Labākā pludmale mammai jeb pirmo reizi Ēģiptē.

07 Aprilis 2018 Ceļošanas laiks: no 29 Marta 2018 ieslēgts 05 Aprilis 2018
Reputācija: +2287
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Uzdevums bija vienkā rš s – iepazī t sevi un iepazī stinā t savu mammu ar Ē ģ iptes š arma jaukumu. Atvaļ inā jums pie Sarkanā s jū ras, kas daudziem ir licis uz zobiem, mums vē l nav izpē tī ts. Bet bija viena problē ma: es negribē ju, lai “nabaga vecene” norij asaras krastā un nevarē tu iekļ ū t jū rā . Koraļ ļ i ir asi, akmeņ i augsti, sā poš ā s pē das iestrē gst oļ os.

Es meklē ju lī dzenu vietu ar smilš ainu maigu ieeju ū denī . Kategoriski nebija piemē rotas viesnī cas ar kā pnē m, nobraucieniem, lielā m ejā m cauri teritorijai. Godī gi sakot - rakņ ā jos pa visu Rusnetu, tē ma ī sti nav apgū ta. Uzmetu jautā jumu Turpravdas forumā - nedaudz palī dzē ja, bet nepiecieš amā s viesnī cas foruma lietotā ji ieteica pē c vauč eru izsniegš anas.


Cits stā sts ir par to, kā es pā rliecinā ju savu mā ti. Viņ a nepā rprotami saistī ja Ē ģ ipti ar skorpioniem, č ū skā m, tuksnesi un teroristiem. Paš mā ju neirolingvistikas un mā rketinga smalkā kie paņ ē mieni divus mē neš us radī ja robu prā tā .

Vikimapia ritinā š ana, salī dzinā š ana ar Google kartē m un reā lu viesnī cu aprakstu un neapmaksā tu atsauksmju meklē š ana daž ā dā s vietnē s ilga apmē ram trī s nedē ļ as. Ceļ ojumu aģ enti pasmiesies – es izgudroju riteni un atradu Naama Bay! Cilvē kam, kurš nekad nav bijis Ē ģ iptē , tas ir kā ā bols uz Ņ ū tona galvas.

Starp citu, runā jot par apmaksā tā m atsauksmē m. Tas ir pretī gi. Tekstu autori ir nekaunī gi un pat tekstu nemaina. Es skatos cauri pilnī gi daž ā dā m viesnī cā m, un daž as Gaļ ina un Tatjana ar entuziasmu un ļ oti pā rliecinoš i apraksta vienu un to paš u. Stā sti ir tipiski, patiesī ba ir nulle, tū risti ir maldinā ti.

Es izvē lē jos bijuš o Hiltoni, ko nesen izpirka vā cieš i un pā rdē vē ju par Fairose Resort. 4 zvaigznes, nav viss iekļ auts, FB + ē dinā š ana, nav skata uz jū ru, lidmaš ī nas nolaiž as virs galvas...Vispā r es mē ģ inā ju mammaiJ

Autobuss ar lepnumu "Odesas lidostas transfē rs" pusceļ ā no Hersonas uz Nikolajevu piedzī voja nelielu avā riju. Mē s sastingā m divas stundas gaidot, neviļ us kļ ū stot par tuvā kā s baznī cas draudzes locekļ iem. Joint Up darbojā s nevainojami - mū su dē ļ č arter tika atlikta, un visi aizlidoja normā li, vienkā rš i mū s sagaidī ja grezna ē ģ iptieš u nakts. Pirmā atpū tas diena paskrē ja vē ja spā rniem. Visā dā ziņ ā .

Es uzminē ju 100% ar viesnī cu. Tā bija greznā kā pludmale! Septiņ simt metru palmu un trī s metru lietussargu. Smalkas, maigas smiltis, lieliska ieeja jū rā , maigi tī ra jū ra bez akmeņ iem, krā sainas zivis, kas skraida zem kā jā m (redzē jā m pat dzeloņ raju). Soli tā lā k no krasta nelieli rifu fragmenti ir piemē roti iesā cē jiem.


Man ļ oti patika, ka cilvē ki pludmalē no divā m viesnī cā m (Fairose un Dreams) kaut kā izplatī jā s pa teritoriju, un nebija drū zmē š anā s un drū zmē š anā s. Neliels pontons kalpoja kā piestā tne laivā m, mē s uzdroš inā jā mies izbraucienā ar laivu ar katamarā nu ar caurspī dī gu dibenu. Viesnī cā ir nirš anas centrs, puiš i devā s vindsē rfingā , gandrī z visi snorkelē ja maskā s.

Pludmales un lielisko laikapstā kļ u dē ļ baseini palika neizmantoti. Vietē jie pa dienu plunč ā jā s (ū dens zonas atvē rtas lī dz 17.00), un uzvedā s ne austrumnieciski klusi, mums pietika ar jū ru.

Viesnī ca ir cienī jamā vecumā , ar aizauguš iem ziedoš iem kokiem, vī nogulā jiem pī tiem bungalo un milzī gā m palmā m. Galvenais trū kums ir tas, ka tie nav saindē juš i odus. Man bija jā bruņ ojas ar fumigatoriem. Mē s neapgrū tinā jā mies ar trokš ņ aino gaisa kondicionieri vai nedaudz nobruž ā tiem durvju rā mjiem. Visu kompensē ja fantastiskais ainavu skaistums aiz loga.

Mē s ieradā mies diezgan vē lu, bet paspē jā m izvē lē ties istabu un pavakariņ ot. Administrators bija nedaudz apstulbis, kad pē c bungalo apskates pirmajā rindā (iepriekš e-pastā nosū tī ju viņ iem pieprasī jumu ar ī paš iem nosacī jumiem kā dai vecā kai kundzei), piekritu sestajai rindai un otrajam stā vam. Nu man nepatika š ie akvā riji! Bungalo priekš pusē ar terasi ir ciets stiklojums un bī dā mas durvis. Vakaros ar atvē rtiem aizkariem viesu personī gā dzī ve tiek prezentē ta visā tā s krā š ņ umā . Atrodamies otrajā stā vā ar lodž iju 10 kv. m. tas bija ļ oti privā ti.

Ī paš a cieņ a pret darbiniekiem. Puiš i cenš as. Visi, sā kot no dā rzniekiem un beidzot ar apsargiem un bā rmeņ iem, mū s sveica ar cieņ u, ī paš i mana mā te. Centrā lo aleju mazgā š anu ar š ampū nu ieskauj kaudze brī dinā juma stabu. Prasī ja č ī bas - atnesa sekundē un administratore papildus telefoniski noskaidroja, vai mū su lū gums ir izpildī ts. Rumboy radī ja brī numus no dvieļ iem un ziediem. Pē c tam, kad ielikā m ziedus ū denī , katru dienu uz galda mū s gaidī ja kā ds svaigs puš ķ is. Jauki!


Feirovsā nav aproces vai viesu kartī š u. Dabiska ņ irgā š anā s par darbiniekiem: pirmā s divas dienas nemitī gi noskaidroja, no kuras telpas esam, un pierakstī ja kaut kā dā s š ķ ū ņ u grā matā s. Jau no treš ā s dienas gan onkulis, kas pludmalē dala dvieļ us, gan viesmī ļ i restorā nā priecī gi sveicinā ja “Ak, seš i viens-deviņ i! Sveiki! ". Bet ā rzemju tū ristiem un vietē jiem neapgredzeniem iedegums gulstas vienmē rī gi.

Es ievē roju diē tu divus mē neš us. Nedē ļ a atpū tas izsvī troja visus spē kus. Nu ļ oti garš ī gi! Mē s mī lam pikanto austrumu virtuvi, un š eit mē s paņ ē mā m savu dvē seli pilnī bā . Vietē jie atpū tnieki ar izbrī nu vē roja, kā es bezbailī gi atlasu viņ u pikantā kā s uzkodas. FB+ formā ts mums derē ja - trī s ē dienreizes dienā , daudzveidī ga bufete, daudz gaļ as un zivju, augļ i un grezni deserti, vakaros grils, restorā ns strā dā gandrī z visu laiku no 6.30 lī dz 22.00. Mē s nopirkā m saldē jumu un alu, es tajā neko sliktu nesaskatu.

Viesnī ca ir klusa un mierī ga, ideā li piemē rota vecā ka gadagā juma cilvē kiem. Pē c atsauksmē m zinu, ka ir pā ri, kas š eit ierodas gadu no gada – it kā uz vasarnī cu. Pludmale ir piemē rota bē rniem, tač u viesnī cā nav bē rnu animā cijas, un bē rniem nebija ko darī t. Blakus esoš ais Dreams ar 5 zvaigznī tē m bē rnus izklaidē nedaudz labā k, tač u tur viesiem ir jā š ķ ē rso plaš a š oseja, lai apmeklē tu pludmali.

No animā cijas vakaros tū ristus izklaidē ja vietē jie dejotā ji. Nekā du diskotē ku, skaļ a mū zika no bā riem un piedzē ruš ies kliedzieni. Klusums. Mierī gs. Atpū tieties.

Ī paš a Naama Bay apskates vieta ir lieliska promenā de starp pludmalē m un viesnī cā m. Ziedoš i dzī vž ogi un iespē ja daž u minū š u gā jienā vakarā atrasties vecpilsē tas tū risma centrā ar tā veikaliem un kafejnī cā m ir lieliska alternatī va slē gtajiem vakara š oviem viesnī cā s.

Atceļ ā Š arm eš Š eihas lidostā daudzpakā pju stingrā droš ī bas sistē ma un migrā cijas karš u aizpildī š ana beidzā s ar to, ka smaidoš s robež sargs priecī gi uzspieda zī mogu manas mā tes pasē , bet viņ as – manē jā . Acī mredzot mē s viņ iem esam vienā di.


. . . sen nebiju redzē jis savu mammu tik relaksē tu un apmierinā tu ar atpū tu. Š ausmu stā sti par tuksnesi, kas izš ķ ī dis Naama lī č a dzidrajā ū denī , Sarkanā s jū ras krā sainajā jū ras dzī vē , Ē ģ iptes melnā ko nakts debesu mē ness gaismā , palmu š alkoņ ā un petū niju smarž ā . Tā bija labā kā pludmale manai mammai!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
komentāri (38) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums