Metropol 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 7.510
8.5 Numurs
9.0 apkalpošana
8.5 Tīrība
6.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Pilsētas viesnīca vēsturiskajā Rotermanas rajonā, kas atrodas tikai 300 metru attālumā no Tallinas vecpilsētas. Sastāv no septiņstāvu ēkas ar liftu. Netālu atrodas izklaides vietas, restorāni, bāri un veikali. Viesnīca tika atvērta 1999. gadā. Piedāvā kvalitatīvas naktsmītnes pilsētas centrā. Ir atļauti suņi (par piemaksu).Vairāk →
аватар LaFifa
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ja godī gi, skatoties bē dī gā s istabiņ u fotogrā fijas viesnī cas mā jaslapā un lasot atsauksmes par iereibuš iem ciemiņ iem no Somijas, gaidī ju sliktā ko. Ja mē s ar vī ru ceļ otu vieni, mē s pat neskatī tos Metropola virzienā . … Tomēr ▾ Ja godī gi, skatoties bē dī gā s istabiņ u fotogrā fijas viesnī cas mā jaslapā un lasot atsauksmes par iereibuš iem ciemiņ iem no Somijas, gaidī ju sliktā ko. Ja mē s ar vī ru ceļ otu vieni, mē s pat neskatī tos Metropola virzienā . Tač u par godu manas dzimš anas "apaļ ajam datumam" tika nolemts tuvā ko draugu kompā nijā doties uz Tallinu, un priekš plā nā izvirzī jā s finansiā lais jautā jums, un nakš ņ oš ana š ajā viesnī cā izrā dī jā s visekonomiskā kā.
Lidojums un nakš ņ oš ana "Metropolā " tika rezervē ta 4 mē neš us pirms brauciena caur vietni http://travel. airbaltic. com, un mums izmaksā ja tikai 193 eiro/pers. (lidojums Kijeva-Rī ga-Tallina-Rī ga-Kijeva + 3 naktis "Metropol" ar brokastī m + 1 bezmaksas bagā ž as vienī ba/pers. , par ko "Boltiki" parasti prasa 20 eiro pa virsu ).
AirBoltik iniciē tie ikmē neš a pā rsē š anā s un izlidoš anas laika izmaiņ as, krā sains 20 minū š u savienojums Rī gā ir atseviš ķ a izklaidē još a stā sta tē ma, bet uzreiz teikš u, ka viss beidzā s labi, lai arī nedaudz "nervozi" : )
Atgriezī simies pie viesnī cas apraksta. "Dzī vē " viss izrā dī jā s daudz jautrā k nekā fotoattē lā . Viesnī ca izskatā s pieklā jī gi, vestibils un numuriņ i ir pietiekami tī ri un ē rti. Vannas istabā ir apsildā mā s grī das. Ir fē ns, mini bā rs (tukš s ledusskapis), TV. Numuri ir iekā rtoti vienkā rš ā skandinā vu stilā . Gultas ar mī kstiem ortopē diskiem matrač iem. Neskatoties uz to, ka bijā m izmitinā ti smē ķ ē tā ju istabā - tabakas smaka nebija jū tama ne istabā s, ne viesnī cas gaitenī (esmu nesmē ķ ē tā js - arī neko nejutu). Tī rī š ana un dvieļ u maiņ a katru dienu. Ļ oti, ļ oti, Ļ OTI atsaucī ga reģ istratū ra!
: ) Diemž ē l lielā kā daļ a strā dnieku runā krieviski "mazliet ooooooooh", kas netraucē saprast jū su pieprasī jumus un operatī vi uz tiem atbildē t (izsaukt taksi, atnest vā zi, pasū tī t pusdienu paku utt. ) numuriņ os un viesnī cas vestibilā formā li darbojas Wi-Fi, tač u pieslē gties tam nav iespē jams - rū teris ir vā jš , tomē r pilnī bā "atrauts" no iecienī tā kā interneta nepaliksi: vestibilā (uz pa kreisi no liftiem) ir dators ar piekļ uvi globā lajam tī meklim. Pirmā s 15 lietoš anas minū tes ir bez maksas, ar to pilnī gi pietiek, lai pā rbaudī tu pastu, laikapstā kļ us un pat reģ istrē tos AirBoltik atgrieš anā s lidojumam, izdrukā jot iekā pš anas kartes ar draudzī gas uzņ emš anas palī dzī bu. Patoloģ iska cilvē ka alkatī ba neļ auj maksā t reā lu naudu par virtuā lo komunikā ciju un automā tiski "izš ķ ī dina" iespē jamā s rindas, kas nodroš ina diennakts bezmaksas pieeju datoram ar internetu: ).
Visi par to raksta, un es neesmu izņ ē mums: LIELISKĀ ATRAŠ ANĀ S VIETA Rotermann dizaina rajonā ! Lī dz jū ras ostas pasaž ieru terminā lim D, no kurienes sā kas prā mji uz Helsinkiem un Stokholmu - 15 minū tes nesteidzī gā tempā , apmē ram tikpat (vai pat mazā k) lī dz vā rtiem un Viru laukumam, no kurienes sā kas vecpilsē ta, un ir arī liels iepirkš anā s centrs "Viru keskus", suvenī ru tirgus "Viru turg", sabiedriskā transporta pieturas, taksometri utt. Kopumā pirmais iespaids par viesnī cu bija diezgan pozitī vs. Viesnī cā tieš ā m ir daudz somu...kā arī franč u un itā ļ u. Ieradā mies katoļ u Lieldienu dienā s, un "Metropols" bija burtiski pilns ar ā rzemniekiem "lī dz acs ā boliem", manuprā t, "Metropolā " tajos laikos bijā m vienī gie krievvalodī gie tū risti.
Nu, tagad "par skumjo", par to mazo, kas var aizē not visus "Metropola" pozitī vos aspektus.
Pirmkā rt, š is ir karaoke bā rs, kas atrodas viesnī cas pirmajā stā vā un ir ļ oti populā rs Igaunijas galvaspilsē tas viesu un iedzī votā ju vidū . Mū s iekā rtoja 216. istabā tieš i virs š ī s paš as "Koskenkorvas". Daudzas viesnī cas "grē ko" ar slikto skaņ as izolā ciju, bet, kad mū su kaimiņ i nolē ma nodoties mī las priekiem, tos praktiski nedzirdē ja, jo no bā ra nā koš ais somu-igauņ u dziesmu repertuā rs apslā pē ja visas iespē jamā s nakts skaņ as. Piebildī š u, ka karaoke bā rs ir atvē rts katru dienu lī dz 3 no rī ta, un no 3 lī dz 4 bā ra viesi dodas prom, skaļ i un priecī gi aizcirtot taksometra durvis zem 216. istabas loga. Kopumā pirmajā naktī es vispā r negulē ju, kopš tā laika. ar skaudī bu skatos, kā draudzene, pē c profesijas skolotā ja, skolas braucienos ar klasi rū dī ta, pē c ausu aizbā ž ņ u uzlikš anas mierī gi š ņ ā c blakus gultā.
Nā kamajā rī tā lū dzā m, lai mū s pā rceļ , bet diemž ē l tas nebija iespē jams viesnī cas pā rpildī tī bas dē ļ (pie mums daž i franč u nabagi ar "booking" rezervā ciju tika nosū tī ti meklē t brī vas istabas tuvē jā viesnī cā ): ( Mana sieva un draudzene ieguva 207. istabu ar skatu uz ē kas pretē jo pusi. Viņ i bija diezgan apmierinā ti ar trokš ņ a lī meni savā istabā : ).
Otrais "UzhOs" ir brokastis. To, kas tiek pasniegts brokastī s restorā nā "Berlin" "Metropole", nevar saukt par ē dienu. Tā nav pā rtika – tā ir "protoplazma". Nu, tas ir, ē dams, bet ne garš ī gs. Kaut kā das auzu pā rslas, olu kultenis, cepta zivs, kas sajaukta ar mē rci lielā bļ odā (kā cū kā m kū tī ), sojas desa, desiņ as, vā rī tas olas un sagriezti gurķ i - tā ir visa "ē dienkarte". Pat ne kartupeļ i! O jā ! Ir musli un jogurts, ir augļ i (tikai kubiņ os), konditorejas izstrā dā jumu vietā - apš aubā ma svaiguma irdenie smilš u cepumi.
Kopumā brokastis mū s, maigi izsakoties, nepā rsteidza. Lai gan "kapturisti" koš ļ ā ja un nesarauca pieri, bagā tī gi ē dot "ē dienu" ar grauzdē tu maizi.
Un visbeidzot treš ā , lielā kā problē ma ir dzeramais ū dens. Pirmo reizi saskaros ar to, ka pat reģ istratū rā nav dzeramā ū dens viesnī cā ! Arī minibā rs ir tukš s, tas nozī mē , ka pat ū deni nevar nopirkt! Es nerunā ju par tā du civilizā cijas brī numu kā elektriskā tē jkanna – nesapņ ojiet, tā neeksistē . Brokastu restorā ns tiek slē gts desmitos vakarā , un nav karstas tē jas, ko dzert. Un tas ir Igaunijā ! Kur sniga mū su uzturē š anā s laikā aprī lī ! : ( Vienī gā vieta, kur var mē ģ inā t remdē t slā pes, ir tas pats jautrais "karaoke bā rs". Tur zem apdullinoš ā m fonogrammas skaņ ā m bū s jā stā v apmeklē tā ju rindā , kokteiļ u sakarsuš am un citā m izklaidē m izslā puš am. .
Viņ i ir pā rā k sabiedriski un, viņ us neapmulsina valodas barjeras un uzbū ves atš ķ irī bas, viņ i var viegli uzaicinā t jū s uz savu istabu, lai "turpinā tu banketu" (varbū t jums ir paveicies; )). Tā kā ieradā mies brī vdienā s, veikali š ajā rajonā vai nu agri ciet, vai nestrā dā ja vispā r. Tā tad "karaokei" praktiski nebija alternatī vas : (

Tā tad, kopsavilkums: dodoties uz Metropol Hotel, jums vajadzē tu atcerē ties, ka š ī ir parasta tū ristu klases viesnī ca. Tī rs, draudzī gs personā ls un ē rta atraš anā s vieta. Viesnī cas brokastu zemā s kvalitā tes dē ļ uz tā m var droš i ietaupī t (ticiet man, tā s nemaksā.7 eiro dienā ).
Viesnī cā nav iespē jams dzert aukstu un karstu vā rī tu ū deni, tā pē c veiciet atbilstoš us pasā kumus: paņ emiet ū dens sildī tā ju un uzreiz pē c ieraš anā s iegā dā jieties vairā ku litru ū dens pudeles no tuvē jā lielveikala "Rimi". Ja atklā jat, ka no jū su istabas logiem paveras skats uz viesnī cas "frontā lo" (galvenā s ieejas) daļ u - nekavē joties dodieties lejā uz reģ istratū ru un pieprasiet nomaiņ as numuru...Vai arī skrieniet uz aptieku un steidzami iegā dā jieties ausu aizbā ž ņ us! : )
Наш номер Подаренные мне на день рождения цветы, пришлось оставить в номере. Эххх!:) Окрестности отеля, Наш номер Наш номер Вид из окна нашего номера Отель Окрестности отеля,
аватар alex43
 •  apceļots 20 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Satiku NG š ajā viesnī cā . Viesnī ca atrodas pastaigas attā lumā no Vecrī gas, 5-7 minū š u gā jienā . Viesnī ca ir pavisam jauna, celta 1999. gadā . Plaš a, gaiš a zā le. Istabā nebija balkona ar skatu uz ostu, laba vannasistaba ar pamatī gu duš u. … Tomēr ▾ Satiku NG š ajā viesnī cā . Viesnī ca atrodas pastaigas attā lumā no Vecrī gas, 5-7 minū š u gā jienā . Viesnī ca ir pavisam jauna, celta 1999. gadā . Plaš a, gaiš a zā le. Istabā nebija balkona ar skatu uz ostu, laba vannasistaba ar pamatī gu duš u. Sā tī gas brokastis, papildus standarta olu kulteni, desiņ as, sieri un aukstā s gaļ as vienmē r bija sarkanā s zivis. Š ī stoš ā kafija, bet panesams, no termosiem. Istabas cenā iekļ auts rī ta pirts apmeklē jums. Viesnī ca atstā ja tikai labus iespaidus.
Viesnī cas adrese tī klā www. metropol. ee
Добротный отель эконом класса


iemiesojums labeliya
Vai kāds var pateikt, kā nokļūt no Tallinas autoostas līdz viesnīcai Metropol (Roseni, 13)?
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Lennusadamas lidlauka muzejs
Novērtējums 10.0
Igaunija, Tallina
Muzeji, Stats
Rātslaukums
Novērtējums 9.5
Igaunija, Tallina
Ielas, laukumi, skatu punkti
St. Katrīnas josla
Novērtējums 9.0
Igaunija, Tallina
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti

Городской отель в историческом районе Ротерманни, который находится всего в 300 м от Старого Таллинна. Состоит из семиэтажного корпуса с лифтом. Поблизости — места увеселений, рестораны, бары и магазины.
Отель открылся в 1999 году. Предлагает качественное размещение в центре города. Разрешается размещение с собаками (доплата).

Viesnīcā

Ресторан, бар, лобби-бар, сейф на стойке администрации (50 ЕЕК / сутки), парикмахерская, салон красоты, прокат авто, обмен валюты, большой ночной клуб PANORAAM на верхнем этаже с видом на Финский залив и Старый Таллинн (в будни вход беспл., в выходные 400 ЕЕК), сауна (утром бесплатно, вечером 260 ЕЕК / час / до 8 чел.), массаж, 3 конференц-зала 6-50 мест, казино LONDON, интернет-уголок, бесплатная парковка.

Telpu apraksts

STANDARD: совмещенный санузел: туалет и душ, фен, мнибар устанавливается по запросу с внесением депозита за напитки (500 ЕЕК), спутниковое ТВ с 28 каналами (есть русский канал), 4 платных канала 100 ЕЕК / сутки, прямой телефон. Отсутствует балкон. Максимальное размещение 3 чел. в номере.
STANDARD WITH SAUNA: чуть больше по площади номера STANDARD, оборудован сауной. Максимальное размещение 2 взр. + 2 ребенка в номере.
JUNIOR SUITE: одна большая комната с уголком-гостиной, сауна. SUITE: спальня + гостиная, дополнительно установлен факс, сауна и джакузи.

Adrese Mere pst 8, 10111 Tallinn
Tālruņi: 372 667 46 00
FAQ