Mūsu viesnīca Dominikānas Republikā - Rio Palace Punta Cana!

Rakstīts: 20 februāris 2019
Ceļošanas laiks: 17 — 30 janvārī 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Atbildot uz vē l vienu tipisku draugu, kolē ģ u un citu pē c ieraš anā s satikto jautā jumu, redzot manu iedeguš o fizionomiju - “Kur tu aizgā ji? Kura viesnī ca? Patika? ” Es neviļ us dež urantam „Man patika! ” piebilda - Jā , man tik ļ oti patika, ka nevaru uzrakstī t normā lu atsauksmi, izrā dā s nevis pakalpojumu apraksts un noderī gi novē rojumi, bet gan slavinoš u epitetu salū ts - OH COOL! Ā , LIELISKI! WOW, VESELĪ GI!
Tā tad, es jums teikš u, cienī jamie pilsoņ i, kuri meklē komplektu piedzī vojumu harmoniju starp kupona cenu un atsauksmju objektivitā ti un pierast pie domas par nepiecieš amī bu nedaudz atkā pties - jū s nemaldos, jū s esat š eit - Dominikā nas Republikā , Rio Palace Punta Cana !! ! 5*+/HV-1.


Jū s varat beigt lasī t manu pā rskatu. Pē rciet biļ eti, dodieties un izbaudiet visus gardumus patiesī bā . Lielā kajai daļ ai, kā likums, ā tri apnī k atsauksmes, kas garā kas par lapu, un paradokss ar lidojuma aprakstu ir ī paš i aizkustinoš s.
Kā da cita recenzijā jū s to ā tri izlaiž at, aizbildinoties ar “atkal 25”, un, uzkā pjot uz klā ja, it kā apburts, atkal filmē jat pacelš anos, nosē š anos, sevi mī ļ oto uz iluminatora fona un atnesto laimes putnu. uzkoda laivas pā rtikas komplektā.

Iepriekš ē jais ceļ ojums pie jū ras bija vē l 2017. gada novembrī netā lu esoš ajā RIU BAMBU 5 * viesnī cā , kas ļ ā va pilnī bā izbaudī t Dominikā nas pludmales brī vdienu š armu un ļ ā va pastaigā s radī t atš ķ irī gus iespaidus par citā m RIU viesnī cā m.
Nā kamo atvaļ inā jumu plā ni tika veidoti no "Rio Wambu" kā nosacī ta standarta pieņ emš anas un vē lmes aizrauties ar Dominikā nas Republiku no citiem rakursiem caur citu viesnī cu pakalpojumu prizmu. Un tā , kad beidzot un neatgriezeniski tika fiksē ti datumi, vietas meklē š anas loks tika saš aurinā ts un iezī mē jā s, un tika pacelta roka, lai pieliktu punktu, es ieraudzī ju dī vainī bu.

Cena standarta Rio Punta Cana ir tikai daž us tū kstoš us rubļ u augstā ka nekā cena Bambā , kas nav normā li. Viesnī ca Palace Punta Cana objektī vi ir augstā ka lī meņ a, maksimā lais vē rtē jums un cenu zī me parasti ir par 30 procentiem dā rgā ka. No pā rdomā m manī pamodā s krupis un dzirdē ju č ukstu: “Ņ em, ņ em, bezmaksas! » Tač u sagatavoš anā s un meklē jumu laikā Punta Cana pils mū su ieceru laukā neiekrita, mū s nevilka pompozie interjeri ar kolonā dē m, ar miecē tu granī tu sienu apš uvumā un grebtā m č uguna lustrā m, ko redzē jā m pagā juš ajā gadā . . Tomē r nā cā s nolaist roku, piezvanī t sievai, apsvē rt citu ceļ ojuma variantu, jo ī paš i tā pē c, ka man bija informā cija par viesnī cas pā rņ emtajiem remontdarbiem astoņ padsmitajā gadā . Mē s devā mies uz viesnī cas vietni un sā kā m skatī ties fotogrā fijas, un mē s sapratā m, ka remonts bija veiksmī gs, un pievilka mū s, kā bites uz medus, ā tri, bez kavē š anā s, lai samaksā tu par ekskursiju.
Tā nu ejam.
Aviokompā nijas Azur brī nums, brī nums ar savu biznesa klasi nav pā rstā jis saukt no atmiņ as dziesmas B. G. “Nu parastas lietas. Mē s esam ar jums ...(apmā nī ti) ”, tā pē c ar kopī gu lē mumu tika nolemts nenož ē lot iztē rē to papildu maksā jumu, jo Vnukovā vakariņ ojā m biznesa zā lē , un tā kā alkohols, izņ emot alu, pagriezā s lai samaksā tu, iegā jā m duš ā , un tī rie mikroautobusā brauca uz smuku 777-300ER, kas nokrā sots ar saulesbrillē m un sauļ oš anā s lā č iem pludmalē . Stjuartes izspiež smaidus no auss lī dz ausij, tik tieš i palī dz - varbū t vē l kā du konjaka glā zi? gribi sulu? paņ emt arī ā bolu, pasniegt brokastis vai tomē r gulē t? Multimediju izklaides nav, izņ emot lidojuma izsekoš anu, principā “mē beles” ir ļ oti noguruš as, mana masā ž a krē slā sievai pareizi nostrā dā ja tikai daļ ē ji, kad mē ģ inā ju izslē gt ekrā na spilgtumu, monitors spī dē ja atbilstoš i neparedzama loģ ika, un mana sieva vē l forš ā ka, sā ka mirgot .
Bet sē deklis regulā ri novietots horizontā lā stā voklī un lidojuma laikā lieliski izgulē jā s. Izlidojā m pē c grafika 00-05, ā rā bija tumš s, ieradā mies ap 6 no rī ta, ā rā vē l tumš s. La-Romana lidostas terminā lis ir mazs, labajā pusē ir ielidoš anas zā le, kreisajā pusē ir izlidoš anas zā le, vidū ir stū mē js un stends. Viens no mū su milž iem stā vē ja lidlaukā un vairā kas biznesa lidmaš ī nas kaut kur tā lumā . Izkā pjam no lidmaš ī nas, ejam pa “fly away” zā li, aiz stikla uz mums skatā s, slā vu sejas, bet melnmelnas un skumji-skumjas acis. Es toreiz domā ju, lū k, tā ir nā kotne, pē c divā m nedē ļ ā m, un mē s te sē dē sim kā skumji ē zeļ i. Pē c formalitā š u nokā rtoš anas devā mies uz autobusiem, pie autobusiem ir ū dens pakas, gidi piedā vā dzert, ņ em pudeles cik gribi, respekts Aneks-tū rei. Kamē r cilvē ki devā s uz autobusu, uznā ca rī tausma, un mē s 9os pē c vietē jā laika ieradā mies viesnī cā brokastī s, ā rē ji noguruš i, bet dzī vespriecī gi garā.

Ieejam viesnī cā un esam nedaudz sastindzis, remontdarbi tieš ā m izdevuš ies, fotogrā fijas apjomā nevar nodot visas sajū tas. Vintage mē beles, vintage lampas, lustras, gleznas uz sienā m ir apvienotas ar moderniem dī vā niem un galda lampā m, svaigas krā sas iedvesmo vieglumu, un daž as interjera detaļ as, kas krā sotas zeltā , pieš ķ ir solī dumu. Ieliekam somas koferus tvertnē , š veicars apzvana rokas ar rokassprā dzē m un brī dina nā kt pē c 15:00 pē c istabas atslē gā m un sū ta brokastī s.
Ieejot restorā nā , pirmais, ko ieraugi, ir 7-8 š efpavā ra pildī tas kannas ar sulā m, kas spiestas no augļ iem, dā rzeņ iem un pat zaļ umiem, kas guļ aiz letes. Izmē ģ inā m glā zi, ak jā , garš ī gi, paņ emam vē l vienu glā zi un dodamies pie galda.
Knapi paspē jā m ielikt sulas glā zes, pienā k viesmī lis un pirmais spā ņ u valodā , un, uzminot mū su nulles lī meni viņ a dzimtā s valodas zinā š anā m ar rokas ž estu, kas attē lo nolaiž as lidmaš ī nu, kļ ū st skaidrs, ka esam svaigi ieraduš ies. Pē c mū su mā jieniem uz galda parā dā s vē l divas glā zes un tajā s no atvē rtas pudeles vates tiek ieliets š ampanietis. Sā ksim brokastis, jo ir izvē le, ko var daiļ runī gi raksturot, tikai uzskaitot ē dienus, kas gatavoti no olā m: vā rī tas olas, vā rī tas olas tomā tu-dā rzeņ u mē rcē , porcijā s ceptas olas ar neziež amu š ķ idru dzeltenumu, olu kulteni, olu kulteni ar sī poli, olu kultenis ar sī poliem un ceptu desu, olu kultenis, olu kultenis ar sī poliem, vā rī tas olas, olā cepta maize, olā ceptas pankū kas, atseviš ķ s galds, kur Jū su priekš ā tiek ceptas ceptas olas ar Jū su izvē lē tajā m sastā vdaļ ā m, te vari pajautā t š efpavā ram, viņ š tev iedos jē lu olu.
Ko lai saka par pā rē jiem diviem putru veidiem, desiņ ā m, desiņ ā m, sarkanajā m zivī m un jamonu, gardajiem sieriem, arī tiem, kam ir pelē jums, melnajiem sarkanajiem ikriem un, protams, aizjū ras baklaž ā niem. Kaviā rs ir neparasts, olas nav lielas un sā ļ ā kas par mū sē jā m, bet uz maizī tes ar sviestu sviestmaizes garš a ar ikriem izrā dā s dabiska, viesmī lis nemitī gi papildina tukš ā s glā zes un drī z vien dzirdē jā m jau otro š ampanieš a korķ is, un pē c treš ā s nā cā s lū gt viesmī lim mazliet piebremzē t.

Eiforijas stā voklī , nevis no siltas sagaidī š anas, bet drī zā k no divā m š ampanieš a pudelē m, atgriež amies reģ istratū rā . Kopā ar mums atbraukuš o ceļ abiedru koferi pazuda, atstā jot mū sē jos lepni stā vam vienus. Iekā rtojuš ies tā lā k uz dī vā na, sā kā m kā rtot lietas, domā jot izrakt pludmales tualetes, un tad pie mums pienā k vī rietis.
Pē c viņ a nevis stingrā , bet no apkā rtē jā uzvalka atš ķ irī gā uzvalka secinā m, ka tas laikam ir administrators. Tī rā kajā spā ņ u valodā , skanot sajaukumā ar š ampanieš a burbuļ iem mū su galvā kā salsa vai bachata, senjors neatlaidī gi interesē jas, ž onglē jot ar rā ciju: “Ko tu te dari? ". Tī rā kā vā vuļ oš anā paskaidroju, ka mū su rī cī bas mē rķ is bija novilkt ar ceļ a putekļ iem noklā tā s dē moniskā s drē bes, uzvilkt peldš ortus un galvu, pareizā k sakot, BEZ GALVAS SKRIET uz laimi, kas izpaudā s š ajā zemeslodes daļ ā g. debeszils okeā ns, baltas smiltis, kokosriekstu palmas un viss iekļ auts bā ri, kas piedā vā Hi-End kafiju un Mamahuana. Nedaudz noapaļ ojis acis un ar antenu kasī jis galvu, dzimtenes priekš nieks atkal tī rā kajā spā ņ u valodā lū dza mū s ne mirkli nedematerializē ties un devā s uz reģ istratū ru. Pirms mirkļ a nebija pagā jis, reģ istratū ra mums pamā ja un iedeva istabas atslē gas.
Viesnī cas veiksmī gais arhitektoniskais un plā noš anas risinā jums ļ ā va mums lī dz vakaram precī zi orientē ties apkā rtnē , un, lai paš i atrastu istabu, š veicaram atlika vien norā dī t, uz kuru pusi doties. Liftā izslaucī juš i grī du un nedaudz pastaigā juš i kā jā m pa vaļ ē jiem gaiteņ iem ar kaltā m grebtā m margā m, nonā cā m istabā . Viņ i paskatī jā s apkā rt un izgā ja uz balkona. Nekā iespaidī ga nav ko redzē t. Pē rkot ekskursiju, bija pieejami divi numuriņ u rezervā cija, standarta, ar skatu uz viesnī cas ā rē jo perimetru un par +16 t. numuri ar skatu uz iekš ē jo avē niju ar strū klakā m. Mū su rezervā cija ir standarta, un, kā jau pienā kas, mū su skatienu aizrā va Rio Bambu recepcija un tā pagalms ar kravas automaš ī nu izkrauš anu, tač u smarž a no visiem Rio Bambu brokastī s gatavotajiem ē dieniem uzreiz bija pā rsteigums.
Un manai sievai galī gi nepatika š ī smarž a, viņ a negrasī jā s sē dē t istabā no balkona skatī ties, protams, bet visas lietas smarž os un kā es staigā š u pē c kleitas? Pamē ģ ini pasi ar tā diem dzelž ainiem argumentiem, neko nevar izdarī t, mē s neesam sveš i, ejam mainī t numuru. Paredzot š ā dus pā rsteigumus citos standarta numuriņ os, piekrī tam piemaksā t un lū gt istabu strū klakā m, tač u brī vu istabu nav, piedā vā istabu pie baseiniem, ar tieš u skatu uz okeā nu. Ak, un cik tas maksā ? Tā pat kā Biblioglobus piedā vā ja tā dus numurus par +70t. R. un beigu beigā s, nokaulē juš ies par 325$, dodamies uz 1057. istabu, kas uz divā m nedē ļ ā m kļ uva par mū su mā jā m Dominikā nas Republikā.


Dolā ri kasē , atslē gas aploksnē
Bagā ž a tiek izmesta uz grī das, ruma glā zē.
Bet, pirmkā rt, ticiet man!
Mē s labojam skatu uz filmu no balkona,
It kā tā lumā redzam kosmodromu.
Istaba ir mā jī ga un plaš a, strukturā li sadalī ta trī s zonā s, grī da ir divos lī meņ os, ieejas zonā ir garderobe, vannas istaba, ledusskapis, kas lī dz galam piepildī ts ar bezalkoholiskajiem dzē rieniem un alu, kafijas automā ts un dozators ( dzē riena akumulators) virs ledusskapja. Nā kamā zona ir divguļ amā gulta 2x2, estakā des gulta, kur salikt koferus vai pē c vakara iespaidu gū š anas pirms gulē tieš anas novilkt drē bes, pie sienas grī das ir LCD televizors, kas virzā s dziļ ā k istabā uz uz balkona, nokā pjam pā ris pakā pienus zemā k uz otro lī meni, tur ir dī vā ns ar kafijas galdiņ u, kumode un virs tā s karā jas liela abstrakta bilde, atkal spoguļ a nav. Tā pē c dā rgā s dā mas, jau iepriekš veiciet permanento grimu. Dizainere pē c dzimš anas ir vai nu nokauta skaistule kail stilā , kura neapzinā s, ka sievietei, uzklā jot grimu, jā skatā s spogulī , vai arī nestandarta cilvē ks, kuram grims nav vajadzī gs.

Spogulis, protams, ir istabā , tas tikai karā jas guļ amistabas stū rī pie estakā des gultas, kam tas tur vajadzī gs? Mē s saskā rā mies ar lī dzī gu Bamba funkcionalitā tes neievē roš anu, tā pē c mē s vairs neuztraucā mies. Uz grī das flī zes ir jū tī gi aukstas, pateicoties Krievijas dzelzceļ am un Azur biznesam par č ī bu izsniegš anu pasaž ieriem, tā s izrā dī jā s patī kams palī gs, jo, atgriež oties no pludmales, nav patī kami staigā t pa auksto grī du. slapjos slā nekļ os vakarā . Vakarā , š ķ irstot kanā lu mā koni, atradu arī krievu, bet, kad ieraudzī ju visus, izņ emot sevi, V. R. Solovjovu, kurš nebija apmierinā ts, un tad A. Malahovs, kurš ar visu viņ am piemī toš o inteliģ enci pierā dī ja. raidī juma dalī bniekiem pū tī tes uz dibena rodas no tā , ka viņ i paš i dzī vo kā pū tī tes kā dam uz dibena, un ar visu manu dziļ o cieņ u pret iepriekš minē tajiem raidī jumu vadī tā jiem uz Punta Cana fona viņ i likā s kā viesi trakā slimnī ca no Visocka dziesmas, tā pē c televizoru apņ ē mī gi izslē dza un vairs neieslē dza vispā r.
Tā lvadī bas pults, kā da tā bija tur nolikta, un nogulē ja lī dz izbraukš anai.
Un steidzī gā s atpū tas dienas nepā rtrauktas sestdienā s un svē tdienā s. Pē c pā ris dienā m vā rda, bads, nozī me pilnī bā izkrī t no galvas, es to neatceros pat ierodoties mā jā s, galu galā +7 kg uz svariem. Un kā gan varē tu bū t savā dā k? Gastronomiskā ekstazī ir viegli iegū t jau galvenajā restorā nā . Bū tu ilgs laiks, lai uz a la carte galda uzskaitī tu visus š os nagus, krā sainā s č aumalas, zupas, mē rces, mē rci, ceptas pī les, jē ra un liellopa kā jas, turklā t a la carte restorā nu ē dienkartes nav prasmī gi pasniegtas. ē dieni no bufetes. Pie grila ē dā m Karī bu jū ras omā ru ar krē mī gu citrusu sviestu, nā kamreiz 350 pē rkonu Ņ ujorkas steiku, Fusion ē dā m grilē tu omā ru ar rī siem un garnelē m.
Bijā m arī uz spā ņ u restorā nu, kur mums ļ oti garš oja Ibē rijas cū kas cepetis un vaigi ar saldo kartupeļ u biezeni un glazē tiem sī poliem, kas pasniegti ekstravagantā š ķ ī vī apgrieztā sombrero formā . Darba dienā s uzreiz bija pieejami brī vi galdiņ i a la carte. Brī vdienā s, kad ierodas ievē rojams skaits kaimiņ valstu iedzī votā ju, uzreiz var nebū t galdiņ a, tad saimniece pieraksta blociņ ā un aicina ierasties pē c 30 minū tē m. Vī nā pasniegts vē l viens kvalitatī vs dzē riens. “viss iekļ auts” bā ru saraksts. Turklā t, ja neesi skops, daž reiz pateicī bā atstā j kā du dolā ru, kvalitatī vais alkohols automā tiski tiks ieliets sagatavotajos kokteiļ os.

Bā rs, iespē jams, ir vienī gā vieta, kur dzeramnauda bija piemē rota.
“Delfinā rijs” nebija tā lu, un pusdienlaikā mē s jau bijā m atpakaļ . Ieejot pa durvī m no tā lienes, unisonā izbrī na sauciens ieraudzī ja mū su istabu, kas bija izrotā ta ar krā sainiem baloniem, salocī tu gulbju dvieļ u ikebanu, kas sē dē ja uz gultas kā sirds, ko ieskauj ziedotā s vī na pudeles un porcelā na lelle. Bija arī apsveikuma kartī te no viesnī cas. No gaiteņ a apstiprinoš ajā m balsī m, kas dzirdē tas, reaģ ē jot uz mū su reakciju, sapratusi, ka istabene, kas stā vē ja netā lu, ir radī jusi š o krā š ņ umu, es izgā ju viņ ai pateikties un attaisnoju savu pateicī bu ar daž iem dolā riem. Turpmā k istabā nemitī gi tika nomainī tas figū riņ as no dvieļ iem, ziedlapiņ ā m un ziediem, kas mudinā ja uz kumodes nolikt vē l pā ris dolā rus, tač u nauda palika neskarta.
Ī paš i jā atzī mē personā la izpalī dzī ba.
Glā zei pusdienā s vai vakariņ ā s nav laika iztukš ot, sauļ oš anā s krē slā pie baseina vai pludmalē nevar palikt garlaicī gi, viesmī ļ i izdomā biež umu, kas robež ojas ar nekaunī bu un jautā , kā du dzē rienu ņ emt lī dzi? Otrajā dienā pē c ieraš anā s, kad es vē l neapzinā jos, ka viss iekļ auts viesnī cā ir tā ds ALL INCLUSIVE, es apgū los vistā lā kajā stū rī no baseina, lai sagaidī tu, kad sieva atgriezī sies no iepazī š anā s skrē jiena ar tuvā ko suvenī ru. veikaliem. Viesmī lis jau vairā kas reizes ir nā cis klā t un es nolē mu viņ u atvairī t. Prasī ja š ampanieti!! ! Un viņ š turpinā ja snauduļ ot, naivi cerē dams, ka tiks vaļ ā no pestra. Ž ē l, ka nebija neviena, kas nofotografē tu manas izspieduš ā s acis, kad viņ š man atnesa ledus spaini un š ampanieš a pudeli uz ledus. Kamē r Wats App draugiem sū tī ju fotogrā fijas un radiem notikuš ā aprakstu, pienā ca viesmī lis un jautā ja, vai viss kā rtī bā ? Bet tas vē l nav viss, kur ir brilles? no kā man dzert? Ai brī dis un atnesa man glā zi.

Un, kad sieva atnā ca, viņ š atnesa otru. Un mums par pā rsteigumu, par pakalpojumu nebija jā maksā papildus.
Parā dī jā s RIU un inovā ciju tī klā . Pie ceļ a, kas savieno viesnī cas pieņ emš anas vietas, netā lu no akvaparka tika uzbū vē ta arē na, kurā tiek rī kotas dienas un vakara tematiskā s diskotē kas "Riu Pool Party". Un starp viesnī cā m, akvaparku un arē nu tagad dodas tuktuki. Baseina ballī te pati par sevi pā rsteidz ar kostī mu karnevā la izrā di ar animatoru un viesmī ļ u grupu dejā m, kas pā rē jiem mutē lej liķ ierus no pudelē m vai no traukiem, kas stilizē ti kā lož metē ji. Paš ā arē nā ir trī s "viss iekļ auts" bā ri un divi peldbaseini.
Viens baseins konstrukcijas centrā ar dziļ umu virs ceļ gala paredzē ts deju baseina dejā m, kas saņ em putas no diviem zem jumta putu ģ eneratoriem, otrs baseins atrodas augstā k, lī dz viduklim apvienots ar stieni, ir galdi , kostī mu š ova laikā varē siet vē rot deju baseinu un pretē jo skatuvi ar podestiem, ko dejo mā kslinieki. Daž ā du tematiku diskotē kas notiek vairā kas reizes nedē ļ ā no trijiem lī dz septiņ iem un no astoņ iem lī dz vienpadsmitiem, gā jā m uz Dž ungļ u balli, dejojā m un izklaidē jā mies lī dz nokritā m.
Papildus jaunizveidotajai diskotē kai viņ i piedalī jā s arī animā cijā , mā cī jā s latī ņ u dejas, plī voja Aqua aerobika un piedalī jā s animā cijas sporta dienas spē lē s. Rezultā tā tika iegū tas piecas pirmā s vietas, par kurā m viņ i nepieš ķ ī ra zelta medaļ as, bet izsniedza č etras 150 pē rkona pudeles ar Mamahuana un tumš i zilu bandā nu ar uzrakstu RIU. Taisnī bas labad gan atzī stos, ka mans nopelns nav liels, š autriņ as uzvarē ju tikai vienu reizi.

Pā rē jais ir viss, mana sieva ir sportiste, komjauniete un vienkā rš i skaistule! Bija ļ oti intriģ ē još i vē rot periodiski baseinā notiekoš ā s sporta sacensī bas, reiz uz ū dens uzlika polietilē na putu celiņ u baseina grī das garumā , pa to bija jā skrien, krī tot cauri, tad no sē rfoš anas jā peld uz dē ļ a. uz pretē jo pusi, tad skrien atpakaļ , pa ceļ am izdzer glā zi alus un sasniedz duš as kolonnu, lai izdejotu erotisku deju. Citreiz sarī koja kajaku sacī kstes ap baseinu, š urpu turpu, meitenes sacentā s savā starpā un savā starpā vī ri. Uzvarē tā ju noskaidrojuš i ierastajā skrē jienā , organizatori sasē ja kajakus ar pakaļ galu un piespieda vī rus sacensties, kurš kuru vilks. No lī dzjutē jiem atskanē ja kliedzieni un smiekli!
Š ā das izklaides laikā uzzinā jā m, ka viesnī cā atpū š as daudzi č ī lieš i, argentī nieš i, ir dominikā ņ i, franč i, vā cieš i, holandieš i un kanā dieš i, ir spā ņ i un poļ i, ir daudz mū sē jo un ir ukraiņ i. Amerikā ņ u ir daudz, bet viņ i animā cijā nepiedalī jā s, sē ž un dzer baseina bā rā caurā m dienā m. Ja tu ej garā m, tu pamā ji ar roku, viņ i bļ aus ar sveicieniem, tu ej atpakaļ , viņ i bļ aus tev sveicienus jau bez atgā dinā jumiem.
Lidojums uz dzimteni tika atlikts divas reizes. Pirmo reizi labā ziņ a atnā ca paš ā brī vdienu vidū , lidojam prom nevis 13-30 pē c brokastī m, bet gan 20-30 un paspē sim arī pusdienot. Tad caur tieš saistes tablo pilnī bā izrā dī jā s, ka mū su lidmaš ī na no Maskavas pacelsies tikai vakarā un La-Romanā ieradī sies biļ etē norā dī tā s nā kamā s dienas rī tā.
Tā pē c autobuss mū s aizveda pē c pusdienā m no viesnī cas un aizveda uz Occidental Caribe 4 * viesnī cu, kas atrodas blakus Riu Republica 5 * La Altagracia provincē , kurā mē s sā kotnē ji gribē jā m iekļ ū t, nevē loties redzē t aļ ģ es. pavisam. Okeā ns š eit ir pilnī gi caurspī dī gs, gar piekrasti nav pat ne miņ as no aļ ģ ē m, viļ ņ i ripo - klasisks sē rfs. Tiesa, arī Riu nebija aļ ģ u. Tā tad nedaudz salmu, drī zā k sadrupuš i no palmā m. Traktors pludmales tī rī š anai no rī ta brauca tukš s. Occidental mums iedeva istabiņ u ar skatu uz okeā nu, uzvilka vē l vienu rokassprā dzi un paspē jā m apmeklē t citu viesnī cu. Naktī mū s aizveda uz lidostu, autobusā bija č etrdesmit trī s bē dī gi ē zeļ i.


Un tas viss beidzas, beidzas, beidzas
Platforma un laternas tik tikko š ū pojas...
Acis atvadā s, ilgi mā cā s,
Un tā tad viss skaidrs – nesaki vā rdus.
Mē s locī simies, bet mē s droš i vien nelocī simies,
Slē ptie asmeņ i nerū sē s savā s kaš ķ ē s;
Un kā dreiz mē s kaut kur atgriezī simies
Un mē s atkal bū sim kopā ar jums.
Un visbeidzot, laika apstā kļ i.

Par laikapstā kļ iem dež ū rē vairā ki joki. Ziemā no kū rortiem atgriež as lidmaš ī nu komandieri atgrieš anā s lidojumā pirms nolaiš anā s labprā t iestarpina "Laiks ir labs mī nus tik daudz grā du, sniegs. "
Telefonsarunā ar mā jas atpū tniekiem ziemā dienvidos uz jautā jumu “Mums ir mī nuss, kā jums laikapstā kļ i? ”, viņ i atbild: “Kā di ir laikapstā kļ i? »
Divas dienas svē tku vidū daba sevi nedaudz parā dī ja. Pū ta brā zmains vē jš un norima, ī slaicī gs lietusgā ze svē tī ja atpū tniekus ar vairā kā m varavī ksnē m un atkal parā dī jā s saule, atlikuš ā s 12 dienas bija bez mā koņ iem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu