Be Live Experience Hamaca Beach 4*– Atsauksmes

16
Novērtējums 6.410
№2 viesnīcas reitingā Boca Chica
5.5 Numurs
6.4 apkalpošana
6.5 Tīrība
7.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Be Live Experience Hamaca Beach atrodas vienā no slavenākajām pludmalēm Dominikānas Republikā, Boca Chica līča krastā. Botāniskais dārzs atrodas 10 minūšu brauciena attālumā. Viesnīca ir paredzēta grupām un ģimenēm, kas vēlas atpūsties un relaksēties savās Karību jūras brīvdienās.Vairāk →
аватар kristinafilal
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca, protams, ir vienkā rš a, bet cena par to pē c Dominikā nas standartiem ir ļ oti laba. Turklā t pati teritorija, kurai nepiecieš ama sekla jū ra un pilnī gi bez viļ ņ iem, kopumā ir ideā la. Bet pludmalē ir daudz cilvē ku, par privā tumu nevar runā t, plus daudz vietē jo. … Tomēr ▾ Viesnī ca, protams, ir vienkā rš a, bet cena par to pē c Dominikā nas standartiem ir ļ oti laba. Turklā t pati teritorija, kurai nepiecieš ama sekla jū ra un pilnī gi bez viļ ņ iem, kopumā ir ideā la. Bet pludmalē ir daudz cilvē ku, par privā tumu nevar runā t, plus daudz vietē jo. Viesnī ca sastā v no divā m daļ ā m dā rza un pludmales, un tā s visas dodas uz vienu un to paš u pludmali. Tā pē c sauļ oš anā s krē sli ir jā aizņ emas ļ oti laicī gi. Par visā m viesnī cas niansē m zinā jā m no mū su ceļ ojumu aģ enta un tas mū s nebiedē ja. Mē s esam agri putni un tā pē c mums nebija problemā tiski atnā kt un paņ emt sauļ oš anā s krē slu. Pluss vē l ir tas, ka pludmalē ir uzkodu bā rs un, cik saprotu, tas strā dā gandrī z visu diennakti un tur vienmē r var uzkost ā trā s uzkodas. Ielejiet kokteiļ us un citu alkoholu. Mums ļ oti patika slavenā mamma Huana un banā nu mamma) Pludmalē joprojā m ir mirkļ i, tie ir kaitinoš i tirgotā ji, bet tas ir tikai pirmajā s dienā s, tad viņ i tevi atpazī st un zaudē interesi par tevi un tiek izsniegti dvieļ i pret depozī ts, tā pē c labā k to nepazaudē t) Liels š ī s viesnī cas pluss ir viņ a animā cijas komanda. Mē ģ iniet ļ oti smieklī gi, daž reiz nedaudz obsesī vi. Tā pē c tiem, kas meklē relaksē još u atpū tu, manuprā t, š o viesnī cu nav vē rts izvē lē ties. Kopumā animā cija ir standarta, bet jautra ikvienam. Vakara š ovi ir labi salikti. Arī pē c vienpadsmitiem var doties uz klubu, bet tur skan tikai vietē jā mū zika un daudz vietē jo cilvē ku. Pā rmaiņ ai var iet, galvenais, lai bā rs tur ir brī vs. Bē rnu animā cijas nav vispā r, un kopumā viesnī ca ir vairā k piemē rota jaunieš u atpū tai par nelielu naudu. Mū su ceļ ojumu aģ ents uzreiz saprata, ko mums ieteikt, un viesnī cas izvē le aizņ ē ma kā das piecpadsmit minū tes. Un pa valsti viņ š ieteica, kur ietaupī t naudu un kur labā k doties ekskursijā s. Pē c skaitļ iem viņ i zinā ja, kas notiks. Bet pasā kumi nav jauni, tač u tie nemainī jā s no bū tiskajā m problē mā m - tā ir slikta tualetes skaloš ana. Bet š ķ iet, ka š ī problē ma ir daudzā s telpā s. Ē diens viesnī cā ir ļ oti labs, vismaz salī dzinot ar to paš u Turciju. Nav problē mu ar gaļ u, daž reiz pat jū ras veltē m plus a la carte restorā niem un sanā k diezgan pieklā jī ga daž ā dī ba. Kopumā , ja neesat pā rā k prasī gi tū risti, tad viesnī ca jums patiks.
аватар sadykova.zema
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Un tā , ļ aujiet man sā kt ar to, ka mē s tagad esam š eit. Un, ja bū tu iespē ja izvē lē ties citu viesnī cu vai valsti, es to darī tu. Sā ksim ar to, ka viņ iem te vienkā rš i nepatī k krievi. Ja blakus stā v kā ds amerikā nis, tad viņ i krievu vienkā rš i nepamana. … Tomēr ▾ Un tā , ļ aujiet man sā kt ar to, ka mē s tagad esam š eit. Un, ja bū tu iespē ja izvē lē ties citu viesnī cu vai valsti, es to darī tu.
Sā ksim ar to, ka viņ iem te vienkā rš i nepatī k krievi. Ja blakus stā v kā ds amerikā nis, tad viņ i krievu vienkā rš i nepamana. Serviss ir š ausmī gs. Apmetā s uz ilgu laiku, par normā lu istabu prasī ja iemest 50 dolā rus. Par Aļ enku un Korkunovu viņ us neinteresē , lai nemulsina š ī s muļ ķ ī bas.
Miskaste sā kas jau no pirmajā m minū tē m, kad skrienot duš ā pē c 12h lidojuma - istabā ir 2 dvieļ i diviem !!! ! ! Mē ģ inā jumi izlū gties kaut vienu kā jā m un sejai izvē rš as pilnī gā neveiksmē , pateiks savu "labi", bet neko nedos. Turklā t š os dvieļ us ņ em katru dienu pirms pusdienā m, un jaunus, ja paveicas, atnes tikai vakarā ! Dzī vo kā gribi par saviem 130-140 tū kstoš iem rubļ u.
Restorā ns. Ja amerikā ņ i ir ieraduš ies, tad pat nemē ģ iniet gaidī t, kad jums atnesī s banā lu dakš iņ u un nazi. Tē ju uz paplā tē m nes amerikā ņ iem, bet krieviem pat karotes nav, kā arī vietas paš ā restorā nā . Tu skrien pē c viņ iem, tu ubago. Starp citu, arī nav verdoš a ū dens. Un, ja ir verdoš s ū dens, tad nav tē jas lapu.
Nav wi-fi!! ! ! Nekā du! Nekur! ! Neceri.
Tī rī š ana. Vai viņ a vispā r ir š eit? Š ampū na uzlikš ana un pildī š ana (neaizvietojot! ) Gulta vē l netī rā s.
No diennakts "viss iekļ auts" tikai hamburgeri un kartupeļ i pludmalē . Pie baseina nav ko ē st.
Starp citu, pludmale. Nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, it ī paš i ē nā . Pavadī t laiku sauļ oš anā s krē slā pludmalē zem nojumes ir nedzirdē ta greznī ba. Arī.8-8.30 no rī ta pludmales dvieļ u nav. Kam bija laiks - tas ē da.
Kopumā es neiesaku š eit doties. Jū s š eit neesat laipni gaidī ti un viņ i to parā dī s ar visu savu izskatu
аватар miss.nikki1962
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Vakar atgriezā mies no saulainā s Dominikā nas Republikas))) Mazliet par pā rē jo š ajā viesnī cā . Par telpu fondu. Jā , iespē jams, tikai 4 *. Pirms ceļ ojuma lasiet daudz atsauksmju, un diametrā li pretē ji. Mē s dzī vojā m Gardenā . … Tomēr ▾ Vakar atgriezā mies no saulainā s Dominikā nas Republikas)))
Mazliet par pā rē jo š ajā viesnī cā .
Par telpu fondu.
Jā , iespē jams, tikai 4 *. Pirms ceļ ojuma lasiet daudz atsauksmju, un diametrā li pretē ji.
Mē s dzī vojā m Gardenā . Mazas mā jiņ as 2-3 stā vos, sakopta teritorija, draudzī gs un smaidī gs personā ls, kas skaidrojas ž estu lī menī , bet viss skaidrs un atrisinā ms.
Istaba tika uzkopta katru dienu, mainī ta arī veļ a un dvieļ i. Visi ž elejas, losjoni, š ampū ni - viss tika pievienots katru dienu. Jā , ir mitrs, jā , nekas neizž ū st, visi zina, kur iet, tagad lietus sezona beidzas, mitrums bija 95%, dienas laikā pieraduš i.
Jā , vecas mē beles, bet nesabrū k. Reizē m iesprū da magnē tiskā s atslē gas, bet reģ istratū rā tā s nomainī ja un iedeva jaunas.
Par uzturu.
Pretī gi lasī t atsauksmes, piemē ram, vienmuļ i, maz zivju, bezgarš ī gi augļ i. . . utt. Sā ksim ar to, ka 10 dienu laikā izmē ģ inā jā m tikai treš o daļ u no tā , ko viņ i tur gatavo. Vienmē r ir 3-4 gaļ as veidi, daž ā di salā ti, siera un desu izcirtņ i, augļ i un dā rzeņ i. Aukstie un karstie dzē rieni, augļ i, piens un visa veida kola, tē ja, kafija, kakao, ā rprā tī gi garš ī gs saldē jums. Un par konditorejas izstrā dā jumiem, ievā rī jumiem, daž ā m neiedomā jamā m mē rcē m, aromatizē tā m eļ ļ ā m jū s parasti varat klusē t)))
Katras vakariņ as tika dekorē tas jaunā restorā nā .
Viesmī ļ i apkalpo labi, atnesī s vī nu, dzē rienus, ja pats negribē si celties un ā tri noņ ems galdiņ u un, ja kaut kas izlī s vai nokrī t uz grī das, uzreiz tiek uzlikta brī dinā juma č ips un tī rī š ana serviss visu iztī ra.
Tā pē c sū dzē ties par pā rtiku vienkā rš i nav nopietni. Jā , jū ras velš u ir maz, jā , ne vienmē r garš ī gi augļ i. Ananā si un pasifloras augļ i ir vienkā rš i dieviš ķ i. Zaļ ie marakujas augļ i ir skā bi, bet kubieš i ieteica pievienot zemeņ u ievā rī jumu, vienkā rš i lidojiet prom !! !
Bet mē s arī esam labi! Paskaties, cik daudz ē diena tiek likts uz š ķ ī vja un cik š ķ ī vju tiek likts uz galda, un vai tas viss ir apē sts?
Ja neesi ē dis restorā nā trī s reizes, tad vari turpinā t pludmales bā rā gandrī z visu diennakti.
Par pludmali.
Ne ī paš i liels, jā , bet vietas vienmē r pietika visiem, sauļ oš anā s krē sli, gan veci, gan jauni, bet visiem ir pludmales dvieļ i, apsegti un baudī t. Kas grib gulē t ē nā , jā , aizņ emties vajag agri no rī ta vai vakarā . Nekad nekas netika zaudē ts. Pludmale ir iztī rī ta, bet daudzi atpū tnieki ir tikai cū kas. Atkritumiem ir kur visu nolikt.
Dienas laikā pludmalē strā dā animatori, labi darī ts, viņ i neļ auj jums garlaikoties. Spē lē ja bingo un citas spē les, par uzvaru dabū ja kafiju un rumu, nodarbojā s ar aerobiku.
Vakari bija ļ oti interesanti un izklaidē još i. Ī paš ā vietā starp Pludmale un Dā rzu, atvē rta kafejnī ca ar galdiem un krē sliem, tiek organizē ta neliela skatuve. Katru vakaru dzī vā mū zika un Latī ņ amerikas dejas. Animatori palī dz un mā ca pareizi dejot, paš i dieviš ķ i kustas. Un tad turpat netā lu slē gtā zā lē sā kas ikdienas izrā de ar deju kolektī viem, tā s nekad nav atkā rtojuš ā s. Viņ i izbaudī ja redzē to.
Par mī nusiem. Lielā kais mī nuss ir paš iem krievu tū ristiem, kuri brī ž iem nezina nekā du mē ru un neko. Alkohols, alkohols, alkohols un tad triumfa priekš nesumi uz skatuves vai pludmalē . . Zem vispā rē jiem smiekliem un pirkstu rā dī š anu "Russo Turisto". Mums ik pa laikam bija kauns par mums visiem. Lielā kā daļ a atpū tnieku ir latī ņ amerikā ņ i, ir amerikā ņ i, itā ļ i un citi. Visi dzer, bet tikai mē s uzvedamies tik neglī ti!! !
Kas jums jā zina par dzī vi. Vajag adapterus, nopirkā m mā jas par č etrdesmit rubļ iem un problē mu nebija. Uz vietas var nopirkt par 2-3 dolā riem. Amerikā ņ u tualetes sistē ma ir neparasta, bet tā darbojas. Drē bes bija izž ā vē tas, kad tā s aizbrauca, gaisa kondicionieris tika ieslē gts uz karstā ko un mantas tika pakā rtas tuvā k.
Par ekskursijā m. Lietots tikai AnexTour. Mē s vienkā rš i izlē mā m paš i. Dā rgi, noteikti, bet ja iespē jams, jā redz nedaudz. Apmeklē jā m galvaspilsē tu Santo Domingo, koloniā lo daļ u, izcilā gide Nastasja, vē sturiski gudra iekš ā un ā rā , patika apmeklē t alu ezerus, neaizmirstami, tikai apmaldī juš ies pasaule))) Mē s devā mies otrajā ekskursijā pa Samanas pussalu. Arī neaizmirstams. Redzē jā m Atlantijas okeā nu, tā nav maigā Karī bu jū ra, bet, patiesi, okeā ns, ļ oti skaists. Bijā m mazajā Santa Barbaras pilsē tiņ ā , kur uz galvenā s ielas stā v vairā kas pasakainas krā sainas mā jas. Tur pabijā m arī Bacardi salā , kur tika filmē ts tā da paš a nosaukuma video par rumu. Skaista, palmu saulaina sala, kur viņ i iegā dā jā s un sauļ ojā s, ieraudzī ja milzī gu jū ras zvaigzni, bet, diemž ē l, vietē jā fotogrā fa rokā s)))
Kā ds izmantoja Pedro-Tour pakalpojumus. Bijā m apmierinā ti, tikai neuzdroš inā jā mies, teica, ka š oferi tur esot mazliet traki un tā pē c nebrauca. Cenas ir zemā kas.
Internets. Jū s varat izmantot baseinu stundu, ļ oti vā jš . Labā k nopē rc vietē jo SIM karti par 5$ un dzī vo ā boliņ ā , par santī mu stundā m sarunā joties ar visu pasauli.
Neliels secinā jums.
Jums jā iet un jā izklaidē jas. Bet ar pozitī vu attieksmi viss bū s labi : )
Pā rē jais patika, domā jam nā kt vē l, bet ar mazbē rniem, jo ​ ​ jū ra ir skaista, ī paš i bē rniem.
аватар Andreyka99
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Super atvaļ inā jums 2018. gada septembrī , Boca Chica Hamaka Garden! Lidojums no Maskavas uz Punta Cana lidostu 12h, kompā nija Nordwind, ē diens 1 reizi (jā , skumji, bet ja paņ em lī dzi desiņ as un iedzer dutikā , tad viss paliek jautrā k). Personā ls (stjuartes) ir maksimā li draudzī gs, dzer tē ju, kafiju, ū deni un smaida, pē c pirmā pieprasī juma tiek izsniegtas arī segas. … Tomēr ▾ Super atvaļ inā jums 2018. gada septembrī , Boca Chica Hamaka Garden!

Lidojums no Maskavas uz Punta Cana lidostu 12h, kompā nija Nordwind, ē diens 1 reizi (jā , skumji, bet ja paņ em lī dzi desiņ as un iedzer dutikā , tad viss paliek jautrā k). Personā ls (stjuartes) ir maksimā li draudzī gs, dzer tē ju, kafiju, ū deni un smaida, pē c pirmā pieprasī juma tiek izsniegtas arī segas.

No lidojuma Maskava-Dominikā nas Republika tikai pozitī vas emocijas, bet diezgan ilgi (12 stundas).

Bet kad viņ i ieradā s...

Skats uz terminā li - salmu fermu...

Bet tas ir tikai no pirmā acu uzmetiena. Viss iekš ā ir ideā li tī rs.

Un visi tev smaida!

Sā kot no pasu kontroles lī dz š veicariem. Viņ i tevi nesaprot, bet smaida (varbū t kaut ko smē ķ ē ).

Dominikā nas Republika ir valsts, kurā ir vairā k nesmē ķ ē tā ju, bet

jū s varat smē ķ ē t (ierodoties) visur,

Izbraukš anas zonā ir atseviš ķ a zona smē ķ ē tā jiem.

Es atmetu smē ķ ē š anu mā jā s. Aizliegts smē ķ ē t Krievijā (15-FZ, bez reklā mas)
Braucā m lī dz viesnī cai ~ 2 stundas, transfē rs no Pegasus, ē rti un izzinoš i.

Gida vā rds bija Č ingiss. Te vairs nav ko piebilst.

Jautrs un prasmī gi pā rdod sava tū risma operatora, pā rstā vja pakalpojumus.

Ekskursija arī pirkta no Pegasus (nereklā ma), dā rga, bet viņ i to nenož ē loja, pavadī jums bija pilnī gs.

Grupā pastā vī gi atradā s krievu gids Aleksandrs, kurš visas problē mas (kur likt telefonu, kad ej peldē ties) atrisinā ja momentā ni.

Mē s devā mies ekskursijā "Ē rglis un astes" uz salu, kur viņ i filmē ja "Karī bu jū ras pirā tus". Neņ emiet to nekur

ceļ ojuma saviļ ņ ojums ar katamarā nu ir lidojums pā ri Atlantijas okeā nam!! ! ! !

Nesē dieties (š ļ akatas lido), labā k taisni uz priekš u - uz tiltu! (Skatieties filmu par Titā niku, kas tur noslī ka))

Citi tū risma operatori (es nepazī stu visus, bet ... ) ved cilvē kus uz turieni ar motorlaivā m, piemē ram, katlu. Ceļ ojums baudas vietā pā rvē rš as spī dzinā š anā . ).

Dzī voš anas plusi

1. - jū ra, nē , ne tā . JŪ RA! ! !
Sā kumā liekas kaut kā das muļ ķ ī bas, un tad saproti visu viltī bu, ja gribi vilni - peldi pā ri rifiem, ja gribi peldē t - vienkā rš i peldi, ja ir maska, tad pat ekskursijas nav vajadzī gas )

1. - alkoholiskie dzē rieni. Bā rmeņ i visam traucē . Daž reiz viņ i uz tevi skatā s ļ oti pā rsteigti. Visgarš ī gā kais dzē riens ir degvī ns + tomā tu sula un mohito dzē riens. Rumu (tī ru) ir grū ti dzert. Mamuhuana arī . Tas ir viņ u nacionā lais dzē riens viesnī cu bā ros – dick. Izmē ģ inā ju citur - garš ī gi.

2. - 3 stā vs - nav odu (uz balkona dzī voja ķ irzaka, bet neko neē da).

3. - 19 bungalo, izeja tieš i uz Nautilus bā ru un itā ļ u restorā nu. Bijā m 2 reizes, mums patika, mohito tur garš ī gs, arī š ņ abi pasniedz.

4. - lī dz galvenajam restorā nam (nu kur paē st) ir pavisam tuvu.

5. - pastā vī gs fitness, dā rzā nav lifta. Ja esi kaut ko aizmirsis istabā – skrien un lec, pa ceļ am dzied dziesmas.

6. - ē diens! Viss ir ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs.

Ir mī nusi, tač u tie, visticamā k, ir no situā cijas neizpratnes.
Padomi, kā atvieglot dzī vi:

- izlasiet pē dē jo rindkopu ar zvaigznī tē m (tas ievē rojami atvieglos izpratni un dzī vi)

- paņ emiet lī dzi virvi un drē bju š ķ ipsnas, bet nekariet lietas uz balkona. Mitrums ir augsts un nekas neizž ū st, un telpā zem kondicioniera viss ir izpū sts un no rī ta sauss.

- istabā ir 5 izejas, pat uz balkona, bet tā s visas ir amerikā niskas. Toties matu fē na ligzda ir universā la, krievu lā dē tā ji pieslē gti normā li. Televizora pierī cē ir arī USB savienotā js, to var arī uzlā dē t (tā teica Č ingizs).

- karotes. Restorā nā ir tikai plastmasa un mazie, ja gribi no rī ta ē st putru vai zupu, ņ em no mā jā m.

- valū tas maiņ a ir atseviš ķ s jautā jums. pirmkā rt, dolā rs = eiro (tā tas ir, eiro nav cenā ), viesnī cā dolā rs ir ~ 45 peso (uz 28.09. 2018. ), uz kartes dolā rs ir 40 peso mī nus vē l 5%. Parasti mainī ja valsts birojā . Peso kurss ir 49.70 par dolā ru.

- internets. Š ķ iet, ka ir pludmalē , bet es paņ ē mu SIM karti birojā "Pedro-Tour" operators Claro.
2 dolā ri - sim karte, 3 dolā ri - par 5 dienā m internetu (bez ā truma! , bet neierobež ots). Es iemetu vē l 5 USD un pē c tam pagarinā ju internetu uz 5 dienā m, bet pā rē jo runā ju ar Krieviju (14 rubļ i izejoš s zvans. Es sasodī ti ē du no mū su mobilo sakaru operatoru piedā vā jumiem un izņ ē mu megafigū ras un telefucks SIM kartes) .

Ja vajag kā du, tad savienojuma komandu apraksts ir š eit https://www. tripadvisor. lv/ShowTopic-g147288-i27-k10917966-Dominican_Republic.html.

- gultas. Ja jums ir nepiecieš ama ē na, dodieties agri no rī ta un aizņ emieties. Pē c pulksten 8 rī tā jū s neatradī siet ē rtu vietu.

- nakts. Tas vispā r ir kaut kas super, sē dē jā m Karī bu jū ras krastā pie koka galda un uz tiem paš iem krē sliem (vajag tikai izgulē t, zinā t kur dabū t).

- ***** Amerikā ņ u kanalizā cijas sistē ma, tualetē ū dens lī dz viduklim, visur, ja ir ū dens iekš ā - darbojas, bildes nebū s, nekas). TO NAV IESPĒ JAMS SAPRAST - vajag tikai iesist par to.
Lidojums Punta Cana (Dominkas Republika) - Š eremetjevo (Maskava), atkal Nordwind, 10 stundas naktī (par divā m stundā m ā trā k, bet viņ i deva pienā cī gu lī kumu, garā m visai Ziemeļ amerikai, pagriezā s uz Lielbritā niju, lidoja caur Norvē ģ iju un Zviedriju un tikai tad caur Baltiju ieradā s mā jā s).

Satikā m Rī tausmu lidojumā uz Krieviju!

Komforts un stjuartes 5+.

Bet, ierodoties Š eremetjevā , jū s saprotat, ka esat mā jā s).

Neviens tev nesmaida un neviens nedzied dziesmas))).

Ī paš s paldies:

Marijai Daņ ilovai (Maria Danilova Promoci? n y Ventas • Sales & Promotion Russian Market) par palī dzī bu darbā iekā rtoš anā un morā lo atbalstu. Lidojā m ar divā m ģ imenē m, bijā m izmitinā ti vienā bungalo tajā paš ā stā vā!

Č ingiss no Pegas-tū rists par pozitī vo!
аватар ulianareznik
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bijā m trī s cilvē ku ģ imene ar bē rnu. Un es domā ju, ka Karī bu jū ras piekraste un jo ī paš i Boca Chica kū rorts ir ideā li piemē rots bē rnu brī vdienā m. Pirmkā rt, jū ra, jo seklā lagū nā , ko ieskauj dabisks koraļ ļ u rifs, š eit nav viļ ņ u, un jū s varat peldē ties katru dienu, nebaidoties no straumē m. … Tomēr ▾ Bijā m trī s cilvē ku ģ imene ar bē rnu. Un es domā ju, ka Karī bu jū ras piekraste un jo ī paš i Boca Chica kū rorts ir ideā li piemē rots bē rnu brī vdienā m. Pirmkā rt, jū ra, jo seklā lagū nā , ko ieskauj dabisks koraļ ļ u rifs, š eit nav viļ ņ u, un jū s varat peldē ties katru dienu, nebaidoties no straumē m. Otrs ir tas, ka viesnī ca mums izmaksā ja daudz lē tā k nekā Punta Cana, bet par to pat nav runa. Mē s gribē jā m apmeklē t Karī bu jū ras piekrasti, un mums patika vē l vairā k, bet š eit jau visiem ir garš a. Arī š ī vieta ir klusā ka, nav tik daudz trokš ņ ainu diskotē ku. Viesnī ca sastā v no trim ē kā m GARDEN, mū su BEACH un SUITES. Pē dē jā ir neliela ē ka, kas atrodas blakus mū sē jai. GARDEN atrodas aiz mums, un tā numuri ir vē rsti tikai uz dā rzu. Atpū tā mies istabiņ ā ar skatu uz jū ru, Deluxe Ocean view istabiņ ā , salī dzinoš i jaunā , laikam jau ne tik sen remontē ts, tā pē c viss bija tī rs un ē rts. Istaba liela, papildus gultā m ir dī vā ns, stū rī tis ar tē jkannu un mini bā ru, atseviš ķ a neliela ģ ē rbtuve ar gludekli, seifs, vannas istaba blakus duš ai un elastī ga š ļ ū tene, š ī ir svarī gi. Mē beles visas zem koka, liels balkons arī ar koka krē sliem un galdu. Mē beles pē c izskata nav jaunas, bet diezgan funkcionā las. Pā rē jais ir labā stā voklī , liela plazma, un pats galvenais, brī niš ķ ī gs skats no otrā stā va uz pludmali un galveno zilo baseinu. Nā kamais ir ē diens. Vienmē r svaigi un ļ oti nogatavojuš ies un garš ī gi dā rzeņ i un augļ i, un to ir ļ oti daudz. Vienkā rš i lieliski ananā si, mango un pasifloras augļ i. Par citrusaugļ iem un banā niem vispā r nav vē rts runā t, to ir ļ oti daudz. Daudz daž ā du izcirtņ u, desu un sieru, pā rslas un karstā s omletes brokastī s, daudz daž ā du piedevu, katru dienu gaļ a un zivis, bija jū ras veltes, bet ne visi. Pakalpojums, protams, nav greznī ba, bet diezgan labs. Vienī gais, kas 3-4 cilvē ki bija aiz muguras, bija omlete brokastī s, citā di viss ir kā rtī bā . Restorā ni ē dienkartē ī paš i neatš ķ iras, ieš ana uz tiem neizraisī ja lielu interesi, bet tikpat labi. Internets ir bez maksas tikai stundu pludmalē pie baseina, nedē ļ as laikā var iegā dā ties neierobež otu Wi-Fi - 60 USD par ierī ci, bet ā trums un kvalitā te ir daudz labā ka. Animā cija ir jautra un interesanta, jums noteikti nebū s garlaicī gi. Vakara izrā des ir ļ oti krā sainas, pagā ja ar lielu prieku. Viesnī ca mums patika, ī paš i pludmale, nenož ē lojā m.
аватар 79138543638
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
ieradā s vakarā . Lī dz viesnī cai bija nepiecieš amas 2 stundas. Pegasus pā rstā ve stā stī ja, ka viesnī ca celta 1941. gadā : ). Ā tri iekā rtojā s. Pretī notika bū vniecī ba. Visur ir celtniecī ba. Š ausmas ir vienkā rš as. … Tomēr ▾ ieradā s vakarā . Lī dz viesnī cai bija nepiecieš amas 2 stundas. Pegasus pā rstā ve stā stī ja, ka viesnī ca celta 1941. gadā : ). Ā tri iekā rtojā s. Pretī notika bū vniecī ba. Visur ir celtniecī ba. Š ausmas ir vienkā rš as. Viss ir nokrā sots, vienmē r netī rs. Istabas vienkā rš i sū c. Viss vecais saplī st. Nevaru sagaidī t personā lu. Atnesiet tikai ū deni un pē c tam, ja prasā t. Visu pā rē jo, kas ir pateikts, jū s nelū gsit. Animā cija ir lī menī , bet pā rē jais viss ir mī nuss. Ē diens..... , ē damistaba. Diskotē ka, tikai 1970. gadu mū zika. Tikko sā ka skatī ties seriā lu - policijas akadē mija : ). Dī dž ejs diskotē kā uzliek tikai trī s krievu dziesmas, un tad pē c 2 naktī . pludmale ir netī ra. Gultas ir netī ras. Tī rī ts tuvā k 10-11 stundā m. Negaidiet dvieļ us. Viņ i vairojas visur. Nopirka trī s dvieļ us, iedeva č eku, bet kartes neiedeva. Tad visu dienu viņ i strī dē jā s, ka nav mums iedevuš i š ī s kartes. beigā s palī dzē ja Pegazam. nedod nevienam naudu. rums tiek pā rdots pie pieres stieņ iem pa lē to. Tā pē c nepē rciet veikalos. Ludmila ir tur ar Mario, neļ aujiet sevi apmā nī t, viņ i piedā vā , piemē ram, tū res pa veikalu, sū c, š ķ iras. turpinā t tos punktus, kur cenas ir augstas. izveda mū s no viesnī cas 03.30, lai gan viņ i iegā dā jā s 11 naktis, nakts beidzas 06:00, tā tad arī š ķ irš anā s no Pegasus. Plus viens, saule un jū ra. Divas reizes lija lietus. Lidojums 12 stundas, atgrieš anā s 14 stundas. Tā pē c vispirms padomā .
аватар yanaraevskaya93
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s ar jauno vī rieti nolē mā m doties uz Dominikā nas Republiku, ceļ ojumu aģ entū ra ļ oti labi un skaisti uzslavē ja š o viesnī cu, un cena ir laba, un jū ra ir blakus, viss ir labā k nekur, ceļ ojumu aģ entū ra Pegas starp citu. … Tomēr ▾ Mē s ar jauno vī rieti nolē mā m doties uz Dominikā nas Republiku, ceļ ojumu aģ entū ra ļ oti labi un skaisti uzslavē ja š o viesnī cu, un cena ir laba, un jū ra ir blakus, viss ir labā k nekur, ceļ ojumu aģ entū ra Pegas starp citu. Kamē r mē s braucā m uz viesnī cu, un lī dz lidostai ir 2 stundas, mū su gids vienkā rš i visus iebiedē ja, ka labā k neiet ā rpus viesnī cas, un cilvē ki staigā ar ieroč iem, un viņ i stumj narkotikas, un viņ i var jū s piekaut. vai pat nokauj, pilseta balto nav, un ja vajag kaut ko pirkt, tad pē rciet viesnī cā , un cenas tur ir lē tas. Veikt ekskursijas tikai no apakš as, jo dod garantiju, apdroš inā š anu, un ā rpus viesnī cas notiek š ausmas, var neatvest. Par ē dienu viņ š teica, ka ē diens ir visgarš ī gā kais un ka citā s viesnī cā s ē diens ir briesmī gs, bet mums paveicā s. Atbraucā m tik nobijuš ies, nu neko, iedeva istabas atslē gu, un ejiet meklē t, vazā jā mies kā das 15 minū tes pa teritoriju un beidzot istabiņ u, iegā jā m iekš ā un palikā m riekstos, balta istaba (nu , tas ir visur), gulta, televizors, krē sls un plastmasas galds, duš a un izlietne vai nu pelē juma vai reidā , vannas istabas durvis ir tikai ar spraugā m (aromā ts aizgā ja uz tualeti visa istaba), mums bija balkons, kuru tik tikko atvē rā m, un skats ir tik gleznains, ka uzreiz var redzē t Dominikā nas Republikā , kurā atpū š aties, bū vlaukumā . Mē s nolē mā m mainī t istabu, mums teica, ka nā kam rī t. LABI. Viņ i ieradā s nā kamajā dienā un rī t atkal dzirdē ja, es aizmirsu precizē t, mums pat nebija gultas veļ as istabā . spilvens smirdē ja pē c netī ras citplanē tieš u galvas, kuru vajadzē ja uzvilkt T-kreklā . Treš ajā dienā mū s beidzot pā rcē la uz istabu ar divā m gultā m, istaba ir daudz labā ka nekā pirmā , bet bez balkona, un arī ar vē su duš u un tikai bedri laukā , lai ū dens notecē tu, tā pē c pē c duš as visa grī da bija slapja. Ē diens ir pretī gs, visgarš ī gā kais, ko atceros, ir arbū zs un tomā ti, un saldē jums, un, protams, atceros arī steiku, kurš pē c grauzdē š anas pakā pes varē ja piecelties un iet beigt ē st savu zā li lauks, protams, ka neē dā m, ž ē l. Starp citu, otrajā dienā mums uzdeva instruktā ž u, kur pastā stī ja, kur tas ir un kā di restorā ni ir, arī teica pē c stundas, lai izlemj, kurā ekskursijā kurš dosies. viss bija dā rgi par cenu, piemē ram, Santo Domingo maksā ja 90 USD no cilvē ka, es nolē mu, ka labā k nekur nebraukt. Gids laikam uz mums apvainojā s, ka neko nepaņ ē mā m un vairs nesasveicinā jā s. vienā no š ī m skaistajā m dienā m mē s izgā jā m ā rpus viesnī cas, es izdzī voju un pat neredzē ju, kas mani apdraudē tu, mē s devā mies meklē t kā du ceļ ojumu aģ entū ru, tur gandrī z visi ir krieviski runā još ie, un mē s tur aizvadī jā m divas ekskursijas. 180 dolā ri. Viesnī cā it kā ir wi-fi, bet mē s nevarē jā m pieslē gties tam. Es, protams, pagarinā ju atsauksmi, un tā pē c, kurš ir lasī jis tik tā lu, teikš u, ka man patika viesnī ca: pludmale (nav slikta, tī ra), baseins, animā cija, tas arī viss)
аватар o.o.zhuravlova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī cu izvē lē jā mies, jo. to aktī vi reklamē visi tū risma operatori, un to vilina 4 zvaigznes. Faktiski 4 zvaigž ņ u viesnī ca velk tikai ē dienu. Pret viņ u praktiski nav sū dzī bu. Garš ī gi, daudzveidī gi, bagā tī gi. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies, jo. to aktī vi reklamē visi tū risma operatori, un to vilina 4 zvaigznes. Faktiski 4 zvaigž ņ u viesnī ca velk tikai ē dienu. Pret viņ u praktiski nav sū dzī bu. Garš ī gi, daudzveidī gi, bagā tī gi. Bet telpas ir pilnī ga katastrofa. Viņ i apmetas telpā ar skatu uz bū vlaukumu, telpā biež i nedarbojas slē dž i, krā ni, tualete. Ā rē ji daudzas ē kas atgā dina padomju hruš č ovkas. Uz pieprasī jumu aizstā t numuru tiek atbildē ts "rī t", un tā tā lā k bezgalī gi. Starp citu, atbilde "rī t" attiecas arī uz jautā jumu "kad viņ i salabo tualeti, to nav iespē jams noskalot". Un dzī vo kā gribi. Par parastu istabu viņ i pieprasa piemaksu 50 USD par nakti. Animā cija laba, bet vienmuļ a. Pludmale maza, jū ra sekla. Vispā r amatiera vieta. Lai gan pati valsts ir uguns!
аватар anypogorelova
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
No lidostas ceļ š ilga apmē ram 2 stundas. Ceļ š labs, pa ceļ am piestā jā m 2 viesnī cā s. Pati viesnī ca nav jauna, bet diezgan pieklā jī ga. Reģ istratū rā darbinieki runā nedaudz krieviski. Reģ istrē jies tieš i pulksten 15. … Tomēr ▾ No lidostas ceļ š ilga apmē ram 2 stundas. Ceļ š labs, pa ceļ am piestā jā m 2 viesnī cā s. Pati viesnī ca nav jauna, bet diezgan pieklā jī ga. Reģ istratū rā darbinieki runā nedaudz krieviski. Reģ istrē jies tieš i pulksten 15.00. Ir bagā ž as telpa, kur bez maksas var nodot koferus, ko arī izdarī jā m un devā mies uz jū ru. pludmalē ir bā rs) uzkost var pludmalē (vistas, zivis, kotletes, frī kartupeļ i, makaroni, dā rzeņ i - vienmē r ir) ar dzē rieniem 2 bā ri. viens pie baseina. Telpas ir vecas, un tā m nepiecieš ams remonts. 4 stā vā , labas istabas (viss darbojā s) Istaba liela, plaš a. Droš s USD 2 dienā . Noteikti ņ emiet) Amerikas rozetes, nepiecieš ams adapteris, pirkts uz ielas (no viesnī cas pa kreisi), adapteri tiek pā rdoti arī viesnī cas veikalā . Pā rtika ir normā la. Jū s neaizbrauksit izsalcis. Bet augļ u bija maz. Jū ras veltes nodroš inā ja tikai č aumalas. Vienmē r tika ņ emts saldē jums - es negribu) animatori, tā ir viesnī cas cieņ a ! ! ! Lieliski puiš i, viņ i runā krieviski. Animā cija visu dienu. vakarā.21h bē rniem, tad 22h pieauguš ajiem! bija visā das š ova programmas, nā ca dejotā ji)) Kopumā animā cija 5. Gids viesnī cā vienmē r bija blakus un palī dzē ja mums visos jautā jumos) kopumā es ievietoju viesnī cu 4
аватар darja.samorokova
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Gribu tikai uzslavē t puiš us un meitenes animatorus. Vienkā rš i biedri iedegas lī dz galam. Viesnī ca ballī tē m un jautrī bai. Neejiet š eit un meklē jiet nelielus trū kumus, dzeriet rumu, dejojiet, izklaidē jieties! Mums tie bija ī sti svē tki. … Tomēr ▾ Gribu tikai uzslavē t puiš us un meitenes animatorus. Vienkā rš i biedri iedegas lī dz galam. Viesnī ca ballī tē m un jautrī bai. Neejiet š eit un meklē jiet nelielus trū kumus, dzeriet rumu, dejojiet, izklaidē jieties! Mums tie bija ī sti svē tki. Alkohols viesnī cā labas kvalitā tes, protams, superdā rgu rumu š eit neatradī si, tač u bez bailē m var dzert arī to, ko ē d. Alus lieliski kokteiļ i ir labi. Ē diens ir arī kvalitatī vs, un ir no kā izvē lē ties. Vakaros pludmalē lielisks jū ras velš u bā rbekjū . Daž ā das maltī tes visas dienas garumā . Daudz gaļ as, daudz augļ u. Atradī siet arī ar ko pabarot bē rnu, ir baseins un spē le un bē rnu animā cija, tā pē c, ja dodaties ar bē rniem, jums nav jā uztraucas, ka viņ iem nebū s ko darī t vai nav ko pabarot. Nepiecieš amī bas gadī jumā par piemaksu iespē jams pasū tī t aukļ u pakalpojumus. Papildus animatoriem ir daudz lietu, pat velosipē du noma un jā ja ar zirgiem. Fitnesa centrs. Spa InSense Spa: masā ž a, tvaika pirts, sauna, sejas un ķ ermeņ a kopš anas procedū ras, frizieris, manikī rs, pedikī rs, bet tas viss ir par maksu. Uz vietas ir pat kazino. . No bezmaksas biljarda, galda tenisa, tenisa, basketbola, volejbola, aerobikas. Teach dance ir liels peldbaseins ar spa vannu. Ir nirš anas centrs. Jū s varat makš ķ erē t. Vai vienkā rš i dodieties uz ū densslē pē m. Tagad es gribu nedaudz pastā stī t par pludmali. Vispirms aizsargā ts un ir glā bē ji. Tirgotā jus nelaiž tuvu, tā pē c neviens netraucē s. Bet š eit, viesnī cā , problē ma ir internets, pirmkā rt, tas ir lē ns un ne visur to var noķ ert. Tā tad, ko skatī ties tieš saistē vai lejupielā dē t filmas, nevar skaitī t. Jā , kam gan vajadzī gs internets, ja apkā rt ir tik jautri. Istabu, kurā dzī vojā m, mums iedeva uzreiz bez piedā vā juma piemaksā t par labā ku variantu, un teikš u, ka tā mums derē ja lieliski. Tī rī š ana č etriem un pā rē jā ierastā istaba, viss ir darba kā rtī bā un mums nav nekā du pretenziju. Noteikti atgriezī simies, lai izklaidē tos, un mē s nedevā mies ekskursijā s tik daudz izklaidē ties viesnī cā un aizmirsā m par valsts iepazī š anu!
Parādīt vairāk »


