Excellence Punta Cana 5*– Atsauksmes

6
Novērtējums 9.210
№1 viesnīcas reitingā Uvero Alto
9.7 Numurs
9.7 apkalpošana
10.0 Tīrība
9.7 Uzturs
9.3 Infrastruktūra
Viesnīca tika uzcelta Uvero Alto, prom no steigas un burzmas, skaistā palmu mežā. Iekārtots koloniālā stilā. Viesnīca uzcelta 2000. gadā, renovēta 2011.-2012. gadā. Teritorijas kopējā platība ir 140 000 kvadrātmetru. Viesnīca ir lieliski piemērota romantiskai atpūtai. Viesnīca neuzņem viesus, kas jaunāki par 18 gadiem.Vairāk →
аватар valusikchizh
Mū su devī ze ir labi atpū sties vienmē r un visur, un vē l labā k Dominikā nas Republikā un Excellence Punta Cana 5 * viesnī cā ! Mē s nopirkā m biļ eti Unitours, izvē lē jā mies starp š o viesnī cu un Bavaro Princess 5 * viesnī cu, menedž eris ļ oti ieteica un slavē ja Excellence, un viņ i tur izsniedza kuponus. … Tomēr ▾ Mū su devī ze ir labi atpū sties vienmē r un visur, un vē l labā k Dominikā nas Republikā un Excellence Punta Cana 5 * viesnī cā ! Mē s nopirkā m biļ eti Unitours, izvē lē jā mies starp š o viesnī cu un Bavaro Princess 5 * viesnī cu, menedž eris ļ oti ieteica un slavē ja Excellence, un viņ i tur izsniedza kuponus. Viesnī ca ir vienkā rš i lieliska, ir pelnī jusi vislielā ko atzinī bu: milzī ga teritorija, kas vienkā rš i pilnī bā nokaisī ta ar eksotiskiem augiem, palmā m un krū miem, labi apmā cī ts personā ls, nevainojama virtuve, okeā ns un gaiss, jū s jū taties kā paradī zē .
Dā rgas ekskursijas un garlaicī gi lidojumi var sarū gtinā t tū ristu, tač u tas tieš i neattiecas uz viesnī cu. Tagad mē s vē lamies uz Seiš elu salā m!
аватар Ksenia_84
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir vienkā rš i SUPERRRRR! Nav pat par ko sū dzē ties (kas, ticiet man, ir dī vaini)! Romantiska atmosfē ra, š iki milzī ga teritorija, garš ī gi daudzveidī gi ē dieni, bezgalī gs okeā ns, sniegbaltas pludmales....Mani ļ oti iepriecinā ja tas, ka krievu praktiski nebija (80% atpū tnieku bija amerikā ņ i). … Tomēr ▾ Viesnī ca ir vienkā rš i SUPERRRRR! Nav pat par ko sū dzē ties (kas, ticiet man, ir dī vaini)! Romantiska atmosfē ra, š iki milzī ga teritorija, garš ī gi daudzveidī gi ē dieni, bezgalī gs okeā ns, sniegbaltas pludmales....Mani ļ oti iepriecinā ja tas, ka krievu praktiski nebija (80% atpū tnieku bija amerikā ņ i). Personā ls ir ļ oti draudzī gs (un noteikti ne lē ns, kā lasī ju daž ā s atsauksmē s par dominikā ņ iem) no negatī vajiem iespaidiem pē c atpū tas - tikai grū ts garais lidojums un drē gnuma smaka no lietā m, kas nepā riet arī pē c. vairā kas mazgā š anas (galu galā tropos. . . ) Vispā r iesaku visiem doties izbaudī t ī stu atpū tu!
свадебная церемония в отеле(не наша :), но может быть ваша...) утро... Медовый месяц, о котором я мечтала!
аватар Amir1
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s palikā m 2008. gada februā ra beigā s. Mums bija iespē ja dzī vot divā s viesnī cā s un salī dzinā t. Tā pē c pā rskats bū s vispā rī gs. Nevainojiet mani, bet mums tas bija kā viena lieta. Sā kumā tā bija izcilī ba. … Tomēr ▾ Mē s palikā m 2008. gada februā ra beigā s. Mums bija iespē ja dzī vot divā s viesnī cā s un salī dzinā t. Tā pē c pā rskats bū s vispā rī gs. Nevainojiet mani, bet mums tas bija kā viena lieta. Sā kumā tā bija izcilī ba. Viesnī ca paredzē ta tikai pā riem, bē rnu tur nav, viss ļ oti mierī gi, klusi. 7 restorā ni ar ļ oti elegantu apkalpoš anu ļ ā va katru dienu ē st daž ā dus ē dienus, kurus tik ī sā laikā nebija iespē jams nogarš ot. Viesnī ca atrodas prom no visa un visiem starp brī niš ķ ī gā ko dabu un brī niš ķ ī go okeā nu, kurā mana sieva baidī jā s man ļ aut peldē ties, jo. ļ oti lieli viļ ņ i, bet tomē r gā ju - forš i, ļ oti. 50 metrus no pludmales pa labi nav viļ ņ u un tī rā kais okeā ns. Tur var peldē ties tiem, kam ir bail no viļ ņ iem. No pludmales var staigā t gan pa labi, gan pa kreisi, pat nevar, bet vajag, tas ir ļ oti interesanti un satriecoš i skaisti (dabas mī ļ otā jiem). Vairā k kā kilometru pa labi lī dz viesnī cai Sirenis nav ne dvē seles, tā pē c var staigā t pliks, kā mež oņ i, kā starp citu dara daudzi. Bet skaistā kā s vietas ir aiz Sirenā m, lī dz viesnī cai Dreams Hotel, kur vē lā k dzī vojā m, pa pludmali ir 2 kilometri. Starp citu, š ajā s divā s viesnī cā s nav aproč u un vienlaikus varē jā m brī vi izmantot Excellence un Dreams viesnī cu pakalpojumus. Tikai starp viņ iem kaut kur 3 km, bet ar taksometru tas ir 8 USD. Pa kreisi devā mies izjā dē zirga mugurā . Ir satriecoš i dž ungļ i, lagū nas un sala, pa kuru var doties kā jā m pa ū deni, tur neviens nedzī vo. Pati viesnī ca ir maza, bet ļ oti jauka un mā jī ga. Romantika ir visur. Izrā de vakarā . Jebkuri bezmaksas dzē rieni, pat dā rgi konjaki, ir ļ oti dā rgi. Bufete tikai vienā restorā nā no rī tiem un pusdienā m. Vakarā jū s izvē laties jebkuru no 7 restorā niem, nav nepiecieš ams reģ istrē ties. Abā s viesnī cā s mū s pā rsteidza svaigi spiesto sulu daž ā dī ba un tas, ka apkalpoš ana numurā bija bezmaksas 24/7. Tie. Jū s varat pasū tī t ē dienus un dzē rienus uz savu istabu jebkurā laikā , lai gan bā rs istabā jau tiek papildinā ts 2 reizes dienā . Kafijas automā ts, kafija, piens, cepumi, rieksti utt. vienmē r istabā . Starp citu, neņ emiet neko no elektroierī cē m (piemē ram, fē nu un gludekli) - viss ir tur. Rozetes ir piemē rotas, adapteri nav nepiecieš ami kameru un kameru uzlā dē š anai, piemē ram.
Sapņ i atš ķ iras no Excellence ar to, ka ir skaļ š , ir daudz bē rnu. Ir bē rnudā rzs, kas pieskata tavu bē rnu no rī ta lī dz vakaram, iedod mobilo telefonu un zvana, ja kaut kas nav kā rtī bā . Dreams ir nedaudz lielā ks, un tajā ir milzī gs baseins ar dž akuzi un ū denskritumiem, bet tikai lī dz viduklim. Gar ē kas baseinu ar cipariem un nemitī gu amerikā ņ u burbuli (visur! ) Pludmale ir mierī gā ka nekā Excellence, bet ne visur, kur var iekļ ū t - koraļ ļ i. Pa labi no viesnī cas nekas labs nav, tur nevajadzē tu braukt, bet noteikti jā iet pa Dreams-Excellence š oseju, lai arī tā lu, bet ļ oti skaistu. Centrā lajā restorā nā pastā vī gi tiek piedā vā ta bufete, bet ē diens ir vairā k amerikā nisks (rullī š i, č ipsi) nekā Excellence. Izvē le liela, lai gan katra diena vienā da, bet ir arī vē l 4 restorā ni, kur vakarā var aiziet un pasū tī t kaut ko gardē ž u. Starp citu, omā ri Dreams maksā.30 USD, un Excellence tas ir bez maksas. Tā pē c vakarā dodieties uz Excellence un pasū tiet. Tik un tā neviens nezina, ka jū s neesat no š ī s viesnī cas. Mē s izdarī jā m. Tikai š orti nedrī kst, bikses un kedas nā cā s aizņ emties no ukraiņ u draugiem. Bez vā rdiem bija skaidrs, ka neesam no Ekselences, bet neviens neteica ne vā rda, pasniedza pilnā apjomā . Sapņ os daba ir intensī vā ka nekā Excellence, bet kaut kā vairā k atgā dina pilsē tu. Kopumā mums vairā k patika Excellence, bet katram patī k daž ā das lietas. Jums ir iespē ja novē rtē t. Pamē ģ ini.
Lidojoš ie vaļ i - forš i. Tikai ar krievu gidu maksā.270 USD no personas + 80 USD par visiem transfē riem uz lidostu, un bez krievu gida reģ istratū rā maksā.175 no personas, un pat tur viss ir skaidrs bez gida. Braucā m ar zirgiem - 70$ diviem - super. Mē s lidojā m ar helikopteru gar okeā nu - 300 USD par diviem - vienkā rš i lieliski!
Starp citu, laiks tur pastā vī gi +26 un pa nakti kaut kur tas pats. Okeā nā arī +26. No rī ta var lī t, bet pē c stundas jau pagā jis.
Neticiet bildē m vietnē s, tur viss ir daudz zaļ ā ks, bildes acī mredzot vecas.
Ī sā k sakot, ko es jums te stā stu? Nā c un pā rliecinies pats. Un, ja vē laties, rakstiet uz mob8@yandex. ru un es jums pastā stī š u visu, ko es jums vē l neesmu teicis. Paldies tiem, kas lasa.
аватар medyza75
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es gribu sā kt ar to, ka š ī ir skaista valsts ar pā rsteidzoš iem cilvē kiem un skaistu eksotisku dabu. Nu, sā ksim ar viesnī cu. Patī kami, ka nebija bē rnu un troksnis un troksnis netraucē ja atpū tai, ļ oti pareizs lē mums viesnī cas pieauguš ajiem. … Tomēr ▾ Es gribu sā kt ar to, ka š ī ir skaista valsts ar pā rsteidzoš iem cilvē kiem un skaistu eksotisku dabu.
Nu, sā ksim ar viesnī cu.
Patī kami, ka nebija bē rnu un troksnis un troksnis netraucē ja atpū tai, ļ oti pareizs lē mums viesnī cas pieauguš ajiem.
Apkā rt pā ris atpū tnieki un bauda atpū tu un viens otru.
Numuri ir vienkā rš i eleganti, plaš i ar skatu uz dā rzu vai Karī bu jū ru.
Ē dieni bija patī kami daudzveidī gi, un jū su priekš ā bija milzī ga vā rī tu svaigu sulu izvē le.
Brokastī s tika pasniegts ļ oti atdzesē ts š ampanietis, un no pē cpusdienas lī dz vakaram tika pasniegti Karī bu kokteiļ i.
Daudz restorā nu un garš ī gu ē dienu. Augļ u JŪ RA!!! !
Man patika tas, ka nav bufetes, izņ emot varbū t tikai rī tus. Un pusdienas un vakariņ as restorā nā ē dienkartē .
Vakaros daudz koncertu un izklaides programmu.
Ekskursijas ar zirgiem un daž ā das sporta aktivitā tes.
Super SPA-salons un trenaž ieru zā les.
Nu, jums noteikti nebū s garlaicī gi.
Man bija sapnis atpū sties gabaliņ ā paradī zes un tas piepildī jā s. Jau divas reizes atpū tos š ajā viesnī cā .
Draudzī gi cilvē ki un viņ iem ir ļ oti laba atmiņ a, kad lidoju otrreiz, 4 cilvē ki mani atpazina un priecā jā s atkal redzē t.
Grū tī bas ir tikai vienā valodā - nesatiku nevienu cilvē ku no personā la, kurš runā tu krieviski. Man bija vieglā k, atpū tos pie draudzenes, un viņ a brī vi pā rvalda angļ u valodu.
Iesaku VISIEM MĪ LĒ TĀ JIEM VAI TIKAI DRAUGIEM doties tur atpū sties.
Es sapņ oju uz turieni aizlidot 3 reizes.
В одном из парков отеля МАНАТИ ПАРК Манати п)арк (в басейне с дельфинами Прогулка на лошадях возле пруда с фламинго Возле одного из богов острова возле басейна
аватар ksena1995
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Gribu padalī ties savos iespaidos! Ieraš anā s Excellence Punta Cana viesnī cā bija ilga lidojuma dē ļ , tač u redzē tais pā rspē ja visas mū su cerī bas. Mū su priekš ā parā dī jā s grezna pils ar lielu skaitu mazu parku, strū klakā m, dī ķ iem ar zivī m un dominikā ņ u dievu statujā m. … Tomēr ▾ Gribu padalī ties savos iespaidos! Ieraš anā s Excellence Punta Cana viesnī cā bija ilga lidojuma dē ļ , tač u redzē tais pā rspē ja visas mū su cerī bas.
Mū su priekš ā parā dī jā s grezna pils ar lielu skaitu mazu parku, strū klakā m, dī ķ iem ar zivī m un dominikā ņ u dievu statujā m. Istabas ir tā das kā sludinā jums ar pilnu komplektā ciju ar visu ko vē lies, apkalpoš ana ī paš as uzslavas vē rta! ! ! Cilvē ki ir tik draudzī gi, ka ir gandrī z gatavi lasī t jū su domas, lai jū s iepriecinā tu, kamē r viņ us absolū ti nelutina padomi. Es nezinu, kā ds uzrakstī ja "Bounty pastā v! " - 200% PIEKRĪ TU
Узнайте об Райском Уголке Узнайте об Райском Уголке Узнайте об Райском Уголке Узнайте об Райском Уголке Узнайте об Райском Уголке Узнайте об Райском Уголке Узнайте об Райском Уголке Узнайте об Райском Уголке
аватар legalen
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man vispā r patī k atpū sties. Es to daru pē c iespē jas biež ā k. Bet tā s sajū tas, kas man radā s no š ī atvaļ inā juma, ir ļ oti grū ti aprakstī t. Varu tikai teikt: ja esi ļ oti noguris, gribi pilnī bā aizmirsties, pazust laikā , š ī tev ir debesu vieta. … Tomēr ▾ Man vispā r patī k atpū sties. Es to daru pē c iespē jas biež ā k. Bet tā s sajū tas, kas man radā s no š ī atvaļ inā juma, ir ļ oti grū ti aprakstī t. Varu tikai teikt: ja esi ļ oti noguris, gribi pilnī bā aizmirsties, pazust laikā , š ī tev ir debesu vieta. Biju 10 dienas , viesnī cā bē rnu nav. tikai pā ri vai vientuļ i ceļ otā ji (kā es).
klusums, nekā ds troksnis, tikai okeā ns. Vietu ir tik daudz, ka viegli atkā pties no cilvē kiem. Tikai ā rzemnieki(tur mē s esam reti krievvalodī gie viesi). Personā ls runā visā s valodā s, izņ emot krievu, bet plkst. tajā paš ā laikā visi ir tik draudzī gi un izpalī dzī gi, ka pat neē rti.
prieks par tā diem svē tkiem nav lē ts, bet varu teikt tikai vienu - GRIBU VĒ L UN TIEŠ I Š AJĀ VIESNĪ CĀ ! ! !


iemiesojums olka_kitty
Piemēram, reģistrējoties, dodiet naudu, lai viņi jums iedod labu istabu, vai tas nav tā vērts? Ja jā, cik daudz? Vai man vajadzētu ņemt līdzi seifu? Vai pie baseina un pludmalē ir pietiekami daudz sauļošanās krēslu vai arī tie ir jāaizņemas no rīta? Vai man jāņem līdzi zemūdens maskas? Kādus vannas piederumus ņemt līdzi un kādus nodrošina viesnīca? Utt nianses. Paldies visiem jau iepriekš!
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums pachkent
Vēlos doties uz šo viesnīcu augusta vidū, tāds jautājums: - Kādi laikapstākļi ir šajā laikā? - kādas ir aptuvenās ekskursijas izmaksas diviem? Kāda ir minimālā naudas summa, kas jāņem līdzi.
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель построен в Уверо Альто, вдали от шума и суеты, в красивом пальмовом лесу. Оформлен в колониальном стиле. Отель построен в 2000 году, отреставрирован в 2011-2012 годах. Общая площадь территории - 140 000 квадратных метров. Отель идеально подходит для романтичного отдыха.

Отель не принимает гостей младше 18 лет.

Atrašanās vieta 36 км от аэропорта Пунта Кана.
Pludmales apraksts Пляж рядом с отелем. Протяженность пляжа – 460 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

9 ресторанов с международной кухней (8 A la Carte). 10 баров.

Конференц-зал вместимостью до 200 человек.

2 открытых бассейна.

Круглосуточное обслуживание номеров, магазины, услуги консьержа (7:00-23:00).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • vēlā izbraukšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Размещение детей в отеле невозможно.
Izklaide un sports Бесплатно: пляжный волейбол, пляжный футбол, дартс, стрельба из лука, стрельба из ружья, каноэ, прокат масок, трубок и ласт, верховая езда (30 минут), бочча, аквааэробика, уроки испанского языка, уроки кулинарии, мини-гольф.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • džakuzi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • skvošs  FREE 
  • golfs
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • izjādes centrs
  • velosipēdu noma  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings  FREE 
  • makšķerēšana
  • disko klubs  FREE 
  • kazino
  • animācija
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего 464 номера в 14-ти трёхэтажных зданиях.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • vcd/dvd
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
Adrese Playas Uvero Alto - Higuey Provincia La Altagracia Republica Dominicana
Tālruņi: Tel: +1 809 685 9880
Fax: +1 809 468 0657
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в гольф (платно), баскетбол. Любители конных прогулок могут обратиться в центр верховой езды. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. Обязательно сходите в казино, это особое удовольствие. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.