Bellevue Dominican Bay 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 8.710
6.7 Numurs
9.3 apkalpošana
9.3 Tīrība
9.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Mājīga viesnīca, kas orientēta uz ģimenes un jauniešu atpūtu. Uzcelta 1986. gadā. Pēdējā renovācija notika 2014. gadā. Sastāv no 19 ēkām. Kompleksā ir "aktīvā" zona, kurā tiek rīkoti dažādi pasākumi - tematiskas ballītes un šovi, kā arī klusākā daļa, kur nekas netraucēs bezrūpīgai laika pavadīšanai.Vairāk →
аватар moroshenka
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Braucā m ā tri un nemaz... ))) Biļ ete izrā dī jā s ļ oti lē ta - sanā cā m 5 dienā s. Lasā m, ka labā kā nakš ņ oš anas vieta Dominikā nas Republikā ir Punta Cana, tač u savu lomu, kā vienmē r, nospē lē ja ekskursijas cena. … Tomēr ▾ Braucā m ā tri un nemaz... ))) Biļ ete izrā dī jā s ļ oti lē ta - sanā cā m 5 dienā s. Lasā m, ka labā kā nakš ņ oš anas vieta Dominikā nas Republikā ir Punta Cana, tač u savu lomu, kā vienmē r, nospē lē ja ekskursijas cena. Tā nu mē s nokļ uvā m Boca Chica - un nenož ē lojā m!! ! Viesnī cas lielā un sakoptā teritorija ir tā lu no nieka! Kopti zā lieni, tī ras celiņ i, apgrieztas palmas, ziedoš i krū mi! Vairā kas ē kas, divi baseini, ap tiem bā ri. Viena ē damistaba, bet ar trim zā lē m - vietas pietika visiem! Numuri ir standarta, plaš i balkoni. Tī rī š ana un dvieļ u maiņ a katru dienu, palagi mainī ti ik pē c 5 dienā m. Viss ir tī rs, mazgā ts, kopts ... )))

Baseini - caurspī dī gs ū dens, dienas laikā apkā rtne tiek pastā vī gi tī rī ta. Ļ oti iespaidoja ceļ š uz pludmali. izej no viesnī cas teritorijas - pā ri ceļ am sā kas taciņ a uz pludmali, kas atkal iet cauri iekoptam parkam un ved uz tiltu pā ri ceļ am!
Respektī vi, tur iet garā m tikai viesnī cas viesi - uzreiz pē c tilta nobraukš anas atrodamies pludmalē . Pludmale ir paš valdī bas, koplietoš anas, bet tai ir plaš a iež ogota teritorija viesnī cas viesiem ar sauļ oš anā s krē sliem, divi bā ri. Š eit ir arī tualete. Lagū na ir silta, salī dzinoš i sekla, netā lu no salas, uz kuru var aizpeldē t patstā vī gi, vai arī ar katamarā nu. Viss iekļ auts - ē diens - lieliski!! ! Tik daudzveidī gu gaļ u 14 dienu laikā nebijā m ē duš i! Cū kgaļ a, liellopu gaļ a, kazas gaļ a, jē ra gaļ a - tagad jū s pat neatceraties! Un viss ir ļ oti garš ī gs! Daž ā di graudaugi, zupas, piedevas, dā rzeņ i, augļ i, dzē rieni. Desertā noteikti saldē jums.

Ekskursijas notiek ne tikai ar viesnī cas gidu – netā lu no viesnī cas atrodas vietē jā tū risma aģ entū ra, kuras ī paš nieks ir zinā ms visiem viesnī cas viesiem. Uz vietas ir masā ž a, restorā ns. Restorā nā var reģ istrē ties bez maksas vienu reizi - mē s to izmē ģ inā jā m, tas bija tā vē rts!
Veikali ar visu nepiecieš amo bija arī pie viesnī cas, bet lī dz tirdzniecī bas centriem var nokļ ū t ar kā jā m, nav tā lu. Ļ oti patī kami, ka gan pludmalē , gan pie baseiniem vienmē r bija bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. Pludmales dvieļ us izsniedza uz kartē m, nebija jā ž ā vē - no rī ta paņ ē mu - vakarā nodevu, no rī ta dabū ju tī rus.

Vakaros bija animā cija. Vispirms bē rniem, tad pieauguš ajiem. Tā kā ieradā mies decembra beigā s, tad 25. decembrī mū s sagaidī ja š ikas Ziemassvē tku vakariņ as, svinī gi izrotā tā viesnī cas teritorijā , vakarā - ļ oti labs mā kslinieku priekš nesums! Bet jaunā gada sagaidī š ana pagā ja ar blī kš ķ i! Svē tku noskaņ a visu dienu, vakariņ as divos posmos pie galdiņ iem ar svecē m. Un pati Jaunā gada sagaidī š ana bija pludmalē - bija uzlikta skatuve, galdi un krē sli, aicinā ti vietē jie mā kslinieki, un no pū ļ a izsaucieniem un viesnī cas saimnieku un viņ u viesu klā tbū tnes bija skaidrs, ka mā kslinieki bija ļ oti cienī jami!
Izrā de bija kaut kas lī dzī gs mū su Retro, tikai ar Rietumu puslodes aizspriedumiem, vai kaut kas tamlī dzī gs. Daudzas dziesmas bija atpazī stamas un mā kslinieki bija topā ! Un svē tku spilgtā kais punkts bija uguņ oš ana! Grezns salū ts un tam sekojoš as dejas mū zikas pavadī bā trī s stundu garumā... ))) Mums bija ļ oti jautri! Tā pē c es iesaku Billiviu Dominikana Bay viesnī cu Boca Chica!! !
Стандартный номер Уютно и много места в номере Вот такое большое дерево Celba Pentandra растет прямо на территории отеля Территория отеля На территории отеля очень много цветов Бассейн побольше Бассейн поменьше Шикарные пальмы на территории
аватар LarisaSavelyeva
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cā atpū tos 11 dienas, atvaļ inā jums nebija ieplā nots, tā pē c budž ets ir ierobež ots. Manuprā t, š ī viesnī ca ir lieliska izvē le, laba kvalitā te par lielisku cenu. Sā kš u ar to, kas bija labs. Pirmkā rt, es vē los atzī mē t personā la draudzī gumu, uzmanī gumu, vienmē r gatavu palī dzē t. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tos 11 dienas, atvaļ inā jums nebija ieplā nots, tā pē c budž ets ir ierobež ots. Manuprā t, š ī viesnī ca ir lieliska izvē le, laba kvalitā te par lielisku cenu. Sā kš u ar to, kas bija labs. Pirmkā rt, es vē los atzī mē t personā la draudzī gumu, uzmanī gumu, vienmē r gatavu palī dzē t. Reģ istratū rā ir krieviski runā još i darbinieki. Viesnī cas neliela parka zona - mā jī ga, glī ta, ļ oti zaļ a. Labs ē diens, franč u š efpavā rs. Viņ i gatavo ļ oti garš ī gi, daudz augļ u (ananā si, papaija, melone, arbū zi, mandarī ni) Lieliskas brokastis. Ē dienkarte ir daudzveidī ga, 10 dienas ē dieni neatkā rtojā s. Uzkodas ir pieejamas arī restorā nā pludmalē un pie baseina. Pusdienā s nav jā iet uz restorā nu. Viesnī ca nav pirmajā lī nijā , bet uz pludmali caur skaistu parku ved ē naina aleja, ceļ š nemaz nav kaitinoš s, patī kami pastaigā ties. Numuri ir lieli, tī ri ar plaš iem balkoniem, tiek uzkopti katru dienu. Boca Chica Beach ir lī cis, ko ieskauj koraļ ļ u rifs.
Jū ra tī ra, silta, saulriets maigs, sekls un viļ ņ u nav. Redzē jā m krabjus un jū ras zvaigznes. Viesnī cai ir sava iež ogota, apsargā ta zona pludmalē ar sauļ oš anā s krē sliem. Visas Dominikā nas Republikas pludmales ir paš valdī bas. Darba dienā s pludmalē ir mierī gs un kluss, brī vdienā s nā k vietē jie, ir diezgan skaļ š un pā rpildī ts. Sā kumā mums tas traucē ja, bet vietē jie ir jauki, draudzī gi cilvē ki un nevienam netraucē .
Protams, bija arī slikti brī ž i. Viesnī ca nav jauna, remonts š ajā gadsimtā nav bijis, santehnika istabā , parole, kondicionē tā js sveiks tā , ka baidī jā mies ieslē gt. Atvē ra logu, odi sakoda. Bet viņ i bija gatavi mū s pā rcelt, mē s atteicā mies. Principā viss ir kā rtī bā . Jauni gadī jumi 17. -19. Izklaide ir zem vidē jā lī meņ a. Lai gan puiš i, protams, centā s. Restorā nā ir maz jū ras velš u, 10 dienas - tikai vienu reizi, un arī tad, saldē tas. Ir 2 "a la cart" restorā ni - itā ļ u un karī bu, bet dienu var rezervē t tikai 9:00, gandrī z vienmē r ir rinda, mums neizdevā s.
Ekskursijas tika iegā dā tas tū risma aģ entū rā "U Pedro" tieš i pretī izejai no viesnī cas 11. korpusā . No visā m ekskursijā m bija brauciens uz Saonu un Santo Domingo (devā mies individuā li).
Wi-Fi viesnī cā ir maksas, tas maksā neadekvā tu naudu !! ! ! Mē s nopirkā m vietē jo SIM karti par 5 USD ar neierobež otu internetu un devā m viens otram Wi-Fi. Pie 11. korpusa izejas ir arī itā ļ u kafejnī ca, kurā , nopircis kafiju, var pieslē gties wi-fi.
Mū su tautieš i pē c visa bā rā izdzertā (š eit viņ i netaupa romus) ir atseviš ķ s jautā jums. Bet bez viņ iem bū tu garlaicī gi??? ?
Kopumā man viss patika. Es devos uz 3 * viesnī cu un saņ ē mu to, par ko samaksā ju un vē l vairā k ??? ?
ES iesaku
Пляж Бока чика Закат на пляже Пляж Ресепшн отеля
аватар Lina_Shik
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vienmē r cenš os saprā tī gi novē rtē t situā ciju un savas finansiā lā s iespē jas. Kad es izvē lē jos ceļ ojumu, mana prioritā te bija aizbraukt uz daudzā m dienā m par nelielu naudu. Ceļ ojums uz Dominikā nas Republiku uz š o viesnī cu pilnī bā apmierinā ja manas vajadzī bas. … Tomēr ▾ Vienmē r cenš os saprā tī gi novē rtē t situā ciju un savas finansiā lā s iespē jas.
Kad es izvē lē jos ceļ ojumu, mana prioritā te bija aizbraukt uz daudzā m dienā m par nelielu naudu.
Ceļ ojums uz Dominikā nas Republiku uz š o viesnī cu pilnī bā apmierinā ja manas vajadzī bas. Lidojā m prom uz 12 naktī m par saprā tī gu naudu.
Nesaprotu cilvē kus, kuri negatī vi izsakā s par š o viesnī cu un Boca Chica kū rortu kopumā . Neticami skaista Karī bu pludmale!
Viesnī ca ir budž eta, numuri ir vidē ji, tač u vienmē r var piekrist pā rvā kties uz labā ku numuru, ja esi noskaņ ots pozitī vi un uzvedies pieklā jī gi. Jaunais vī rietis sarunā ja, ka otrajā ieraš anā s dienā mē s pā rvā camies uz citu istabu, un viss noritē ja kā pulkstenis. Personā ls ir lielisks, izklaide ir visaugstā kajā lī menī . Man patika š ī s brī vdienas, man bija jautri! Arī dzē rieni un ē dieni ir lieliski. Nu, ja vē laties luksusa brī vdienas, Punta Cana jums ir dā rga, bet tad esiet gatavs tē rē t naudu : )
Бассейн один из нескольких Веранда из номера. Лаундж-зона с вай-фаем Пляж при отеле ???? Пальмы на пляже при отеле Я :) Цветочки Перед грозой


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Уютный отель, ориентированный на семейный и молодежный отдых. Построен в 1986 году. Последний ремонт прошел в 2014 году. Состоит из 19 корпусов. Комплекс располагает «активной» зоной, где проводятся различные мероприятия — тематические вечеринки и шоу, а также есть более спокойная часть, где ничего не помешает беззаботному времяпровождению.

Atrašanās vieta Отель расположен на южном побережье Доминиканской Республики, в бухте Бока-Чика, в 15 км от международного аэропорта Лас-Америкас, в 159 км от аэропорта Пунта-Каны и в 30 км от столицы Санто-Доминго. До автобусной остановки 400 метров.
Pludmales apraksts Пляж Бока Чика находится в 300 м от отеля. При размещении на ресепшен выдают карточки, которые можно обменять на пляжные полотенца. При потере карточки/полотенца взимается штраф.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги консьержа, сувенирный магазин, супермаркет, Wi-Fi на территории отеля — платно, 3 конференц-зала (2 зала на 350 чел., возможность аренды оборудования; 1 зал на пляже на 400 чел.), 1 основной ресторан (шведский стол) — завтрак, обед, ужин и закуски, 2 A la Carte ресторана Caribbean Bay специализируются на международных кухнях и кухнях Карибского бассейна, ресторан итальянской кухни, 2 бара (закуски) на пляже и у главного бассейна, 3 бара, у главного бассейна, бассейна поменьше и на пляже, 2 бассейна для взрослых и 2 для детей,

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 бассейна, анимационная программа для детей, детский клуб (4–12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Верховая езда (платно), массаж (платно), теннисный корт бесплатно (2 корта), моторные водные виды спорта (платно), вечернее шоу (бесплатно), петанк (бесплатно), караоке (бесплатно), дискотека бесплатно (Meeting Point на пляже), настольные игры бесплатно аквааэробика (бесплатно), уроки танцев (платно), анимация бесплатно (дневная спортивная и анимационная программы), водные виды спорта (платно), аквааэробика (бесплатно), стрельба из лука, водные велосипеды.
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 365 номеров.

Istabās

Ванная комната с душем, фен (по запросу), кондиционер, сейф (платно), телевизор, спутниковое ТВ, телефон, утюг и гладильная доска (по запросу), балкон/терраса. Уборка номера: ежедневно, смена полотенец: по запросу, смена белья: через 2 дня.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese C/ Juan Bautista Vicini Esq 20 de Diciembre, Boca Chica, Dominican Republic.
Tālruņi: Tel: (+1) 809 412 2001
Fax: (+1) 809 412 0687
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).