Briesmīga viesnīca

Rakstīts: 25 septembris 2015
Ceļošanas laiks: 10 — 20 septembris 2015
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Tikko atbraucu no š ī s viesnī cas. Par viesnī cu lasī ju daudz atsauksmes, pā rsvarā pozitī vas. Un tagad, pē c tā s apmeklē juma, esmu pā rsteigts par tiem, kas rakstī ja š ī s atsauksmes. Man nav skaidrs, kurā s viesnī cā s viņ i iepriekš ir atpū tuš ies, ja viņ i Le Meridien novē rtē ja kā izcilu 5 * viesnī cu? 3* viesnī ca, ne vairā k. Ē ģ iptē biju 12 reizes, turklā t pirmo reizi tā dā bedrē . Visas viesnī cas, kuras es apmeklē ju iepriekš Š armā , Hurgadā , Makadi, Sahl Hasheesh, Soma Bay, pē c visiem kritē rijiem ir daudzkā rt augstā kas nekā š ī . Viesnī cā pilnī gi viss, sā kot ar reģ istratū ru un vestibilu, ir vecs, netī rs, nesakopts, nolietots. Par restorā nu vispā r nevar nosaukt š o vā rdu, tā ir tikai ē dnī ca-ē dnī ca, turklā t vē l netī ra un nolietota. Krē sli visi saplī suš i un salauzti, galdi lipī gi un taukaini, es vispā r klusē ju aiz logiem, sienā m un palodzē m, viss netī rs ar zvirbuļ u izkā rnī jumiem. Nu vismaz trauki ir no trauku mazgā jamā s maš ī nas, tā tad tī ri. Ē diens ir pretī gs un ļ oti nabadzī gs.
Katru dienu veca liellopa gaļ a mē rcē , vistas un zivs fileja (piemē ram, sams), sautē ta kaut kā dā gļ otainā mē rcē , makaroni, rī si un veģ etā ri vā rī ti dā rzeņ i. Divas reizes 11 dienā s viņ i cepa cietas melnā s liellopa gaļ as kotletes un 2 reizes kalmā ru gredzenus. Pirmajiem 2 zupas veidiem - vermicelli un krē mzupa. No rī ta - olu kultenis, desiņ as, musli, brokastu pā rslas ar aukstu pienu un skā bo jogurtu. Konditorejas izstrā dā jumi ir parasti, bet ļ oti maz no tiem, Ē ģ iptes austrumu saldumi bija tikai vienu reizi no trim veidiem. No dā rzeņ iem tikai tomā ti, gurķ i, paprika un marinē tas olī vas, salā tus taisī ja no visa, kas palicis no brokastī m un pusdienā m un ar apš aubā mu mē rci. Tā pē c mē s tos neē dā m. No augļ iem - melone, apelsī nu un greipfrū tu apļ i, dateles. Tas ir viss 11 dienu atpū tas diapazons. Uz grila nekad neko nav darī juš i, tur pat tuvu nav. Dzē rieni jā apspriež atseviš ķ i.
Viens pluss š ajā jautā jumā ir tas, ka no rī ta deva svaigi spiestas sulas, kas stā vē ja uz galda tū biņ ā s un varē ja dzert daudz, apelsī nu, ā bolu un pā ris reizes gvajavi. Pā rē jie dzē rieni un tī rs ū dens bija jā pasū ta pie viesmī ļ iem, un tas ir pilnī gs atas. Sā kumā viņ i jū s nesaprot, un tad jums ilgi jā gaida pasū tī jums, un viņ i var atnest ne to, ko pasū tī jā t. Man radā s iespaids, ka viņ i negrib saprast, jo jā bū t lielam stulbim, lai nesaprastu ruma-kolu, vai mohito kokteili. Un tomē r ir ļ oti svarī gi, lai minibā rs bū tu par maksu, tas ir saprotams, tač u arī ū dens pudele uz galda istabā un vannas istabā par zobu tī rī š anu tiek maksā ta, tas ir, ū dens jā ņ em dzerš anai restorā nā vai pludmalē bā rā nav nekur citur. Kad mē s izrakstī jā mies, mē s samaksā jā m $ 6 par 3 pudelē m ū dens un $ 1 par agro reģ istrē š anos (mū s reģ istrē jā s pē c ieraš anā s plkst. 10), lai gan neviens mū s par to nebrī dinā ja. Protams, tie ir sī kumi, bet jā atzī st, tie ir ļ oti nepatī kami.

Visiem dzē rieniem visur ir jā paraksta nulles č eki. Smieklī gā kais ir tas, ka viesnī cā nav nevienas kafejnī cas un restorā na, kur pa dienu varē tu kaut ko uzkost, tas ir, ja kavē brokastī s vai pusdienā s, aizmirsti par ē dienu, pat garoziņ u neatradī si. maizes. Pie mums viesi bā rā pludmalē prasī ja vai var pasū tī t kaut ko ē damu, atbildē ja, ka tikai pē c pasū tī juma no restorā na par maksu. Tas ir viss iekļ auts jums! Nav arī a la carte restorā nu. Pludmale ir š ausmī ga, sauļ oš anā s krē sli ir saplē sti un salauzti, lietussargi arī , un to ir maz. Pī tā s olas ņ ē ma tikai ģ imenes ar bē rniem, un nā cā s apmierinā ties ar salauztu aprī kojumu. Bet jū ra skaista, ieeja no mola, bet maza. Rifu nav, ir atseviš ķ as zivis, ū dens tī rs, silts, var peldē t. Viesnī cā ir 2 peldbaseini ar jū ras ū deni - bē rnu un dziļ ā ki, tas, protams, ir pluss. Tač u peldē ties tajos nepaguvā m, jo ​ ​ viesnī cu 90% apdzī vo arā bi. Viņ i tur ir tumš i.
Katrā istabā ir kā ds arā bu vī rietis, 2-3 sievietes un 2-4 bē rni. Un š ī s sievietes tumš ā s drē bē s un bē rni visu dienu nosē dē ja š ajos baseinos lī dz kaklam, jo ​ ​ karstums bija lī dz 40 grā diem un viņ iem bija tik forš i. Acī mredzamu iemeslu dē ļ neviens no mū su viesiem neienā ca baseinā . Par laimi, viņ i neprot peldē t, lai gan jū rā peldē jā s bez tiem. Vai varat iedomā ties, kas notika ē damzā lē vakaros un no rī ta! Arā bi un viņ u bē rni ir visur, grā bj visu ar rokā m, kliedz, č ī kst, vienkā rš i š ausmas. Nezinu, varbū t kā ds jau ir atpū ties pie vietē jiem, bet man tā ir pirmā reize, un tas ir BRIESMĪ GI! Istabas normā las, mē beles vecas, santehnika laba, viss darbojā s, kondicionieris mazliet trokš ņ ains, bet izturams. Gultas ē rtas, palagi un dvieļ i tī ri un jauni. Iztī rī ta viduvē ji, 11 dienā s gulta mainī ta 1 reizi, dvieļ i mainī ti katru dienu, jo nometā m uz grī das. Animā cijas nebija, t. i. , nē , vispā r pat fona mū zikas teritorijā un pludmalē nav.
Viesiem ar bē rniem nekā dā gadī jumā nevajadzē tu doties uz š o viesnī cu, bē rniem nav nekā - ne kluba, ne ē dinā š anas, ne pludmales, ne animā cijas, tikai pamests, nesakopts rotaļ u laukums.
Es uzrakstī ju š o atsauksmi, lai tiem, kas gatavojas doties uz š o viesnī cu, bū tu priekš stats par to un viņ i neiekristu tā du negodī gu ceļ ojumu aģ entu kā mē s lamatā s, un jū su atvaļ inā jums viņ iem sagā dā ja prieku un baudu. Un paturiet prā tā , ka š ī viesnī ca Dahabā tiek uzskatī ta par labā ko, varat iedomā ties, kā das ir visas pā rē jā s.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu