Dahab Plaza 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 8.310
7.3 Numurs
8.7 apkalpošana
8.7 Tīrība
9.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca Dahab Plaza atrodas tikai 2 minūšu pastaigas attālumā no jūras, tirgiem un veikaliem. Šī burvīgā viesnīca par pieņemamu cenu piedāvā brokastis tās privātajā restorānā pludmalē. Viesnīca Dahab Plaza ir tīri un ērti numuri, kā arī centrālā atrašanās vieta un izdevīga cenas un kvalitātes attiecība, un tā ir lieliska izvēle niršanai un sērfošanai vai vienkārši baudīšanai vienā no Ēģiptes mierīgākajām kūrortpilsētām.Vairāk →
аватар nikitina-os
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba, mā jī ga viesnī ca par pieņ emamu cenu, kas atrodas ļ oti ē rtā un klusā vietā gandrī z pilsē tas centrā . Pagalmā ir neliels baseins, gar sienā m stiepjas ziedoš u zaru birums, mē reni staigā pieradinā tu kaķ u bars, dzī vo papagailis - atmosfē ra ir mā jī ga. … Tomēr ▾ Laba, mā jī ga viesnī ca par pieņ emamu cenu, kas atrodas ļ oti ē rtā un klusā vietā gandrī z pilsē tas centrā . Pagalmā ir neliels baseins, gar sienā m stiepjas ziedoš u zaru birums, mē reni staigā pieradinā tu kaķ u bars, dzī vo papagailis - atmosfē ra ir mā jī ga. Bezmaksas ū denspī pe, ū dens, kafija, tē ja. Blakus viss ir - veikali, tirdziņ i, kafejnī cas un jū ra 2-5 minū š u gā jienā lī dz patī kamā m vietā m. Tajā paš ā laikā trokš ņ ainā iela ir nedaudz savrup un netraucē relaksē još ai atpū tai. Viesnī cu pā rvalda ģ imene, ļ oti patī kami un izpalī dzī gi ir ar saimnieku daž ā das radniecī bas pakā pes darbinieki. Pats saimnieks Imads ir vienkā rš i mī ļ š , interesants cilvē ks, vienmē r atsaucī gs, gatavs palī dzē t jebkurā situā cijā , lieliski runā angliski. Jū s nesagaidā t š ā du uzņ emš anu no pilnī gi nepazī stama cilvē ka - viņ š burtiski apņ em katru viesi ar savā m rū pē m: vienmē r pastā stī s, kur viss atrodas, novadī s vai personī gi aizvedī s uz ī sto vietu, palī dzē s noorganizē t ekskursiju vai atrast lē tu. nepiecieš amā aprī kojuma noma. Tagad viesnī cā pilnā sparā notiek remontdarbi, pilnī bā tiek nomainī tas vannas istabas, istabā s tiek pā rkrā sotas sienas, un pē c daž ā m dienā m viesnī ca parā dī sies jaunā izskatā . Imad - Es novē lu jū su viesnī cai labklā jī bu! Uz daž ā m dienā m tā man kļ uva par mā jī gu mā ju. Paldies! un varbū t tiekamies nā kamreiz ; )
аватар lg_e_k
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Dahab...Mē s atgriezā mies pirms 10 dienā m ar mū su vecā ko meitu un brā ļ ameitu un jau daž as stolgiskas atmiņ as un plā ni nā kamajam gadam... Apmeš anā s vietu izvē lē jies aktī vā s atpū tas dē ļ . Tā kā mana otrā pusī te atteicā s braukt uz Sinaju un deva priekš roku palikt pie jaunā kā s meitas, un man tik ilgi pietrū kst alternatī vā s atpū tas, tad nolē mu, ja bū š u situā cijas saimnieks, tad atpū tī š os kā gribē š u. … Tomēr ▾ Dahab...Mē s atgriezā mies pirms 10 dienā m ar mū su vecā ko meitu un brā ļ ameitu un jau daž as stolgiskas atmiņ as un plā ni nā kamajam gadam...
Apmeš anā s vietu izvē lē jies aktī vā s atpū tas dē ļ . Tā kā mana otrā pusī te atteicā s braukt uz Sinaju un deva priekš roku palikt pie jaunā kā s meitas, un man tik ilgi pietrū kst alternatī vā s atpū tas, tad nolē mu, ja bū š u situā cijas saimnieks, tad atpū tī š os kā gribē š u.
Es daudz dzirdē ju par Dahabu, pirms atvaļ inā juma apskatī ju daudzas vietnes. Izbraukš ana bija ar divē jā du sajū tu, no vienas puses, jū ra, saule un austrumu eksotika, ko vē l vajag? No otras puses, daudz ir rakstī ts, ka pakalpojums Dahabā bū tiski atš ķ iras no slavenajā m Ē ģ iptes kū rortpilsē tā m, un tas mani nedaudz traucē ja, jo galu galā man lī dzi bija 2 bē rni seš us un seš padsmit gadus veci.
Tagad, atdzisusi no emocijā m, prā tī gi skatos uz savu atvaļ inā jumu un pā rliecinoš i saku, ka tas ir tieš i tas, ko meklē ju - ne zī da palagi un pilna ē dinā š anas sistē ma, ne bē rnu klubiņ š un animā cija slinkajiem. viesnī ca, ne par velti alkohols un tā pē c dzer lī dz zilā m kodes acī s, bet kaut kā da oriģ inalitā te, vietā m serviss ir sā kumstadijā , nav rijī bas, tū risti, kas piedzē ruš ies un neapmierinā ti ar viesnī cas zvaigzni. . Citiem vā rdiem sakot, tie, kas ir pieczvaigž ņ u atvaļ inā juma pamatā , saskaņ ā ar sistē mu ALL IEKĻ AUTS, ar ekskursijā m uz standarta vietā m un ar saskaņ ā ar grafiku - jū s neesat Dahabā...Š is ir mazs pilsē tiņ a (es to sauktu par ciemu), ar vairā k vai mazā k tī ru uzbē rumu, soli uz sā niem un ir nepiemē roti, lai jū s satiktu atkritumu kalnus, kamieļ u sakrautas kaudzes un reti staigā još us beduī nu bē rnus. BET! Bet no vietē jiem iedzī votā jiem š eit ir diezgan civilizē ta sabiedrī ba (lielā kā daļ a runā angliski un tā pē c strā dā š eit, atstā jot radiniekus, teiksim, Kairā un apmeklē jot viņ us reizi pā ris nedē ļ ā s), un no tū ristiem joprojā m ir jā meklē tā da publika! - jauni, aktī vi, nestandarta, kas nā ca uz aktivitā tē m brī vā dabā - pa pā riem vai pat ar tiem paš iem alternatī vajiem vecā kiem. Š eit nav garlaicī gi - daudzi nirš anas klubi pasniedz kursus nirē jiem, kuri nirš anas starplaikos apmeklē Blue Hole, slavenos Balto un krā saino kanjonu, izpē ta Safari ar kvadracikliem vai dodas uz Reserved mangrovju audzē m ar vietē jā m tū risma kompā nijā m. Vai vienkā rš i...viņ i sē ž restorā nā (ar kuru ir nokaisī ta visa krastmala) un malko narghilu, dzerot hibiskus. Un pati atmosfē ra. . . Nokļ ū stot tur, civilizē ts cilvē ks vispirms saņ em kultū rš oku, vē lā kai adaptā cijai viņ š ir spiests vienkā rš i abstrahē ties, un tad visu š o laiku tev š ķ iet, ka tas viss ir vai nu sapnī , vai nav ar tevi. . Vakarā sē ž ot restorā nā krastmalā , klausoties austrumnieciskā s melodijas sē rfoš anas skaņ ā s, daž kā rt viļ ņ u š ļ akatas apū deņ o vienkā rš a sarafā na malu (kas pē c mū sdienu standartiem tiek uzskatī ta par vakarkleitu, jo pā rē jā laiks, kad ej peldkostī mā un š ortos, kas katru dienu tiek mazgā ti tieš i tā pat kā peldkostī ms un tā pē c zinā mā mē rā jau sacietē no uzkrā tā sā ls), gar krastu krastmalas mala ir izgaismots ar daž ā du krā su laternā m, un š ajā laikā jū s skatā ties uz š ķ ī vi ar barakudas steiku, krabju zupu vai grilē tu jū ras plati (kalmā ru, garneļ u un omā ru). Netā lu vietē jie puikas mē ģ ina (daž viet diezgan veiksmī gi) ķ ert kalmā rus uz naš ķ i atgā dinoš as ierī ces, kā ds vietē jais kaķ is berzē tev kā ju (Dahabā nav klaiņ ojoš u kaķ u - viņ u ir daudz un tie visi ir publiski pilsē tas ī paš ums), un tu malko ū denspī pi vai vienkā rš i atnesi svaigu no jebkura augļ a pē c izvē les. . . Tieš i š ajos brī ž os tu sē di un saproti - lū k, tā ir pasaka un tu gribi palū gt, lai kaimiņ š sač iepj. lai pā rliecinā tos, ka neguļ at.
Pa dienu dzī ve ir savā dā ka – pilsē tiņ a mostas desmitos vai vienpadsmitos (visu nakti ļ auj tū ristiem izbaudī t Dahabas naktsdzī vi). Ja nenā k miegs vai ir agra ekskursija, tad astoņ os no rī ta stampā jot pa krastmalu uz savu mī ļ ā ko restorā nu, kurus visus var satikt vai nu vietē jie atkritumu savā cē ji, kuri savā c atkritumus, uzliekot tos uz parastā . ratus un aizved nezinā mā virzienā , vai restorā na darbinieki veic ģ enerā ltī rī š anu (izvelk pā rvalkus un krata tos tieš i uz ielas), vai gandrī z pilnā ekipē jumā ģ ē rbuš ies ū denslī dē ji, kas kopā ripina metā la ratus (izskatā s pē c padomju gultā m uz riteņ iem, tikai ī sā ki un bez atsperu tī kla) ar visu to aprī kojumu.
Uzdroš inos apgalvot, ka ī rē jā m viesnī cu pilsē tas vecajā daļ ā . Tā pē c es aprakstu viņ as dzī vi. Zilā lagū na elpo savā dā k. Apmeklē jā m tikai divas reizes - vienu ar izjā des ekskursiju, otru reizi personī gi atbraucā m ar taksi, jau pē dē jā uzturē š anā s dienā .
Tagad atstā jot dziesmu tekstus, pā riesim pie viesnī cas apraksta.
Godī gi sakot, kad taksists mū s izlaida viesnī cā , mē s vairā kas minū tes bijā m š okā . Ne jau viņ i bū tu vī luš ies, tikai acī mredzot cerē ja ieraudzī t kā du civilizē tā ku vietu (par kultū rš oku jau rakstī ju, bez saiknes ar viesnī cu). Viesnī ca velk uz stabilu divnieku, jo mū s joprojā m samulsinā ja smilš u klā tbū tne uz grī dā m, kas krī t tieš i no ielas sliekš ņ a, 60. gadu santehnika. Pirmajā dienā viņ iem centrā notika kaut kā da avā rija. spē kstacija, tā pē c nebija ne gaismas, ne ū dens (sā kumā nesapratā m savienojumu, tad mums paskaidroja, ka Dahabā ū dens ir no ū dens stacijas. Istabu dekorē š ana un pati viesnī ca atstā j daudz ko uz priekš u ir vē lams. Bet! Viesnī cas ģ imene drī z mū s uzpirka un tas viss tā pē c, ka sā kā m iedomā ties sī kumus. Ī paš nieks Emads ir brī niš ķ ī gs cilvē ks. Viņ am ir meita, sieva un trī s dē li, kuri turpat viesnī cā dzī voja. Visi lieliski runā angliski, bē rni ir brī niš ķ ī gi audzinā ti - nav uzmā cī gi un bez kaitī giem ieradumiem. . Pats Emads bija ļ oti izpalī dzī gs un tieš ā m gā dī gs - kad prasī jā m vai nav papildus maska ​ ​ ar snorkeli - viņ š mū s dabū ja tajā paš ā dienā un atveda. Viņ š mū s aizveda uz Blue Lagoon pludmali bez maksas. Caur viņ u mē s pasū tī jā m lielā ko daļ u mū su ekskursiju un izklaides - viņ š vienmē r piedā vā ja cenas zemā kas par Dahab tū ristu, lai gan mē s devā mies ar tiem paš iem tū risma operatoriem (hmm, tas skaļ i teikts). Kad taksometrs bija vajadzē ja, pasū tī ja caur viņ u - bija skaidrs, ka taksisti viņ u labi pazina un ciena, un kaut kā nebija bail braukt. Mana pusaugu meita ir laba peldē tā ja, un viņ ai patika mā cī t meitai peldē t. Viņ š lika vienam no darbiniekiem mū s pavadī t lī dz autoostai - palī dzē ja noķ ert taksometru, sarunā ja cenu, noskaidroja biļ eš u izmaksas, grafikus un, mū s iesē dinā jis, pieticī gi aizgā ja pensijā . Es gribu atzī mē t, ka Dahabā labi cilvē ki ir draudzī gi un iesaistī ti. Dzī vojot Dahabā , jū s pastā vī gi saskaraties ar viņ iem un sazinā ties ar viņ iem. Tā pē c tie, kuri principā ir ambivalenti pret arā bu izcelsmes cilvē kiem, nespē j pat izlikties par vienreizē jiem komunikā cijā . Tev bū s grū ti, tad brauksi uz Hiltoni vai kur citur, kur tava dzī ve jā bū t pē c grafika un paredzamam visam atvaļ inā juma periodam.
Viesnī cā bez ģ imenes ir vē l vairā ki jaunieš i (saistī ti ar kā du lī niju), kas uzkopj telpas un uzkopj baseinu. Jā , baseins ir diezgan pieklā jī gs un tiek tī rī ts gandrī z vairā kas reizes dienā . Mans seš gadī gais dē ls deva priekš roku tai jū rai, un tikai tad, kad viņ š saprata, cik skaista ir zem ū dens, pā rvarē ja bailes no maskas un snorkelē š anas un iemā cī jā s elpot caur muti, viņ š nevarē ja izkļ ū t no jū ras. tā pē c viņ š bū tu bijis tur visu diennakti...
Viesnī cā ir divi restorā ni (ar kuriem viņ am ir lī gums). Viesnī cai tuvā ko noraidī jā m porciju trū kuma un letarģ iskā apkalpoš anas dē ļ , tā pē c vienmē r devā mies uz attā lo Fresh Fish, kur atnesa kā rtī gas brokastis un vienmē r ar svaigiem dā rzeņ iem. Viņ iem bija arī visgarš ī gā kais Sudā nas hibisks (auksti brū vē ts). Starp citu, š ajā restorā nā , tā kā bijā m viesnī cas viesi, saņ ē mā m 20% atlaidi. Citos restorā nos kaulē š anā s ir normā la. Lielā kajā daļ ā restorā nu ir atlaides no Krievijas nirš anas klubiem, tā pē c, lai gan mē s neveicā m testa nirš anu (mē s plā nojā m, bet neizdevā s), mē s teicā m, ka esam viņ u klienti. Vismaz kā ds mums paprasī tu savu vizī tkarti, iedotu atlaidi un tā tā lā k.
Rakstī t var daudz, jo š ī vieta ir neparasta, ar kaut kā du neparastu auru. Ļ oti gribu š eit atgriezties, nā kamreiz zinu precī zā k ko un kur apmeklē t. Viesnī cas vecpilsē tā visas plus mī nus vienā lī menī (es nerunā ju par bū dā m bez kondicioniera, pietiek arī pē c gultas principa), atš ķ irī ba ir tikai pludmales tuvumā (gā jā m kā jā m 3 minū tes no mū sē jā s). Mē s meklē jā m vislē tā ko viesnī cu, bet ar labiem ieteikumiem. Nebijā m vī luš ies - viss, ko viesnī ca komforta ziņ ā nepiedeva, tika pievienots ar savu sevi un savu nepotismu.
Cilvē ki, brauciet uz Dahabu, esmu par tiem, kas vē las nestandarta, aktī vu atpū tu, emociju pilnu no redzē tā un izjustā . Ja neesat apsē sts ar tī ri pludmales brī vdienu prioritā tē m, esat atvē rts jaunai pieredzei un (jā , jā ! ) Un spē jat pā rvē rtē t dzī ves jē gu, jū s esat š eit.
Lai lieliskas brī vdienas! Sveiki, Dahab!
Дети ну очень сильно хотели покататься на верблюде. Пришлось организовать... Хотите сказки? Вам в Дахаб... Хотите сказки? Вам в Дахаб... Мост и площадь с квадроциклами- отправная точка многих путешествий. Вот он утрешний Дахаб... Дети-путешественники. Цветной Каньон. Хотите сказки? Вам в Дахаб... Хотите сказки? Вам в Дахаб...
аватар dcc_mortex
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Dahab Plaza Hotel ir tipiska Dahabas viesnī ca. Atraš anā s vieta lieliska, transporta pieejamī ba, lī dz bā kai 10 min gā jiens, lī dz tiltam 3 min. Numurs (otrais stā vs)-nu, par naudu. Plaš s, balkons, plaš a vannasistaba, duš a, santehnika veca, bet viss strā dā labi, titā ns ar karsto ū deni jebkurā laikā ! Sabiedroto restorā ni ir labi. … Tomēr ▾ Dahab Plaza Hotel ir tipiska Dahabas viesnī ca. Atraš anā s vieta lieliska, transporta pieejamī ba, lī dz bā kai 10 min gā jiens, lī dz tiltam 3 min. Numurs (otrais stā vs)-nu, par naudu. Plaš s, balkons, plaš a vannasistaba, duš a, santehnika veca, bet viss strā dā labi, titā ns ar karsto ū deni jebkurā laikā ! Sabiedroto restorā ni ir labi. Viesnī cas atmosfē ra ir ģ imenei draudzī ga, ļ oti izpalī dzī gs personā ls. Bezmaksas veļ as mazgā š ana, internets, dzeramais ū dens. Liels paldies viesnī cas ī paš niekam Emadam Solimanam, ļ oti enerģ iskam un uzmanī gam cilvē kam, kurš vē las saviem viesiem radī t maksimā lu komfortu, personī gi interesē jas par visā m problē mā m un tā s risina. Ceļ ojumā mana meita nosvinē ja dzimš anas dienu, tā pē c viņ š uz restorā nu atnesa dzimš anas dienas torti!
Kopā .
Viesnī ca ir ļ oti pievilcī ga cenas/kvalitā tes attiecī bas ziņ ā , ja ne velti ieradā ties Dahabā , tad š is ir ļ oti labs variants!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
zils caurums
Novērtējums 8.5
Ēģipte, Dahab
Atpūta, Daba, Ekskursijas

Отель Dahab Plaza расположен всего в 2 минутах ходьбы от моря, рынков и магазинов. Этот очаровательный отель с доступными ценами предлагает Вам завтрак в своем частном ресторане на пляже. С чистыми и уютными номерами, а также благодаря центральному расположению и хорошему соотношению цены и качества, отель Dahab Plaza - это прекрасный выбор для отдыха и занятий дайвингом или серфингом, или для простого приятного времяпрепровождения в одном из наиболее спокойных курортных городов Египта.

Atrašanās vieta Приблизительно 80 км (50 миль) к северо-востоку от Шарм-эль-Шейха, на юго-восточном побережье Синайского полуострова.
Pludmale
  • 3. un tālāk
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • biljards
  • galda teniss
  • izjādes centrs
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • vindsērfings
  • makšķerēšana
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 40 номеров.

  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
Adrese Peace Road, Masbat, Dahab, South Sinai, Egypt, PC. 46617
Tālruņi: +20123335235
Tīmekļa vietne: Dahab Plaza
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Любители конных прогулок могут обратиться в центр верховой езды. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга, рыбной ловли. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.