Atpūta bija veiksmīga

07 Jūlija 2019 Ceļošanas laiks: no 03 Jūnijs 2019 ieslēgts 17 Jūnijs 2019
Reputācija: +17
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Uzrakstī ju savu detalizē to atsauksmi par viesnī cu. Tagad pienā kusi kā rta. Kopā ar draugu devā mies uz Ē ģ ipti, lidojā m pirmo reizi. Ukraina ir saulaina zeme, paspē jā m sauļ oties mā jā s. " apdullinā ts" Tas neskatoties uz to, ka mā jā s bija virs +30. Viss bija interesanti un viss bija neparasti. Sā kot ar migrā cijas kartes aizpildī š anu angļ u valodā . Turcijā ar to nesaskā ros. vispā r neviens kļ ū das neredzē ja vai nesapratu (galvenais, ka nesabojā jā m formu) Nopirkā m vī zu uz Kairu, noskenē jā m rokas, tī kleni un jau bijā m “brī vi” Saņ ē mā m bagā ž u meklē jot savu busiņ u. Tad kā du aku- vē lē tā js paņ em manu somu (sā kumā es tā domā ju), bet tad es sapratu, ka cilvē ki vienkā rš i vē las nopelnī t naudu š ā dā veidā . Nu, nav nekas iet uz autobusu. Nu, labi, š eit tas izdevā s. Citā di nav zinā ms, ka viņ i atgrieztu somu, lī dz prasī s pareizo summu.

Kamē r visus veda, pagā ja vakariņ u laiks, mū su viesnī ca bija gandrī z pē dē jā . Recepcijā piedā vā ja "labu istabiņ u" par 10$. Laiks bija vē lā ks (noticē ja, lai gan savē jo neredzē ja) . Istaba netika iztī rī ta. Skapjos atradā m segas, noņ ē mā m no tiem segas pā rvalkus. Panakš ņ ojā m. Domā jā m, ka no rī ta sakā rtosim. No rī ta atnā ca apkopē ja. Visu nomainī ja, iztī rī ja. uz augš u.


Parā dī ja kā nokļ ū t restorā nā (teritorija nav maza) divā m viesnī cā m. Pateicā s. Pabrokastojā m un devā mies uz jū ru. Pa ceļ am apbrī nojā m koš i ziedoš os krū mus, palmas. , drē bes. Jā , un domā ju, ka viņ i uz mums skatī jā s ar interesi. Pludmalē kaut kā nebija ī paš i labi, bet pusdienojot viņ i uzķ ē ra gan vī rieš u, gan sievieš u skatienus uz sevi. />

Par restorā nu rakstī ju atsauksmē . Nu pa lielam viesnī cai nevar pā rmest ne karotī š u, ne dakš iņ u, ne salveš u, ne ē diena trū kumu. cilvē ku pieplū dums, daž reiz liels, daž reiz mazs.

Mans vecums ir krietni pā ri 60, bet ar vienu restorā nu un jū ru man nepietika un gandrī z katru otro dienu braucā m ekskursijā s. Bijā m Kairā un uz piramī dā m un Izraē lā Jeruzalemē . uz nā ves jū ras, brauca ar jahtu. braucā m ar kamieļ iem, nogurā m, bet tas bija tā vē rts. Ī paš i iespaidu atstā ja Izraē la.

Nu lū k mū su puiš i no Ukrainas izcē lā s..... gids teica, ka no ekskursijas iepriekš ē jā dienā nebija atnā kuš i pieci cilvē ki.

Bet ierodoties Ē ģ iptes teritorijā mū su gids stā sta, ka atkal divi cilvē ki neatgriezā s. Š oreiz zinā jā m, kas tie ir. Kā pē c jū s rā mē jat citus tū ristus?!!!! ! . Lidiniet "balož us" pa taisno uz Izraē lu. Un neraidiet problē mas nevienam, izņ emot sevi.

Tā tad kopsavilkums: Ē ģ ipte ir interesanta zeme. Viesnī cas personā la attieksme draudzī ga, ir daudz un daž ā das ekskursijas. Ja neesi č ī kstē tā js un neizliecies par Dievs zina par ko, ī paš i, ja dzī vo dzimtenē bez liekē ž iem. . jū s izbaudī siet savas brī vdienas Ē ģ iptē . Mana viesnī ca ir č etras zvaigznes un ē diens ir atbilstoš s

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums