Occidental Punta Cana 5*– Atsauksmes

63
Novērtējums 7.510
№8 viesnīcas reitingā Punta Cana
7.4 Numurs
7.5 apkalpošana
7.9 Tīrība
8.1 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Bavaro, Punta Cana balto smilšu pludmalē. Uzcelta 1999. gadā, pēdējo reizi renovēta 2016. gadā. 17 kotedžu komplekss. Viesnīca ir ideāli piemērota āra entuziastiem, ģimenēm ar bērniem, jauniešiem.Vairāk →
аватар MonaLisochka
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Lidojums no Ukrainas +/- 12-13 stundas (izlidoš ana bija 6 no rī ta un ielidoš ana 18:30 pē c Ukrainas un 11:30 pē c vietē jā laika, starpī ba 7 stundas). 1) Saņ emiet gaiš us koferus iepriekš ! Mums bija lidojums ar Azur Air - derī gs č emodā ns 15 kg. … Tomēr ▾ Lidojums no Ukrainas +/- 12-13 stundas (izlidoš ana bija 6 no rī ta un ielidoš ana 18:30 pē c Ukrainas un 11:30 pē c vietē jā laika, starpī ba 7 stundas).
1) Saņ emiet gaiš us koferus iepriekš ! Mums bija lidojums ar Azur Air - derī gs č emodā ns 15 kg. Tā dā m jaunkundzē m, kā manai sievai, nebū s viegli, jo lielā kā daļ a garderobes bū s jā atstā j mā jā s.
2) Uz kuģ a mū s paē dinā ja divas reizes. Pirmo reizi: rullī tis + sviests + salā ti + kū ka + garnē jums + gaļ a (ē diens kā uz kuģ a) + ū dens (neierobež ots) + otrreiz lidojumam: rullī tis + sviests + kū ka + š ķ iņ ķ is + sula 200 ml.
3) Mē s paņ ē mā m lī dzi daudz uzkodu - mē s pastā vī gi gribam koš ļ ā t)
4) Lejupielā dē jiet mū ziku, filmas, multfilmas bē rniem!
5) Pacietī ba un tikai pacietī ba! Jū s varat staigā t lidmaš ī nā , stā vē t - tas palī dz!
6) Tiem, kas lido ar bē rniem (kā mē s), padomā jiet, ko darī siet ar bē rniem: rotaļ lietas, izglī tojoš as spē les, zī mē jumus, multfilmas...jebko! Viss tev palī dzē s! Tici vā rdam!
7) Uz kuģ a var bū t gan auksti, gan karsti!
Tā pē c sakā rtojiet lietas divos gadī jumos (lidojā m sporta tē rpos). Viņ i paņ ē ma mazulim segu.
8) Lidot atpakaļ , kofera iesaiņ oš ana ir 10 dolā ri. Tā pē c labā k par to paš u naudu piesegt koferi ar savu izkā rtojumu, kas acī mredzot kalpo ilgā k!
9) Testi pē c ieraš anā s tika nogā dā ti laboratorijā . Adonis (AP Boryspil, 2. stā vs, pē c bagā ž as reģ istrā cijas, 690 UAH, rezultā ti nā ca tajā paš ā dienā un paš izolā cija tika automā tiski atcelta).

SVARĪ GS!
Visas ē dienreizes tiek izņ emtas pē c ieraš anā s. VISI!
Atklā ti sakot, mums paveicā s (bet es domā ju, ka tas ir tieš i tā pē c, ka mums bija nedaudz uz rokas)! Mū su ē diens netika paņ emts! Visas gerberas, agushi utt. Viss paliek mū su rokā s. Visi, kas bija tuvumā (VISI! ), visu izmeta miskastē.

Ierodoties, sapratā m, ka valsts (tauta) ir ļ oti pretimnā koš a.
Mū s aizveda uz kontroli bez rindas (un vē l pā ris arī ar mazuli). Visi smaida un tas ir patiesi! Viss ir detaļ ā s ...O--- lyayay! Tas ir aizrauš anā s)

* Transfē rs uz viesnī cu 40-50 min.
Autobuss forš s (jauns tieš ā m ciets.
Ar ā das krē sliem, gaisa kondicionieriem un pā rnē sā jamiem USB portiem uzlā dē š anai)

SVARĪ GS!
Reģ istrē š anā s Dominikā nas Republikas viesnī cā no 15:00!
Tač u uzreiz bijā m nokā rtoti: iepriekš rakstī jā m vē stuli viesnī cas pastam.
Istaba laba. Nenovs (piemē ram, skrā pē jumi uz gultas sienā m, bet tā s ir detaļ as) viss pā rē jais ir forš s. Un skats uz okeā nu ir burvī gs!

*Nā cija: Dzī vojiet Trankilā , nekur nesteidzieties! Un iesaku iedziļ inā ties š ajā ritmā , tad pā rē jais izdosies!

*Viesnī cas rajons: tieš ā m labs! Zaļ š ! Daudz palmu un citu stā dī jumu. Manuprā t, staigā š anai ar ratiem pietiek! (tā tad arī visam pā rē jam).

Tī rs, viss nolaizī ts, marmurs nopulē ts. Pieklā jī gs vestibils!
Tagad viesnī ca darba dienā s ir aizpildī ta + - par 30-40%. Manuprā t, milzī gs ir tas, ka no Pk. uz sauli. pā rē jie vietē jie iedzī votā ji. Viņ i ir ļ oti pieklā jī gi, draudzī gi, interesanti, pozitī vi, ar viņ iem ir tieš ā m forš i!
Viesnī cas teritorijā atrodas mā kslī gais baseins, kurā peld zivis un bruņ urupuč i.
Staigā još ie baltie gā rņ i (vietē jie), sā kumā domā ja, ka tie ir mā kslī gi, tik skaisti)

*Pludmale ir viesnī cas lepnums!
Pirmo reizi mū ž ā sastapos ar to, ka smiltis zem saules nekarsē ! Sniegbalts un mazs, kā mokas! Pludmale ar palmā m, milzī ga. Tagad ir daudz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu. Nezinu, kā bū s, kad viesnī ca bū s 100% pilna. Viens mī nuss - pludmalē nav seguma (lietussargi). Palmas neko daudz nepalī dz. Un ir vē rts ņ emt saules aizsarglī dzekļ us no 70! Mē s nekad nezinā jā m, ka varam sadedzinā t. Izrā dā s, ka ar mums tā var gadī ties. Saule ir ļ oti maiga, un tā rezultā tā daž i cilvē ki gū st ļ oti nopietnus apdegumus. Un, ja jū s domā jat, ka tas jū s neietekmē s, jū s maldā ties! Viesnī cas bagā tā kais cilvē ks ir ā rsts. Vienkā rš i izmē riet temperatū ru - 100 dolā ri) Piesakieties tikai caur apdroš inā š anu!

*Viesnī cas viesi: ASV, Ukraina, Lielbritā nija, Dominikā nas Republika.
*Viesnī cai ir ROYAL koncepts.
Cilvē ki dzī vo atseviš ķ ā s ē kā s, viņ i var ē st atseviš ķ ā restorā nā un atseviš ķ ā bā rā pludmalē un daļ ā pludmales. Kas tieš i ir iekļ auts dzē rienos un ē dienā - neteikš u.

*Uzturs:
Galvenais restorā ns, blakus reģ istratū rai. Brokastis pusdienas vakariņ as.
Nav izvē lī gajiem ceļ otā jiem!
Un, iespē jams, kā dam ar maziem bē rniem nebū s viegli.
Konditorejas izstrā dā jumi + -10 veidi, grilē ta gaļ a 1 veids, grilē ta zivs 1 veids (saka Dorada, es neesmu pā rliecinā ts, bet ļ oti garš ī gi), dā rzeņ i, tomā ti, gurķ i, salā ti (bet daž i, bez garš as). Saldumi +-10 veidi. Vienā iepakojumā divu veidu jogurti.
Rī si, liellopa gaļ as sautē jums, vista, kaza, brokoļ i, col. Kā posti.
Nav liela izvē le, bet es domā ju, ka tas ir ok.

Par augļ iem ir cits stā sts!
Jū su priekš ā tiek gatavoti mango, papaija, ananā si, arbū zs, melone, banā ni, marakujas augļ i un to kokteiļ i (ar pienu). Tas ir vienkā rš i debesu prieks!

* 5 a la carte restorā ni. (nav iepriekš ē jas cī ņ as un rindu rezervā cijas! Apmeklē t var vismaz katru dienu. Nav ierobež ojumu)
Jū ras velš u restorā ns ir slē gts (skatī t kodu)
Itā ļ u valoda - ļ oti iesaku lasi. Romantiska vide
Meksikā nis – neiebraucu. Krā sains, bet ne mans ē diens. Ī sta Meksika!
Ā zijas - man nekas garš ī gs nebija.
Steak House - mega gardas cū kgaļ as ribiņ as, zivju steiks, liellopa fileja un lasis! (Dievs! ) Š ķ iet, ka atrodaties ranč o Kolorā do)

Sestdien pludmalē tiek gatavota paella - tas ir tikai š edevrs) Ne tik daudz garš a, cik pats process un izskats) Otrdien un ceturtdien lasis un garneles galvenajā restorā nā.

Dienas laikā restorā nā pie baseina varat ieturē t uzkodas: burgerus, kartupeļ us, hotdogus.

* LAIKS: mē s ņ ē mā m vē rā mū su vietē jā gida padomu un pielā gojā mies jau no pirmā s dienas! Tas ir ļ oti svarī gi! Iet gulē t pulksten 21-22:00 pē c vietē jā laika. Lai cik grū ti jums tas nebū tu! Un pē c pā ris dienā m jū s vairs nejutī sit atš ķ irī bu. Jū su ķ ermenis pieradī s! Atgriež oties Ukrainā - tas pats stā sts.
*Bā ri/dzē rieni: vestibila bā rs, baseina bā rs blakus A la Carte, baseina bā rs pie okeā na (un to izmanto pludmalē esoš ie).
*MASKAS: maskas lidmaš ī nā , reģ istratū rā pie reģ istrā cijas, restorā nos pā rvietojoties zā lē un pasū tot. , bā ros, pasū tot - obligā ti. Pā rē jais laiks nav obligā ts.

*Animā cija: dzī vespriecī ga, jautra, ikdienas sacensī bas pludmalē ar balvā m (paka kafijas, ruma pudele dā vanā uzvarē tā jiem). Baseina spē les, aerobika, stiepš anā s…

*Laikapstā kļ i: jo tas sniedz mums laika prognozi vai hismeteo, jums nevajadzē tu ticē t. Lietus esam redzē juš i visu laiku, tikai divas reizes naktī . Un tas ir ļ oti viegli. Prognozē s bija lietusgā zes un pē rkona negaiss.

Dzī ve Dominikā nas Republikā ir ī sta paradī ze acī m un dvē selei. Miers un prieks garantē ts!

Viesnī cas video apskatu veidoja mana meita - skatieties paš i)
Ja kaut ko palaidu garā m - atvainojos.
Bū s jautā jumi - rakstiet, ar prieku atbildē š u; )

https://www. tu caurule. com/watch? v=whpMYv9Lqhc

P. S. : Bijā m Vista Sol Punta Cana Beach Resort & Spa.
Ļ oti jauka zaļ ā zona!
Ē diens ir identisks mū sē jam.
Atš ķ irī ba no citā m viesnī cā m: teritorijā aug skuju koki (ļ oti zaļ i) (lekni un rada papildu ē nu, bet no tiem krī t č iekuri, kas pludmalē duras pie kā jā m (ne kardinā li)), flamingo, pā vi staigā , papagaiļ i lido. !
аватар AlinenOK_
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cas teritorija ļ oti liela un ļ oti skaista, istabiņ as uzkopš ana kvalitatī va (dzī vojam Superior istabiņ ā ), istabiņ a plaš a, istabiņ ā viss ē rtai atpū tai, ē diens normā ls - augļ i ir , dā rzeņ i, katru dienu daž ā das zivis, gaļ a, desiņ as/desiņ as ir nedaudz specifiskas - daudz garš vielu un sā ls. … Tomēr ▾ Viesnī cas teritorija ļ oti liela un ļ oti skaista, istabiņ as uzkopš ana kvalitatī va (dzī vojam Superior istabiņ ā ), istabiņ a plaš a, istabiņ ā viss ē rtai atpū tai, ē diens normā ls - augļ i ir , dā rzeņ i, katru dienu daž ā das zivis, gaļ a, desiņ as/desiņ as ir nedaudz specifiskas - daudz garš vielu un sā ls. Biež i viņ i cenš as pā rsteigt ar kaut ko – prezentā ciju, garš u. Jū ras velš u restorā ns ir slē gts.
Pludmale ir lieliska - liela un tī ra, bet biež i ir viļ ņ i, bet tas netraucē ja peldē ties katru dienu, pa pludmali staigā daudzi pā rdevē ji ar visu, sā kot no masā ž ā m lī dz cepurē m. Pirmajā dienā viņ i "piedzē rā s" par 120 USD)), tad viņ i iemā cī jā s nepirkt visu pē c kā rtas)
Nedē ļ as nogalē s viesnī cā ierodas ļ oooti daudz vietē jo, mū sdienā s grū ti tikt pie baseina, arī restorā ns kļ ū st manā mi pā rpildī ts, arī a la carte š ajā s dienā s iekļ ū t ir nereā li.
Darbinieki uzmanī gi reaģ ē uz pieprasī jumiem un ā tri reaģ ē .
Odu ir daudz, bez lī dzekļ iem no tiem ir grū ti.
Kopumā esam ļ oti apmierinā ti, negribam mā jā s, bet vajag)
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Tā bija vienī gā saprā tī gā iespē ja. Reģ istrē š anā s gā ja š ausmī gi, visu nakti sē dē jā m reģ istratū rā un gaidī jā m, kad mū su numuriņ i bū s brī vi, lai gan tū res aģ ents teica, ka bū š ot. … Tomēr ▾ Tā bija vienī gā saprā tī gā iespē ja. Reģ istrē š anā s gā ja š ausmī gi, visu nakti sē dē jā m reģ istratū rā un gaidī jā m, kad mū su numuriņ i bū s brī vi, lai gan tū res aģ ents teica, ka bū š ot. Ē dienā bija viss iekļ auts, bet mē s piemaksā jā m, lai bū tu labā k. Viesnī cā nav pakalpojumu ne reģ istratū rā , ne istabā s, ne restorā nā . Numurs ir standarta. Pludmale bija krā š ņ a, tī ra, noņ ē ma aļ ģ es. Dvieļ u nekad nav, viesnī ca pilna. Nav nekas cits kā sauļ oš anā s krē sli, nav š ū poles, nav gultu. Ja jums nerū p pakalpojums, varat doties š eit. Teritorija liela, zaļ a, daudz baseinu.
аватар raisasvetkova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man patika viesnī ca, un ī sumā apskatu visus svarī gos punktus. Istaba diezgan vienkā rš a, bet tī ra un sakopta, mē beles labā stā voklī . Bet rozetē m ir nepiecieš ams adapteris, lē tā k to ir nopirkt Krievijas veikalā pludmalē , un tieš ā m cenas tur ir ļ oti patī kamas. … Tomēr ▾ Man patika viesnī ca, un ī sumā apskatu visus svarī gos punktus. Istaba diezgan vienkā rš a, bet tī ra un sakopta, mē beles labā stā voklī . Bet rozetē m ir nepiecieš ams adapteris, lē tā k to ir nopirkt Krievijas veikalā pludmalē , un tieš ā m cenas tur ir ļ oti patī kamas. Internets ir maksas un dā rgs. Labā k ir ņ emt SIM karti uz vietas. Teritorija ir pietiekami liela, bet ne milzī ga, un jū s varat viegli aiziet no jebkuras istabas uz pludmali, restorā nu un vispā r nokļ ū t jebkurā vietā viesnī cā . Lieli forš i baseini ar bā riem ū denī . Ir animā cija, bet mū s ī paš i neinteresē š ā di pasā kumi. Galvenais, lai neviens tevi nevelk aiz rokas, lai piedalī tos) Ir stendi, kur bez maksas var paņ emt tā das galda spē les kā monopols, tas arī palī dzē s daž ā dot brī vo laiku. Ir liels š ahs. Jauks spa, bet par to maksā . Un diezgan dā rgi, bet patiesī bā tā gandrī z visā s viesnī cā s. Mums galvenais bija vismaz minimā lā izklaides pieejamī ba bē rnam, lai viņ u vismaz uz brī di pamestu. Ir bē rnu klubs. Ir viena skolotā ja, kas pieskata bē rnus un ved uz mini diskotē ku. . Tiesa, krieviski viņ a ī paš i nerunā daž us vā rdus. Klubā ir rotaļ lietas, spē ļ u konsoles, bumbiņ u baseins, rotaļ u laukums un seklais baseins bē rniem. Ir ē nas gultas un ir mierī gi. Jū s varat lasī t, kamē r mazulis plunč ā jas. Klubs atvē rts no pulksten 9 lī dz 18. Lai bē rns bū s aizņ emts un jū s varat pievē rst uzmanī bu sev. Ē diens ir labs, bet bez smalkumiem. Ir galvenais restorā ns un a la carte tie tiek pasniegti pē c iepriekš ē ja pieraksta. Ja jums ir vienkā rš as rokassprā dzes, tad papildus galvenajam restorā nam jums ir pieejamas vē l piecas a la carte. Ļ oti forš s zivju restorā ns. Jū ras velš u tur nav pā rpilnī bā , bet astoņ kā ju garneles ir zivs. Ā zijas alacarte nav ļ oti labs. Š eit ir grū ti pat ē st. Ir ļ oti mazas porcijas. Bet viss ir atmosfē risks, mū zikā ir viss. Iesaku apmeklē t arī tur esoš o steiku restorā nu ir ļ oti garš ī gi. Lielas porcijas un pagatavotas tieš i tā . Ir arī itā ļ u un meksikā ņ u. Uzkodu bā rā pie baseina daž ā das desiņ as, vistas gaļ a, frī kartupeļ i, augļ i u. c. Tiem, kas vē las ē st naktī , no 18:00 lī dz 6:00 ir atvē rta picē rija. . Ir arī bā rs, kur var paņ emt alkoholu un dzert lī dz rī tam) Tā tad ar ē dienu nav problē mu. Nu, galvenais iemesls, kā pē c doties, ir pludmale. Š eit es nedaudz novirzī š os no tē mas un vē los pateikties mū su ceļ ojumu aģ entam Dmitrijam Kukinam, viņ š bija vienkā rš i lielisks kolē ģ is, viņ š burtiski ņ ē ma vē rā visas mū su vē lmes par viesnī cu un ekskursijas izvē le aizņ ē ma minimā lu laiku. , tikai piecpadsmit minū tes, un pat sniedza daudz padomu visā valstī par to, kā ietaupī t naudu. Lai sazinā tos ar viņ u tiem, kam nepiecieš ama laba ceļ ojumu izvē le, meklē jiet viņ u sociā lajā tī klā VKontakte pē c viņ a uzvā rda. Pati pludmale ir skaista. Nē , tie ir diezgan mazi. Pludmalē nav lietussargu, ir tikai palmas. Bet principā vienmē r var atrast vietu ē nā . Sauļ oš anā s krē sli ir moderni, un to ir daudz. Pludmalē ir -Restoarn-Bar pē cpusdienā tas darbojas kā vispā rē js restorā ns un vakaros kā a la cat. Pludmalē bez maksas var paņ emt snorkelē š anas maskas, kajaku vai buru katamarā nu, bet, ja nav vadī bas iemaņ u, bū s jā maksā par ī su apmā cī bu. Kopumā galvenais, ko es uzskaitī ju visiem patī kamu uzturē š anos!
аватар Roma_Kernic
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pamatoti 5 zvaigznes. Pē c ieraš anā s mū s sagaidī ja ar transfē ru. Mē s braucā m ne uz ilgu laiku, bet izdevā s ņ emt vē rā vietē jo garš u. Valsts ir nabadzī ga un neaprakstā ma, bet, ierodoties viesnī cā , š ķ iet, ka esat nonā cis pavisam citā pasaulē . … Tomēr ▾ Pamatoti 5 zvaigznes. Pē c ieraš anā s mū s sagaidī ja ar transfē ru. Mē s braucā m
ne uz ilgu laiku, bet izdevā s ņ emt vē rā vietē jo garš u. Valsts ir nabadzī ga un neaprakstā ma, bet, ierodoties viesnī cā , š ķ iet, ka esat nonā cis pavisam citā pasaulē . Kontrastu spē le, bet tomē r.
Mē s negā jā m uz baseiniem, es nezinu, kā tur ir un kas. Es neredzē ju jē gu tajā peldē ties, ja ir vesels okeā ns. Goda pienā kums ir brī dinā t visus, ka internets viesnī cā klibo. Vakarā tā nemaz nav, jo ir vesels bars cilvē ku. Man vajadzē ja piedalī ties Skype konferencē , bet tas izrā dī jā s neiespē jami.
Mani galī gi neapmierinā ja cenas visā dā m ekskursijā m. Par laimi, viņ i mums pastā stī ja, kur ir vietē jie gidi. Viņ iem tur ir kaut kas lī dzī gs suvenī ru veikalam un tajā paš ā laikā visā das ekskursijas. Pa kreisi no viesnī cas ejiet apmē ram piecas minū tes. Jautā ju garā mgā jē jiem, viņ i pē c valodas saprata, kur man jā iet, un rā dī ja ceļ u.
Milzī gs pluss ir krā š ņ a pludmale, jū ra, saule un tas viss. Vē l viens trū kums ir novecojuš as telpas. Tajos nevajadzē tu pavadī t daudz laika, jo var justies kā daļ a no pamatiedzī votā jiem.
аватар olho15
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es noteikti neieteiktu š o viesnī cu saviem draugiem. Tā lu no 5*, cieta 3. Rindas galvenajā restorā nā , rinda paš ā restorā nā . Murgs. Ē dienu ir daudz, garš ī gi, bet vienmuļ i, un 6. dienā negribas uz to skatī ties. Ja esat krievs, restorā ns var jū s vienkā rš i ignorē t. … Tomēr ▾ Es noteikti neieteiktu š o viesnī cu saviem draugiem. Tā lu no 5*, cieta 3. Rindas galvenajā restorā nā , rinda paš ā restorā nā . Murgs. Ē dienu ir daudz, garš ī gi, bet vienmuļ i, un 6. dienā negribas uz to skatī ties. Ja esat krievs, restorā ns var jū s vienkā rš i ignorē t. Teritorija tī ra, baseins ļ oti liels, vietas pietiek visiem. Netī rs okeā ns (! ), stiprs vē jš no okeā na, bet tas nav jū tams viesnī cas teritorijā . Pludmale ir tī ra, aļ ģ es ir noņ emtas, kur atrodas sauļ oš anā s krē sli, pludmale ir netī ra. Nav bezmaksas Wi-Fi. Reģ istrē š anā s un izrakstī š anā s noritē ja ā tri. Pē c reģ istrē š anā s viesnī cā mums iedeva istabiņ u kur jau dzī voja cilvē ki jā )))) ieejam un ir pā ris gultā , tā norma. . . ))). Tī ra uz so-so, dvieli mainī ja reti, par komplektiem vannas istabā vairs neziņ oja, bā rs tika papildinā ts ar ū deni, kafija, tē ja, cukurs, kola, sprite, alus tika likts pē dē jā dienā . Kontaktligzdas atbilst mū su kontaktdakš ā m. Animā cija pludmalē ir jautra. Vakarā ir garlaicī gi. Iesaku paņ emt arī vieglas blū zes, vakarā ir forš i. Lidojā m ar Azur, lidojumi tika pā rcelti, ē diens normā ls, 2 reizes, personā ls labs. Lidojiet turp 12 stundas, atpakaļ.11. Viesnī cā ir veikali, nedaudz dā rgi. Aiz viesnī cas barjeras un gar pludmali pa labi apmē ram 20 minū tes ir krievu veikali, tur cenas ir lē tā kas. Ja dodaties ā rpus viesnī cas, esiet gatavs, ka vietē jie iedzī votā ji nā ks pie jums un aizvedī s jū s iepirkties, lai saņ emtu dzeramnaudu. No augļ iem jū s varat iegā dā ties tikai ananā sus, USD 2-3 gab. , garš ī gi. Un jā , sagatavojies š ausmā m lidostā . Ļ oti lē ni un nogurdinoš i ilgi. Brauciens no La Romana lidostas lī dz viesnī cai aizņ em apmē ram 1 stundu 20 minū tes. Atgriež oties no viesnī cas uz lidostu, jū s aizvedī s uz veikalu, kur varē siet iegā dā ties suvenī rus, rumu, cigā rus, kosmē tiku utt. Cenas ir apmē ram tā das paš as kā visur citur.
Очередь в столовую Бар на пляже возле тринадцатого корпуса, за 1$ сделают вкусные коктейли
аватар Shiht
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Norē ķ ins. Viss notiek ļ oti lē ni, bet veiksmī gi. Par piemaksu 100 USD par visu uzturē š anā s laiku saņ ē mā m patī kamu skatu no istabas uz okeā nu. Ē kā s katrā stā vā ir ledus maš ī na - ļ oti ē rti. … Tomēr ▾ Norē ķ ins. Viss notiek ļ oti lē ni, bet veiksmī gi. Par piemaksu 100 USD par visu uzturē š anā s laiku saņ ē mā m patī kamu skatu no istabas uz okeā nu. Ē kā s katrā stā vā ir ledus maš ī na - ļ oti ē rti.
Teritorija. Kompakts, zaļ š , ir dī ķ is ar bruņ urupuč iem un gā rņ iem. Tī rs, kā rtī gs, skaists. Netā lu no reģ istratū ras atrodas galvenais restorā ns, vestibila bā rs, vairā ki veikali. Ap galveno baseinu atrodas ē kas, a la carte restorā ni.
Numurs. Bija 3 stā vā . Tī ri, augsti griesti, dž akuzi uz balkona, istaba un vannas istaba (ar duš u) ir ļ oti plaš as. Telpā ir kafijas automā ts (kafija tiek regulā ri papildinā ta kā tiek lietota), minibā rs (2 alus, ū dens, fanta, kola, sula), lietussargs (ļ oti svarī gi! ). Č ī bas + peldmē teļ i. Kondicionieris, fē ns, TV - viss darbojā s pareizi. Tī rī š ana un dvieļ u maiņ a katru dienu.
Pludmale. Liels, daudz sauļ oš anā s krē slu. Tas vienmē r ir lieliski iztī rī ts, atš ķ irī bā no blakus esoš ā s Palladium ķ ē des. Tač u, kā jau minē ts, lietussargu nav, un palmu ē nā paslē pties ī sti nevar. Ir ū dens izklaides centrs - daž i pakalpojumi ir bezmaksas, daž i ir maksas.
Okeā ns ir skaists, krā sa ir grezna. Viļ ņ i bija ļ oti spē cī gi, smiltis iesū cas jū ras dzī lē s. Ja peldē š ana neveicas, labā k laiku pavadī t krasta tuvumā . Smiltis nesasilst, ļ oti smalkas, ļ oti grū ti izmazgā t no peldkostī miem. Netā lu no pludmales atrodas bā rs un restorā ns (var pusdienot, vakariņ ot, bet tā darba grafiks palika neatrisinā ts - darbojā s vairā kas dienas, tad nestrā dā ja).
Uzturs. Izvē le nav pā rā k liela, bet visa pietiek, ē diens ļ oti garš ī gs. Ir š ā ds iedalī jums Eiropas, Amerikas un Spā nijas virtuvē s. Vienmē r ir pica, makaroni, bekons, frī kartupeļ i, hotdogi, sviestmaizes, pusdienā s un vakariņ ā s - grilē ta gaļ a un zivs (izvē lies gabaliņ u, tā s cep priekš ā ), augļ i (ananā si, papaija, melone, mango, arbū zs ), saldē jums. No rī ta ir svaigas sulas, pankū kas ar banā nu un š okolā di. Ū deni, bezalkoholiskos dzē rienus un alkoholiskos dzē rienus atnes viesmī ļ i. Bet jums jā bū t gatavam tam, ka daž reiz ne pirmo reizi, un daž reiz viņ i nemaz nenes (aizmirst). Tas lielā mē rā ir atkarī gs no tā , cik noslogots ir restorā ns. Labi a la carte restorā ni - meksikā ņ u, itā ļ u, japā ņ u, jū ras, grila. Uzkodas - bufete + ē dienu izvē le no ē dienkartes + ir vī nu karte (maksas), pieejami arī bezmaksas dzē rieni. Naktī ir atvē rta picē rija (2. stā vs pie amfiteā tra). Par alkoholu neko daudz nevaru stā stī t, izmē ģ inā jā m tikai vī nu restorā nos, alu bā rā un bezalkoholiskos kokteiļ us - pina colada, cubalibre (garš ī gā kais bā rā pie picē rijas, 2. stā vs, sliktā k pludmalē ).
Salī dzinot ar Barcelo kompleksu, viesnī ca ir maza un garlaicī ga, nav ballī š u, milzī ga teritorija, kazino. Lieliski piemē rots relaksē još ā m brī vdienā m.
Uzņ ē mē ja bija Anex tū re. Ekskursiju izmaksas sā kas no USD 100 vienai personai, atš ķ irī ba starp vietē jā m aģ entū rā m ir aptuveni USD 50 vienai personai. Ir vē rts apmeklē t tradicionā lā s ekskursijas - Saona, Samana, jū s varat Redonda (iekļ auts daž ā s ekskursijā s), neaizmirstama pieredze no helikoptera lidojuma (no 90 USD vienai personai par 10 minū š u lidojumu).
Ja skaties pret okeā nu, tad pē c pastaigas gar pludmali uz labo pusi (gar Palladiums) uz aptuveni 20 minū tē m bū s krievu Ola veikals, kur varē si iegā dā ties vietē jo SIM karti - 4$ par 5GB uz 5 dienas, rums un suvenī ri. Visa izmaksas ir ievē rojami zemā kas nekā veikalā pie viesnī cas. Vidē jā s cenas: rums no 10$ (labs, vietē jais, ne eksportam no 60$), lū pu balzami 5$, kakao sviests 6$, magnē ti 3-5$.
аватар ValentynT
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
2018. gada 5. -16. jū lijs 2 cilvē ki (M+F), 30-35 gadi Occidental Punta Cana viesnī ca Uzreiz gribu teikt - esmu izlutinā ts, lī dz ar to mana izpratne par to, kā "jā bū t" ir diezgan skaidra. Neskatoties uz to, kas rakstī ts zemā k, es gribu teikt, ka man bija ļ oti forš i atpū ta, iespē jams, labā kā brī vdiena, kas man bija. … Tomēr ▾ 2018. gada 5. -16. jū lijs
2 cilvē ki (M+F), 30-35 gadi
Occidental Punta Cana viesnī ca
Uzreiz gribu teikt - esmu izlutinā ts, lī dz ar to mana izpratne par to, kā "jā bū t" ir diezgan skaidra. Neskatoties uz to, kas rakstī ts zemā k, es gribu teikt, ka man bija ļ oti forš i atpū ta, iespē jams, labā kā brī vdiena, kas man bija. Es pieš ķ iru viesnī cai stabilus 4ku, un ar to nepietiek))
Sā ksim ar kritiku:
WiFi - nē . Bet viņ š nav vajadzī gs. SIM karte - 4 USD par 5 dienā m un LTE visā Dominikā nas Republikā.
Serviss - 3 punkti
Paturiet prā tā , beidzot nonā kot savā istabā , pē c 11-18 stundu lidojuma ar vienī go domu - ieiet duš ā.....bū si ļ oti apbē dinā ts, ja neatradī si istabā dvieļ us! Pē c tam, kad atradī siet personā lu un parā dī siet savu saš utumu uz pirkstiem (personā ls nesaprot angļ u valodu), jums bū s jā gaida vē l 1-3 stundas, lī dz jums tiks atnesti dvieļ i. Nedusmojies par to, vienkā rš i nosusinies ar istabā nodroš inā tajiem oranž ajiem pludmales dvieļ iem.
Visas atpū tas laikā vē l 3-4 reizes atradī si dvieļ u nozaudē š anu - atnā kat, istaba nav iztī rī ta, un trū kst viena vai divu dvieļ u.
Tas nav precī zi, bet es domā ju, ka, ja katru dienu atstā jat dzeramnaudu USD 2 apmē rā , problē mu var atrisinā t. Es pā rstā ju atstā t dzeramnaudu, kad sā ku pamanī t, ka trū kst dvieļ u.
Es vē los izteikt atzinī bu ē damzā les darbiniekiem. Viesmī ļ i ļ oti uzmanī gi, visu paspē j atvest, diezgan ā tri. Administratori ir draudzī gi. Domā ju, ja viņ iem arī dod dzeramnaudu, tad apkalpoš ana ē damzā lē kopumā var bū t izcila!
Uzturs - 4 punkti
Ē diens ir diezgan daudzveidī gs, bet svē tku beigā s kļ ū st garlaicī gi, jo tas ir viens un tas pats. Kopumā ē dienu raksturoš u kā labu, bet jū ras velš u nav vispā r. Problē mas ar jū ras veltē m, kā izrā dī jā s, visā salā . Ja atrodat kā du zivju restorā nu, izrā dī sies, ka jū ras veltes ir vai nu slikti pagatavotas, vai arī cenu zī me ir než ē lī ga.
Ī sā k sakot, ē diet jū ras veltes mā jā s, Dominikā nas Republikā tā s ir sliktā kas un dā rgā kas, viesnī cā tā s nav pieejamas.
Izklaide - 3 balles. Animā cija viesnī cā Pts vā ja, salī dzinot, piemē ram, ar Turciju vai Ē ģ ipti. Izklaide aprobež ojas ar vakara pulcē š anos amfiteā trī un latī ņ u deju skatī š anos, kaut kā du š ova programmu. Kas attiecas uz mani, tas viss ir diezgan garlaicī gi, vienam vai diviem.
Baseins ir lielisks, nekā du problē mu.
Atraš anā s vieta - 4 punkti, bet tikai tā pē c, ka tas ir okeā ns, nevis Karī bu jū ra. Jū ra ir daudz skaistā ka. Ja ne š ajā brī dī , tad atraš anā s vieta ir diezgan laba.
Viena lieta mani pā rsteidza visvairā k - un tas ir skumji, kā man!
VISIEM apkā rtē jiem tiks stā stī ti š ausmu stā sti, leģ endas, patiesi stā sti par haitieš iem, nabadzī gajiem vietē jiem iedzī votā jiem, par augsto noziedzī bas lī meni lī dz tā dai pakā pei, ka nedod Dievs, ka tu naktī nokļ ū si pilsē tā , nedod Dievs, lai apstā ties uz š osejas. dienas laikā un tā tā lā k. Neklausies - tas viss ir muļ ķ ī bas.
Un skumji, ka tū risma firmu gidi un darbinieki peļ ņ as meklē jumos diskreditē daiļ ā s dominikā ņ u tautas un paš as valsts tē lu tū ristu acī s.
Pastā stī š u savu pieredzi saskarsmē ar vietē jiem iedzī votā jiem.
Pats ī rē ju auto vietē jā iestā dē , ē du č eburekus č eburekā uz ielas, gā ju uz nakts bā riem, kur tusē jas tikai vietē jie, biju CAM vietē jā puiš a mā jā , Dominikā nas Republikas melnā kajā kvartā lā , braucu pa pilsē tu. naktī , bija lielveikalā , spē lē ja kazino utt. Esmu dzī va, vesela un ļ oti laimī ga.
Pirmajā reizē , kad ī rē jā m automaš ī nu no Krievijas uzņ ē muma, viņ i no mums iekasē ja 85 USD par Hyundai Sonata un bloķ ē ja kartē.300 USD kā depozī tu uz mē nesi. Otrajā reizē no vietē jā paņ ē mā m Kia Optima par 50$, ķ ī lā pase. Viss noritē ja ideā li, lai gan tos izskaidroja uz pirkstiem. Ietaupī jums - 40%!!!
Vispirms ar maš ī nu aizbraucā m uz tuvē jā m vietā m, piemē ram, Makao pludmali, kalniem ar š ū polē m, kaut kā du parku.
Mums ar sievu ļ oti patika š is formā ts, bet salī dzinā jumam paņ ē mā m vienu ekskursiju, uz Samanas pussalu. Viss bija forš i, bet mē s paš i bū tu bijuš i daudz forš ā ki, nolē mā m. Un treš o ekskursiju organizē jā m paš i. Ar auto devā mies uz pā reju apm. Saona, tur tirgoties no 200$ uz 120$ uz 4, paņ ē mā m ā trā ko laivu, kas mū s nogā dā ja vietā.30 minū tē s, apdzenot 4 katamarā nus ar tū ristiem. Peldē jā mies jū ras vidū seklā jū raszvaigzņ u izraibinā tā vietā , vē rojot, kā pā ris kilometrus tā lā k to dara tū risti, stā vot 20 cilvē ku rindā....tad nokļ uvā m pludmalē "Bonita" - patiesi debeš ķ ī gā vietā , kur arī praktiski nebija neviena. Prieks ir neaprakstā ms. Padoms – nebrauciet ekskursijā s, ceļ ojiet paš i, Dominikā nas Republikā tas ir vienkā rš i un lē tā k!
Kā du vakaru nokļ uvā m vietē jā karaoke disko bā rā "Rose", netā lu no viesnī cas, kur pulcē jas vietē jā jaunatne. Dzeltenā s latī ņ as dzied karaoke — jums tas ir jā dzird.
Nevis ierastais š ansons vai angļ u valoda, bet ī sta dzī vā Latī ņ amerikas mū zika – š o atmosfē ru nevar izteikt vā rdos.
Pirmo reizi, kad es, bā ls gringo, izgā ju no viesnī cas, mani ielenca vietē jie motociklu spridzinā tā ji. Visiem ir viens piedā vā jums - taksis, koka, č ika, marivanna ?? ? Un tu sasaldē vienu, otrs nā k tieš i aiz viņ a, un tā tā lā k, lī dz visi nā k augš ā..... Sā kumā tas bija kaitinoš i, tad, kad es satumsu, kļ uva pazī stams, viņ i pā rstā ja nā kt man klā t. Ir svarī gi saprast, ka viņ i to dara nevis tā pē c, ka ir noziedznieki, bet tā pē c, ka viņ i ir!!!
Gandrī z katrs sē tnieks vai ē kas administrators jums č ukstus piedā vā s vietē jo servisu - kolu, č iku, marivannu. Ja nolemjat tos ņ emt, ņ emiet vē rā , ka koksa cena jums tiks paziņ ota, sā kot no 80 USD, lai gan jū s varat to paņ emt uz ielas par 20-25 USD. Koksa kvalitā te visā salā ir slikta, nav nekā das ilū zijas. Zā le tieš ā m laba, kam patī k.
Ja nolemjat kaut ko tā du paņ emt, labā k no cilvē ka, kurš berzē pie viesnī cas barjeras, viņ š tur strā dā , tas nozī mē , ka viņ š jū s nemetī s. Noteikti kaulē jieties lī dz pē dē jam. Labā k ir pirkt meitenes bordeļ os (š eit tā s ir atļ autas), jo š o iestā ž u darbiniekiem ir vietē jie sertifikā ti)).

Ļ aujiet man apkopot!
Kad pulcē jā mies Dominikā nas Republikā , visi mums teica, ka mums tas patiks. Kad ieradā mies, nebijā m pā rņ emti ne ar viesnī cu, ne apkalpoš anu. Bet tad…. Katru dienu mū s pā rņ ē ma š ī vē sā Latī ņ amerikas atmosfē ra, mū ž ī ga piedzī vojumu sajū ta. Bija ļ oti patī kami iepazī t š o valsti un tā s cilvē kus. Rezultā tā mē s abi bijā m sajū smā par saviem svē tkiem, ļ oti vē lē tos š eit atgriezties pē c daž iem gadiem.

Veiksmi visiem un labu atpū tu!
Зал Пляж Пляж Терраса номера Зал Макао Макао Макао
аватар 89514374107
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Dominikā nas Republika man vienmē r ir bijis sapnis!! ! Pirmo reizi š ogad viesojos kopā ar vī ru š ajā brī niš ķ ī gajā valstī ! Iespaidi ir pā rsteidzoš i! Mums ir ļ oti paveicies! Viesnī ca, okeā ns, pludmale, valsts, cilvē ki VISS atbilda mū su cerī bā m! Š ī , iespē jams, ir pirmā valsts, pē c kuras apmeklē juma man Ļ OTI pietrū kst sava atvaļ inā juma, okeā na un š ī s paradī zes. … Tomēr ▾ Dominikā nas Republika man vienmē r ir bijis sapnis!! !
Pirmo reizi š ogad viesojos kopā ar vī ru š ajā brī niš ķ ī gajā valstī !
Iespaidi ir pā rsteidzoš i! Mums ir ļ oti paveicies! Viesnī ca, okeā ns, pludmale, valsts, cilvē ki VISS atbilda mū su cerī bā m!
Š ī , iespē jams, ir pirmā valsts, pē c kuras apmeklē juma man Ļ OTI pietrū kst sava atvaļ inā juma, okeā na un š ī s paradī zes. . .
Mē s lidojā m no Biblio Globus, Russian Airlines! Lidojums pagā ja labi!
Viesnī ca mums ļ oti patika! Skaisti, teritorija tī ra, visu laiku saved kā rtī bā , visos stū ros! Uzņ emš ana ir ļ oti skaista, vienmē r ir lielas vā zes ar svaigiem ziediem, aromā ts visā zā lē . Neaprakstā mi! Tikš anā s reizē mū s cienā ja ar sagaidī š anas kokteili : )
Ļ oti skaists rajons, viss kā bildē internetā . Viss sakrī t!
Viņ iem patieš ā m ir sava noskaņ a. Un tas ir jū tams no paš as lidostas! : )) Personā ls ļ oti draudzī gs, smaidī gs! Bet gandrī z neviens nerunā krieviski) Viņ i apmetā s ā tri, 20 minū tē s.
Mums iedeva istabu 12. korpusā.3. stā vā . Viņ i mū s aizveda uz ē ku, atnesa koferus. Istaba bija liela, jauka, izremontē ta. Numurā ir milzī ga gulta, 2 dī vā ni, duš a, spoguļ i, skapis, fē ns, gludeklis, kafijas automā ts, gaisa kondicionieris, ventilators, galds un krē sli uz balkona. Viss ir tā , kā aprakstī ts vietnē s. Skats no 3. stā va ir labs un logos neviens neskatī sies)) Kopumā mums viss derē ja, neko nemainī ja.
Man likā s, ka kalpone nekad nav mainī jusi gultu. . . Tas, protams, ir mī nuss. Tī rī š ana nav ideā la. . . Lai gan atstā jā m dzeramnaudu. . Bet dvieļ u bija daudz, gan lielu, gan mazu. Bija arī gē ls, š ampū ns un kondicionieris. bija pietiekami daudz dzeramā ū dens. Alu atnesa tikai 1 vai 2 reizes un tad pē c mū su lū guma. Bet mē s no tā daudz necietā m, jo. gandrī z nekad nav sē dē jis istabā .
Visā teritorijā ir daudz ledus ģ eneratoru.
Tieš ā m lieliskas ē rtas gultas! Skaisti baseini, bet tajos maz peldē jā mies, visu laiku pavadī jā m okeā nā un pludmalē . Pludmale ir lieliska, vienmē r ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. ū dens okeā nā nav arā ls! Ļ oti labi. Daž reiz aļ ģ es nā k no okeā na, viņ i saka, ka okeā nā nav nekā bez tā . Bet tie nav netī ri un nemaz netraucē , pat forš i, nekur neesam redzē juš i. Š ajā viesnī cā katru rī tu viņ us no pludmales izved ar traktoru un smiltis atkal baltas kā bildē!!! ! ! Vienkā rš i super! (citu viesnī cu pludmalē s š ī s aļ ģ es guļ kalnos un 5 metrus platas, reti tiek tī rī tas un nav tik tī ras kā š ajā viesnī cā . ) Lietussargu pludmalē nav, bet palmas nav slikta glā bē ja. Pusdienas laikā labā k nebū t saulē .
Skaista dī ķ a teritorijā ar bruņ urupuč iem, milzī gā m zivī m un pī lē m! ! ! Skaisti ziedi visur! Neparasti putni! Dziediet no paš a rī ta! Š ī ir lieliska vieta!! ! ! Vienī gais, kas š ajā viesnī cā nav, ir flamingo))
Viesnī ca ir ļ oti aktī va un jauneklī gā ka, atpū tnieku ar bē rniem ir maz. Daudz ā rzemnieku! Krievu tū ristu ir maz. Daudz animā cijas, tikai pieauguš ajiem jaunieš iem. Animatori ir ļ oti aktī vi, smieklī gi, groovy. Sutra un lī dz naktij izklaidē cilvē kus visā viesnī cā . Ir daudz izklaides, aktī va animā cija pludmalē no rī ta, spē les pieauguš ajiem. Vakaros š ovi, katru dienu daž ā di, ieskaitot filmas un multfilmas bē rniem, popkorna gatavoš ana. Tas viss ir bez maksas! Man š ķ iet, ka š ajā viesnī cā ir viss iespē jamais, ko tikai dvē sele var vē lē ties........ )))
Dzē rieni un ē dieni visu diennakti! katrai gaumei....Daudz augļ u (ananā si, arbū zi - ļ oti garš ī gi, papaija, melone, banā ni, gvineja, gvajava. Mango tika dota vairā kas reizes) Svaigi spiestas sulas un smū tiji katru rī tu restorā nā un restorā nā plkst. pludmale.
Saldē jums, garš ī gas pankū kas, kū ka, pica, makaroni, daudz gaļ as (liellopa, cū kgaļ as, vistas, tī tara, kazas gaļ as) sieri (pā ris reizes pat ar pelē jumu). Ir burgeri, hotdogi, fritē ta vista. Garš ī gs alus.
Izcili restorā ni pē c pieraksta, gā jā m uz katru, daž s pat 2 reizes. Viesnī cā ir klubs, bet mē s nekad tajā netikā m...
Ē dienu un dzē rienu ir daudz, un es domā ju, ka jū s varat izvē lē ties katrai gaumei. Ž ē l, ka nebija spē ka visu izmē ģ inā t )))))))) Jū ras veltes ir maz, saka, ka neprot pagatavot. . Vairā kas reizes bija paelja ar jū ras veltē m, karaliskā s garneles un 1 reizi suš i.
Bā rs reģ istratū rā gatavo nereā li gardus kokteiļ us.... Paldies par sveicienu visam viesnī cas personā lam! Gribē tos atgriezties vē lreiz.
Viss ir ļ oti forš i.
Godī gi sakot, mums visiem ļ oti patika, nevaru iedomā ties, kā par š o viesnī cu var uzrakstī t mī nusus. Vienkā rš i ir cilvē ki, kas saskata mī nusus pat tur, kur to nav.
Un es priecā jos, ka no visā m viesnī cā m mē s izvē lē jā mies š o vietu un arī mans vī rs ir ļ oti apmierinā ts. Noteikti ieteiktu saviem draugiem)
Un jā , internets ir maksas, bet tas mū s neapbē dinā ja. Gluž i pretē ji, viņ i nolē ma atpū sties sociā lajos tī klos. Un jū s zinā t, ka tas ir ļ oti forš i! Mē s esam laimī gi!!!! ! ! Paldies par visu!!! ! !
аватар veracatneva
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir vienkā rš i lieliska! Mē s jau ļ oti ilgi plā nojā m ceļ ojumu uz Dominikā nas Republiku, bet kaut kā nesanā ca. Mē s esam izvē lē juš ies š o viesnī cu daudzas reizes, un katru reizi mums patika š ī , tad š ī . … Tomēr ▾ Viesnī ca ir vienkā rš i lieliska! Mē s jau ļ oti ilgi plā nojā m ceļ ojumu uz Dominikā nas Republiku, bet kaut kā nesanā ca. Mē s esam izvē lē juš ies š o viesnī cu daudzas reizes, un katru reizi mums patika š ī , tad š ī . Un š oreiz nolē mā m izvē lē ties Occidental un tagad saprotam, ka izvē le bija lieliska. Sā kš u ar sev svarī gā ko, no pludmales. Lielā kā daļ a lido uz Dominikā nas Republiku š ī s salas dieviš ķ o un unikā lo pludmaļ u dē ļ . Pludmale ir brī niš ķ ī ga. Aļ ģ es tiek tī rī tas katru dienu, tā pē c tī rī ba ir ideā la. Ū dens kristā ldzidrs, viļ ņ i patī kami, milzī gi nekad nav bijuš i. Bet tajā paš ā laikā ir patī kami lē kt pa viļ ņ iem. Pludmale ir ļ oti skaista, nav lietussargu, un tas ir vē l viens pluss. Viss izskatā s tuvu dabas apstā kļ iem. Gultas ir vairā k nekā pietiekami. Lai gan pludmale nav ī paš i liela, vietu vienmē r bija pietiekami daudz, un sauļ oš anā s krē sli nebija pā rpildī ti. Viņ i negā ja viens otram pā ri galvā m, bija pietiekami daudz brī vas personī gā s telpas. Teritorija arī ir pasaka. Ir daudz palmu un apstā dī jumu, ir ezers ar dzī vā m radī bā m, bruņ urupuč iem, zivī m, pī lē m. Vairā ki baseini, lai bū tu precī zi trī s. Bā ri ir gandrī z uz katra soļ a, var iekost un iekost jebkuru kokteili vai vienkā rš i tasi kafijas, starp citu, ļ oti garš ī gi. Viņ i neiegā dā jā s papildu VIP pakalpojumus un pieņ ē ma pareizo lē mumu. Kā ds ē diens, kā ds alkohols ir visaugstā kā s kvalitā tes un ar vienkā rš u ekskursijas izvē li, manuprā t, nevajadzē tu pā rmaksā t, bet tas ir jā izlemj jums. Istaba ar milzī gu "king" izmē ra gultu, ir daudz vietas, pietiekami ģ imenei, bet mums diviem kopumā ir lieliski. Ir arī daudz vietas mantā m, seifs, gludeklis un gludinā mais dē lis, kafijas automā ts, mini bā rs, duš as piederumi, viss mainī jā s katru dienu, vai tika ziņ ots. Uzkopš ana ir lieliska, katru dienu, pludmales dvieļ i ir uzreiz istabā un tos var mainī t visu dienu un tik reiž u, cik vē laties. Ē diens arī nepievī la. Papildus galvenajam restorā nam, kā jau rakstī ju, jū s varat ē st gandrī z jebkurā vietā viesnī cā jebkurā laikā , pat vē lu vakarā vai agri no rī ta. Uzreiz pē c ieraš anā s pierakstī jā mies a la carte restorā nos, tos var apmeklē t vienu reizi. Steakhouse un Seafood ir ī sti iecienī ti, lai gan pā rē jie ir tikpat labi. . Kopumā galvenajā restorā nā neizmē rojami trū ka gaļ as un dā rzeņ u jebkurā formā , mazā k augļ u un jū ras velš u, un tas bija katru dienu. Arī alkohols un citi dzē rieni ir neierobež oti. Š ajā gadī jumā jū s varat droš i teikt, ka tie plū st kā upe. Vienī gais trū kums ir bezmaksas interneta trū kums, tikai par maksu, bet mē s par to zinā jā m, tā pē c nebijā m ī paš i satraukti, vismaz atpū tā mies bez telefoniem)). Personā ls ī paš i nesteidzas, un arī tas ir jā ņ em vē rā , viss notiek nedaudz lē ni, bet tiek darī ts kvalitatī vi. Kopumā viesnī ca ir lieliska. Un pats galvenais, pludmale, kurā vē laties pavadī t visu atlikuš o dzī vi)))).
Parādīt vairāk »


iemiesojums rtyuehrf
9 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums skat-96
Vēlos dabūt darbu ēkā, kas atbilst tās zvaigžņu vērtējuma prasībām.
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums lapa704495
!!
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
iemiesojums 3mky895s
Mēs lidojam janvārī. Vai būs vēji?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в Баваро, на белоснежном пляже Пунта Каны. Построен в 1999 году, последняя реновация прошла в 2016 году. Комплекс из 17-ти коттеджей. Отель идеально подойдёт для любителей активного отдыха, семьям с детьми, молодежи.

Atrašanās vieta Отель расположен в 30 км от аэропорта Пунта-Кана, в 45 км от города Игуэй, в 155 км от Санто-Доминго.
Pludmales apraksts Пляж Playa Bavaro, на пляже есть пляжный клуб. На пляже зонтов нет, но посажено много пальм для обеспечения естественной тени.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, ежедневная уборка номера, обслуживание номеров, услуги по глажке одежды, платный Wi-Fi, сувенирный магазин, 3 открытых бассейна, у бассейна шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно), рядом с бассейнами установлены солнцезащитные навесы, медицинский центр (платно), 11 ресторанов (7 ресторанов a la carte — по предварительному бронированию, 2 снэк-ресторана), 10 баров, импортные спиртные напитки (платно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб для детей с комнатой отдыха, качелями, спальней, игровой комнатой (4-12 лет), мини-диско.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Ночной клуб Mangu, уроки танцев бесплатно, дартс, шахматы, бадминтон, каяки бесплатно, водное поло бесплатно, аквааэробика бесплатно, стрельба из лука бесплатно, сноркелинг бесплатно, буги-серфинг, каноэ бесплатно, катамаран бесплатно, моторные водные виды спорта платно, площадка для мини-футбола, гольф платно (рядом с отелем), катание на лошадях (платно).
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • skvošs
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Комплекс из 17-ти коттеджей. Всего 860 номеров.

Istabās

В номерах: балкон, кондиционер, Wi-Fi: платно, ванна / душ, фен, утюг, гладильная доска, TV: кабельное, туалетные принадлежности, минибар, MP3 / радио / будильник, телефон, кофе-машина, сейф в номере.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • ledusskapis (ne visās istabās)
Adrese Calle Friusa Arena Verde, 125, Bavaro, Punta Cana, Republica Dominicana
Tālruņi: +18092218787
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в сквош, баскетбол, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает йогой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).