Jautājums o Dominikānas republika

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
825 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Jūsu viedoklis par Dominikānas Republikas kūrortiem un viesnīcām
No 16. oktobra viņi sola tiešos lidojumus uz Dominikānas Republiku. Speciālisti, sakiet? Kā tiek paciests daudzu stundu lidojums ar Azur? Laikapstākļi oktobra vidū? Kādas viesnīcas jūs ieteiktu. Mēs apsveram Catalonia Bavaro Beach. Atvaļinājuma plusi un mīnusi. Budžets +/-2500 2 cilv
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
13 abonenti  • prasīja 2020-09-214 gadā atpakaļ
Atbildes  •  17
аватар rever
Es varu tikai ieteikt jums rūpīgi izlasīt atsauksmes un stāstus par Dominikānas tēmu.
аватар zolyshka111
Kad Azurami lidoja no Ēģiptes ar šo leģendāro Boeing transatlantic, tas ierindojas 2-4-2. Sēdējām kur bija divi cilvēki, bija grūti, bet cietām 4 stundas, bet kur 4 cilvēki - cilvēki knapi izturēja 4 stundas vasarā, es nezinu kā nolidot 10 un vairāk stundas tajās superšaurajās vietām. Kājas balstās uz priekšējiem sēdekļiem, paši sēdekļi ir šauri, ja blakus sēž resns vai garš cilvēks, būs milti, nevis lidojums ...
аватар vezha2
Piebildīšu par lidojumu. Ja jūs saskaraties ar vietām priekšgalā un kabīnes vidusdaļās, tas joprojām ir pieļaujams, bet priekšgalā, kur cilvēki nemitīgi rosās šurpu turpu uz tualeti, nav ventilācijas - pat ne tik garš lidojums ir ļoti grūti izturēt
аватар ksuhsenka
Catalonia Bavaro Beach viesnīca ir ļoti liela, un tajā ir daudz dzīvo radību. Ir pat flamingo. Daudz zaļumu. Dzīvniekus var pabarot. Tātad tiem, kas ceļo dabas dēļ, šeit patiks. Istabas, kā jau lielākajā daļā Dominikānas Republikas, nebūt nav jaunas, taču nav tādas lietas kā izjukšana. Viss, kas jāņem līdzi un uzkopšana ir pavisam normāli. Apkalpošana visur ir laba. Ēdiens ir diezgan daudzveidīgs un garšīgs. Lieliska dzērienu un ēdienu izvēle galvenajā restorānā. Vienmēr lieliska augļu izvēle un bārs ar svaigiem kokteiļiem pludmalē (no augļiem) pludmalē. Restorānā vienmēr ir galdiņi. Daudz izklaides joga, dejas, loka šaušana, kicker, galda teniss. Animation is adult at 5. See more RIU and Iberostar hotels. Ēdiens RIU ir labāks nekā Katalonijā. Bet Katalonija uzvar teritorijas un dzīvo radību ziņā. Laiks tur vienmēr ir skaists) Ar aļģēm, cik paveicies. Katalonijā tas ir nedaudz mazs, RIU ir viļņi.
аватар V.Zolot
Pagājušajā gadā daudzu stundu lidojums ar Azur tika lieliski izturēts. Lidmašīna bija jauna ar lidojuma komplektiem: spilvenu, ausu aizbāžņiem un acu masku. Sēdēja tieši tur, kur 4. vieta. Vietas kājām bija daudz, un sēdekļi nebija šauri. Lidojām no Kijevas ar degvielas uzpildi Īrijā 1 stundu. Debesīs ir 12,5 stundas. Atpakaļ mazāk - 10,5 stundas. Baro kaušanai, dzirdina pēc vēlēšanās: viskijs, martini, baileys utt. Kurš ko grib. Tagad politika par ēdināšanu uz kuģa, iespējams, ir mainījusies. Mana meita tikko atlidoja no Amerikas, viņa teica, ka viņi vispār nedod ūdeni, un no pārtikas viņi iedeva tikai čipsu kārbu 40 gr. :)). Es novēroju tikai vienu ļoti lielu vīrieti, kurš neietilpa krēslā, tāpēc visu lidojumu nogulēja uz grīdas. Un tā no mūsu lidmašīnas visi bija pārsteigti, ka tik garš lidojums bija ērts. Svētku plusi: man šī ir uzliesmojošākā valsts, kurā viss ir pozitīvs, lieliska mūzika, garšīgi un daudzveidīgi ēdieni, baltas smiltis, skaistas palmas un pludmales katrai gaumei.
аватар V.Zolot
Pats labākais Dominikānas Republikā ir iespēja pāris metru attālumā redzēt vaļu ģimenes ar mazuļiem. Un Karību jūras pērle ir Cayo Levantado sala. Iesaku izvēlēties Luxury Bahia Principe Cayo Levantado 5 * viesnīcu.
аватар rever
"Un Karību jūras pērle ir Cayo Levantado sala. Iesaku izvēlēties Luxury Bahia Principe Cayo Levantado 5 * viesnīcu."
Pilnīgi piekrītu, BET
līdz Budžetam +/-2500 2 pers. šī viesnīca neder. Jā, un vaļi tur ir tikai janvārī-februārī.
аватар V.Zolot
Mīnusi brīvdienām: drošības trūkums ārpus viesnīcas, kontinentālajā daļā. Ekskursijas tikai pavadībā, nav droši braukt pašiem. Patstāvīga iepirkšanās – risks tikt aplauptam un piekautam. Mans viedoklis: Dominikānas Republika ir piemērota kompleksajām brīvdienām, patstāvīga iedziļināšanās valstī un tās tradīcijās nav iespējama, jo nav droši. Gandrīz visur ir marihuānas dūmu priekškars. Galējā nabadzība, izņemot "rezervāciju" bagātajam Casa de Campo kūrortam. Bet daba un viņu Latīņamerikas mūzika .... ir kaut kas!!!!! Tas ir tas, ko jūs iemīlējat no pirmā acu uzmetiena un no pirmās skaņas. Man pat bija liela vēlme iemācīties spāņu valodu :))
аватар V.Zolot
rever, vaļi Dominikānas Republikā līdz marta vidum. Martā viņi ir visdraiskākie, kā jau ar pieaugušiem mazuļiem. Viņiem ļoti patīk spēlēties ar tūristu jahtām, berzēties ar sāniem pret jahtu un šļakstīties ar ūdeni.
Piekrītu par budžetu, bet labāk ir pievienot naudu un redzēt labāko, kas ir šajā valstī, jo šī nav Ēģipte un jūs nelidojat katru mēnesi lidojumu diapazona un cenas dēļ. Un iespaidi paliks uz ilgu laiku, lai gan .... gandrīz visi no mūsu "lidmašīnu bandas" jau ir lidojuši vēlreiz, tāpēc cilvēkiem patika Dominikānas Republikā!
аватар LindaLinda
Autors, abonējiet @alexdominicana Instagram, jūs atradīsit atbildes uz visiem viņa jautājumiem. Nu, ja kas, var jautāt personīgi, bez problēmām atbild Saša. Lidojām pērn aprīlī no Sanktpēterburgas. Kas attiecas uz lidojumu, tad pārsteidzoši viegli pārcēla (mums +-50), tur pagāja 10,5 stundas, atpakaļ 12. Telpas kājām ir daudz, lidmašīnas tālajiem lidojumiem ar to atšķiras. Vīrs 184 cm, ceļi nav atpūtušies. Lidojām uz dienvidiem līdz Karību jūrai, viļņu un aļģu dēļ negribējām iet uz okeānu. Viesnīca WhalaBayahibe ir slikta, bet Karību jūras reģions ir ļoti apmierināts. Bet mēs vairs negribam braukt uz šo kūrortu, mazs ciemats, nav kur iet, var nomirt no garlaicības. Labāk, iespējams, Punta Cana, neskatoties uz okeānu.
аватар Kasja23
Pastāsti man, vai tev patīk snorkelēt? Vai viesnīcā peldējāties ar masku?
Ir tāds reljefs - blakus mazi akmeņi, vajadzētu būt interesantam snorkam.
Un kāda bija jūra aprīlī, mierīga, caurspīdīga, silta?
аватар AllOverTheWorld
nav šņākšanas Punta Cana
lieliski pavadīts laiks oktobrī (tas bija 2 reizes oktobrī)
ko viņi biedē, kas nav droši, neticiet, tūristu vietās ir droši, viss ir ļoti civilizēti.
Puntakānā nevis jūra, bet Atlantijas okeāns, notiek ekskursijas uz Karību jūru.
Ūdens krāsa ir maģiska, smiltis ir baltas un nekad nav karstas. Budžeta viesnīcu mīnuss ir tas, ka tās nenovāc aļģes no pludmales līnijas, kas var sabojāt vizuālo ainu, jo oktobrī var būt neliels vētrains.
Viesuļvētru maksimums Atlantijas okeānā ir vasara un septembris, taču tās reti sasniedz Dominikānas Republiku spēcīgā formā, bet tomēr.
аватар V.Zolot
Šādi Dominikānas Republikas pludmales izskatās ārpus viesnīcas.
аватар V.Zolot
Civilizācija ārpus Dominikānas Republikas tūrisma vietām
аватар LindaLinda
Kasja23, neesmu redzējis nevienu snorkelējam pa Karību salām. Varbūt citās tās vietās kaut kas ir, bet tur, kur bijām, nebija ko redzēt. Nav koraļļu, nav zivju. Galu galā tā nav Sarkanā jūra. Un jūra aprīlī bija mierīga, un tā kopumā ir mierīga salīdzinājumā ar okeānu. Man nepatīk viļņi.
аватар 0676307776
Paldies par komentāriem.Tagad galvenais lai Azur sāk lidot uz Dominikānas Republiku,kā reklamē.
аватар george1
Azur lidmašīnas tālajiem lidojumiem neatšķiras no Air France. Un katrs pārceļ lidojumus savā veidā. Man 3 stundu lidojums ir mokas. Un jums ir jāizvēlas viesnīca atkarībā no jūsu vēlmēm: kādam ir nepieciešama aktīva animācija, kādam ir vajadzīga ēna no palmām pludmalē (tas nav visās viesnīcās) utt. Bet jebkurā gadījumā Dominikānas Republika diez vai kādam pievils.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Dominikānas republika
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl