Tiem, kas ceļo uz Ēģipti

15 Jūlija 2021 Ceļošanas laiks: no 07 Jūlija 2021 ieslēgts 14 Jūlija 2021
Reputācija: +46
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Tagad Ē ģ iptei ir nepiecieš ams sertifikā ts ar testu. Tā tad. Sazinieties ar operatoru, kurā klī nikā labā k veikt pā rbaudi.

Mums š ajā ziņ ā nepaveicā s. Viņ iem nepatika mū su sertifikā ts, kā arī apmē ram trī sdesmit cilvē ku sertifikā ti. Lai gan ar palī dzī bu mums viss bija kā rtī bā , viņ i teica, ka testu veic vē lreiz, un tas ir 30 USD vienai personai. Kad cilvē ki mē ģ inā ja sacelties, ā rsts sā ka kliegt, rā dī t ar pirkstu atpakaļ uz visiem un teikt, vai veiciet visu pā rbaudi uz 5 minū tē m, vai deportā cija uz Ukrainu, un visi nomierinā jā s. Kad mē ģ inā jā m izdomā t un pā rbaudī t QR kodu, viņ š norā dī ja uz tā lruni, ā tri to izslē dza un teica, ka tas ir viltojums.

Nervu gū zma, nauda, ​ ​ pati situā cija. Tā bija tik bezkaunī ba un pā rsteigums, ka mums pat prā tā neienā ca ieskenē t kodu savā telefonā . Lai gan es nezinu, vai tas atrisinā tu problē mu.

Esiet gatavs š ā dam notikumu pavē rsienam. Pirmkā rt, viņ i skatā s uz apdruku. Sazinieties ar tū risma operatoriem, kā jums vajadzē tu bū t š ā dā situā cijā .

Viss pā rē jais bija lieliski. Jū ra, saule, rifi, zivis, cilvē ki. Viss ir kā rtī bā ! )

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
komentāri (38) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums