Brīvdienas Dominikānas Republikā.

20 Novembris 2015 Ceļošanas laiks: no 11 Novembris 2015 ieslēgts 20 Novembris 2015
Reputācija: +16.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Sveiki visiem, atvainojos par iespē jamajiem burtu izlaidumiem, rakstu no telefona istabā . lī dz ir pazudis droš inā tā js.

Tā tad par paš u ceļ ojumu mē s lidojā m no Kijevas ar pā rsē š anos Francijā . Uz Franciju 3 stundas ar mazumiņ u. Parī zē.3 stundas transfē ram. Bagā ž a pā rvietojas neatkarī gi. Jū s nevarat redzē t Parī zi pa lidmaš ī nas logu. Jū s pat nevarat redzē t Eifeļ a torni.

Lidojums ar Boeing 777" paredzē ja vairā k nekā.9 stundu lidojumu, mē s pielā gojā mies", ka tas bū s grū tā k. Lidmaš ī na ir rā mis. Np

10–11 krē sli pē c kā rtas. Mums ir 57 rindas. Ē rti blakus bufetei. Baro divas reizes. Un tā pē c es nevē los ū deni, vī nu, saldē jumu. visiem tiek dotas segas, austiņ as, miega brilles.

Katram ir atseviš ķ s monitors, jaunas filmas ar daž ā dā m audio valodā m. Rezultā tā.9 stundas vasarā tika redzē tas trī s filmas, divas reizes ē stas un Dominikā nas Republikā .


Pati valsts prasa uzmanī bu, un es to neiesaku mež onī gajiem. Labā k lai sadarbojas paziņ as, kas tur dzī vo. Pietiekami daudz slā vu. Ko redzē t - salas. Ja domā jam par atvaļ inā jumu pie Karī bu jū ras vai okeā na, man vairā k patika Karī bu jū ra. Tā ir mierī gā ka, gandrī z bez viļ ņ iem.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Отель на карибах Dreams.
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums