Catalonia Bavaro Beach 5*– Atsauksmes

25
Novērtējums 8.310
№3 viesnīcas reitingā Punta Cana
7.5 Numurs
8.1 apkalpošana
7.9 Tīrība
8.1 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas slavenās Bavaro pludmales (Punta Cana) pirmajā piekrastē. Pēdējā viesnīcas renovācija notika 2009. gadā. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар ngorina
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tusies ģ imene (bē rns 6 gadi). Viesnī cas priekš rocī bas: - krā š ņ a teritorija, putni, bruņ urupuč i, zivis, vientuļ nieks krabis - Pludmale - restorā ns - vietē jā animā cija (Latī ņ amerikas dejas, cirks, karaoke, dzī vā mū zika, diskotē ka pludmalē ) - gatavoti jū ras velš u ē dieni pludmalē Mī nusi: - Vecā s istabas (par USD 20 dienā vienai personai) var tikt paaugstinā tas. … Tomēr ▾ Atpū tusies ģ imene (bē rns 6 gadi).
Viesnī cas priekš rocī bas:
- krā š ņ a teritorija, putni, bruņ urupuč i, zivis, vientuļ nieks krabis
- Pludmale
- restorā ns
- vietē jā animā cija (Latī ņ amerikas dejas, cirks, karaoke, dzī vā mū zika, diskotē ka pludmalē )
- gatavoti jū ras velš u ē dieni pludmalē
Mī nusi:
- Vecā s istabas (par USD 20 dienā vienai personai) var tikt paaugstinā tas. Priekš rocī ba ir tā da, ka jums bū s labā ka istaba, lielā ka alkohola izvē le un atseviš ķ a zona pludmalē .
- jū ras velš u izvē le (bez garneļ u, omā ru)
- vā ja bē rnu animā cija
- netī rs baseins (slikti iztī rī ts)
- istabas atslē ga tiek atmagnetizē ta katru dienu : (
- Personā ls gandrī z nerunā angliski
аватар gorislavetc.61
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Dominikā nas Republikā š ī ir otrā reize. Lidojums - č arterreiss - grū ts. Vietas ir neē rtas, š auras un nav pā rtikas. Viņ i tomē r ā tri iedzī vojā s. Standarta numurs, vienkā rš i briesmī gs. Mums arī radā s iespaids, ka esam ē ģ iptieš u trijniekā . … Tomēr ▾ Dominikā nas Republikā š ī ir otrā reize. Lidojums - č arterreiss - grū ts. Vietas ir neē rtas, š auras un nav pā rtikas. Viņ i tomē r ā tri iedzī vojā s. Standarta numurs, vienkā rš i briesmī gs. Mums arī radā s iespaids, ka esam ē ģ iptieš u trijniekā . Viss ir tik vecs un š ausmī gi neē rta gulta, ka uzreiz radā s jautā jums par pā rvietoš anu. Nā kamajā dienā ar papildu samaksu mē s priviliģ ē ti pā rcē lā mies uz istabu, kas ir par pakā pi augstā ku. Š is ir atjaunots numurs. Daudzi no mums darī ja to paš u. Tā pē c es iesaku nekavē joties ņ emt ne zemā ku par privilē ģ iju kategoriju. Reģ istratū rā maksā vairā k nekā ar operatora starpniecī bu.
Tī rī š ana istabā ir nekvalitatī va, nu, lai Dievs viņ u svē tī , ne jau tā pē c viņ i nā ca. Galvenā pludmale. Un š eit mē s piedzī vojā m š oku. Pludmale tika attī rī ta no aļ ģ ē m ik pē c trim lī dz č etrā m dienā m. Krastā gulē ja jū ras aļ ģ u kaudzes. Skatu tu saproti pats ((. Okeā ns. Ja ej peldē ties, aizmirsti. Ū dens dziļ š kilometra dziļ umā . Dibens akmeņ os un rifu veidojumos, ne peldi, ne staigā . Piekrastes daļ a Okeā ns ir vienkā rš i š ausmī gs. Tā cilvē ki lido pē c Skaistā tirkī za okeā na un maigā m baltajā m smiltī m, to jū s nesaņ emsiet. Vilumam nebija robež u. Tā pē c labu pludmaļ u cienī tā jiem NEIESAKU š o viesnī cu. Vilš anā s ir neizbē gama .
Kas attiecas uz sauļ oš anā s krē slu un pā rē jā pludmales aprī kojuma tī rī bu - NEMAZGĀ T un NEDEEZIFICĒ T. Galdi un krē sli notraipī ti. Un tas ir Covid laikā . Tā kā mē s nevis parū pē jā mies, bet gan inficē jā mies ar Covid. Viesnī cā NAV nepiecieš amā s apstrā des. Viss pē c nejauš ī bas principa. Nu tas notika jau divas dienas pirms izlidoš anas. Tā pē c, kurš ar bē rniem vai pilngadī bu, rū pī gi domā . Atvaļ inā jumu sabojā ja arī tas, ka lidmaš ī nas izlidoš ana tika pā rcelta krietni agrā k. Tā kā lidmaš ī nas ir ļ oti vecas, biež i notiek avā rijas, un lī dz ar to notiek neatļ auta lidojumu pā rcelš ana. Mums vajadzē ja izlidot 27.03 14:00. Un viņ i pacē lā s 26.03 04:00. Mū su diena tika nozagta. Viņ i paskaidroja, ka hartai ir tiesī bas mainī t izbraukš anas laiku. Visi aizbraukuš ie bija saš utuš i, bet viņ iem vienalga.
Vē los vē rst jū su uzmanī bu arī uz pā rstā vi, kas jū s sagaida viesnī cā no Aneks Tour, pē c izcelsmes kubietis. Ļ OTI negodī gs cilvē ks. Jo vairā k viņ a saka: "Es nevē los krā pties", jo mazā k tu viņ ai tici. Jū s biedē , ka, ja jū s no viņ as nepē rkat ekskursijas, tad jums ir problē mas)). Nav apdroš inā š anas, nav droš ī bas un tā tā lā k. Muļ ķ ī bas un meli. Vienkā rš i viņ as ekskursijas ir trī s vai pat č etras reizes dā rgā kas. Cenas ir pā rmē rī gas.
Vienī gā labā lieta viesnī cā ir apkā rtne. Tas ir tas, kas atbilst atsauksmē m.
Ē diens ir tā ds, tas pats. Bet mums tas nav svarī gi. Tu nepaliksi izsalcis. )
Kopumā viesnī cu neiesaku.
аватар qlo12
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Reģ istrē š anā s notiek ļ oti ā tri, reģ istratū rā neviens nerunā krieviski (turpat blakus sē ž TO pā rstā vji - palī dzē s, pilnī gi bez maksas). Privileģ ē tajā Romance Deluxe Junior Suite ir kafijas automā ts, ū dens, tē ja, ierodoties - š ampanietis, ziepju piederumi, tī rī ba! Telpā ir daudz USB lā dē tā ju - nevar paņ emt lī dzi fē nu, lai uzlā dē tu telefonus, planš etdatorus, spriegums rozetē s attiecī gi 110V, nevis 220V, mū su tehnika nestrā dā utt. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s notiek ļ oti ā tri, reģ istratū rā neviens nerunā krieviski (turpat blakus sē ž TO pā rstā vji - palī dzē s, pilnī gi bez maksas). Privileģ ē tajā Romance Deluxe Junior Suite ir kafijas automā ts, ū dens, tē ja, ierodoties - š ampanietis, ziepju piederumi, tī rī ba! Telpā ir daudz USB lā dē tā ju - nevar paņ emt lī dzi fē nu, lai uzlā dē tu telefonus, planš etdatorus, spriegums rozetē s attiecī gi 110V, nevis 220V, mū su tehnika nestrā dā utt. . Super romantiskas vakariņ as Priviliģ ē tajiem Romance Deluxe Junior Suite - baltā lapenē superserviss, sveces. No plusiem ir eleganta skaņ as izolā cija.

Ieteikums telpas izvē lei - ideā li otrais stā vs, uz balkona ir š ū puļ tī kls, atzveltnes krē sli, galds. Pirmajā stā vā uz balkona ir mazā k vietas. Ī paš i tika atzī mē ta pludmales tī rī ba. Kā jau atsauksmē s ir - aļ ģ es ir un daudz izmestas krastā , tā s arī ir lī dz pieciem metriem no krasta, tad - nē . 6 no rī ta tiek izslaucī ta pludmale, iztī rī ta ar traktoriem un viss nomazgā ts: sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, galdi. Labā kā vieta pludmalē ir kreisajā pusē.
Cilvē kus teritorijā var redzē t ļ oti reti, viesnī ca ir pilna par 60%. Privileģ ē tajā Romance Deluxe Junior Suite no 11.00 lī dz 22.00 ē dienreizes var pasū tī t uz numuru no ē dienkartes, š ā diem tū ristiem ir arī savas zonas pludmalē (tā s ir pludmalē pa labi un pa kreisi).

No mī nusiem: aiz viesnī cas nekas nav - 10$ taksometrs lī dz tuvā kajam veikalam, pā rtika - atseviš ķ s trekns MINUSS, ē st tikpat kā nav, arī saldē juma nav, augļ u, jū ras velš u nav. Restorā ns A la carte itā ļ u - ļ oti garš , arī bez jū ras veltē m un nekā garš ī ga!
аватар 0676307776
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
SKAISTA LAUKSA DOMINIKĀ Ņ A! Reklā mas lapa, atpū ta Dominikā nas Republikā ar tieš o lidojumu no Kijevas uz La Romanu, bez jebkā diem testiem, lika aizdomā ties. Kā pē c ne. Uzlabota informā cijas meklē š ana par valsti, klimatu, viesnī cā m, izklaidi. … Tomēr ▾ SKAISTA LAUKSA DOMINIKĀ Ņ A!
Reklā mas lapa, atpū ta Dominikā nas Republikā ar tieš o lidojumu no Kijevas uz La Romanu, bez jebkā diem testiem, lika aizdomā ties. Kā pē c ne. Uzlabota informā cijas meklē š ana par valsti, klimatu, viesnī cā m, izklaidi. Daudz pā rskatī tu atsauksmju. Un š eit ir viesnī ca. Catalonia Bavaro Beach 5. Lidojam ar otro reisu no Kijevas. Pā rsteidzoš i, ka 12 stundu lidojums bija labi panesams. Azurs ir lielisks puisis. Viss ir ā tri, ē rti, nav slikts ē diens. 4:00 mē s nolaidā mies La Romana lidostā . Mū su lidmaš ī na ir viena. 15 minū tes iziet kontroli, paņ emt bagā ž u un esam autobusā . No mū su lidojuma uz Kataloniju ir 2 tū ristu autobusi. Mū s sagaida Anex tū res pā rstā ve, glī tā meitene Maš a Ovš č ere, kura kļ ū s par mū su pastā vī go konsultanti un palī gu visos jautā jumos visu atlikuš o brī vdienu. Apmē ram 45 minū š u brauciens un iebraucam milzī gajā un ļ oti skaistajā Catalonia Bovaro Beach Hotel teritorijā .
Rezervē jot istabu, mē s izvē lē jā mies privilē ģ iju kategoriju un nezaudē jā m. Pirmā priekš rocī ba ir agrā reģ istrē š anā s. 5 min laikā . mums iedeva istabiņ as atslē gas un 7.00 bijā m jau 9. korpusā.925. kabinetā . Otrs pluss. Liela istaba ar labu remontu, liela ģ ē rbtuve ar seifu. Vannas istaba ar divā m izlietnē m, tualete, bidē , divas duš as. Visi ziepes un rylny piederumi komplektā un pastā vī gi papildinā ti. Istaba ar lielu gultu, diviem dī vā niem, diviem atzveltnes krē sliem, galdu, kafijas automā tu, mini bā ru ar kolu, pepsi, sprite, alu. Kafija, krē jums. Noderī ga lieta gludinā mais dē lis un gludeklis. Ir arī lietussargs no lietus, pat vienu reizi uz 20 minū tē m noderē ja, lai gan š eit parasti lī st naktī . Mē s izejam uz balkona un š eit ir pā rsteigums. Ē rts š ū puļ tī kls atpū tai, divi atzveltnes krē sli, galds, veļ as ž ā vē tā js. Treš ais pluss. Numurā ir zī mola peldmē teļ i un č ī bas. Kā ds pateiks sī kumus
bet mums tas bija patī kami un ē rti. Nejutā mies neē rti no sprieguma 110 voltu tī klā . Sī krī ku lā dē š anai visur ir usb spraudņ i. Skats no istabas uz viesnī cas zaļ o zonu, skaistums ir neaprakstā ms. Galvenais restorā ns ir atvē rts brokastī m, pusdienā m un vakariņ ā m bufetes stilā . Ceturtais pluss. Brokastis varam ieturē t itā ļ u à la carte restorā nā . Ē rti. Vakariņ ā s ir pieejami 4 a la carte restorā ni. Tie ir pē c pieraksta, bet apmeklē jumu skaits nav ierobež ots. Dominikā ņ u, japā ņ u, itā ļ u, amerikā ņ u. Patika amerikā ņ u un itā ļ u valoda. Karantī na ir ienesusi ē rtu jauninā jumu. Papī ra ē dienkartes vairs nav. Pirms ieieš anas restorā nā lejupielā dē jat savā tā lrunī QR kodu un redzē siet visas ē dienkartes 4 valodā s ar piedā vā to ē dienu aprakstu. Galvenajā bufetes restorā nā viss kā parasti, visus traukus liek pats, tikai maskā un cimdos, kurus novelc zā lē s, kur pusdieno. Ē diens labs un daudzveidī gs, vienmē r cita gaļ a, zivis,
jū ras velš u ē dieni. Svaigi eksotiski augļ i, smalkmaizī tes, gardas kū kas, vienmē r cits saldē jums. Centrā lais restorā ns atrodas dī ķ a vidū . Apkā rt peld pī les, zivis, bruņ urupuč i, svarī gi staigā lielie gā rņ i. Laba alkohola, sulu, kokteiļ u, bā ru izvē le. Piektais pluss. Ir divi bā ri, kuros var apkalpot tikai atpū tniekus ar privilē ģ iju rokassprā dzē m. Ir augstā kā s kvalitā tes stiprie alkoholiskie dzē rieni un kokteiļ i tiek gatavoti pavisam savā dā k. Viesnī cas skaistajā milzī gajā teritorijā ir dī ķ i ar daž ā diem dzī vniekiem, zosī m, pī lē m, gā rņ iem, bruņ urupuč iem, daž ā dā m zivī m. Kolibri lido. Ir relaksā cijas zonas, daudz foto zonu. No reģ istratū ras lī dz okeā nam stiepjas ar palmu lapā m klā ta galerija, pa kuru ir ē rti pastaigā ties karstumā vai lietū . Atlantijas okeā ns ir tas, kura dē ļ mē s š eit ieradā mies. Tas ir vienkā rš i burvī gs, tirkī za ū dens. balts ar rozā plankumiem un smalkas smiltis kā milti, kas nekad nekarst.
Milzī gas kokosriekstu palmas tieš i pie ū dens malas. Skaisti saullē kti un milzī ga varavī ksne pē c lietus. Gaiss 30, ū dens 30. Viegls okeā na brī ze un gandrī z pilnī gs miers, jo viļ ņ us aiztur barjerrifs. Vieta, kur palikt, ir vienkā rš i fantastiska. Daudz ir rakstī ts par lielo aļ ģ u daudzumu pludmalē , bet aļ ģ es, ko okeā ns atnesa naktī lī dz 7 no rī ta, jau bija izņ emtas un aizvestas. Pludmale ir ļ oti labi aprī kota. Daudz sauļ oš anā s krē slu. lietussargi. Viss tiek pastā vī gi tī rī ts un dezinficē ts. Piektais pluss. Pludmalē ir atseviš ķ a zona ar saules lapenē m un lieliem matrač iem, ar atseviš ķ u bā ru. Viesnī cā nav karš u pludmales dvieļ iem. Brī vi ī rē t un iznomā t pludmalē vai baseinu tuvumā , cik vien vē laties un kad vē laties. Viesnī cā ir divas animā cijas komandas, un jums nebū s garlaicī gi. Volejbols, š autriņ as, loka š auš ana, aerobika uc Daž ā das ballī tes pludmalē un pie baseiniem. Vakara izrā des teā trī . Tī rī š ana
telpas bija ikdienas un kvalitatī vas, viss tika mainī ts un papildinā ts. Tī rī š anai atstā tie dolā ri attaisnojā s. Bū t Karī bu jū rā un neredzē t Karī bu jū ru nav par mums. Arī š eit par to parū pē jā s mū su tū roperators Aneks. Viņ a piedā vā tā s ekskursijas gides Jekaterinas Fedorovas pavadī bā paliks atmiņ ā uz ilgu laiku. Mā kslinieku pilsē ta, Saonas sala, Karī bu jū ras ceļ ojums. Jū ras zvaigzne, nevar aizmirst Ja jums ir kā das problē mas viesnī cā , vienmē r sazinieties ar reģ istratū ru pie krieviski runā još ā s meitenes Yana. Viņ a vienmē r tev palī dzē s ar smaidu. Kopumā viss viesnī cas personā ls ir ļ oti pretimnā koš s un draudzī gs, gatavs izpildī t jebkuru viesu lū gumu. Liels paldies viņ iem par to. Ja uz zemes ir debesis, tad Katalonija ir viena no tā m. Pē dē jā dienā mē s, iedeguš i, atpū tā mies ar mož uma un pozitī vu emociju lā diņ u, metā m monē tas okeā nā , lai atkal atgrieztos š ajā skaistajā vietā un š ajā mī ļ ajā valstī .
аватар Irina155065
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Par š o viesnī cu varu teikt tikai labus vā rdus. Es gaidī ju daudz sliktā ku. Es tikai zinu par aļ ģ u problē mā m Dominikā nas Republikā . Tā pē c es nebiju pā rsteigts, kad es tos ieraudzī ju, bet viesnī ca vienmē r visu iztī ra laikus. … Tomēr ▾ Par š o viesnī cu varu teikt tikai labus vā rdus. Es gaidī ju daudz sliktā ku. Es tikai zinu par aļ ģ u problē mā m Dominikā nas Republikā . Tā pē c es nebiju pā rsteigts, kad es tos ieraudzī ju, bet viesnī ca vienmē r visu iztī ra laikus. Pludmale vienmē r ir tī ra. Ir ļ oti labi darbinieki, atbildī gi un draudzī gi. Man patika uzturē š anā s š ajā viesnī cā , es vē los š eit atgriezties.
аватар viktoriahimk
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cai ir liela skaista zaļ ā zona. Dī ķ i ar zivī m un bruņ urupuč iem. Š eit mī t gā rņ i, flamingo pī les un citi daž ā di putni. Prieks tos skatī ties, bē rni kopumā ir sajū smā par tiem. Ē diens ļ oti labs. … Tomēr ▾ Viesnī cai ir liela skaista zaļ ā zona. Dī ķ i ar zivī m un bruņ urupuč iem. Š eit mī t gā rņ i, flamingo pī les un citi daž ā di putni. Prieks tos skatī ties, bē rni kopumā ir sajū smā par tiem. Ē diens ļ oti labs. Ir ē diens bē rniem. Pat brokastī s ir liela izvē le. Vienā du sieru ir vairā k nekā desmit veidu. Viņ i cep lieliskas pankū kas ar daudziem dā rzeņ iem un augļ iem. Vairā ki a la carte un daudzi bā ri. Labas kvalitā tes alkohols. Dienas laikā jū s varat ē st picu. Ē diens noteikti ir izcils. Pludmale ir lieliska. Aļ ģ es noteikti izraisa, bet tā da ir daba. Bet tie tiek tī rī ti un ne tikai no rī ta, bet arī dienas laikā . Ieeja ū denī ir pakā peniska ar bē rniem bū s ē rta. Un, ja jū s peldat aiz bojā m, tad jū s varat redzē t zivis. Bet tas lieliski satrauc glā bē jus. Kuri pastā vī gi dež urē pludmalē . Piekrastes lī nija ir plaš a. Nav daudz sauļ oš anā s krē slu, tā pē c jū s neatradī siet bezmaksas. Pludmale ir ļ oti tī ra ar smalkā m smiltī m. Vē l viens viesnī cas pluss ir tas, ka reģ istratū rā strā dā krieviski runā još i darbinieki. Kopumā viesnī cas darbinieki ir ļ oti jautri un efektī vi. Protams, viņ iem patī k dzeramnauda, ​ ​ bet viņ i arī tos nedzenas. . Protams, jums uzreiz tiks piedā vā ta labā ka istaba par piemaksu, un uzkopš ana kļ ū s daudz labā ka par nelielu dzeramnaudu, bet kopumā jū s nevarat sniegt pakalpojumu kopumā nepasliktinā sies. Tā pat viesnī cā ir laba aktī vā animā cija, ir pat kazino. Un interesantas vakara programmas. Karaoke bumba. Nakts diskotē ka. Garlaicī gi nebū s. Viesnī cu izvē lē jā mies pē c trim galvenajiem parametriem. Labs ē diens, laba pludmale un laba animā cija. Mē s to visu ieguvā m š eit. Viesnī cā ir liels peldbaseins ar dž akuzi. Istaba ir diezgan pieklā jī ga, mē s nemaksā jā m papildus un numuriņ š mums bija ideā li piemē rots. Viss darbojā s, viss nepiecieš amais istabā vispā r nav nekā du neē rtī bu. Ļ oti labi atpū tā mies un viesnī ca patika. Tā pē c iesaku š o viesnī cu visiem!
аватар anastasiagalm
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s lieliski pavadī jā m laiku Katalonijā . Viesnī cā viss ir ideā li, sā kot no gardiem ē dieniem restorā nā lī dz lieliskajai pludmalei. Ir daž i komentā ri, bet, manuprā t, tie nav bū tiski, un kopumā viesnī ca ir sava 5 * cienī ga. … Tomēr ▾ Mē s lieliski pavadī jā m laiku Katalonijā . Viesnī cā viss ir ideā li, sā kot no gardiem ē dieniem restorā nā lī dz lieliskajai pludmalei. Ir daž i komentā ri, bet, manuprā t, tie nav bū tiski, un kopumā viesnī ca ir sava 5 * cienī ga. Sā kumā viesnī ca atrodas 15 minū š u attā lumā no lidostas, kas ir ļ oti noderī gi pē c ilga un nogurdinoš a lidojuma. Ī sti negribas kratī ties autobusā vē l daž as stundas pirms ilgi gaidī tā s atpū tas. Lieliska sagaidī š ana, apsē dos gandrī z uzreiz. Lai gan bija jā cī nā s par labā ko istabiņ u, proti, kategoriski atteicā mies piemaksā t par labiekā rtotu istabiņ u un ar atvainoš anos tikā m pā rcelti uz izcilu istabu ar labu remontu. Man ļ oti patika omulī gais š ū puļ tī kls uz balkona, kurā mans vī rs kā bē rns varē ja stundā m nogulē t ar ruma glā zi un cigā ru, iedomā joties sevi par Kolumbu vai Hemingveju)). Vannas istabā ir liela apaļ a vanna, un tā ir pā rsteidzoš i ļ oti ē rta. Tī rī š ana laba, dvieļ i un gultas veļ a tī ra, grī das un putekļ i noslaucī ti tā , ka nekā dus trū kumus nepamanī jā m. Pludmale ir vienkā rš i pā rsteidzoš a! Jū s varat gulē t pat Malmas ē nā , pat zem lietussargiem, tas jau ir kā kā ds. Pludmale tika tī rī ta katru dienu, pat aļ ģ es ū denī neredzē jā m. Sauļ oš anā s krē slu ir daudz jebkurā laikā , lielā kā daļ a atpū tnieku gulē ja pie baseiniem. Nekad neesam mē ģ inā juš i baseinus, ar tā du pludmali un okeā nu, baseinā peldē ties ir tikai zaimoš ana. Tā pē c mē s pilnī bā izbaudī jā m okeā nu un pludmali)). Atpū ta diemž ē l nesanā k tik biež i, kā gribē tos, un tā pē c viesnī cas izvē le ir tik svarī ga, lai nesabojā tu visu atvaļ inā jumu. Vē l viens milzī gs pluss ir milzī gā zaļ ā zona, kas ī paš i jū tama pē c mū su akmens dž ungļ iem. Katrs stū rī tis ir ļ oti labi kopts, no balkona skaties tieš i uz palmā m. Paviljoni, š ū poles, gleznaini celiņ i. Pa teritoriju staigā flamingo, gā rņ i, bruņ urupuč i, un pelikā ni nemaz nebaidā s no cilvē kiem un var peldē t ū denī ļ oti tuvu jums. Ē diens un tā daudzveidī ba un ē dinā š anas vietu daudzveidī ba ir iespaidī ga. Divi restorā ni ar bufeti, č etri A la carte, lieliska picē rija, kafejnī ca ar aromā tisku un gardu kafiju, pankū ka. Pludmales bā rs visas dienas garumā gatavo svaigus smū tijus un svaigas sulas katrai gaumei, daž ā dus gatavus augļ us un jū ras veltes, gardu grilē tu gaļ u, nu, visu vienkā rš i nav iespē jams izmē ģ inā t)). Vismaz mums tā neizdevā s, bet liekie kilogrami lidoja mā jā s. Lieliskas kvalitā tes alkohols jebkurā bā rā , bet ī paš i gardi kokteiļ i mums tika pagatavoti vestibila bā rā . Es nevaru teikt par internetu, mē s bū tī bā to neizmantojam atvaļ inā jumā ! Mē s ļ oti iesakā m viesnī cu, ī paš i romantiskai atpū tai.
аватар svetlanagavrut
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir lieliski piemē rota ģ imenē m un tikai jums diviem! Viss ir labā lī menī , ir animā cija un klusas vietas, kur doties pensijā un pastaigā ties ar plaš umu. Cenas un kvalitā tes attiecī ba ir vienkā rš i lieliska! Viesnī cai ir liela skaista teritorija. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliski piemē rota ģ imenē m un tikai jums diviem! Viss ir labā lī menī , ir animā cija un klusas vietas, kur doties pensijā un pastaigā ties ar plaš umu. Cenas un kvalitā tes attiecī ba ir vienkā rš i lieliska! Viesnī cai ir liela skaista teritorija. Ir pat ezers ar gandrī z pieradinā tiem dzī vniekiem un neviens tev neaizliegs barot. Pa teritoriju staigā flamingo, gā rņ i, pī les. Ir zivis un bruņ urupuč i, kopumā iegremdē š ana dabā jums garantē ta) Turklā t mums ir vienaldzī ga spē le lielajos golfa laukumos, bet, cik man zinā ms, jū s varat saņ emt bezmaksas golfa nodarbī bu un vienkā rš i pastaigā ties pa š o skaistumu. ir arī ļ oti jauki. Teritorijā visur, kur aug palmas ar kakao, lū dzā m sagriezt kakao un dzē rā m svaigi griezta kakao pienu. Buzz ir neaprakstā ma) Ir liels peldbaseins ar dž akuzi zonā m. Gan pie baseina, gan pludmalē ir daudz sauļ oš anā s krē slu. Internets noķ er visur un teritorijā un telpā ar š o problē mu. Viesnī cā ir jautra un interesanta animā cija. Ir naktsklubs un kazino. Arī diena nav garlaicī ga. Nu, standarta teniss, golfs, š ahs un daudz kas cits. Kopumā garlaicī ba jū s š eit nemokā s) Un, protams, pludmale ir mū su treš ā galvenā vē lme viesnī cai. Pludmale ir ļ oti skaista. Protams, ir aļ ģ es, bet tā s tiek noņ emtas pa dienu un katru rī tu. Ir daudz sauļ oš anā s krē slu, bet daudzi vienkā rš i stulbi aizņ emas un nenā k, tas saniknoja. Bet gandrī z visā s viesnī cā s neko nevar darī t. Nu, tajā s stundā s, kad viss bija sapakots, vienkā rš i aizgā ja uz baseinu. Uzteicu arī viesnī cas personā lu. Ļ oti jautri laipni cilvē ki, pat ja apkalpoš ana nav pieci balles, bet kopumā viss ir kā rtī bā tikai sī kumos viņ i ir slinki daž reiz viņ i ir lē ni bet es pildu savus pienā kumus) Tā pē c liels paldies jums visiem! Uztura ziņ ā nav ko ē st un jū ras velš u un augļ u izvē le ir ļ oti laba. Par gaļ as piedevā m es vispā r klusē ju) Labi konditorejas izstrā dā jumi un saldumi. Vienī gais ir tikai 5 veidu saldē jums, bet izcils. Laba sieru izvē le. Plus pieci a la carte daž ā do ē dienu. Japā ņ u valodā izcila š efpavā ra izrā de. Apkā rtnē ir daudz bā ru, un kokteiļ i ir lieliski. Kopumā nevis viesnī ca, bet pilna bļ oda) Mums viss ļ oti patika. Ja personā ls tiks uzvilkts uz augš u, lai tas nebū tu tik lē ns, tas vispā r bū s super)
аватар violettabaz
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s lieliski pavadī jā m laiku š ajā jaukajā viesnī cā . Es gribē ju labu pludmali skaistā vietā un pienā cī gu ē dienu, un visi to ieguva) viesnī ca atrodas netā lu no lidostas, tikai piecpadsmit minū š u brauciena attā lumā . … Tomēr ▾ Mē s lieliski pavadī jā m laiku š ajā jaukajā viesnī cā . Es gribē ju labu pludmali skaistā vietā un pienā cī gu ē dienu, un visi to ieguva) viesnī ca atrodas netā lu no lidostas, tikai piecpadsmit minū š u brauciena attā lumā . Teritorija liela, zaļ a, kopta, daudz putnu, daudzus tramī gus var pabarot, ir dī ķ is, blakus viesnī cai skaista vieta, kur pastaigā ties klusumā . Netā lu golfa laukumi. Ir liels peldbaseins ar salā m un dž akuzi. Wi-Fi ir bezmaksas visā . Ā trums normā ls un darbojas nevainojami. Lai gan mē s ar draugu atpū tā mies, es pievē rsu uzmanī bu pakalpojumiem bē rniem. Mans draugs tuvā ko mē neš u laikā dosies uz Dominikā nas Republiku un lū dza pievē rst uzmanī bu apstā kļ iem ģ imenē m ar bē rniem. Tā tad. Mazā kiem un vecā kiem bē rniem atseviš ķ i ir pieejams mini klubs. Animā cija nav slikta, redzē ju, ka pa dienu nodarbojas ar bē rniem un vakaros taisa mini diskotē ku. Ir rotaļ u laukums. Restorā nā ir ī paš i krē sli. Animā cija ir smieklī ga, bet spā ņ u valodā . Visas istabas atrodas divstā vu bungalo. Ir trī s rozetes, viena 220, bet tai nepiecieš ams adapteris, pā rē jā m divā m 110 katrai adapteris nav nepiecieš ams. Labs jaudī gs matu ž ā vē tā js. Jauka liela ē rta gulta. Peldmē telis un č ī bas, LCD televizors. Droš s bez maksas. gludeklis un gludinā mais dē lis. Parasta remonta telpa ir plaš a. Ē diens bez smalkumiem, bet viss ir. Pludmales ieejas priekš ā uz atklā tas uguns tiek gatavoti daž ā di ē dieni. Alkohols ir kvalitatī vs, tā pē c uztura ziņ ā mums viss atbilst. Es atzī mē ju, ka viesnī cas izmaksas pilnī bā atbilst jū su saņ emtajam. Mums viss derē ja. Un, protams, vissvarī gā kā lieta ir pludmale. Sauļ oš anā s krē sli ir pilni ar lietussargiem un daudz palmā m, lai paslē ptos ē nā . Pludmalē ir lielas aļ ģ es, pat ja tas nedaudz atnes, tā s nekavē joties noņ em viesnī cas darbinieki. Ir grū ti paņ emt sauļ oš anā s krē slus, kas atrodas tuvā k bā ram, un ir daudz bezmaksas. Ļ oti tī rs skaists ū dens, viena pludmale attaisno ilgu lidojumu! Mē s lieliski atpū tā mies!
аватар galinabandyr
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ aujiet man sā kt ar to, ka viesnī ca ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga visos aspektos! Un vienkā rš i ideā la cenas un kvalitā tes attiecī ba. Es biju atvaļ inā jumā Katalonijā ar puisi. Viesnī ca valdzina, tiklī dz jū s š ķ ē rsojat tā s robež u un nokļ ū stat apstā dī jumu un palmu ieskautā teritorijā . … Tomēr ▾ Ļ aujiet man sā kt ar to, ka viesnī ca ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga visos aspektos! Un vienkā rš i ideā la cenas un kvalitā tes attiecī ba. Es biju atvaļ inā jumā Katalonijā ar puisi. Viesnī ca valdzina, tiklī dz jū s š ķ ē rsojat tā s robež u un nokļ ū stat apstā dī jumu un palmu ieskautā teritorijā . Teritorijā klī st gā rņ i, flamingo, ezerā peld bruņ urupuč i, pī les, zosis, dzī vo zivis. Skaisti traki! Golfa laukumi, kas stiepjas gandrī z lī dz horizontam, ar mī kstu zaļ u zā li. Majestā tisks okeā ns ar baltu smilš u pludmali un sauļ oš anā s krē sliem palmu ē nā . Bilde! ! ! Tā kā jau sā ku no teritorijas, tad aprakstī š u sī kā k. Viesnī ca ar plaš u teritoriju, bet netā lu no reģ istratū ras, lai dotos uz okeā nu. Viesnī cā ir milzī gs peldbaseins ar zaļ ā m salā m un dž akuzi. Teritorijā atrodas ezers ar daž ā dā m manuā lajā m dzī vajā m radī bā m, neviens neaizliedz barot. Golfa laukumi, kur var iegū t bezmaksas golfa nodarbī bas. Ir palmas ar kokosriekstiem, un, ja prasī siet, viņ i sagriezī s kokosriekstu, un jū s varat baudī t gardu kokosriekstu pienu. Daudz bā ru, a la carte restorā ni, malkas picē rija pie baseina, kazino. Lieliska animā cijas komanda, kas izklaidē visas dienas garumā un sniedz interesantus vakara priekš nesumus. Plā nojot atvaļ inā jumu, gribē jā m jautrī bu un prieku. Saņ ē mā m visu, ko gaidī jā m! Tagad par uzturu. Š eit jū s varat runā t ilgu laiku un neatcerē ties visu. Ē diens pē c "bufetes" sistē mas. Galdi vienkā rš i plosā s no gaļ as, zivju, jū ras velš u, dā rzeņ u, sieru, augļ u un saldumu pā rpilnī bas. Vestibilā ir brī niš ķ ī gs bā rs ar gardiem kokteiļ iem, ļ oti garš ī ga kafejnī ca ar brī niš ķ ī gu kafiju. Iesaku nogarš ot picu pie baseina, neticami garš ī ga. Ir pieci A la Carte restorā ni, kurus varat apmeklē t pilnī gi bez maksas un bez iepriekš ē ja pieraksta. Visvairā k mums patika Steakhouse, tur bijā m vairā kas reizes. Japā ņ u š efpavā rs rā da interesantu š ovu. Pā rē jais man patika nedaudz mazā k, bet ir vē rts apmeklē t pā rmaiņ as. Tagad atseviš ķ i pē c numura. Numurs ir plaš s, ļ oti skaists skats uz okeā nu un š ū puļ tī kls uz terases. Rotangpalmas mē beles, milzī ga gulta, dž akuzi, duš as telpa, bezmaksas seifs un minibā rs, daudz vietas mantā m. Interneta nozveja visā teritorijā , arī istabā . Vienī gais, ka gribē tos, lai tī rī š ana bū tu pamatī gā ka, bet tas drī zā k attiecas uz valsts mentalitā ti. Kopumā personā ls ļ oti atsaucī gs, visi nemitī gi kaut ko dungojas, smaida, cenš as palī dzē t jebkurā jautā jumā , bet negaidiet ā trumu)). Jā , un nepievē rsiet tam uzmanī bu, kur steigties, jo esam paradī zes salā un baudā m dzī vi! Paldies visiem, kas padarī ja mū su svē tkus lieliskus!
Parādīt vairāk »


iemiesojums Gudik
Vai arī ko tev izdevās iegrūst tajā seifā?
3 gadā atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums slava.ko31
Che tad man ir šaubas par wi-fi Dominikānas Republikā Catalonia Bavaro Beach 5 *, tas saka IS, kurš bija rakstīt.
7 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums Brilli_antik
Vai reģistratūrā ir krieviski runājoši darbinieki..vai bāros un restorānos?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
iemiesojums olga21z
Jūs pat varat pateikt numuru. Viesnīca Catalonia Bavaro Beach
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
iemiesojums olga21z
Vai varat, lūdzu, pastāstīt, cik labs ir kūrorts Catalonia Bavaro? Ceļojumu aģentūra apgalvo, ka tā ir 5 zvaigznes ... un ko ņemt līdzi?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен на первой береговой линии знаменитого пляжа Баваро (Пунта-Кана). Последняя реновация в отеле проходила в 2009 году. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 20 км от аэропорта Пунта Кана.
Pludmales apraksts Ширина пляжной полосы - 15 м. Протяженность пляжа – 1 км. Между отелем и пляжем дороги нет.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

К услугам гостей круглосуточная стойка регистрации, индивидуальная регистрация заезда/отъезда, общий лаундж, услуги консьержа и комната хранения багажа. Экскурсионное бюро. Есть терраса для загара с шезлонгами и полотенцами/зонтиками. Предоставляются услуги по глажению одежды. Специальные диетические меню (по запросу). Размещение домашних животных не допускается. На территории отеля есть сувенирный магазин, мини-маркет.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб для детей 4-12 лет. Мини-диско.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дневные спортивно-развлекательные мероприятия. Вечерние развлекательные шоу, тематические вечера. Уроки танца, уроки рисования, танца меренге. Дискотека. Казино. Теннисный корт с твердым покрытием: оборудование и освещение платно, уроков нет. Водное поло, стрельба из лука, дартс, аквааэробика, футбол. Немоторные водные виды спорта бесплатно: каноэ, катамаран; 1 урок дайвинга за время проживания. Платно: снорклин, банан, парашют.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • kazino
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего 711 номеров в тридцати 3-этажных блоках.

Istabās

В номерах представлено: кондиционер, халат и тапочки (во всех категориях номеров, кроме Junior Suite), вентилятор, фен, LCD ТВ (2 русскоязычных канала), телефон, Wi-Fi, сейф (бесплатно), мини-бар (безалкогольные напитки, вода и пиво - бесплатно), утюг и гладильная.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Игуэй 23000, Пунта-Кана, Доминиканская Республика
Tālruņi: (+1) 809 412 00 00
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Обязательно сходите в казино, это особое удовольствие. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.