iemiesojums meryaseva
Gribas labi atpūsties
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Be Live Experience Hamaca Beach расположен на одном из самых знаменитых пляжей Доминиканской Республики, на берегу залива Бока Чика. Ботанические сады расположены в 10 минутах езды. Отель предназначен для групп и семей, которые желают отдохнуть и расслабиться в отпуске на побережье Карибском море.

Atrašanās vieta В 15 минутах от Международного аэропорта Лас-Америкас, на пляже залива Бока-Чика, всего в 35 минутах от центра города Санто-Доминго.
Pludmales apraksts Песчаный пляж рядом с отелем, защищен коралловым рифом.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Главный ресторан (шведский стол), Мексиканский ресторан (a`la carte), Итальянский ресторан (a`la carte), ресторан "Гурмэ" (a`la carte), Бразильский ресторан "Rodizio" (a`la carte), ресторан морепродуктов "Pelicano beach club" (a`la carte), бар на пляже, бар у бассейна "Mr Roger", бар "Theater bar", снек-бар, 3 открытых бассейна, конференц-залы (до 1 000 человек).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Miniclub (от 4 до 7 лет), Kidsclub (от 8 до 12 лет), игровой зал, адаптированные бассейны, группа аниматоров.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Водное поло, водные лыжи (платно), квадроциклы (платно), мини-гольф, парусный спорт, шахматы.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • skvošs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • kazino
  • animācija
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля насчитывает 271 номер.

Istabās

Балкон или терраса, ТВ, утюг и гладильная доска, мини-бар, сейф (платно), фен, кофеварка и чайник, кондиционер, телефон, Wi-Fi.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • modināšanas pakalpojums
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Calle Duarte Esq. Caracol 1, 10124 Бока-Чика, Доминиканская Республика.
Tālruņi: + 1 8095234611
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. Обязательно сходите в казино, это особое удовольствие. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.