Jautājums o Asuāna

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
6 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Nesaprotami dati par Asuānu
1) Kā tas nākas, ka nav apskates objektu? Jā, to ir daudz - 2 Asuānas dambji, Hašepsutas templis, nepabeigts obelisks, botāniskais dārzs, ekskursija uz Abu Simbel, pati Elephantine sala. Vienkārši bazārs (klasiskais austrumnieciskais).
2) Vismaz 10 luksusa viesnīcas.
Kā es saprotu, jums nemaz nav jābrauc uz Asuānu, taču tas bija elegants ziemas kūrorts britu laikā.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2015-06-089 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  20
аватар Sveta.TurPravda
Laipni lūdzam TurPravda! Uzrakstiet atsauksmes par atrakcijām, un mēs tās nekavējoties pievienosim datu bāzei.
Jums taisnība, Asuānā nav ekskursiju vai ekskursiju programmu. Bet tūres veidojam nevis mēs (apskatu vietne), bet gan tūrisma operatori.
аватар orbittours.ru
Sāciet ar Hatshepsutas templi Luksorā.
Bet es domāju, ka, ja jūs pats uzrakstīsit kompetentāku programmu vai pastāstīsit mums par visiem Nīlas pieminekļiem, mēs būsim tikai priecīgi un klienti par jums zinās.
Varat arī darīt kaut ko jauku viesnīcām un atstāt atsauksmes.
аватар orbittours.ru
Neaizmirstiet par Nīlas kruīzu, lai gan tas notiek ziemā, vasarā ir ļoti karsts.
аватар admin
orbittours.ru, mēs publicēsim arī jūsu atsauksmes.
Starp citu, vdomolazovs neraksta no Ēģiptes.
аватар vdomolazov
Pirmkārt, es atvainojos, ka rakstīju par ekskursijām, jo ​​pirms tam es devos uz tūroperatoru vietnēm, labi, pēc inerces es izteicu savu feju. Otrkārt, patiesi vainīgs ir Hašepsutas templis Luksorā, es gribēju teikt Hathor Filae salā. Tur joprojām ir 5 tempļi, tostarp ebreju templis Elefantīnas salā, uz kura saskaņā ar vienu teoriju tika glabāts derības šķirsts pēc babiloniešu uzbrukuma Jeruzālemei. Nīlas kruīzā es peldējos, patiesībā tie ir visu gadu un brauc garām vasarā un ziemā. Starp citu, ļoti ienesīgs pasākums (4*viesnīca virs ūdens), ja rezervē kruīzu un pēc tam (vai pirms tam) viesnīcu pie jūras, tos vienlaikus neapvienojot. Galvenā doma ir peldēties laikā, kad jums nebija maksas viesnīcas pie jūras. Šaubos par tūrēm uz Asuānu, jo pat ēģiptiešu operatori tās nerīko, lai gan nav skaidrs kāpēc - Asuānā ir lidosta un vilciens uz Kairu brauc naktī (jāpasūta tikai SV vagons, pat ēdiens ir tur iekļauts biļetē :-)). Bet no Sarkanās jūras ir 1-2 dienu maršruti uz Asuānu, bet nedēļu vai vairāk - nav tādas ekskursijas, žēl, ir ko redzēt nedēļu. Viesnīcu ir daudz, bet cenas ir augstākas nekā Hurgadā. Varbūt tāpēc, ka viņi nav tik pārpildīti kā jūra.
аватар orbittours.ru
Kā saka, pieprasījums rada piedāvājumu. Manā praksē ļoti maz cilvēku interesējas par atpūtu Ēģiptes zonās, kas nav kūrorta vietas, un vēlas redzēt vairāk. Mēs organizējam individuālas ekskursijas, bet pieprasījums pēc tām ir tik mazs, un parasti cilvēki uz Luksoru un Asuānu brauc steigā, visu redz, bet nakšņot negrib. Ēģiptē ir neparasti daudz vietu, kur atrodas vēstures pieminekļi, un tikai daži cilvēki par tiem zina. Visa Nīlas ieleja ir izkaisīta ar piramīdām, senie tempļi un mošejas joprojām ir saglabājušās tuksnesī oāzē. Bet, godīgi sakot, pieprasījuma nav. Un cilvēki tagad baidās pārvākties kaut kur prom no kūrorta zonām. Tas arī ir svarīgi.
аватар orbittours.ru
Admin neticu, ka daudzas reizes mēģināja rakstīt atsauksmes un stāstus, bet rakstīšana nav mana. Viss izdodas neveikli (((((Un es fotografēju viesnīcas, viss karājas datorā, bet pat milzīgā mūza mani neapciemoja ((()
Man patīk ceļot pa Ēģipti, bet man ir vieglāk runāt par redzēto šajā jautājumu un atbilžu formātā))))
аватар orbittours.ru
Uz kruīzu rēķina vasarā - tas nav krievvalodīgais kontingents. Mūsu sezona tiek atklāta oktobrī. Vasarā nevienam neieteiktu karstumā iet skatīties brīvdabas muzejus, prieks zem vidējā.
аватар vdomolazov
Nekas tamlīdzīgs. Kruīzs pa Nīlu pat vasarā ir vienkārši krāšņs. Kā jau teicu, šī ir vismaz 4 * viesnīca. Un ir kuģi visiem 5 *. Uz kuģa ir peldbaseins, sauļošanās krēsli ar saulessargiem - guļat un peldat pa krastā palikušajiem dateļpalmu un banānu biezokņu stādījumiem :-)) Istabās (atvainojos par kajītēm) ir kondicionieris, tualete, vannas istaba, satelīta kanāli, īsi sakot, pilns pildījums. 3 reizes ēdināšanas bufete. Īsāk sakot, kuģis ir peldoša viesnīca. No Luksoras uz Asuānu nav ilgi jābrauc - 3 dienas, un katru dienu ir 1-2 ekskursijas, tad uz vienu templi, tad uz otru. Ja ekskursija nav pašā krastā, tad no mola vienmēr kursē autobusi ar kondicionieri. Mēs bijām 6 krievvalodīgie un mums līdzi bija atsevišķs gids, bet kopumā tur bija lielākā daļa franču, bet bija angļi un zviedri. Cilvēku kopā ir 100. Žēl, ka nav kruīzu no Kairas uz Asuānu - tātad kaut kādi irigācijas dambji vai kas tamlīdzīgs un dēļ tiem nav tādu maršrutu. Žēl, ka tas būtu kā Agata Kristija.
аватар vdomolazov
Puiši, jūsu pieteikšanās kaut kā dīvaini darbojas, kad ievadāt atbildi. Tie. Loginā ievadu savu pastu, pēc tam paroli - dod kļūdu, ka parole ir nepareiza, lai gan tā ir pareiza. Es nomainu paroli - nāk paroles maiņas apstiprinājums. Ieeju - nospiežu Login, poga pazūd, un atkal parādās. Un pati pieteikšanās neparādās. Es varu atbildēt tikai no vēstules.
аватар Sveta.TurPravda
vdomolazov, paldies, es teicu adminiem, viņi jums rakstīs personīgi vai pa pastu.
аватар orbittours.ru
Jā, tas viss ir labi, bet piekrastē vasarā +50 karstumā visu skatīties zem svelmes saules sagādā prieks ne visiem. Var gatavoties arī vasaras kruīzam, taču labāk to darīt rudens-pavasara periodā.
Kuģi būtībā ir peldošas viesnīcas, tā ir taisnība. Ir 4 un 5 zvaigznes. Starp citu, saskaņā ar statistiku, visvairāk pārdotā sezona ir Jaunais gads, vietas tiek izpārdotas iepriekš)))
аватар orbittours.ru
Starp citu, kruīzi no Kairas tika atsākti, citu iemeslu dēļ tie netika veikti, jau gadu varam vest no Kairas)))))
аватар vdomolazov
Oho! un cik dienas ir kruīzs uz Asuānu? Nu, cena UE par 1
аватар orbittours.ru
Ir dažādi kruīzi, minimālais dienu skaits ir 6 dienas un līdz 14, izmaksas sākot no 1500.
аватар Sveta.TurPravda
vdomolazov, esam pievienojuši Asuānas apskates vietu aprakstus, tos var redzēt saitē
http://www.turpravda.com/places/eg/_suan/
Atsauksmes par tiem vēl nav, jūsu var būt pirmais, mēs priecāsimies!
аватар hendo7
Asuāna.Manas draudzenes sapnis ir tur apmeklēt.Kad ierodamies Šarmā,vienmēr braucam ekskursijās.Par Asuānu viņa runāja ar vietējo tūrisma aģentūru pārstāvjiem,bet no Sharm piedāvājumu nebija (individuālā tūre).
аватар hendo7
Un nebija tā, ka lidojām, un gribam uz Asuānu... Interesējāmies, kā visu saplānot nākamajam braucienam, bet neviens mums nedeva skaidru atbildi.Ieteica vai nu uz Hurgadu, no turienes tā ir vieglāk, vai nemaz netraucēt.Un situācija ne tā...
аватар orbittours.ru
Asuānā no Šarmas tikai individuāli, tāpēc ļoti dārgi.
Patiesībā no Hurgadas ir vairāk iespēju.
аватар vdomolazov
Pēc 3 gadiem es gribu vēlreiz apmeklēt Asuānu :-)
Skaidrs, ka tiešu ekskursiju nav. BET var uz vietas noorganizēt ekskursiju uz Asuānu. To vislabāk var izdarīt no Marsa Alam. Pirmkārt, tas nav tālu no Asuānas. Otrkārt, izņemot jūru, Marsa Alam nav nekā interesanta. Protams, man patīk Sarkanā jūra, bet kaut kur 8. dienā paliek garlaicīgi. Tāpēc ir jēga mainīt situāciju. Šogad izmēģināšu šo variantu. Es nezinu, vai tas darbosies tā, kā jūs to vēlaties, vai nē. Tā kā Asunā esmu ne pirmo reizi, dambis un obelisks man vairs nav interesanti, bet gan Elephantine salā (tur klints pie nilomēra atgādina ziloņa galvu no Elephantine :-) Klīstu. Tas viss (precīzāk, tā dienvidu puse) ir klāts ar tempļu drupām, ir interesanti apmeklēt salas vietējo muzeju. Salas ziemeļu pusē atrodas eleganta viesnīca, kas ir redzama visos Asuānas krastmalas attēlos. Paskatījos viņa mājaslapu, šika viesnīca, gribētos tur palikt vismaz pāris naktis. Asunā nav ko darīt ilgāk par 2 dienām ja nebrauc makšķerēt :-) Un Nīlas asari ir zemāki par veco Aswan protina,pateikšu 40kg zvēru.Gribu arī peldēt uz sala blakus Elephantine - tur ir lielisks botāniskais dārzs. Tā ir slavena ar savu unikālo palmu kolekciju.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Asuāna
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl