gi. Houseman, kurš uzkā pa istabā , uzvedā s nelegā li, bija nekaunī gs, teica pavisam neķ ī tras lietas, izpleta rokas, nā cā s ar spē ku izkļ ū t no telpas. Dvieļ i tika mainī ti vienu reizi, bet tie smirdē ja aizdomī gi un neizskatī jā s tī ri.
Ē diens - bez gardumiem, milzī gs trū kums - jogurta un mē rč u trū kums. Un nepaliec izsalcis, bet negaidi ī paš u daž ā dī bu.
Ē dā m tur reti, jo viesnī cā pavadī jā m ļ oti maz laika un labprā tā k nogarš ojā m kaut ko no vietē jiem ē dieniem, centrā lajā laukumā var iegā dā ties gardus falafelus, kā arī lē tus augļ us. (parā diet, kur to var izdarī t jebkurš taksists. Nā kamreiz es izvē lē tos bezspē cī gu sistē mu š ajā viesnī cā.
No maniem personī gajiem subjektī vajiem iespaidiem - ar taksi var braukt jebkur, lē ti, nav bailī gi un jebkurš taksists piedā vā ekskursijas programmu. Mē s sastapā m puisi, kurš izrā dī jā s lielisks gids (lai gan mē s viņ u tik tikko atstā jā m 3. dienā ), un par taksometra cenu apskatī jā m Dahabas skaistā kā s vietas, viņ š konsultē ja lē tu vindsē rfinga instruktoru un mums bija lieliska diena lagū nā.
No nirš anas centriem varu ieteikt Octopus World Dahab Diving Center, kas atrodas krastmalā , gandrī z pretī Shark restorā nam, lielisks personā ls, vislabā kie iespaidi par nirš anu, ir krieviski runā još ā instruktore Nataš a.
Restorā nā Draugi ē da jū ras veltes, visur dzē ra kafiju un svaigus augļ us un nebija nekā du vē dera problē mu. .
Iepirkš anā s notika slavenajā Gazalas lielveikalā.
Starp citu, Dahaba ir pirmā vieta Ē ģ iptē , kur ir ē rtā k samainī t naudu un nemaksā t dolā ros, jo viņ i biež i nevar atrast nodoš anu.

Es atgriezī š os Dahabā , bez š aubā m, vai atgriezī š os viesnī cā , tikai tad, ja nebū s iespē jas nopirkt biļ etes un ī rē t dzī vokli.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu