Dahab Lagoon Club & Resort 4*– Atsauksmes

14
Novērtējums 8.010
№2 viesnīcas reitingā Dahab
8.4 Numurs
8.4 apkalpošana
8.9 Tīrība
8.6 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas tieši Sarkanās jūras piekrastē, 3 km attālumā no Dahabas centra un 120 km attālumā no Šarm eš Šeihas. Atvērts 1993. gadā. Pēdējā daļējā renovācija notika 2017. gadā. Piemērots romantiskam ceļojumam, ģimenes atpūtai vai ceļojumiem ar draugiem.Vairāk →
аватар pva3110
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m. Paldies visiem, kas tos atstā j, citā di bū tu grū ti paņ emt. 1. Protams, viesnī ca nevelk 10, ak vai. Telpas ir vecas konstrukcijas (tā s ir virs 25 gadiem), tā pē c vietas ir maz gan vannas istabā , gan iekš ā . … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m. Paldies visiem, kas tos atstā j, citā di bū tu grū ti paņ emt.

1. Protams, viesnī ca nevelk 10, ak vai. Telpas ir vecas konstrukcijas (tā s ir virs 25 gadiem), tā pē c vietas ir maz gan vannas istabā , gan iekš ā . Ja bē rnam tiek pieš ķ irta papildus gulta vispā r nepā ries. Vai arī paņ emiet dā rgā ku istabu. Viss ir vecs, bet darbojas. Conder strā dā , bet rada lielu troksni, ar to naktī s gulē t ir nereā li. Kad mē s reģ istrē jā mies, mē s redzē jā m istabu un gribē jā m to mainī t. Tomē r..."uzlaboš ana" maksā +20$ dienā ! Turcijā +20$ atrisinā ja problē mu uz visu uzturē š anā s laiku. Mums bija ž ē l $160. Televizorā bija 1+1 kanā ls, skatī jā mies no rī ta pludmales priekš ā.

2. Ē diens - viss kā parasti Visiem t. sk. Brokastī s sojas desiņ as, kausē tais siers. Tā pē c viņ i ē da / vai vā rī tu + salā tus + konditorejas izstrā dā jumus un tē ju / sulu. Milzī gs mī nuss - nav ne rozī ņ u, ne ž ā vē tu aprikož u, ne hurmu, ne banā nu, ne ā bolu.
Pusdienas - 2 veidu zupa, nu, kartupeļ i, vermicelli, sautē ti dā rzeņ i, salā ti, liellopu gaļ a, vista un zivs (viena veida un ne pā rā k, viņ i to nevar pagatavot). Uzlejiet pie bā ra hosh hosh, vismaz plastmasas "glā zi" nekavē joties (ja nepiecieš ams).

Vakariņ as ir labā kas par pusdienā m ar ē dienu izvē li, kā arī kaut ko uz grila.

Secinā jums - ē diens labs, kā jau Ē ģ iptei, bet ne ledus...Ja esi bez bē rniem, tad var mierī gi paņ emt brokastis un vakariņ as.

Ū dens atnesa 2 pudeles pa 0.5 uz istabu. Man joprojā m nepatika, es tur ielē ju sulu. Dienas laikā ū deni tikai plastmasas glā zē.

3. Teritorija. Diezgan liels un tī rs. Zā le ir aplaistī ta, kaut kas saindē ts ar dū miem, bet nevar atstā t telpu atvē rtu - ielidos muš as un odi. Viss ir vienkā rš i, viņ i ietaupī ja uz dā rznieka rē ķ ina.

4. Animā cija. Š ajā viesnī cā š ā da veida aktivitā tes pilnī bā nav. Bija 3 (! ) loaferi, mē s viņ us uzmā cā m - dod man loku, dod man š autriņ as, dod mums volejbolu.
Atbilde bija: "Lielais Boss mums nedeva nevienu no š ī m detaļ ā m. Personī gi man nav nekā. " Kā pē c viņ iem bū tu jā maksā s / n - nav skaidrs.

Vakarā (reizi nedē ļ ā ) kā da meitene (viena!!! ) mē ģ inā ja atdarinā t kaut ko a la vē derdejas, lī dz viņ ai paš ai un nelielai publikai apnika. Tad puisis savija svā rkus — vismaz kaut ko izklaidē ja. Tas viņ am labi padevā s.

Tas viss ar animā ciju. Bē rni parasti bē g.

5. Pludmale. Kopumā tas ir tas, uz ko mē s gā jā m. Liela smilš u pludmale lagū nā . Viļ ņ i tikai no laivā m. Maiga saule, silts dzidrs ū dens, vienmē r brī vi sauļ oš anā s krē sli, bez cilvē kiem un tī ras smiltis (nav izsmē ķ u, sastrē gumu utt. ). Š eit ir viesnī cas galvenais zirgs!

Koraļ ļ u, protams, arī nav, bet zivis peld. Š eit ir skaistums gan bē rniem, gan pieauguš ajiem.

Kam pū ķ i vai vindsē rfings, iziet pā ris nodarbī bas vai izklaidē ties - pa labi vai pa kreisi no pludmales nomas ar instruktoriem.
Mē s, sē ž ot bā rā ar alu (starp citu, nav slikti), skatī jā mies uz profesionā ļ iem un iesā cē jiem. Š arms.

6. Apakš ē jā lī nija. Mē s pā rskatī jā m fotogrā fijas. Uz tiem, dī vainā kā rtā , viesnī ca izskatā s labi, pat skaista saulē . Kas attiecas uz Ē ģ ipti - nav slikti, bet ne 10. Mans vē rtē jums ir 7.5. Cena, manuprā t, ir nedaudz augsta. Kalpotā ji ir pieticī gi un netraucē (kā dila, kā tevi sauc utt. ).

No Š armas jā iet nedaudz vairā k kā stundu, personī gais marš ruta autobuss. Paš ā Dahabā nav ko darī t.

Mē s devā mies pieklā jī bas labad (3 USD tur, 3 USD atpakaļ ). Netī ri, rā pojoš i restorā ni. Ir viens lielveikals, kur pieņ em karti. Tur nopirka kastī ti ar datelē m. Labi, ka izbraukš ana bija agra, citā di pie izrakstī š anā s (plkst. 12:00) rokassprā dzes tiek nogrieztas un tagad ē diens par naudu (viss nost: ) ). Ir tuvā k doties uz Izraē lu (nekā no Š armas), bet tas neietekmē kopē jo ekskursijas cenu, tikai autobusā jū tat mazā ku diskomfortu.

Forš a jū ra. Patī kamu atpū tu.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viss, kas bija teikts, tā tad viss bija ī stenī bā . Apkā rtē jo viesnī cu dē ļ Dahabā tā ir viena no labā kajā m. Ierados nedaudz agrā k, lai gan reģ istrē š anā s š eit 14, un izbraukš ana 12, man tika dota iespē ja piemaksā t par pusi dienas un viss bija bez problē mā m, viņ i uzreiz nokā rtojā s. … Tomēr ▾ Viss, kas bija teikts, tā tad viss bija ī stenī bā . Apkā rtē jo viesnī cu dē ļ Dahabā tā ir viena no labā kajā m. Ierados nedaudz agrā k, lai gan reģ istrē š anā s š eit 14, un izbraukš ana 12, man tika dota iespē ja piemaksā t par pusi dienas un viss bija bez problē mā m, viņ i uzreiz nokā rtojā s. Teritorija ir ļ oti zaļ a un jauka. Tuvumā esoš ā s viesnī cas nemaz nav tik skaistas kā š ī , tieš i piemē rotas Dahabai. Ir liels zils lī cis, kas viss ir smilš ains. Š ī s vietas labā ir tā , ka kopā ar bē rniem var lieliski atpū sties. Un, kas nodarbojas ar vindsē rfingu un kaitoš anu, š eit pastā vī gi pū š vē jš . Tu nā c no krasta un uzreiz sekls ū dens, bez viļ ņ iem un cietas smiltis. Kam patī k nirt un redzē t koraļ ļ us - š ī viesnī ca nav piemē rota, jums jā iet nedaudz tā lā k. Te var apmesties ū denslī dē ji, jo te ir kluss un mierī gs, bet pē c tam viņ i dodas uz citā m vietā m, un te vienkā rš i pā rnakš ņ o. Ir ļ oti skaista teritorija, ko ieskauj kalni. Lieliska viesnī ca, man ir ar ko salī dzinā t. Wi-Fi uztver visur, bet atkarī bā no attā luma. Interneta kvalitā te ir laba un darbojas bez traucē jumiem. Vakarā vairā k ir Wi-Fi lejupielā de, bet sū dzī bu nav. Ē diens 4 no 5, atbilst 4 zvaigznē m. Neesmu mē ģ inā jis alkoholu, bet cilvē ki teica, ka tas nav slikti. Ja jū s dodaties uz š ejieni, labā k ņ emt lī dzi aplokus, jo pie mums bija gadī jums, ka cilvē ks kaut ko iedū ra un bija jā meklē medicī niskā palī dzī ba. Un arī lauvu zivis peld lī dz krastam, jums jā bū t uzmanī giem. Lai gan slimnī ca atrodas 3 minū š u braucienā no viesnī cas, bet labā k iztikt bez tā s. Š ī s viesnī cas kontingents ir ļ oti daž ā ds un visiem ļ oti patī k. Ē ģ iptei tieš ā m ļ oti laba liela un skaista viesnī ca. Iesakā m relaksē još ā m brī vdienā m.
аватар kukharets_muraya500
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Skaistā kā viesnī ca! ! ! Apstā dī jumu dumpis, Ziedi, palmas. . . Zaļ ie zā lieni ir vienkā rš i neticami gan platī bas, gan maiguma ziņ ā . Tas rada vē lmi uzkrist viņ iem un apripot. Atpū ta no 17.02. 2012 lī dz 25.02. 2012. VISS IEKĻ AUTS. … Tomēr ▾ Skaistā kā viesnī ca! ! ! Apstā dī jumu dumpis, Ziedi, palmas. . . Zaļ ie zā lieni ir vienkā rš i neticami gan platī bas, gan maiguma ziņ ā . Tas rada vē lmi uzkrist viņ iem un apripot. Atpū ta no 17.02. 2012 lī dz 25.02. 2012. VISS IEKĻ AUTS. Numurs ar skatu uz dā rzu. Ieeja istabā no divā m pusē m. Brī niš ķ ī ga veranda ar krē sliem un sauļ oš anā s krē sliem. Skats no tā ir vienkā rš i fantastisks. Ē rta liela smilš u pludmale. Personā ls ir vienkā rš i lielisks! Visi ir tik draudzī gi, uzmanī gi, neuzbā zī gi. Mē s tikko iemī lē jā m š o viesnī cu un noteikti tur atgriezī simies. Ī paš i gribu pieminē t bā ra Sultan bā rmeni - Karimu, pludmales bā ra Mukhamed bā rmeni, dziedā tā ju Magdi (dziedā ja Sultan bā rā . Repertuā rs SUPER! ), restorā na personā lu - Reda, Amr, Teica, Abu Abdal. Laikapstā kļ i bija lieliski. Grā di zem 30. Jū rā.22-23 grā di. Pirmos trī s vakarus viņ i valkā ja jakas. Tad kļ uva tik silts, ka pat vakarā viņ i valkā ja ī sā s piedurknes. Istabas ir ļ oti skaistas. Viss ir izremontē ts. Gultas ļ oti ē rtas! ! ! Š ī kalnu, jū ras, ziedu, palmu kombinā cija ir fantastiska! Š ķ iet, ka esat paradī zē .
аватар Dobrogor
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lielā kā un zaļ ā kā viesnī ca Dahabā . Kam nepatī k klaiņ ojoš ie pū ļ i ap viesnī cu, cilvē ku jū ra pludmalē un bā ros, restorā nos - jums š eit patiks. Gandrī z visa lagū nas piekraste ir Koralia pludmale (apmē ram 800 metri); gar pludmales malā m ir bā ri, sē rfoš anas stacijas, kas atrodas netā lu no kvadraciklu nomas un zirgu izjā des gar jū ras iesmu. … Tomēr ▾ Lielā kā un zaļ ā kā viesnī ca Dahabā . Kam nepatī k klaiņ ojoš ie pū ļ i ap viesnī cu, cilvē ku jū ra pludmalē un bā ros, restorā nos - jums š eit patiks. Gandrī z visa lagū nas piekraste ir Koralia pludmale (apmē ram 800 metri); gar pludmales malā m ir bā ri, sē rfoš anas stacijas, kas atrodas netā lu no kvadraciklu nomas un zirgu izjā des gar jū ras iesmu. Personā ls ir labi apmā cī ts, draudzī gs un absolū ti neuzkrī toš s, kas Ē ģ iptē ir retums. Koralia teritorija ir ī sts parks ar milzī gu skaitu palmu un eksotisku augu, daudz ziedu. Februā rī mē s visi bijā m zaļ i bez plikiem pleķ iem, vairumam istabu verandas ir apraktas sarkanos ziedos. Istabu ē kas ir nelielas un pietiekami tā lu viena no otras, kas ir ļ oti ē rti. Dzī vojā m skatu uz jū ru - super un skats un istabiņ a. Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs. Vakariņ ā s tematiskā virtuve: grila vakars, zivju virtuves vakars, itā ļ u virtuve, tī tara un citu putnu vakars u. c. Pā rmaiņ ai ir arī restorā ns Lagoon ar lieliskā m jū ras veltē m un taju restorā ns. Atceros bā ru Sultan, kurā katru vakaru skan dzī vā mū zika. Baseins ir labs, bet ierodoties bija nedaudz vē ss, par pieciem grā diem aukstā ks nekā jū rā . No viesnī cas trū kumiem dzē rieni pa dienu un vakarā ir tikai no bā ra, pē c tam arī tiek lū gts parakstī ties par savu kontroli. Tā pat koraļ ļ i lagū nā ir vā ji. Lai nirt, redzē tu zivis un koraļ ļ us, labā k ir doties tā lā k par iesmu – ir Koraļ ļ u dā rzi un nedaudz tā lā k Napoleona rifs. Vakara pastaigu un iepirkš anā s cienī tā jiem patiks ceļ ojums uz Masbadu – vienu no Dahabas ciemiem, kur krastmalas krastos ir koncentrē ti veikali, veikali un restorā ni. Tas ir tuvu Korā lijai – taksometrs maksā.10 mā rciņ as.
Rezumē jot - brī niš ķ ī ga viesnī ca-parks ar labu ē dienu, atpū tu un apkalpoš anu. Ieteikt
аватар LekaLeka
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir ļ oti laba. Neskatoties uz to, ka tas ir novietots kā.4 * nā kamreiz Dahabā mē s paliksim tikai tur. Teritorija ir brī niš ķ ī ga. Sakarā ar to, ka viesnī ca tika uzcelta viena no pirmajā m š ajā lī cī , tai ir daudz savas zemes, tā pē c visas istabas ir ļ oti ē rtas, "neelpo viens otram pa pakausi" un var vienmē r atrodiet kā du nomaļ u stū rī ti atpū tai. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti laba. Neskatoties uz to, ka tas ir novietots kā.4 * nā kamreiz Dahabā mē s paliksim tikai tur. Teritorija ir brī niš ķ ī ga. Sakarā ar to, ka viesnī ca tika uzcelta viena no pirmajā m š ajā lī cī , tai ir daudz savas zemes, tā pē c visas istabas ir ļ oti ē rtas, "neelpo viens otram pa pakausi" un var vienmē r atrodiet kā du nomaļ u stū rī ti atpū tai. Viesnī cu uzcē la izraē lieš i, un tad to pamatā bija nevis komerciā la pieeja, bet gan koncentrē š anā s uz apstā kļ u radī š anu atpū tnieku pilnī gai atpū tai - lieli un mī ksti zaļ i zā lieni, uz kuriem ir tik patī kami gulē t pē c vakariņ ā m, daudzi ziedoš i koki, milzī gas palmas utt. , kas ir ļ oti maza blakus esoš ajā Hiltonē un Š veices innā , jo, gluž i pretē ji, viņ i ļ oti blī vi nokomplektē ja savu teritoriju ar ē kā m un baseiniem (viss ir burtiski blakus). Tā pat lielā s un paplaš inā tā s teritorijas dē ļ Coralii ir ļ oti gara un ē rta smilš u pludmale. . Pat ar gandrī z pilnu viesnī cas noslogojumu pludmalē vienmē r ir daudz brī vu sauļ oš anā s krē slu, un tie ir novietoti diezgan lielā attā lumā viens no otra. Arī viss pā rē jais bija lieliski: ē diens ļ oti pieklā jī gs (piemē ram, "krievu virtuves" vakariņ ā s mū s cienā ja ar lieliski pagatavotā m grilē tā m paipalā m un kupā tiem). Istabas arī labas, visas atjaunotas, vecas mē beles tajā s neredzē jā m, diezgan plaš as, pie sienas plazmas televizors (tie kas skats uz jū ru ir nr. 100 - 125, par citiem nezinā m) 50 metri. no jū ras, ar ziedoš u koku virs verandas un ar piekļ uvi no verandas uzreiz uz maigi zaļ u zā lienu. Tī rī š ana notiek regulā ri, istabā s ir fē ns. Personā ls ļ oti draudzī gs, visi pieprasī jumi tika izpildī ti nekavē joties. Arī vā cu Harry Nass sē rfoš anas stacija viesnī cas pludmalē mums patika vairā k nekā jebkuram citam, pat krieviem. Cenas ī res aprī kojumam JP 2011 visā s stacijā s ir vienā das, bet vā cietim stacijā ir ideā la kā rtī ba, lī dz viņ am bija 100 metri no istabas un vienmē r vē ja skā buma gadī jumā vā cu stacija savus sē rfotā jus savā c uz motorlaiva, lai mierī gos apstā kļ os nezaudē tu spē kus, nogriež oties lī dz punktam, un viesnī cas omulī gais pludmales bā rs atrodas tieš i pie š ī s stacijas. Viesnī cā vakaros klusums, viesnī cas grandbā rā kaut kā da animā cija, bet parasti tur nekas ī paš i nenotiek. Tā pē c nav kur tusē t. Bet š ajos nolū kos jū s varat doties uz Dahabu (3-4 USD ar taksometru) vai rakņ ā ties gar krastu uz Krievijas sē rfoš anas stacijā m, kur vienmē r varat pievienoties dzerš anas kompā nijai. Gluž i pretē ji, mū s ļ oti iepriecinā ja klusums, pē c visas dienas saspringtā ratiņ krē sla festivā ls kaut kur vakarā nebija ī paš i zī mē ts. Un maiņ ai devā mies 2 dienu tū rē uz Izraē lu un Jordā niju, kas mums ļ oti patika. Kopumā mums viss patika, iesakā m š o viesnī cu ikvienam mierī gai, sportiskai un klusai atpū tai vakaros.
аватар Czosnyk
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
j. sann Vakar plkst. 15:53 Tu raksti ieeju jū rā , tikai bē rniem labi. kā ar pieauguš ajiem? cik daudz jā iet lai tiktu lī dz kaklam (150-170cm)? paldies. Es nezinu, viņ i negā ja ū denī , nebija peldkostī mu, viņ i atgriezā s no Sinaja, man nav tā lu jā iet, skatiet fotoattē lu. … Tomēr ▾ j. sann Vakar plkst. 15:53
Tu raksti ieeju jū rā , tikai bē rniem labi. kā ar pieauguš ajiem?
cik daudz jā iet lai tiktu lī dz kaklam (150-170cm)? paldies.
Es nezinu, viņ i negā ja ū denī , nebija peldkostī mu, viņ i atgriezā s no Sinaja, man nav tā lu jā iet, skatiet fotoattē lu
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Biju kopā ar mammu, visiem patika! Jū ra, pludmale - tas ir vienkā rš i super! ! ! Telpas skaistas un ar mē ru, laba 4. Tī rī š ana - katru dienu. gultas veļ a - tas ir kaut kas! Negribē jā s iet prom. ē diens izcils, ne ī paš i daudzveidī gs, bet daudz dā rzeņ u un augļ u, un tas man ir galvenais, jo gaļ u neē du. … Tomēr ▾ Biju kopā ar mammu, visiem patika! Jū ra, pludmale - tas ir vienkā rš i super! ! ! Telpas skaistas un ar mē ru, laba 4. Tī rī š ana - katru dienu. gultas veļ a - tas ir kaut kas! Negribē jā s iet prom. ē diens izcils, ne ī paš i daudzveidī gs, bet daudz dā rzeņ u un augļ u, un tas man ir galvenais, jo gaļ u neē du. Personā ls ir lieliski puiš i, draudzī gi un vienmē r gatavi palī dzē t jebkurā jautā jumā . Atpū tas organizē š ana - 5+. Vienī gais mī nuss - pē c 17:00 nav pilnī gi ko darī t. kaut kā nav izdomā ts, ko darī t cilvē kiem. nenodarbojos ar nirš anu un visā dā m citā m lietā m, bet vienkā rš i atpū š as. Atradā m izeju - devā mies uz Masbatu - pilsē tiņ u 5 km no viesnī cas un lieliski pavadī jā m laiku. Ja varē š u, braukš u vē lreiz un ieteikš u š o viesnī cu visiem. 5+.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Ola82
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s ļ oti mī lam Dahabu un parasti apstā jamies pie Koralia. Iesaku š o viesnī cu tiem, kam patī k klusa atpū ta bez dzerš anas. Galvenā s priekš rocī bas: tī ra smilš u pludmale, jū ra vienmē r klusa, teritorijā ir krabji un gekoni, jū rā ir daudz dzī vu radī bu, personā ls ir draudzī gs un runā angliski, labs bē rnu klubs, stallis, kur jū s varat var izjā t ar zirgiem, tuvumā ir arī laivu noma, vairā ki vindsē rfinga klubi. … Tomēr ▾ Mē s ļ oti mī lam Dahabu un parasti apstā jamies pie Koralia. Iesaku š o viesnī cu tiem, kam patī k klusa atpū ta bez dzerš anas. Galvenā s priekš rocī bas: tī ra smilš u pludmale, jū ra vienmē r klusa, teritorijā ir krabji un gekoni, jū rā ir daudz dzī vu radī bu, personā ls ir draudzī gs un runā angliski, labs bē rnu klubs, stallis, kur jū s varat var izjā t ar zirgiem, tuvumā ir arī laivu noma, vairā ki vindsē rfinga klubi. Ē dienu ir daudz, bet, ja tas bija ceļ ojuma mē rķ is, jū s š eit neesat
аватар darya22
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bijā m Ē ģ iptē ne reizi vien, redzē jā m daudz č etrinieku un piecinieku. Es gribē tu teikt, ka š ī viesnī ca ir ļ oti, ļ oti laba! Š eit ir krā š ņ a pludmale, ir ko redzē t, daudz izklaides, lielisks ē diens. … Tomēr ▾ Bijā m Ē ģ iptē ne reizi vien, redzē jā m daudz č etrinieku un piecinieku. Es gribē tu teikt, ka š ī viesnī ca ir ļ oti, ļ oti laba! Š eit ir krā š ņ a pludmale, ir ko redzē t, daudz izklaides, lielisks ē diens. Ne visi numuri ir vienlī dz labi, tač u mums ir lieliska iespē ja ar skatu uz krā š ņ o dā rzu. No sirds iesakā m ikvienam!
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š eit visi vindsē rfotā ji! ! Super klubs, super aprī kojums, super pludmale un lagū na! Esam sajū smā ! Turklā t garš ī gs ē diens, jaukas telpas un krā š ņ a zaļ ā zona! Viesnī ca 5+ … Tomēr ▾ Š eit visi vindsē rfotā ji! ! Super klubs, super aprī kojums, super pludmale un lagū na! Esam sajū smā ! Turklā t garš ī gs ē diens, jaukas telpas un krā š ņ a zaļ ā zona! Viesnī ca 5+
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums ser_gy
Paskatījos atsauksmes - mani biedē, šogad ir tikai viens, pārējās par 2012. gadu.
4 gadā atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums florida2013life
Sveiki! Lūdzu, pastāstiet mums, ka jūsu viesnīcā esam rezervējuši standarta numuru diviem. Vai būs iespējams piemaksāt par "superior" klases numuru ar skatu uz jūru, reģistrējoties? Cik daudz tas ir?
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums svetlaya56
Pastāsti man, pliz, kuras telpas labāk ņemt: vienstāvu ēkā vai divstāvu ēkā? Ceļojam 2 pieaugušie (ne sportisti).
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums natalyturist
Cienījamie tūristi, jautājums ir: cik garlaicīgi ir cilvēki Dahabas viesnīcās, kuriem nav sveši jūras sporta veidi: vindsērfings, niršana un citi līdzīgi. Vēlos vest uz Dahabu bērnu no 11 gadu vecuma, lai no pludmales brīvdienām Mēģinātu iemācīties, piemēram, vindsērfingu bez pārtraukuma un tajā pašā laikā vispār dotos uz Izraēlu, lai pilnībā atpūstos, bet ne pilnīgi garlaicīgi: mūsu ceļojumu aģentūra mūs atrunā, saka, ka viesnīca visu dienu ir pilnīgi tukša un mums būs garlaicīgi.. Tāpēc mani interesē: cik grūti ir iesācējiem apgūt vindsērfingu un vai ir alternatīvi āra aktivitāšu veidi? apsveram viesnīcas lagūnā ar labu servisu un smilšu pludmali un teiksim cenas nav mazas, vēlos pakonsultēties, paldies!!!
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
iemiesojums sneznay
Vai varat, lūdzu, pastāstīt, vai pludmalē ir problēmas ar sauļošanās krēsliem?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums h1718
‹ Viesnīca Dahab Lagoon Club & Resort 4*
Atrakcijas
zils caurums
Novērtējums 8.5
Ēģipte, Dahab
Atpūta, Daba, Ekskursijas

Отель расположен прямо на побережье Красного моря, в 3 км от центра Дахаба и в 120 км от Шарм-Эль-Шейха. Открыт в 1993 году. Последняя частичная реновация прошла в 2017 году. Подойдет для романтического путешествия, семейного отдыха или для поездок с друзьями.

Atrašanās vieta В 80 км от аэропорта Шарм-эль-Шейха.
Pludmales apraksts Длина пляжной полосы – 660 м. Рядом кораллы, рекомендуется специальная обувь. На пляже есть охрана.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

A-la carte ресторан The Lagoon (11:30 – 16:00).

Ресторан Zeitouna (обед: 12:00 – 15:00, ужин: 19:00 – 22:00).

Sunset Bar.

Surfers Pub.

Sultan Bar.

1 открытый бассейн (без подогрева), открытая терраса, магазины, аренда инвалидных колясок, круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, места для курения, магазины. Размещение животных до 5 кг.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Отделение для детей в бассейне для взрослых (без подогрева). Мини-клуб для детей от 4 до 12 лет, часы работы мини-клуба с 09:00 до 17:00. Аренда детских колясок (количество ограничено). 1 водная горка.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Мини-футбол (бесплатно), аренда инвентаря и освещения теннисного корта – платно, катание на верблюдах (платно), аквааэробика, бочче, ныряние с маской и трубкой
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 139 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, Wi-Fi (платно), телевизор, телефон, мини-бар, набор для кофе и чая, сейф, балкон (не во всех номерах). Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • fēns (ne visās istabās)
  • (ne visās istabās)
  • droši (ne visās istabās)
Adrese P.o Box 23, South Sinai, Dahab, Egypt
Tālruņi: +20 69 3640302
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.