L`Ermitage Hotel 4*– Atsauksmes

11
Novērtējums 9.010
№1 viesnīcas reitingā Tallina
9.3 Numurs
9.3 apkalpošana
9.3 Tīrība
9.6 Uzturs
9.5 Infrastruktūra
Viesnīca L'Ermitage atrodas Tallinas centrā, tikai 5 minūšu pastaigas attālumā no Tallinas rātsnama. Daudzas kafejnīcas un restorāni Kalamaja radošajā rajonā, Telliskivi radošajā rajonā un jaunais Baltijas stacijas tirgus atrodas tikai 15 minūšu pastaigas attālumā.Vairāk →
аватар irane
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti eleganta viesnī ca! ! ! Viss ir super vienkā rš i! ! ! Atrodas netā lu no vecpilsē tas, gardas daudzveidī gas brokastis, svaigs moderns remonts istabā , visu vannasistabas piederumu klā tbū tne - peldmē teļ i, č ī bas, š ampū … Tomēr ▾ Ļ oti eleganta viesnī ca! ! ! Viss ir super vienkā rš i! ! ! Atrodas netā lu no vecpilsē tas, gardas daudzveidī gas brokastis, svaigs moderns remonts istabā , visu vannasistabas piederumu klā tbū tne - peldmē teļ i, č ī bas, š ampū ni, duš as ž elejas un ķ ermeņ a losjoni, cepures, otas ! ! ! Iesaku visiem! ! !
аватар Emily_Ange
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska viesnī ca netā lu no vecpilsē tas. Izvē loties viesnī cu, sā kumā š aubī jā mies. Tomē r vē lē jos SPA brī vdienas, bet pē c cenu salī dzinā š anas tomē r izvē lē jā mies tū ri ar š o viesnī cu. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca netā lu no vecpilsē tas.
Izvē loties viesnī cu, sā kumā š aubī jā mies. Tomē r vē lē jos SPA brī vdienas, bet pē c cenu salī dzinā š anas tomē r izvē lē jā mies tū ri ar š o viesnī cu. Un spa mums nemaz nebija vajadzī gs. Vienkā rš i nepietiktu laika. Prieks, ka nepā rmaksā jā m.
Ē diens tur bija visaugstā kajā lī menī . Bija zivis, omletes, desiņ as un sieri. Kopumā brokastis - 5k.
Bet visvairā k mani iespaidoja telpas. Skandinā vu stilā sava veida somu minimā lisms Igaunijas Tallinā .
аватар Svetik-7s
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar vī ru bijā m š ajā viesnī cā.8. martā ! Man ļ oti patika viesnī ca, reģ istratū rā runā krieviski. Viņ i piedā vā ja izvē lē ties no divā m istabā m. Pati viesnī ca ir maza, bet mā jī ga. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru bijā m š ajā viesnī cā.8. martā ! Man ļ oti patika viesnī ca, reģ istratū rā runā krieviski. Viņ i piedā vā ja izvē lē ties no divā m istabā m. Pati viesnī ca ir maza, bet mā jī ga.
Brokastis ir ļ oti labas un ē damas.
No karstā - olu kultenis, cepti kartupeļ i ar desu, desiņ as. Arī vā rī tas olas, desa, siers, dā rzeņ i, sarkanā s zivis (! ).
Vairā ku veidu augļ i, ievā rī jums, visā di musli.
Atraš anā s vieta: viss ir tuvu, pa logu redzama vecpilsē ta.
аватар julechka80
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Lieliska viesnī ca, lielisks personā ls, lieliskas brokastis! Viesnī ca atrodas klusā vietā , nav traci un tū ristu skraidī š ana pa ielu pie viesnī cas))))) Istabas ir tī ras, klusas (logi mums ir vē rsti uz pagalmu)))) Mums bija vakara izbraukš … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, lielisks personā ls, lieliskas brokastis!
Viesnī ca atrodas klusā vietā , nav traci un tū ristu skraidī š ana pa ielu pie viesnī cas))))) Istabas ir tī ras, klusas (logi mums ir vē rsti uz pagalmu)))) Mums bija vakara izbraukš ana mā jā s, un mū su lietas droš i gulē ja lī dz pulksten 20 viesnī cas noliktavas telpā , un beidzot izstaigā jā m veco Tallinu))) Draudzī gs personā ls, ar valodu nebija problē mu, visi runā teicami angliski un gandrī z viss krieviski))))
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pati viesnī ca ir izcila, ē rta, ja ne vienam "bet", pirmkā rt, numuriņ š mums neierodoties nerā dī ja, ka tur viss ir kā rtī bā , un mē s kaut kā nepievē rsā m uzmanī bu, un, izrakstoties, numurs nebija atņ emts no mums. Un 4 dienas pē c Tallinas brauciena man zvana gide un saka, ka mē s salauzā m lampas (tas ir, lampā m saplaisā juš i abaž ū ri) un teica, lai samaksā. … Tomēr ▾ Pati viesnī ca ir izcila, ē rta, ja ne vienam "bet", pirmkā rt, numuriņ š mums neierodoties nerā dī ja, ka tur viss ir kā rtī bā , un mē s kaut kā nepievē rsā m uzmanī bu, un, izrakstoties, numurs nebija atņ emts no mums. Un 4 dienas pē c Tallinas brauciena man zvana gide un saka, ka mē s salauzā m lampas (tas ir, lampā m saplaisā juš i abaž ū ri) un teica, lai samaksā.140 eiro, pretē jā gadī jumā mē s tiksim melnajā sarakstā un mē s vairs neienā ksim Somijas teritorija!! ! ! Mē s š ī s lampas nesalauzā m, bet, lai nepazaudē tu Š engenu, samaksā jā m, bet pretī prasī jā m š ī s lampas un č ekus. Un galu galā viņ i mums atsū tī ja tikai abaž ū rus. Tā da ir attieksme! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Februā rī atpū tos š ajā viesnī cā . (10-16.02. 2011)Brī niš ķ ī gi, vienkā rš i APbrī nojami!!! ! Istabā ir tik ē rta gulta, ka nopietni domā ju iegā dā ties tā du paš u arī savai mā jai! =) pirmo reizi pē dē jo 3 gadu laikā gulē ju- kā lā cis migā ! Silts un mā jī gs!! ! Vannas istabā apsildā mā grī da, fē ns, pilnas sienas spogulis. … Tomēr ▾ Februā rī atpū tos š ajā viesnī cā . (10-16.02. 2011)Brī niš ķ ī gi, vienkā rš i APbrī nojami!!! ! Istabā ir tik ē rta gulta, ka nopietni domā ju iegā dā ties tā du paš u arī savai mā jai! =) pirmo reizi pē dē jo 3 gadu laikā gulē ju- kā lā cis migā ! Silts un mā jī gs!! ! Vannas istabā apsildā mā grī da, fē ns, pilnas sienas spogulis. Ē diens daudzveidī gs, katrai gaumei personā ls draudzī gs! Meitenes reģ istratū rā smaidī gas un draudzī gas. Man ļ oti patika! Vispā r, ja gadā s kā rtē jo reizi apmeklē t š o brī niš ķ ī go valsti, tad palikš u tikai š ajā viesnī cā ! PS-Kas attiecas uz vietē jiem iedzī votā jiem , varu teikt, ka Tallinas uzturē š anā s nedē ļ ā neviens cilvē ks nav atteicies palī dzē t! Igauņ i uzvedas ļ oti korekti un pieklā jī gi! Ar mani bez problē mā m runā ja krieviski. Kad es apmaldī jos, POLICIJAS ar savu maš ī nu aizveda uz viesnī cu!! ! =))) Un tas, ka viņ iem nepatī k krievi, tad paskatieties, kā mē s uzvedamies uz ā rzemniekiem. teritorija! . . =(((
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bija no 03.01. 11-07.01. 11. Viesnī ca skaista, var likt pamatī gu č etrinieku. Istaba ir maza, bet labi aprī kota. Lieliska vannas istaba, tī rī ba visur, pā rsteidzoš a personā la attieksme, lieliskas brokastis. Atrodas blakus vecpilsē tai. Lai pagarinā tu istabu uz dienu, saņ ē mā m tikai 20 eiro. … Tomēr ▾ Bija no 03.01. 11-07.01. 11. Viesnī ca skaista, var likt pamatī gu č etrinieku. Istaba ir maza, bet labi aprī kota. Lieliska vannas istaba, tī rī ba visur, pā rsteidzoš a personā la attieksme, lieliskas brokastis. Atrodas blakus vecpilsē tai. Lai pagarinā tu istabu uz dienu, saņ ē mā m tikai 20 eiro. Nebiju domā jusi, ka trijotne var bū t tik augstā lī menī . Iesaku visiem, par lē tu cenu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар irgu71
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti jauka viesnī ca, lieliski piemē rota romantiskai atpū tai divatā ! Patī kams, pieklā jī gs personā ls, nekā du problē mu ar valodu. Grezna, gandrī z sterila istaba, labas brokastis. Lieliska atraš anā s vieta. . . ceļ š uz vecpilsē tu iet tieš i no viesnī cas, piecas minū tes, un jū s nonā kat Tallinas vecā s pasakā !. … Tomēr ▾ Ļ oti jauka viesnī ca, lieliski piemē rota romantiskai atpū tai divatā ! Patī kams, pieklā jī gs personā ls, nekā du problē mu ar valodu. Grezna, gandrī z sterila istaba, labas brokastis. Lieliska atraš anā s vieta. . . ceļ š uz vecpilsē tu iet tieš i no viesnī cas, piecas minū tes, un jū s nonā kat Tallinas vecā s pasakā !
Я влюбилась в Эстонию! Я влюбилась в Эстонию! Я влюбилась в Эстонию! Я влюбилась в Эстонию! Я влюбилась в Эстонию! Я влюбилась в Эстонию! Я влюбилась в Эстонию! Я влюбилась в Эстонию!
аватар LaFifa
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba diena! Man jau ir kaut kā neē rti atkal rakstī t par Ermitā ž u, bet ko jū s varat darī t? Tallinā esmu treš o reizi, un atkal š ajā viesnī cā : ) Varu apgalvot, ka gada laikā apkalpoš anas kvalitā te viesnī cā nav pasliktinā jusies : ) Š oreiz dabū jā m istabu ar divguļ amo gultu, tā pē c atjauninā š u fotogalerija : ) No iepriekš nepabeigtā : istabā s "Ermitā ž ai" ir pieejams internets, reģ istratū rā mums iedeva "mež ģ ī nes", lai pieslē gtos Tī klam, bet mums to nevajadzē ja, jo WI-Fi tika "atklā ta" mū su istabā . … Tomēr ▾ Laba diena! Man jau ir kaut kā neē rti atkal rakstī t par Ermitā ž u, bet ko jū s varat darī t? Tallinā esmu treš o reizi, un atkal š ajā viesnī cā : ) Varu apgalvot, ka gada laikā apkalpoš anas kvalitā te viesnī cā nav pasliktinā jusies : ) Š oreiz dabū jā m istabu ar divguļ amo gultu, tā pē c atjauninā š u fotogalerija : ) No iepriekš nepabeigtā : istabā s "Ermitā ž ai" ir pieejams internets, reģ istratū rā mums iedeva "mež ģ ī nes", lai pieslē gtos Tī klam, bet mums to nevajadzē ja, jo WI-Fi tika "atklā ta" mū su istabā . "Ermitā ž ā " palikā m 5 naktis (no 2010. gada 1. lī dz 6. janvā rim). Apkalpoš ana teicama, gulta tiek mainī ta ik pē c 3 dienā m, daž ā das sā tī gas brokastis, vannas istabā grī da apsildā ma, istabenes BEIDZ Ņ EMT PADOMI! Vienī gais, kas š oreiz nedaudz traucē ja bija problē mas ar atslē gu karti, katru dienu pē c vakariņ ā m nā cā s skriet uz reģ istratū ru un pā rkodē t karti, jo istabas durvis nevē rā s vaļ ā : ( Bet pā rē jais viss kā rtī bā . Viesnī cā ir neliela bezmaksas garā ž a viesiem un apsargā ta bezmaksas autostā vvieta - kas mums, kas ieradā mies ar savu auto, bija ļ oti ē rti. Viesnī cas reģ istratū rā tika mainī ta valū ta, nez kā pē c "Ermitā ž ā " bija visizdevī gā kā likme starp visi tuvumā esoš ie siltummaiņ i.
Tallina š oreiz mū s sagaidī ja ar ī stu Jaungada sniegputeni. Runā , ka š oziem Igaunijā bijis rekordliels nokriš ņ u daudzums pē dē jo 20 gadu laikā . Ceļ u dienesti strā dā ja visu diennakti, katru rī tu zem logiem novē rojā m notī rī tu ceļ a asfaltu, kas š ajā gadalaikā ir fantastiski mū su Ukrainas ceļ iem un pat pie tā diem laikapstā kļ iem.
Vecrī gā uz mā jā m karā jā s lielas lā stekas. . . Nē , pat ne lā stekas, bet gan draudī ga izskata lā stekas, bija baisi staigā t zem tā m pa š aurajā m Van Tallinas ieliņ ā m. Dī vaini, ka skrupulozie igauņ i tik vieglprā tī gi izturē jā s pret š o problē mu, acī mredzot visi mē ra spē ki tika izmesti cī ņ ā ar snigš anu, kas neapturē ja visas 5 mū su uzturē š anā s dienas Igaunijā .
Labi, ē rti un izzinoš i pavadī jā m laiku: pastaigā jā mies uz Kadriorgu un Piritu, ar auto aizbraucā m uz Tartu (otru lielā ko Igaunijas pilsē tu, tā s universitā tes galvaspilsē tu), "braucā m" ar prā mi uz Helsinkiem (biļ ete trī s personā m turp un atpakaļ ). - 102 eiro : )
Tallina ir brī niš ķ ī ga pilsē ta! Nā c un pā rliecinies pats! : )
Novē lu visiem patī kamus ceļ ojumus un gaiš us iespaidus! : )
Ратушная площадь, елочка, ярмарка Таллинн в снегу Таллинн в снегу Башня Наш номер Наш номер Ванная Сосульки
аватар LaFifa
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmo reizi apmeklē jot Tallinu pagā juš ā gada rudenī , nolē mu, ka noteikti š eit atgriezī š os vē lreiz, tač u nebiju domā jusi, ka mans otrais ceļ ojums notiks tikai 2 mē neš us pē c pirmā - uz Ziemassvē tku brī vdienā m. … Tomēr ▾ Pirmo reizi apmeklē jot Tallinu pagā juš ā gada rudenī , nolē mu, ka noteikti š eit atgriezī š os vē lreiz, tač u nebiju domā jusi, ka mans otrais ceļ ojums notiks tikai 2 mē neš us pē c pirmā - uz Ziemassvē tku brī vdienā m.
Sā ksim ar viesnī cu.
Atkal Ermitā ž a. Es pievienoš u daž us jaunus pieskā rienus savam iepriekš ē jam apskatam:
1) Smē ķ ē tā ji! Priecā jieties! Viesnī cā ir smē ķ ē tā ju numuri! : ) Ja vē lies uzsmē ķ ē t istabiņ ā - informē darbinieku reģ istratū rā , un viņ š tevi iekā rtos attiecī gajā telpā . Kā cilvē ks, kurš Ermitā ž ā dzī voja smē ķ ē tā ju un nesmē ķ ē tā ju istabā s, varu droš i teikt, ka smē ķ ē tā ju telpa tiek uzkopta sliktā k un retā k. Biež i vien mū su istabas uzkopš ana tika samazinā ta tikai lī dz atkritumu izveš anai. Vannas istabā zem dvieļ u paliktņ a atradu iepriekš ē jo viesu pē das, paklā js, daudzā s vietā s sadedzis, tiek izsū kts, iespē jams, ne biež ā k kā reizi mē nesī...
Tas viss neiederē jā s gandrī z "sterilajā " tī rī bā nesmē ķ ē tā ju istabā , kurā man bija iespē ja apmesties pagā juš ajā reizē . Man radā s iespaids, ka, lai izvestu atkritumus, istabene, ieskrē jusi mū su istabā , aizturē ja elpu, ā tri izķ emmē ja atkritumu tvertnes saturu (nemainot atkritumu maisu) un arī ā tri izlidoja no istabas ( neaizmirstot paķ ert dzeramnaudu); ) vī rs pats izkratī ja pelnu trauku: ) (Acī mredzot maigais igauņ u ķ ermenis nevar izturē t ilgu uzturē š anos piesmē ķ ē tā istabā ). : R
Telpā nav balkona, visi dū mi nonā k istabā . No loga paveras skats uz pagalmu, skats uz autostā vvietu un virtuves jumtu. Vispā r - nav strū klaka. Tā nu pats nonā cu pie secinā juma - "Ermitā ž ā " iekā rtoš os ekskluzī vi "nesmē ķ ē tā ju" istabā s, un kas pī pē , lai skrien uz ielas : P

2) Dvieļ u maiņ a.
Pie sienas karā jas "Eiropas losjons" - paziņ ojums, piemē ram: "Mē s nemainī sim dvieļ us, jo mē s to mazgā jam, un tas ir ž ē l dabas. Tā tad, ja jums nav sirdsapziņ as - metiet dvieli uz grī das, lai tā ir - Mē s to mainī sim. " Pirmajā dienā es neriskē ju, bet otrajā dienā intereses pē c atteicos - viņ i to mainī ja : )

3) Brokastis. Brokastis Ermitā ž ā ir labā kā s no visiem mū su ceļ ojumiem! Super! Ir viss, pat nacionā lais ē diens - asinsdesas! Sarkanā s zivis, cepti kartupeļ i, daž i citi sā nu ē dieni, mē rces, siers, biezpiens, marinē ti gurķ i - es neatceros visu, atceros tikai to, ka tas bija diezgan apmierinoš s un garš ī gs. Vī rs "uzķ ē rā s" uz paš taisī tā s marmelā des - bija 4 veidu marmelā des, ne mazā k. Viens mī nuss brokastī s ir neliela ē damistaba, biež i vien vietu nepietiek, pie sadales galda ir krā mu tirdziņ š.
Tas ir saistī ts ar faktu, ka lielā kā daļ a viesu, izejot no lifta, nekavē joties nogriež as pa labi zā lē (jo viņ i iet uz smaku : )), un Ermitā ž ā ir vē l viena zā le, no lifta pa kreisi, aiz muguras. vestibila bā rs, bet tur nav daudz ko cilvē ki to saprot, kaut arī ir rā dī tā js : )

Viss par viesnī cu, tagad par ceļ ojumu.
Valodas jautā jums: Tallinā runā krieviski...bet ne visi. Tū ristu vecpilsē tā , jebkurā suvenī ru veikalā un kafejnī cā krieviski runā još s tū rists neizjutī s diskomfortu, it ī paš i pareizticī go Ziemassvē tku "krievu sezonā " : ). Ā rpus galvenajiem tū risma objektiem ar krievu valodu viss ir nedaudz sarež ģ ī tā k. Jaunieš i lī dz 30 gadiem praktiski nerunā krieviski (un cilvē ki š ajā vecumā visbiež ā k strā dā par oficiantiem un pā rdevē jiem), tā pē c angļ u valodas zinā š anas glā bj kā vienmē r : ).
Ja atrodaties vietā Tallinā , kur, jū suprā t, neviens nerunā krieviski un jū su angļ u valoda nav pā rā k laba, un jums noteikti ir nepiecieš ams kompetents padoms, droš i sazinieties ar Tallinas vecmā miņ ā m. IGAUNIJAS VECĀ S IR KRIEVVALODĪ GO TŪ RISTU LABĀ KIE DRAUGI! : )). Š ī s mī ļ ā s bū tnes mitinā s "R-kioska" mā jā s (tur var iegā dā ties arī sabiedriskā transporta biļ eti), pilsē tas muzejos un tū risma informā cijas centros. Vienmē r glī tas un draudzī gas, vecā ka gadagā juma sievietes ar prieku atbildē s uz visiem jautā jumiem, pastā stī s, kā nokļ ū t interesē još ā vietā un pat vadī s "izglī tojoš o programmu" igauņ u valodā : ). Tanan vaga, dā rgā s vecenes! : ) Vispā r nekā du ī paš i naidī gu attieksmi pret "krieviem" nemanī ju.
Par Tallinu.
Tallina ir skaista jebkuros laikapstā kļ os un jebkurā gadalaikā , pat bezsniega, salna janvā ra sā kumā zem caururbjoš a ledaina Baltijas vē ja - tieš i tā dus laikapstā kļ us mē s atradā m Tallinā.2009. gada 2. janvā rī , dī vainā kā rtā lidojot prom. pietiks, sniegotā Kijeva : )
Jaunā gada sā kumā ir patī kami staigā t pa Tallinas vecpilsē tas bruģ ē tajā m ieliņ ā m, ieelpojot kanē ļ a un grauzdē tu mandeļ u aromā tus, kas nā k no Rā tslaukumā izlietā karstā karstvī na. Turpat uz "Raekoya Place" var burtiski ienirt Ziemassvē tku pasakā , jo skats uz ī stu 90 gadus vecu egli, kas stā v laukuma vidū un ko ieskauj tradicionā lā s koka mā jas. Tautas amatniecī bas Jaungada gadatirgus uz daudzkrā sainu smailu mā ju fona atdzī vina sen aizmirstā s bildes no manas mī ļ ā kā s bē rnu grā matas...
Ekskursija.
Mū su "must see" sarakstā bija Kadriorgas parks un Brigidas klosteris.
Par to informē jā m gidu, kas mū s sagaidī ja lidostā . Gids piedā vā ja pievienoties autobusa tū rei, kurai bija jā notiek nā kamajā rī tā , ekskursijas maksa bija 11 eiro par degunu. Ierodoties nedaudz agrā k par noteikto laiku, uz tikš anā s vietu Baltijas stacijā un stā vot aukstumā vairā k nekā stundu, nesagaidī jā m ne autobusu, ne gidu, ne "grupu", kuru gids bija. vajadzē ja satikties. Starp citu, Baltijas stacija nav tā patī kamā kā vieta Tallinā...
No Viru laukuma ar tramvaju nokļ uvā m Kadriorgā . Tramvaja numuru (nr. 3? ) neatceros, bet rakstī ts "Kadriorg" - nesajauksiet : ). Tramvaja biļ ete, R-kioskā , maksā.13 kronas (nedaudz virs 1 eiro); saka, ka pie tramvaja vadī tā ja var nopirkt biļ eti, bet tā bū s dā rgā ka. Kadriorga ir skaista vieta. Pat ziemā . Pat bez sniega. Varu iedomā ties, cik labi tur jā bū t pavasarī un rudenī!
No parka devā mies uz slaveno pieminekli "Nā ra", bet no pieminekļ a - dabiski uz jū ru...Aizsaluš ā jū ra un savvaļ as gulbji krastā ir neparasts skats! Tā lā k tika nolemts uz Piritu (uz Brigidas klosteri) doties kā jā m. Tā bija izcila kļ ū da. "Kļ ū da", jo bija jā iet gar auksto, ziemī go Baltijas jū ru! Neskatoties uz to, ka bijā m diezgan labi ekipē ti, zem Baltijas vē ja sastingā m kā elle, nobraukuš i nedaudz mazā k kā pusi ceļ a. Un "izcili", jo, meklē jot vietu, kur paslē pties no vē ja un sasildī ties, atradā m glī tu "mā ju", kas izrā dī jā s Igaunijas vē stures muzejs, un pati ē ka - "Majestic Maarjamä gi Castle " (saskaņ ā ar ceļ vedi). Muzejā ir vairā ki eksponā ti. Man ž ē l, ka mums nebija laika tos visus redzē t.
Zinā tkā res vadī ta, vilku vī ru uz mazā s, bet lepnā s igauņ u tautas cī ņ ai par neatkarī bu veltī to ekspozī ciju. Starp citu, š ī ir vienī gā muzeja ekspozī cija, kuras eksponā ti parakstī ti krievu valodā . Tā ir normā la, "nacionā listiska" izstā de, kas pē c bū tī bas maz atš ķ iras no lī dzī gā m izstā dē m citā s bijuš ā s sociā listiskā s nometnes valstī s. Bet, ja politiku noliek malā , tad te varē ja redzē t ko interesantu: vecas bē rnu rotaļ lietas, pagā juš ā gadsimta 20. gadu Pē rnavas kū rorta hroniku, Tallinas fotogrā fijas kara gados, suvenī rus "Olimpiskajā m spē lē m - 80". " un atbraukuš o padomju igauņ u fotogrā fijas apskata desu Helsinkos : ) Beidzot apmeklē juš i vietē jo bufeti un nogarš ojuš i svaigus smalkmaizī tes ar karstu kafiju, atstā jā m viesmī lī go muzeju un devā mies tā lā k. Pē c 20-30 minū tē m pieskrē jā m pie Bridž itas. Jā saka, ka vieta arī ļ oti skaista.
Man patika priedes, kas sasniedza smilš u pludmali, patika aizsaluš ā Piritas upe, jahtklubs, makš ķ ernieki uz upes ledus spoguļ virsmas un, protams, pats klosteris...Precī zā k, kas no tā bija palicis pā ri. . Brigidas klosteris nopostī ts Livonijas kara laikā , vē lā k, saka, trā pī jis aviobumba ("padomju" protams; ))...Bet arī tagad ē kas izmē ri ir iespaidī gi. Centrā atgriezā mies ar autobusu. Jā uzmin Tallinas sabiedriskais transports - tas kursē pē c grafika, tī rs un nav pā rpildī ts.
Mū su "ekskursija" mums izmaksā ja 142 EEK diviem (transports - 52 EEK, Vē stures muzejs - 90 EEK), kas ir aptuveni 10 eiro, sā kotnē ji plā noto 22 eiro vietā par ekskursiju autobusā . Noteikti ir vē rts apmeklē t Piritu, bet vai š im nolū kam ir vē rts doties specializē tā ekskursijā ? -- Izlem tu : ).
Informā ciju par Tallinas muzejiem un sabiedriskā transporta kustī bas sarakstiem var atrast š eit: http://www. tū risms. tallina. ee/rus un š eit: http://www. tallina.
ee/rus/
Vispā r, kam tas interesē , bet man Jaungada Tallina patika : ) Jaunais gads "uz deguna" - atkal kravā ju somas : ).
Novē lu visiem patī kamus ceļ ojumus un spilgtus iespaidus!
Новогодняя выставка марципанов Яхт-клуб в дельте реки Пирита и рыбаки на льду:) Рождественская ёлочка в Старом Таллинне Рождественская ёлочка в Старом Таллинне Собор Александра Невского и рождественская иллюминация Старый Таллинн Вид с одной из смотровых площадок Кадриорг. Лебединый пруд замерз.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Lennusadamas lidlauka muzejs
Novērtējums 10.0
Igaunija, Tallina
Muzeji, Stats
Rātslaukums
Novērtējums 9.5
Igaunija, Tallina
Ielas, laukumi, skatu punkti
St. Katrīnas josla
Novērtējums 9.0
Igaunija, Tallina
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti

Отель L'Ermitage расположен в центре Таллина, всего в 5 минутах ходьбы от Таллинской ратуши. Многочисленные кафе и рестораны креативного района Каламая, творческого квартала Теллискиви и нового рынка Балтийского вокзала расположены всего в 15 минутах ходьбы.

Atrašanās vieta 0,7 км до железнодорожного вокзала Таллинна, 4,2 км до международного аэропорта имени Леннарта Мери.
Viesnīcā

Внутренний дворик, рестораны L'Ermitage и Katze, завтрак «шведский стол», лобби-бар с камином, подземный гараж, услуги по продаже билетов, услуги по глажению одежды, камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации, конференц-зал на 50 мест, факс/ксерокопирование, персонал говорит на русском.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • velosipēdu noma
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 122 номера: 14 одно- и 71 двухместных стандартных 11 и 15 м², 9 двухместных номеров бизнес-класса 19 м², улучшенные двухместные 25 м², полулюксы 40 м² с балконом и люксы 60 м² с биде.

Istabās

Отопление, вентилятор, телевизор со спутниковыми каналами, телефон, мини-бар (платно), сейф, холодильник, рабочий стол, утюг и гладильные принадлежности, ванная комната с душевой кабиной или ванной, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, фен, бесплатный Wi-fi, балкон (в некоторых номерах), ежедневная уборка.

Adrese Toompuiestee 19, Центр, 10137 Таллинн, Эстония.
Tālruņi: Тел.: +372 699 6400 Факс:+372 699 6401
Tīmekļa vietne: L`Ermitage Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.