Viesnīca iegremdēšanai pārdomās un mierā!

Rakstīts: 12 februāris 2020
Ceļošanas laiks: 27 janvārī — 3 februāris 2020
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Ja esi intraverts, miera un dabas skaistuma cienī tā js, kur vē rtī gas ir kalnu ainavas un vē ja dvesoš s tuksnesis – tad noteikti esi š eit! Viesnī cu novē rtē vietē jie ē ģ iptieš i, priekš roku dod arī vā cieš i un poļ i, tā pē c izrā dī jā s, ka no Š armas mū s aizveda tikai divi. Ekskursijas gids Anekss tomē r vai nu klusē ja, vai arī pļ ā pā ja ar š oferi, izrā dot vienaldzī gu, vienaldzī gu attieksmi pret mums. Nu, savukā rt, par kalniem ceļ a laikā neviens neuztraucā s (par laimi, Ē ģ iptē neesam pirmo reizi).

Attiecī gi viesnī cā mums bija jā kā rto visas lietas paš iem un "ceļ ā ". Tā pē c es jums sniedzu ī su iepazī š anos ar viesnī cu:


Viesnī cā ir 2 restorā ni, viens paredzē ts brokastī m un vakariņ ā m - ļ oti garš ī gas vakariņ as, otrs pieņ em pusdienas, un pusdienas, starp citu, ir lieliskas. Viņ i atrodas netā lu.
Virtuve ir ļ oti apmierinā ta: konditorejas izstrā dā jumi (bulciņ as, pankū kas, ā bolu pī rā gi), jogurti (jauc dzelteno ar zaļ o vai rozā ), liellopu gaļ a un zivis (pā rsteidzoš i labi un daudzveidī gi), makaroni (pusdienu ē diens - pagatavots ar dvē seli) - tas ir obligā ti pamē ģ ini.

Viesnī cas teritorijā ir daudz baseinu - tas ir lieliski karstā laikā , jo nav drū zmē š anā s. Ir arī teniss un biljards. Un arī pilnī gi unikā la pludmale ar ļ oti ē rtu un ī su pontonu - tikai daž i soļ i un te ir divas kā pnes uz jū ru. Uzliec uzreiz masku (starp citu, no Alex arī nopirkā m masku uz 8 ventiļ iem - var elpot gan ar muti, gan degunu - ļ oti ē rti), jo zivju jau ir daudz pat pie kā pnē m - viņ i mierī gi plī vo un vē ro mū s.
Kā ds nirst ar akvalangu, bet mē s peldē jā m ar masku - gan pa kreisi, gan pa labi no pontona - piekrastes skaisti koraļ ļ u rifi stiepjas, bet ja iepeld taisni jū rā - dziļ ums ir.

Dvieļ i tiek izsniegti pludmalē un nogā dā ti jū su izvē lē tajos matrač os. Un tā tu apgulies uz tiem ar skatu uz jū ru, un sā kas “filma par kamieļ iem kreisē š anas laikā ” visas dienas garumā . Dienas pirmajā pusē kamieļ i iet no kreisā s puses uz labo - tas ir, no tuksneš a uz kalniem, un krē slas laikā tie atgriež as atpakaļ . Kamieļ i uz jū ras fona - tā joprojā m psiho izkrauš ana. Starp citu, visas koptas, bez smarž as un ļ oti draudzī gas!


Arī pludmalē ir iestā de ar paklā jiem uz smiltī m, kur var uzpī pē t ū denspī pi. Atseviš ķ i mums š o variantu nereklamē ja - paš i jautā jā m par š ā du iespē ju pludmales restorā nā un izrā dī jā s, ka ū denspī pes strā dnieks strā dā š ur tur.

Lieliski ir arī tas, ka katru dienu var doties uz paš u Dahabu – bezmaksas autobusi kursē.18. 30 un 21.
30 tieš i no viesnī cas, Dahabā jums ir 2 stundas. Un š eit ir svarī gs punkts! Tā kā autobuss ir bezmaksas - negaida, tā pē c no Dahabas uz viesnī cu sā kas tieš i pē c grafika. Pievē rsiet tam uzmanī bu, reģ istrē joties autobusam reģ istratū rā.

Dahabā varat rezervē t ekskursiju un iepirkties. Iela, pa kuru ved autobuss, iet uz jū ru un slī d pa to ar veikaliem un restorā niem. Vietē jo ir daudz, viņ i rada pilnī gas iegremdē š anas efektu. Redzams, ka š ī vieta ir ne tikai tū ristiem, bet arī savē jiem) Tā pat ekskursijā m var vienkā rš i doties uz reģ istratū ru, tā pē c braucā m ar laivu ar caurspī dī gu dibenu.

Viesnī ca un numuri ir patieš ā m tī ri, ar personā lu viegli sazinā ties. Kas attiecas uz animā ciju un spē lē m - viss ir viegli un neuzbā zī gi un ne pā rā k skaļ i. Kopumā viesnī ca ir paredzē ta atpū tai un etniskā dabas skaistuma baudī š anai!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu