ALŽĪRIJA IR VIESMĪGA ATKLĀTA TŪRISMA VALSTS!!! LAIPNI LŪGTI!!!

05 Oktobris 2010 Ceļošanas laiks: no 01 augusts 2010 ieslēgts 01 Septembris 2010
Reputācija: +115
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Es gribē tu uzrakstī t, pareizā k sakot, atspē kot daž as LEĢ ENDAS par Alž ī riju.

Pirmkā rt: tā nav musulmaņ u, bet gan demokrā tiska republika. Tas nozī mē , ka likums ir konstitū cija, nevis š ariats. Tā pē c tieš i Alž ī rijā neviens jums (sievietē m) nepiespiedī s valkā t hidž abu (plī vuru) un lakatu! Lielā kā daļ a Alž ī rijas sievieš u nevalkā plī vuru!

Otrkā rt: tur nav terorisma un vardarbī bas! Nē ! Un nav kara un karastā vokļ a! No š ejienes – kustī ba Alž ī rijā ir absolū ti droš a pat sievietē m! Cita lieta, ka diez vai eiropiete pirmo reizi viena dosies uz neizpē tī to Alž ī riju. Tā pat visā Alž ī rijā visur stā v un brauc policisti, bet tas nenozī mē , ka tas ir slikti! Tas nozī mē , ka valsts ir ļ oti labi apsargā ta, lai novē rstu tos ceļ us, kas, piemē ram, Krievijā notiek ļ oti, ļ oti biež i.

Pati policija ir ļ oti pieklā jī ga un ne reizi vien palī dzē ja mums (tū ristiem) atrast ceļ u vai piezvanī t, piemē ram, utt.

Un treš ais: Alž ī rija ir tū ristu valsts, tur vienkā rš i ir maz "mū su" tū ristu. Mū sē jie visi atrodas Ē ģ iptē , Turcijā un Emirā tos.

Tā pē c nebaidieties - brauciet uz Alž ī riju!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums