Normāla viesnīca ar dažiem mīnusiem.

Rakstīts: 13 aprīlis 2012
Ceļošanas laiks: 6 — 9 aprīlis 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 9.0
Ja godī gi, skatoties bē dī gā s istabiņ u fotogrā fijas viesnī cas mā jaslapā un lasot atsauksmes par iereibuš iem ciemiņ iem no Somijas, gaidī ju sliktā ko. Ja mē s ar vī ru ceļ otu vieni, mē s pat neskatī tos Metropola virzienā . Tač u par godu manas dzimš anas "apaļ ajam datumam" tika nolemts tuvā ko draugu kompā nijā doties uz Tallinu, un priekš plā nā izvirzī jā s finansiā lais jautā jums, un nakš ņ oš ana š ajā viesnī cā izrā dī jā s visekonomiskā kā.
Lidojums un nakš ņ oš ana "Metropolā " tika rezervē ta 4 mē neš us pirms brauciena caur vietni http://travel. airbaltic. com, un mums izmaksā ja tikai 193 eiro/pers. (lidojums Kijeva-Rī ga-Tallina-Rī ga-Kijeva + 3 naktis "Metropol" ar brokastī m + 1 bezmaksas bagā ž as vienī ba/pers. , par ko "Boltiki" parasti prasa 20 eiro pa virsu ).
AirBoltik iniciē tie ikmē neš a pā rsē š anā s un izlidoš anas laika izmaiņ as, krā sains 20 minū š u savienojums Rī gā ir atseviš ķ a izklaidē još a stā sta tē ma, bet uzreiz teikš u, ka viss beidzā s labi, lai arī nedaudz "nervozi" : )

Atgriezī simies pie viesnī cas apraksta. "Dzī vē " viss izrā dī jā s daudz jautrā k nekā fotoattē lā . Viesnī ca izskatā s pieklā jī gi, vestibils un numuriņ i ir pietiekami tī ri un ē rti. Vannas istabā ir apsildā mā s grī das. Ir fē ns, mini bā rs (tukš s ledusskapis), TV. Numuri ir iekā rtoti vienkā rš ā skandinā vu stilā . Gultas ar mī kstiem ortopē diskiem matrač iem. Neskatoties uz to, ka bijā m izmitinā ti smē ķ ē tā ju istabā - tabakas smaka nebija jū tama ne istabā s, ne viesnī cas gaitenī (esmu nesmē ķ ē tā js - arī neko nejutu). Tī rī š ana un dvieļ u maiņ a katru dienu. Ļ oti, ļ oti, Ļ OTI atsaucī ga reģ istratū ra!
: ) Diemž ē l lielā kā daļ a strā dnieku runā krieviski "mazliet ooooooooh", kas netraucē saprast jū su pieprasī jumus un operatī vi uz tiem atbildē t (izsaukt taksi, atnest vā zi, pasū tī t pusdienu paku utt. ) numuriņ os un viesnī cas vestibilā formā li darbojas Wi-Fi, tač u pieslē gties tam nav iespē jams - rū teris ir vā jš , tomē r pilnī bā "atrauts" no iecienī tā kā interneta nepaliksi: vestibilā (uz pa kreisi no liftiem) ir dators ar piekļ uvi globā lajam tī meklim. Pirmā s 15 lietoš anas minū tes ir bez maksas, ar to pilnī gi pietiek, lai pā rbaudī tu pastu, laikapstā kļ us un pat reģ istrē tos AirBoltik atgrieš anā s lidojumam, izdrukā jot iekā pš anas kartes ar draudzī gas uzņ emš anas palī dzī bu. Patoloģ iska cilvē ka alkatī ba neļ auj maksā t reā lu naudu par virtuā lo komunikā ciju un automā tiski "izš ķ ī dina" iespē jamā s rindas, kas nodroš ina diennakts bezmaksas pieeju datoram ar internetu: ).
Visi par to raksta, un es neesmu izņ ē mums: LIELISKĀ ATRAŠ ANĀ S VIETA Rotermann dizaina rajonā ! Lī dz jū ras ostas pasaž ieru terminā lim D, no kurienes sā kas prā mji uz Helsinkiem un Stokholmu - 15 minū tes nesteidzī gā tempā , apmē ram tikpat (vai pat mazā k) lī dz vā rtiem un Viru laukumam, no kurienes sā kas vecpilsē ta, un ir arī liels iepirkš anā s centrs "Viru keskus", suvenī ru tirgus "Viru turg", sabiedriskā transporta pieturas, taksometri utt. Kopumā pirmais iespaids par viesnī cu bija diezgan pozitī vs. Viesnī cā tieš ā m ir daudz somu...kā arī franč u un itā ļ u. Ieradā mies katoļ u Lieldienu dienā s, un "Metropols" bija burtiski pilns ar ā rzemniekiem "lī dz acs ā boliem", manuprā t, "Metropolā " tajos laikos bijā m vienī gie krievvalodī gie tū risti.
Nu, tagad "par skumjo", par to mazo, kas var aizē not visus "Metropola" pozitī vos aspektus.

