Vista Sol Punta Cana Beach Resort & Spa 4*– Atsauksmes

26
Novērtējums 7.810
№9 viesnīcas reitingā Punta Cana
8.4 Numurs
7.8 apkalpošana
8.4 Tīrība
7.2 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīca atklāta 1992. gadā, pēdējais renovācija veikta 2018. gadā. Sastāv no 11 ēkām. Vista Sol Punta Cana ir paradīze skaistuma un komforta cienītājiem. Atrodas balto smilšu pludmalē Bavaro, starp tropiskiem dārziem un palmām. Netālu no viesnīcas atrodas El Cortecito, tipisks Karību ciemats ar veikaliem, restorāniem un bāriem. Viesnīca ir piemērota jauniešiem un ģimenēm.Vairāk →
аватар alforova2
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Esmu sajū smā par viesnī cu - tā du 4* viesnī cu bū tu vairā k. Es pat sniedzu detalizē tu pā rskatu par viesnī cu. Ē nainā pludmale mums pat nesezonā - proti, maija-septembra saulī tē Dominikā nas Republikā - ir ideā la vieta atpū tai. … Tomēr ▾ Esmu sajū smā par viesnī cu - tā du 4* viesnī cu bū tu vairā k. Es pat sniedzu detalizē tu pā rskatu par viesnī cu.
Ē nainā pludmale mums pat nesezonā - proti, maija-septembra saulī tē Dominikā nas Republikā - ir ideā la vieta atpū tai.
Aktī va un dienas un nakts dzī ve viesnī cā , neticama bē rnu animā cija.
Milzī gs ē dienu klā sts.
Un pā vi zem kā jā m, iguā nas un flamingo neatstā s nevienu vienaldzī gu.
Подробный гбзор от А до Я. Смотрите в ускоренной перемотке
аватар ivan0051959
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s palikā m 2021.  gada novembra vidū . Pā rē jais man nepatika kategoriski un pat ar operatoru AnehTour. Ē diens viesnī cā ir pretī gs, nav nekas cits kā rī si un makaroni. Gaļ as ir daudz un daž ā das, bet viss gumijas, apē st nav iespē jams. … Tomēr ▾ Mē s palikā m 2021.  gada novembra vidū .
Pā rē jais man nepatika kategoriski un pat ar operatoru AnehTour.
Ē diens viesnī cā ir pretī gs, nav nekas cits kā rī si un makaroni.
Gaļ as ir daudz un daž ā das, bet viss gumijas, apē st nav iespē jams.
Daž reiz jū s varat atrast normā li vā rī tu vistu. Jā , es aizmirsu, ka jū s joprojā m varat ē st tomā tus un gurķ us.
Ir daudz augļ u: mango, arbū zs, papaija, pasifloras auglis, melone.
Ala carte restorā ni ir laika izš ķ ieš ana.
Okeā ns nepā rtraukti netī rs, nemitī gs uztraukums un vē jš , pludmalē ir neē rti.
Ekskursijas no Aneksas viena blē dī ba, labā k no treš ajā m personā m.
Kopumā visas ekskursijas ir izdomā tas, lai no jums lejupielā dē tu vairā k.
Lidojums Azur 12.5 stundas ir atseviš ķ a dziesma - tas ir smags darbs.
Vispā r atpū tas nav, viesnī cas dē ļ laikam nepatika Dominikā nas Republika, bet ir ar ko salī dzinā t, vismaz Ā zija ir divas kā rtas augstā k, vai tā pati Turcija.
Atkal viesnī ca ir sovdepovska sanatorija vai vē l sliktā k.
аватар puginadasha
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Draugi, vē los padalī ties ar jums un ieteikt viesnī cu Dominikā nas Republikā "vista sol punta Cana 4 *, ja to ievieto "superior" numuros ar skatu uz okeā nu. Es pats esmu ceļ ojumu aģ ents no Sanktpē terburgas. Mē s atgriezā mies no viesnī cas divas nedē ļ as pirms tam ar vī ru un pusotru gadu vecu bē rnu Bijā m ļ oti apmierinā ti: bija š ika animā cija, labs ē diens (viens mango bija tā vē rts! ), Tī rā kā un ļ oti zaļ a teritorija, bet par okeā nu nav ko teikt, tas ir skaisti. … Tomēr ▾ Draugi, vē los padalī ties ar jums un ieteikt viesnī cu Dominikā nas Republikā "vista sol punta Cana 4 *, ja to ievieto "superior" numuros ar skatu uz okeā nu. Es pats esmu ceļ ojumu aģ ents no Sanktpē terburgas. Mē s atgriezā mies no viesnī cas divas nedē ļ as pirms tam ar vī ru un pusotru gadu vecu bē rnu Bijā m ļ oti apmierinā ti: bija š ika animā cija, labs ē diens (viens mango bija tā vē rts! ), Tī rā kā un ļ oti zaļ a teritorija, bet par okeā nu nav ko teikt, tas ir skaisti. pazuda pavisam un neskatoties uz to ka koronavī rusa situā cijas dē ļ viesnī cas stā vē ja dī kstā vē , kopumā viss bija lī menī .
аватар yakovets.champ
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca tika izvē lē ta zemo izmaksu dē ļ un nenož ē loju. Pludmale ar aļ ģ ē m, bet mazi slinki strā dnieki cenš as tā s novā kt katru dienu (tuvumā esoš ā s pludmales vispā r netiek tī rī tas), var peldē ties, aļ ģ es netraucē , jo tā s tiek noņ emtas, tā s nesmird, tā pē c pludmale ir 8 no 10 sezonalitā tes. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta zemo izmaksu dē ļ un nenož ē loju. Pludmale ar aļ ģ ē m, bet mazi slinki strā dnieki cenš as tā s novā kt katru dienu (tuvumā esoš ā s pludmales vispā r netiek tī rī tas), var peldē ties, aļ ģ es netraucē , jo tā s tiek noņ emtas, tā s nesmird, tā pē c pludmale ir 8 no 10 sezonalitā tes. Ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, smiltis ir salī dzinoš i tī ras, ir daudz palmu, tas ir skaisti. Personā ls, tā pat kā visā s Dominikā nas Republikas viesnī cā s, ir slinks un ī paš i nerū pē jas par klientiem. Okeā ns ir ļ oti silts un pā rē jais nav svarī gs. Ē diens garš ī gs, svaigs, bet sortiments nav liels, ē damā pietiek. Vakarā uz restorā nu var doties bez maksas (viesnī cā ir 5 daž ā di).
Istabas normā las, nav netī ras, par 10-20 dolā riem var palū gt istabu ar skatu uz okeā nu, ja vajag. Viesnī cas teritorija diezgan normā la, trī s baseini.
Lidojā m cauri Anex tū rei, gids kā vienmē r ir melis. Ekskursijas ir divreiz dā rgā kas un tiek aizvestas uz to paš u vietu, kur ir visi pā rē jie. Mē s braucā m ekskursijā s caur Instagram, ietaupī jā m gandrī z 200 USD par trim ekskursijā m. Viesnī ca ir naudas vē rta, bijā m ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu un pā rē jo.
аватар kovalska.law
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ceļ oja kopā ar draugu 2021.  gada aprī lī . Iekā rtojos istabiņ ā ar skatu uz jū ru par nelielu piemaksu, bet bija tā vē rts. Istaba ļ oti ē rta, viss darbojā s. Tī ra katru dienu labi, pē c sirdsapziņ as. Protams, 1 dolā rs. … Tomēr ▾ Ceļ oja kopā ar draugu 2021.  gada aprī lī .
Iekā rtojos istabiņ ā ar skatu uz jū ru par nelielu piemaksu, bet bija tā vē rts. Istaba ļ oti ē rta, viss darbojā s.
Tī ra katru dienu labi, pē c sirdsapziņ as. Protams, 1 dolā rs. nav ž ē l atstā t cilvē kus, kas strā dā
Ļ oti jauka viesnī cas zona, zaļ a un tī ra. Pā vi staigā , ir flamingo, voljē rs ar papagaiļ iem un iguā nā m.
Ē diens ir daudzveidī gs, bet bez volā niem, nebija jū ras velš u, bet viss vienmē r ir svaigs.
Pludmales bā rā bija burgeri, augļ i, picas, hotdogi un dzē rieni
Bā ros ir labas kvalitā tes alkohols. Es ī paš i iesaku Rumu un Mama Juana))).
Pludmale nav plaš a. Visi sauļ oš anā s krē sli atrodas palmu un skuju koku ē nā . Varbū t kā dam nepatiks, ka uz smiltī m, kur ir sauļ oš anā s krē sli, ir daudz skuju no kokiem, bet tas nav kritiski, bet vienmē r ir ē na.
Pludmale vienmē r tiek attī rī ta no aļ ģ ē m, kas ne visā s viesnī cā s notiek.
Animā cija arī laba. Pludmalē viņ i spē lē ja š autriņ as, zī mē ja, vingroja, joga, dejoja. Vakarā dzī vā mū zika, karaoke vai interaktī va.
Personā ls ir draudzī gs, neuzbā zī gs un cilvē ki tieš ā m strā dā kā bites.
Kopumā ļ oti labs viedoklis par viesnī cu un pludmali.
Bet, ja jū s atpū š aties riksos vai izvē laties augstas klases viesnī cas, tad jums var bū t nianses.
Tā pat kā kā ds cits, bet man viss ļ oti patika, un es atgrieztos)))
аватар otello0o
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pakalpojums, ko viņ i š eit sniedz, ir ļ oti relatī vs jē dziens)), tač u mē s par to uzreiz tikā m brī dinā ti, un mē s ī paš i negaidā m neko. Ē diens - visa ir pietiekami daudz, ir garš ī gs, nav ļ oti daudz. Vienī gais, ka nav jū ras velš u (mī dijas, garneles), kā tas bija pirms pandē mijas - gids teica, ka tagad ir gandrī z visur - zemā noslogotī bas dē ļ viesnī cā š ķ iet 30-40% noslogojums. … Tomēr ▾ Pakalpojums, ko viņ i š eit sniedz, ir ļ oti relatī vs jē dziens)), tač u mē s par to uzreiz tikā m brī dinā ti, un mē s ī paš i negaidā m neko.
Ē diens - visa ir pietiekami daudz, ir garš ī gs, nav ļ oti daudz. Vienī gais, ka nav jū ras velš u (mī dijas, garneles), kā tas bija pirms pandē mijas - gids teica, ka tagad ir gandrī z visur - zemā noslogotī bas dē ļ viesnī cā š ķ iet 30-40% noslogojums. Bet vakaros ejam uz a la carte restorā niem - tur ir interesantā k un ir pat garneles). Izvē loties viesnī cu, uzskatā m, ka nekļ ū dī jā mies - teritorija, pludmale, ū dens tuvums - viss ir 5+. Tas ir, no mī nusiem tas ir tieš i pakalpojums (bet tas ir nacionā ls) un jū ras velš u trū kums, kā iepriekš .
аватар Anna125354
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izlasī ju atsauksmes, izvē lē jos paš u viesnī cu, vē rtē jums bija augsts, atsauksmes svaigas, ceļ ojumu aģ ents teica, ka viesnī ca ir laba, esmu neticami priecī ga un nesaprotu, kā pē c maksā.4 zvaigznes, nevis 5. Pieredze ceļ ojot ā rzemē s man ir ļ oti grū ti, bet man patika, sā kot ar istabu, neticamo teritoriju, animā ciju bē rniem, garš ī go virtuvi. … Tomēr ▾ Izlasī ju atsauksmes, izvē lē jos paš u viesnī cu, vē rtē jums bija augsts, atsauksmes svaigas, ceļ ojumu aģ ents teica, ka viesnī ca ir laba, esmu neticami priecī ga un nesaprotu, kā pē c maksā.4 zvaigznes, nevis 5. Pieredze ceļ ojot ā rzemē s man ir ļ oti grū ti, bet man patika, sā kot ar istabu, neticamo teritoriju, animā ciju bē rniem, garš ī go virtuvi. Pludmale ir grezna, neticami zila, tī ra. Uz Dominikā nas Republiku var doties arī ar bē rniem, bet izvē lies sezonu tā , lai nebū tu lieli viļ ņ i. Ļ oti liels pluss - š ī s viesnī cas teritorija, tā ir kā dž ungļ os, pludmalē nav neviena lietussarga, bet viss ir klā ts ar priedē m, ļ oti omulī gi jebkurai tū ristu kategorijai neatkarī gi no vecuma. Š ā das priedes redzē ju pirmo reizi. Teritorijā ir daž ā di baseini, daž ā das animā cijas, š ī viesnī ca derē s ikvienam, tieš ā m. Bijā m tur uz jauno gadu, uz Ziemassvē tkiem, un samaksā jā m nodevu, viesnī cas koncepts bija tā ds, kā ds viņ i ir
š is katrs dolā rs tika izlietots svē tkos, nevis kā Ē ģ iptē , kad ņ em 70 dolā rus, un nav nekā , daž as lomas ar burkā niem. Š eit viss ir savā dā k. Viesnī cā izmantojā m arī apdroš inā š anu bē rnam, tā pē c iesaku visiem tā du bū t, tā ir svarī ga lieta.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti skaista pludmale, dabiska ē na, labi viļ ņ lauž i un klusi viļ ņ i. Mū s ļ oti iespaidoja pludmale, pludmale ir vienkā rš i lieliska. Ja dodaties ar bē rniem - ļ oti skaista dzī vnieku pasaule viesnī cā un vienkā rš i lieliska animā cija. … Tomēr ▾ Ļ oti skaista pludmale, dabiska ē na, labi viļ ņ lauž i un klusi viļ ņ i. Mū s ļ oti iespaidoja pludmale, pludmale ir vienkā rš i lieliska. Ja dodaties ar bē rniem - ļ oti skaista dzī vnieku pasaule viesnī cā un vienkā rš i lieliska animā cija. Istabu skaits atbilst 4ke, diezgan labs. Mē s neizmantojā m viesnī cas internetu, bet vienkā rš i nopirkā m karti par 4 USD uz 5 dienā m. Bet viesnī ca nav slikta, kā jau 4ki - kopumā teicama. Jā patur prā tā , ka š eit jū s varat iegū t koksa vī rusu, galvenokā rt pē c peldē š anas baseinā , tač u tas ir raksturī gi š ā dā m valstī m. Vairā k par š o viesnī cu un š o virzienu komentē t nevaru.
аватар DDLine
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tas bumba! Viss ir lieliski! ! ! !! Norē ķ ins: Ieradā mies iepriekš , vē l bija tumš s, negribē jā m pat par dolā ru taisī t agro check-in, tā pē c pā rģ ē rbā mies tualetē un dū das uz pludmali, okeā nu (č emodā ni pie reģ istratū ras) ! Satika rī tausmu))) Apmetā s nedaudz agrā k par oficiā lo stundu. … Tomēr ▾ Atpū tas bumba! Viss ir lieliski! ! ! !!

Norē ķ ins: Ieradā mies iepriekš , vē l bija tumš s, negribē jā m pat par dolā ru taisī t agro check-in, tā pē c pā rģ ē rbā mies tualetē un dū das uz pludmali, okeā nu (č emodā ni pie reģ istratū ras) ! Satika rī tausmu))) Apmetā s nedaudz agrā k par oficiā lo stundu.

Istaba: moderns jauns remonts, viss strā dā , spī d, lā dē jas, atdziest lī dz labā kajam lī menim. Daudz pakaramo, visu var pakarinā t, ē rtas gultas, matrač i. Droš s par naudu (neizmantojā m, bez problē mā m)

Okeā ns: VIŅ Š IR SKAISTS! ! ! !!

Lai gan nedaudz forš i, salī dzinot ar indieš u valodu tajā paš ā periodā (Š rilanka).

Teritorija: Pirmais, ko gribu pamanī t – liela plaš a pludmale! DAUDZ sauļ oš anā s krē slu (ar vietu vispā r nav problē mu), krā š ņ i, zaļ i, lieli (ļ oti), ir kur pastaigā ties (pirmā s pā ris dienas lī dz apbraukš anai), ir kur bildē ties) Varani, pā vi, papagaiļ i.

Ē diens: Viss ir ļ oti garš ī gs (Eiropas virtuve), lieliska visa izvē le!
Ir nepiecieš ams ē st pietiekami daudz augļ u, lai tiktu uz pirmo, skrieš anas pozī cijas izjaukt, tas pats mango (ļ oti garš ī gs). Daudz daž ā das gaļ as, daudz zivju un pastā vī gi daž ā das gardē ž u jū ras veltes. Acī mredzot visiem kļ ū st labā k)))

Animā cija: Forš i! pa dienu daudz un daž ā das spē les, ir sports, vakarā ballī te amfiteā trī . Ja vē laties, vienmē r varat kaut ko piedalī ties.

Bā rs: diezgan kvalitatī vi stiprie alkoholiskie dzē rieni, labi kokteiļ i, garš ī gs alus, arī vī ns)

Ekskursijas: ir daudz daž ā dā m gaumē m un budž etam.

Nenož ē lojam, ka par š o viesnī cu bija jā maksā papildus (bija lē tā kais Whala Bavaro 3 *)!
аватар nona.makovskaya
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmo reizi Dominikā nas Republikā bijā m pirms 10 gadiem un no š ī s viesnī cas sā kā s mū su iepazī š anā s ar Karī bu jū ras valstī m. Pirms rekonstrukcijas 2013. gadā to sauca par Carabella, tač u principā tajā maz kas mainī jies, zī mola maiņ a bija absolū ti plā nota, kā jau š ajā tī klā ierasts. … Tomēr ▾ Pirmo reizi Dominikā nas Republikā bijā m pirms 10 gadiem un no š ī s viesnī cas sā kā s mū su iepazī š anā s ar Karī bu jū ras valstī m. Pirms rekonstrukcijas 2013. gadā to sauca par Carabella, tač u principā tajā maz kas mainī jies, zī mola maiņ a bija absolū ti plā nota, kā jau š ajā tī klā ierasts. Pē c pirmā ceļ ojuma vairā kkā rt atgriezā mies Dominikā nas Republikā uz citas klases viesnī cā m, bet uz Dominikā nas Republiku izkrita ī paš ais piedā vā jums par pievilcī gu cenu, ieraudzī jā m, ka tā ir Vista Sol un nolē mā m atcerē ties jaunī bu, lidot. uz 9 dienā m. Paš i iegā dā jā mies aviobiļ etes, izpē tī ja virzienu, sagaidī ja draugi 2 banā ni, no kuriem katru reizi, kad esam Punta Cana, pasū tā m transfē rus un ekskursijas un jau jokojam, ka pa š o laiku esam kļ uvuš i kā radinieki. Mū s, tā pat kā pirms 10 gadiem, sagaidī ja draudzī gi administratori un pā vi, kuru š eit ir ļ oti daudz. Mē s apmetā mies divstā vu mā jā , istaba ir iekā rtota piesā tinā tā s zaļ ā s krā sā s ar skatu uz pludmali, un mā jī gs pī ts balkons. Istaba ir diezgan pieticī ga. bet ar visu nepiecieš amo atpū tai un, protams, apstā kļ i nebū t nav spartiski. Teritorija ļ oti kopta, navigā cija ē rta, viss tuvu un blakus, nav jā gaida kā ds transports, lai tiktu no punkta A uz punktu B, trī s baseini, galvenajā peldoš ajā bā rā , par pā ris dolā ru viesmī ļ i sagatavos jums š edevrus. Mū zika ir ļ oti patī kama, relaksē još a fonā , tā liek mierī gai un izsvē rtai atpū tai. Viesnī cā valda rā mums, diena ilgst ilgi un tajā paš ā laikā ir piepildī ta, nav garlaicī ga. Tas ir tas, kas jums nepiecieš ams, kad vē laties aizbē gt no lielpilsē tas ritma. Pā ri ar bē rniem arī pietiek, nekā du diskomfortu tie nesagā dā ja, visi ā tri iepazinā mies. kā mū su pirmajā viesoš anā s reizē , un vakaros pulcē jā mies kopā teā trī uz vakara izrā dē m. Naktī s š eit nekas nedarbojas, viesi atpū š as, izņ emot to, ka atseviš ķ i uzņ ē mumi periodiski pulcē jas pie baseina un pļ ā pā , miers un klusums. Ē diens arī nav ī paš i mainī jies, komplekts ir standarta un atkā rtojas, tomē r: vienmē r ir bijis caprese, daudz dā rzeņ u, olī vu, gaļ as, zivju, piedevas. Protams, tas biež i atkā rtojas, bet, ja salī dzinā m ē diena kvalitā ti un apkalpoš anas lī meni ar naktsmī tņ u cenu, tad viss ir ļ oti, ļ oti labi. . Joprojā m ir vairā ki restorā ni, no kuriem izvē lē ties, apkā rtne mainā s, skata leņ ķ is uz garš ī gu gaļ u arī labs, rums Dominikā nas Republikā a priori labs, tā pē c satraukumam neredzē ju iemeslu : ) Ir a labs sporta bā rs ar alu un uzkodā m, kā arī lieli ekrā ni, kas parā da sporta pasaules aktualitā tes. Jū s varat doties pastaigā lī dz Plaza Turkes, tas ir burtiski daž u minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas, kur ir daudz restorā nu un bā ru, ja pē kš ņ i jū s vē laties kaut ko tā du. Viesnī cas atraš anā s vieta š ajā ziņ ā ir ļ oti laba. Pludmale joprojā m ir laba, kanā dieš i joprojā m sit mū sē jos volejbolā , sauļ oš anā s krē sli kļ uvuš i ē rtā ki, kā dreiz bija ļ oti nepretenciozi. Kopumā iespaidi par jū su uzturē š anos ir tikai pozitī vi, ja jū su prioritā tes ir vē rstas uz mierī gu un izsvē rtu atpū tu viesnī cā ar lielu ekskursiju skaitu vai pat bez tā m, ja jū s nedzenā t visus "luhari" , bet meklē jat atbilstoš us nosacī jumus par pieņ emamu cenu, tad viesnī ca jums patiks
Parādīt vairāk »


iemiesojums kievlyanochka20
un kur tos mainīt?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums ykubrik
Pastāsti man, lūdzu, kurš gāja: - cik maksā ekskursija ar gaisu no Kijevas - Ar kādām aviokompānijām jūs lidojāt?
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 18 atbildes
iemiesojums Fox_7_82
Sveiki dārgie atpūtnieki! Gribu jautāt, kādas ir cenas alkoholam viesnīcās, nevis viesnīcās, stiprajiem un nestiprajiem, lai iedzertu un vestu dāvanas mājās? un citi pakalpojumi, piemēram, golfs, kazino, sauna, niršana un dažādas izklaides) Priecāšos par jebkuru informāciju. ar draugu 2011. gada novembrī dosimies uz Dominikānas Republiku, domāju, ka apstāsies pie 4 * finansēs. viesnīca vēl nav izvēlēta, vēl biznesa lietas))) vācot informāciju. Paldies jau iepriekš. ja iespējams, sūtiet tvītā uz [email protected] ar norādi - "Vai jūs dodaties uz Daminikanu?" )))Vēlreiz paldies
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 8 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель был открыт в 1992 году, последняя реновация проводилась в 2018 году. Состоит из 11 корпусов. Vista Sol Punta Cana — это райский уголок для ценителей красоты и комфорта. Расположен на белоснежном песчаном пляже в Баваро, среди тропических садов и пальм. Рядом с отелем находится El Cortecito — типичная карибская деревушка с магазинами, ресторанчиками и барами. Отель подходит для молодёжного и семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен на белоснежном песчаном пляже в Баваро, в 40 минутах езды от Хигуэй и в 20 минутах от аэропорта Пунта-Кана.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж рядом с отелем. Протяженность пляжа — 300 м. Пляжные полотенца (под депозит).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, экскурсионное бюро, камера хранения багажа, услуги консьержа, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), Wi-Fi в зоне для проведения шоу — бесплатно, Wi-Fi на территории отеля — платно, интернет кафе (платно), магазины, 3 открытых бассейна.

Рестораны — главный ресторан, 5 ресторанов a`la carte (гурме, итальянский, мексиканский, BBQ американский гриль, азиатский).

Бары — лобби-бар (08:00-00:00), бар на пляже (08:00-18:00), спорт-бар (10:00-17:45 b 22:00-00:00), 3 бара у бассейна, суши-бар.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб для детей 4-12 лет (09:00-17:00), мини-диско.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Бесплатно — тренажерный зал, аэробика, аквааэробика, анимационные шоу, настольный теннис, дартс, бочча, каноэ, катамаран, пляжный футбол/волейбол, дискотека (с 16 лет). Платно — теннисный корт, уроки по теннису, освещение теннисного корта, теннисная экипировка, гидроциклы, банан, парашют, дайвинг, SPA-центр (хаммам, сауна, массаж), салон красоты.
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 548 номеров.

Istabās

Кондиционер, телевизор, спутниковое ТВ, письменный стол, Wi-Fi (платно), сейф (платно), телефон (платно), мини-холодильник, 2 бутылки питьевой воды (ежедневно), чайник, набор для приготовления чая/кофе (1 раз по прибытию), ванная комната, фен, ванные принадлежности. Уборка номеров: ежедневно, смена белья: ежедневно

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Av Alemania s/n Playa Bávaro, El Cortesito Higuey 23000 República Dominicana
Tālruņi: Tel: +1 809 221 2728 Fax: +1 809 221 2782
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).