Radisson Blu Resort & Residence 5*– Atsauksmes

4
Novērtējums 4.710
5.7 Numurs
5.8 apkalpošana
4.9 Tīrība
4.6 Uzturs
5.1 Infrastruktūra
Radisson Blu Resort & Residence, Punta Cana piedāvā "viss iekļauts" Karību jūras pieredzi dažu soļu attālumā no balto smilšu krasta un populārā zvejnieku ciemata Cabeza de Toro. Sastāv no 12 ēkām. Piemērots cilvēkiem, kuri vēlas atpūsties prom no pilsētas trokšņiem.Vairāk →
аватар Maxx07
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Netā lu no viesnī cas atrodas kaž okā du roņ u ferma: smirdoņ a ir briesmī ga, okeā ns ir netī rs - aļ ģ es. Vispā r bilde ļ oti biedē još a, vispā r neiesaku rezervē t. Mē s vairs nebrauksim uz Dominikā nas Republiku. … Tomēr ▾ Netā lu no viesnī cas atrodas kaž okā du roņ u ferma: smirdoņ a ir briesmī ga, okeā ns ir netī rs - aļ ģ es. Vispā r bilde ļ oti biedē još a, vispā r neiesaku rezervē t. Mē s vairs nebrauksim uz Dominikā nas Republiku. Viesnī cā bija č etras istabas. Izsalcis aizgā ja. Izvē le ir ļ oti pieticī ga.
аватар asteria_b
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mū su tū risti nav izmitinā ti bildē redzamajā s ē kā s (tie ir vietē jiem brī vdienā s, ir dzī vokļ i). Istabā s bez balkoniem, ir ž ā vē tā js, ventilators, seifs, gludeklis, gludinā mais dē lis, kafijas automā ts, minibā rs (ū dens, Pepsi, kola, alus - uzpildī ts), TV, kosmē tika, 2 gultas + dī vā ns. … Tomēr ▾ Mū su tū risti nav izmitinā ti bildē redzamajā s ē kā s (tie ir vietē jiem brī vdienā s, ir dzī vokļ i). Istabā s bez balkoniem, ir ž ā vē tā js, ventilators, seifs, gludeklis, gludinā mais dē lis, kafijas automā ts, minibā rs (ū dens, Pepsi, kola, alus - uzpildī ts), TV, kosmē tika, 2 gultas + dī vā ns. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, tī rī ti divas reizes 7 dienu laikā . Personā ls pastā vī gi gaida dzeramnaudu.
Strā dā tikai a la carte. Jū s pasū tā t ē dienkarti katru rī tu. Augļ i: pasifloras auglis, ananā ss, pamelo, bumbieris, melone, arbū zs. Jū ras veltes: asari, lasis, tuncis, garneles. Gaļ a: liellopu gaļ a, cū kgaļ a. Garnē jums: saldie kartupeļ i, ķ irbis, rī si, kartupeļ u biezeni. Liela mē rč u izvē le. No rī ta svaigi spiestas sulas (ananā si, banā ni, marakujas augļ i, bumbieri). Laba kafija. Garš ī gi deserti. Alkoholiskie kokteiļ i bā rā . Pludmalē - daudz aļ ģ u, dubļ ains ū dens. Kuš ete ir ē rta + galds.
Animā cijas nebija. Brī vdienā s, kad ierodas vietē jie, ir bufete.
Man patika ekskursija "Saona" (galds ū denī , baroti omā ri (to ķ er tikai lī dz 1. martam), lielas garneles, alkohols, fotogrā fijas ar jū ras zvaigznē m).
аватар psorokin
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Fotoattē lā redzamā s skaistā s ē kas ir tikai vietē jiem, mū sē jie visi ir izmitinā ti ē kā bez balkoniem ar skatu uz bū vlaukumu (auto nepā rtraukti dauzī jā s zem loga, atsitā s kaut kā dā akā ), telpu dizains ir blā vi pelē cī gi zaļ i sū di. … Tomēr ▾ Fotoattē lā redzamā s skaistā s ē kas ir tikai vietē jiem, mū sē jie visi ir izmitinā ti ē kā bez balkoniem ar skatu uz bū vlaukumu (auto nepā rtraukti dauzī jā s zem loga, atsitā s kaut kā dā akā ), telpu dizains ir blā vi pelē cī gi zaļ i sū di...skaidrs, š is pats Ē ka stā v atseviš ķ i un atgā dina hosteli. Netā lu no viesnī cas ir delfinā rijs, tie nož ogoja daļ u jū ras, traucē ja straumi, tā pē c tā vairā k atgā dina Melno jū ru Č ernomorskas ostas rajonā , lai redzē tu zilo ū deni, man bija jā iet 2 km gar pludmali uz sā niem.
аватар bk68
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Radisson Blu Punta Cana 5* viesnī ca lī dz 2020. gadam saucā s Blue Beach Punta Cana-Luxury Resorts un BlueBay Grand Punta Cana. Iepriekš ē jiem nosaukumiem ir vieglā k atrast papildu. informā cija, fotoattē li/videoklipi un atsauksmes. Padoms tiem, kas meklē s viesnī cas nosaukumu, lai biļ etē iegū tu QR kodu. … Tomēr ▾ Radisson Blu Punta Cana 5* viesnī ca lī dz 2020. gadam saucā s Blue Beach Punta Cana-Luxury Resorts un BlueBay Grand Punta Cana. Iepriekš ē jiem nosaukumiem ir vieglā k atrast papildu. informā cija, fotoattē li/videoklipi un atsauksmes. Padoms tiem, kas meklē s viesnī cas nosaukumu, lai biļ etē iegū tu QR kodu. migrā cija. gob. darī t: izvē lieties BlueBay.
La Romana lidostā ieradā s 12:30, viesnī cā - 15:30.
Mū s sagaidī ja ar atspirdzinoš iem dzē rieniem un dvieļ iem, operatī vi iekā rtojā mies, istaba atradā s stā vā virs reģ istratū ras, balkona nebija. Mini durvju atvē rš anas karte ir uz viesnī cas aproces, ļ oti praktiska. DND zī mju vietā Clean up ir skā rienpanelis blakus durvī m, ko kontrolē no telpas. Ir zvans. Pati istaba ir pietiekami liela, ir griestu ventilators un kondicionieris, gulta nepū š . Nebija ne peldmē teļ u, ne č ī bu. Par pā rē jo telpu sū dzī bu nav: salī dzinoš i jauna un viss darbojas. Nakts lampā m ir USB savienotā js ierī č u uzlā dē š anai un strā vas kontaktligzda. Odi lido pa istabu un koridoru, to ir manā ms skaits, fumigators nebū s lieks.
Skaņ as izolā cijas praktiski nav, tā pē c, ja esat viegls gulē tā js un esat pieradis iet gulē t agri, iesaku ausu aizbā ž ņ us: istabas durvis aizveras ar jū tamu klauvē jumu.
Tā da sajū ta, ka ierodoties viesnī ca tika noslogota maksimums par 10%, un ar tā du noslogojumu atpū ta tajā ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga: klusa mierī ga mū zika, bez trokš ņ a, sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas pat pie baseina, pat pludmalē , restorā nos un bā ros nav krā mu tirgus, pilnī ga atpū ta. Tač u Dominikā nas Republikā ir tradī cija: uz nedē ļ as nogali vietē jie iedzī votā ji ierodas viesnī cā s ar daudzbē rnu ģ imenē m, un situā cija uzreiz mainā s: kļ ū st pā rpildī ts, trokš ņ ains, š aurs un neē rts. Ī paš i tas ir pamanā ms viesnī cai, kas nevar lepoties ar lielu teritoriju. Š ajā s dienā s es ieteiktu doties ekskursijā s.
Ē dieni (AI) pē c ē dienkartes, QR kods uz lapas ar kuru ir istabā s vai arī atnesī s papī ra versiju (ar tulkojumu krievu valodā ). Ē diens ir garš ī gs, labi pagatavots, bet nav daudz daž ā du.
Augļ i, kuru pat ē dienkartē nav, pā rsvarā vē l nav gluž i gatavi. Svaigas sulas ir smuki atš ķ aidī tas, kafija nav iespaidī ga, bet ne sarū gtinā ta, kokteiļ i alkohola kvalitā tes un daudzuma ziņ ā - tā pat loterija. Apkalpoš ana (darba dienā s) ir diezgan operatī va. Kopumā serviss viesnī cā solī ds 5-ku, visi ļ oti draudzī gi, uzmanī gi, operatī vi reaģ ē uz pieprasī jumiem. Spā ņ u valodas zinā š anas vē l vairā k palielina iespē ju iegū t adekvā tu rezultā tu saziņ ā ar personā lu.
Teritorija ir galvenā ē ka (caur 3. stā vu var nokļ ū t SPA un trenaž ieru zā lē ) ar galveno restorā nu un ap desmitiem villu pie baseina.
Viesnī ca atrodas Plaja Cabeza de Toro 1. lī nijā , pludmales josla ir plaš a, pa labi un pa kreisi ir vairā kas blakus esoš ā s viesnī cas (Serenade, Katalonija), un tā lā k gar krastu ir tikai smiltis un palmas.
Tie, kas nā k smelties silto debeszilo okeā nu, var bū t vī luš ies: ū dens nepā rsteigs ar skaistā m nokrā sā m, ir neskaidrs un visur peld aļ ģ es, arī apakš ā to ir daudz, un temperatū ra (februā rī ) ir + 22-23. Viļ ņ u praktiski nav. Piekraste regulā ri tiek attī rī ta no aļ ģ ē m, jā , bet, protams, ne ū dens. Zinā mu diskomfortu rada arī ļ oti stiprs auksts vē jš , ī paš i piekrastes joslas tuvumā . Laivu stā vvieta tieš i pie viesnī cas pludmales. Tomē r tas nesmarž o pē c benzī na. Netā lu atrodas delfinā rijs, vietē jā atrakcija un ekskursiju zona.
Laikapstā kļ i Dominikā nas Republikā visu laiku mainā s: saule, mā koņ i, mā koņ i, neliels lietus un atkal saule dienas laikā var mainī ties vairā kas reizes riņ ķ ī , tikai vē jš vienmē r ir. Gaisa temperatū ra ļ oti komfortabla, patī kams okeā na brī ze, pa dienu slē pš anā s kondicionē tā telpā nemaz nevelk.
Tikai pē c saulrieta (ap 19:00) var bū t nepiecieš ams kaut ko uzmest no vē ja.

Kopā : lieliska viesnī ca klusai meditatī vai atpū tai un pilnī gai relaksā cijai. Steidzieties ciemos, kamē r tas ir tikko pilns.
Пляж отеля Вид через территорию отеля в сторону океана Океан Для сравнения: океан там, где берег не чистят Номер Номер Вид из номера


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Radisson Blu Resort & Residence, Punta Cana предлагает комплексный отдых на Карибах в нескольких шагах от побережья с белым песком и популярной рыбацкой деревни Кабеса-де-Торо. Состоит из 12 зданий. Подойдет людям, что хотят отдохнуть вдалеке от городского шума.

Atrašanās vieta Международный аэропорт Пунта-Кана в 15 км.
Pludmales apraksts Эксклюзивная пляжная зона с едой и напитками(платно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Конференц-зал на 16 человек. Блюда средиземноморской и азиатской фьюжн, а также блюда интернациональной кухни, приготовленные шеф-поварами в шести ресторанах отеля.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu klubs  FREE 
Izklaide un sports Служба организации торжеств: координатор мероприятия, флорист и личный помощник. Художественная гимнастика. Уроки кулинарии. Кроссфит. Живая музыка. Боди массажная терапия(платно). Спортивная площадка.
  • volejbols
  • sporta zāle
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего 164 номера.

Istabās

Телевизор, телефон, ванна/душ, фен, халат, туалетно-косметические принадлежности, кондиционер, мини-бар, сейф, бесплатный Wi-Fi, чайник/кофеварка, набор для чая и кофе, балкон/терраса.

Adrese Playa Cabeza de Toro, Punta Cana, 23000, Dominican Republic
Tālruņi: +1 (809) 468-2583
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, йогой. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.