Pirmkā rt, š is ir karaoke bā rs, kas atrodas viesnī cas pirmajā stā vā un ir ļ oti populā rs Igaunijas galvaspilsē tas viesu un iedzī votā ju vidū . Mū s iekā rtoja 216. istabā tieš i virs š ī s paš as "Koskenkorvas". Daudzas viesnī cas "grē ko" ar slikto skaņ as izolā ciju, bet, kad mū su kaimiņ i nolē ma nodoties mī las priekiem, tos praktiski nedzirdē ja, jo no bā ra nā koš ais somu-igauņ u dziesmu repertuā rs apslā pē ja visas iespē jamā s nakts skaņ as. Piebildī š u, ka karaoke bā rs ir atvē rts katru dienu lī dz 3 no rī ta, un no 3 lī dz 4 bā ra viesi dodas prom, skaļ i un priecī gi aizcirtot taksometra durvis zem 216. istabas loga. Kopumā pirmajā naktī es vispā r negulē ju, kopš tā laika. ar skaudī bu skatos, kā draudzene, pē c profesijas skolotā ja, skolas braucienos ar klasi rū dī ta, pē c ausu aizbā ž ņ u uzlikš anas mierī gi š ņ ā c blakus gultā.
Nā kamajā rī tā lū dzā m, lai mū s pā rceļ , bet diemž ē l tas nebija iespē jams viesnī cas pā rpildī tī bas dē ļ (pie mums daž i franč u nabagi ar "booking" rezervā ciju tika nosū tī ti meklē t brī vas istabas tuvē jā viesnī cā ): ( Mana sieva un draudzene ieguva 207. istabu ar skatu uz ē kas pretē jo pusi. Viņ i bija diezgan apmierinā ti ar trokš ņ a lī meni savā istabā : ).
Otrais "UzhOs" ir brokastis. To, kas tiek pasniegts brokastī s restorā nā "Berlin" "Metropole", nevar saukt par ē dienu. Tā nav pā rtika – tā ir "protoplazma". Nu, tas ir, ē dams, bet ne garš ī gs. Kaut kā das auzu pā rslas, olu kultenis, cepta zivs, kas sajaukta ar mē rci lielā bļ odā (kā cū kā m kū tī ), sojas desa, desiņ as, vā rī tas olas un sagriezti gurķ i - tā ir visa "ē dienkarte". Pat ne kartupeļ i! O jā ! Ir musli un jogurts, ir augļ i (tikai kubiņ os), konditorejas izstrā dā jumu vietā - apš aubā ma svaiguma irdenie smilš u cepumi.
Kopumā brokastis mū s, maigi izsakoties, nepā rsteidza. Lai gan "kapturisti" koš ļ ā ja un nesarauca pieri, bagā tī gi ē dot "ē dienu" ar grauzdē tu maizi.

Un visbeidzot treš ā , lielā kā problē ma ir dzeramais ū dens. Pirmo reizi saskaros ar to, ka pat reģ istratū rā nav dzeramā ū dens viesnī cā ! Arī minibā rs ir tukš s, tas nozī mē , ka pat ū deni nevar nopirkt! Es nerunā ju par tā du civilizā cijas brī numu kā elektriskā tē jkanna – nesapņ ojiet, tā neeksistē . Brokastu restorā ns tiek slē gts desmitos vakarā , un nav karstas tē jas, ko dzert. Un tas ir Igaunijā ! Kur sniga mū su uzturē š anā s laikā aprī lī ! : ( Vienī gā vieta, kur var mē ģ inā t remdē t slā pes, ir tas pats jautrais "karaoke bā rs". Tur zem apdullinoš ā m fonogrammas skaņ ā m bū s jā stā v apmeklē tā ju rindā , kokteiļ u sakarsuš am un citā m izklaidē m izslā puš am. .
Viņ i ir pā rā k sabiedriski un, viņ us neapmulsina valodas barjeras un uzbū ves atš ķ irī bas, viņ i var viegli uzaicinā t jū s uz savu istabu, lai "turpinā tu banketu" (varbū t jums ir paveicies; )). Tā kā ieradā mies brī vdienā s, veikali š ajā rajonā vai nu agri ciet, vai nestrā dā ja vispā r. Tā tad "karaokei" praktiski nebija alternatī vas : (

Tā tad, kopsavilkums: dodoties uz Metropol Hotel, jums vajadzē tu atcerē ties, ka š ī ir parasta tū ristu klases viesnī ca. Tī rs, draudzī gs personā ls un ē rta atraš anā s vieta. Viesnī cas brokastu zemā s kvalitā tes dē ļ uz tā m var droš i ietaupī t (ticiet man, tā s nemaksā.7 eiro dienā ).
Viesnī cā nav iespē jams dzert aukstu un karstu vā rī tu ū deni, tā pē c veiciet atbilstoš us pasā kumus: paņ emiet ū dens sildī tā ju un uzreiz pē c ieraš anā s iegā dā jieties vairā ku litru ū dens pudeles no tuvē jā lielveikala "Rimi". Ja atklā jat, ka no jū su istabas logiem paveras skats uz viesnī cas "frontā lo" (galvenā s ieejas) daļ u - nekavē joties dodieties lejā uz reģ istratū ru un pieprasiet nomaiņ as numuru...Vai arī skrieniet uz aptieku un steidzami iegā dā jieties ausu aizbā ž ņ us! : )
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар