Starpsezonā Dominikānas Republika

27 augusts 2018 Ceļošanas laiks: no 06 Jūnijs 2018 ieslēgts 13 Jūnijs 2018
Reputācija: +123
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Iespē jams, daž i tū risti interesē jas par to, vai ir vē rts doties uz Dominikā nas Republiku ā rpus sezonas. Padalī š os ar savu atpū tas pieredzi, 2018. gada jū nijā .

Izlasī ju daudz daž ā dus komentā rus un sapratu galveno – vajag pamē ģ inā t! Jautā jums bija, kur doties: uz ziemeļ u daļ u vai dienvidiem. Tā kā neesmu aizrā vies ar sē rfoš anu, bet labprā tā k nirš u mierī gā un skaidrā ū denī , tad izvē le krita uz dienvidu daļ u, t. i. , Karī bu jū ru.

Ukrainas ā rzemju pase.

Tā tad, pirmie iespaidi. Jums nav jā maksā par iebraukš anu un izbraukš anu, kā tas ir rakstī ts daudzā s vietnē s. Vī za arī nav nepiecieš ama.

Automaš ī nas noma ir atseviš ķ s jautā jums. Tas, ka automaš ī na tika rezervē ta vietnē Expedia. com, par noteiktu cenu, nevienu netraucē . Man bija jā maksā gandrī z 3 reizes vairā k. Ekonomiskā s klases automaš ī nā m nav navigatoru. Bet jū s varat iznomā t ī paš u ierī ci, kas izplatī s internetu uz jū su tā lruni.


Puntakanas lidosta atrodas 1.5 stundas brauciena attā lumā no viesnī cas Iberostar Hacienda Dominicus. Ierī ce biež i bija buggy, un tai nā cā s apstā ties un lū gt ceļ u. Ha ha. Ar angļ u valodu daudziem tas neizdevā s, bet ar spā ņ u valodu - man. Š oseja lieliska, maš ī nu tikpat kā nav. Jā š ana ir prieks. Tiesa, vē lā k apguvu otru pusi, braucot ar maš ī nu.

Es gaidī ju, kad ieraudzī š u palmas, paradī zes putnus, brī niš ķ ī gus ū denskritumus. . . neko no tā , gar ceļ iem, nē . Krū mi, zemi koki, atkritumi.

Ieeju viesnī cā , kā bija paredzē ts, bloķ ē ja barjera un apsargs. Es nekur neko tā du neesmu redzē jis.

Bet pati viesnī ca mani pā rsteidza ar savu skaistumu un visu, ko vē lē jos redzē t! Oho! Pā vi, flamingo, tī tari, savvaļ as pī les un gulbji, starp palmā m un ziedoš iem neredzē tiem kokiem! Un smarž a! Pamodini mani! ! ! Viesnī cā ir 6 bā ri un 6 daž ā du tē mu restorā ni. Jebkurš elitā rs alkohols, bez rindā m un ierobež ojumiem. Ē diens – ko vien sirds kā ro! Omā ri, austeres, mī dijas, smū tiji, konditorejas izstrā dā jumi, sieri un desiņ as. . . Viss izcilā kvalitā tē un svaigumā . Apkalpoš ana ir lieliska. Protams, tas nav kā š ikā restorā nā , bet arī tas ir tā lu, nevis ē damistaba. Kopumā viss ir brī niš ķ ī gi! Mē s (es un draugs) dabū jā m istabu kompleksā.4, starp baseinu un okeā nu. 30 sekundes kā jā m lī dz visam. Plaš s numurs ar balkonu, no kura paveras skats uz baseinu. TV, bā rs, dī vā ns un liela gulta. Ir seifs. Kas bija patī kami pā rsteigts - ā trgaitas WiFi, visā viesnī cā un pludmalē . Brī vi velk video jebkurā vietā . Gaisa kondicionieris ir diezgan kluss, un sienas ir labi izolē tas.

Viesnī cā tiek rī koti daž ā di š ovi. Mē s devā mies skatī ties M. Dž eksona un Karī bu melodijas. Vestibila vestibilā katru vakaru spē lē pianists. Jū s varat smē ķ ē t cigā ru ar glā zi š ampanieš a vai dejot. Pludmalē karstie dominikā ņ i mā ca dejas. Visur viņ i piedā vā dzert visu, ko dvē sele vē las. Baseinā varat piepeldē t lī dz bā ram un sē dē t ū denī , uz marmora krē sla - pasū tī t gardu alkoholisko kokteili. Vai trī s, kā pē c uztraukties. . .


Mē s esam bijuš i piecos restorā nos no seš iem. Manam draugam nebija bikš u. Kā pē c viņ i ir vasarā , Dominikā nas Republikā ? Mū s neielaida franč u restorā nā . Interesanta japā ņ u "geiš a". Pavā ri rā da daž ā dus trikus. Bet tas pats restorā ns ASV ir daudz labā ks! Daž ā di rullī š i, tekila, zivis u. c.

Bet bufete ir kaut kas! Brokastis un vakariņ as ir lieliskas!

Cepš ana vienatnē  — simtiem kū ku, maizes, pankū ku, š okolā des un cepumu.

Jamon, itā ļ u kū pinā ta gaļ a un desas; sieri; omā ri, austeres un mī dijas; visu veidu smū tiji; kafija, tē ja un dzē rieni; vietē jā s zivis un lasis; un viss, ko vē laties izmē ģ inā t, ieskaitot eksotiskus augļ us. Viss ir svaigs un garš ī gs. Daž ā di vī ni.

Laikapstā kļ i: iespē jams, es uzrakstī š u š ī stā sta turpinā jumu. Galu galā Dominikā nas pilsē tā s ir arī ekskursijas, nirš ana, paraseilings, neticami braucieni.

Kolumba kapenes un "Karī bu jū ras pirā ti" ar D. Depu. . .

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Холл «нашего» 4 корпуса.
Центральная аллея
Фламинго
Селфи
Около пляжа
Номер
Шведский стол
В ресторане
Dream!
Где же мой мачо?
Mussels
Средь дивных растений
Наедине с собой
Пляж
Погода супер!
Мохито в спа. Остановите самолёт, я слезу.
Бар, на берегу океана
Мечтаю
Недалеко от лобби
Территория отеля
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums