Be Live Experience Hamaca Garden 4*– Atsauksmes

6
Novērtējums 2.710
№3 viesnīcas reitingā Boca Chica
1.9 Numurs
2.4 apkalpošana
2.4 Tīrība
2.8 Uzturs
3.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Boca Chica līcī, otrajā piekrastē. 2013. gadā tika pabeigts telpu skaita remonts. Santodomingo Republikas galvaspilsēta un tās koloniālais vēsturiskais centrs atrodas 35 km attālumā. Viesnīca ir lieliski piemērota pāriem un ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар booseenka94
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Ļ oti gribu brī dinā t tū ristus no š ī s vietas. Š eit atpū tā s 16. -27.11. 2021. Ja tev ir dzimš anas diena, neviens tevi neapsveiks. Negaidi. Mū s ievietoja 1501. istabā (dā rzā ). Par visu pā rē jo 1 reizi redzē jā m karsto ū deni!! ! Telpa ir mež onī gi mitra, lī dz ar to nepatī kama smaka, ar kuru neko nevar darī t. … Tomēr ▾ Ļ oti gribu brī dinā t tū ristus no š ī s vietas.
Š eit atpū tā s 16. -27.11. 2021. Ja tev ir dzimš anas diena, neviens tevi neapsveiks. Negaidi.
Mū s ievietoja 1501. istabā (dā rzā ). Par visu pā rē jo 1 reizi redzē jā m karsto ū deni!! ! Telpa ir mež onī gi mitra, lī dz ar to nepatī kama smaka, ar kuru neko nevar darī t. Pat segu nedod – guli zem palaga. Naktī s ir auksts, tā pē c krā j zeķ es, pretē jā gadī jumā saaukstē sies. Nav karstā ū dens
Nav matu ž ā vē tā ja. Dzelzs nav. Visa santehnika ir pā rklā ta ar gadsimtu vecu plā ksnes slā ni. Viņ i neveica nekā du tī rī š anu, tikai saklā ja gultu.
Svē tku beigā s viņ i pilnī bā pā rstā ja atstā t dvieļ us kā jā m.
Bijā m trī s - gulē jā m 1.5 gultā s. Kopā gulē t tik mazā gultiņ ā joprojā m ir prieks.
Ē diens ir 1/10. Jo auglis vā rda tieš ā kajā nozī mē bija cī ņ a. Tie tiek izņ emti uz paplā tē m ļ oti mazos daudzumos, un 10 sekunž u laikā tie tiek vienkā rš i sadalī ti.
Marakujas zaļ a, karambolas zaļ a, melones zaļ a. Tas ir neiespē jami. 1 reizi izdevā s sagrā bt mango - tā ir uguns.
Papaija ir ā rkā rtī gi reta, bet garš ī ga.
Jū ras veltes – aizmirsti. Viņ i š eit nav tik labi kā augļ i)
Deva ir tā da pati. Katra diena ir vienā da. Es nesaņ ē mu nekā du baudu no ē š anas, es apmierinā ju izsalkumu - vairs ne.

Pludmale. Jū ra skaista, silta, tī ra. Perfektas smiltis, gluda iekļ ū š ana ū denī , bez viļ ņ iem. BET! Es nekad neesmu bijis gultā . Jo brī vu nav. Cilvē ki ir kā dzī vnieki, viņ i paņ em sauļ oš anā s krē slus, apzī mē tos, atstā j lietas un pavada tajos visu atvaļ inā jumu. Tas nav pareizi. Naktī visam jā bū t brī vam. Mē s ieradā mies pulksten 3:00, lai pā rbaudī tu tī rī bu - viss bija aizņ emts))))) Tā pē c paņ emiet sauļ oš anā s krē slus uz pludmali.

Un tagad par personā la attieksmi: 0/10!! ! Personā lam nerū p jū s vai jū su problē mas. Viņ i zina savas kļ ū das un atsakā s tā s labot. Mū s skandalozi pā rcē la uz istabu ar karsto ū deni tikai 2 dienas pirms atvaļ inā juma beigā m. Reģ istratū ras darbinieks var vienkā rš i nostā ties jū su deguna priekš ā un aiziet, atstā jot jū s vienu ar problē mu. Un tā katru dienu.
Tie attiecas uz brī vu istabu trū kumu (atveriet rezervā ciju ar viņ iem un pierā diet pretē jo) vai uz to, ka ieradā ties nepareizā laikā , ir par vē lu jū s pā rvietot (atkal atveriet rezervā ciju, tur ir rakstī ts reģ istrē š anā s). no pulksten 15:00).
аватар plaksickaja
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca ir lē ta, Pegasus atved tū ristus no Krievijas ar lidmaš ī nu. Š ī viesnī ca ir 98% krievu, jums ir jā bū t gatavam tam, kā vietē jā pansionā tā . Kopā ar mums vienlaicī gi ieradā s ap 500 cilvē ku, ar tā du masveida raksturu un serviss atbilstoš s: sauļ oš anā s krē sli aizņ emti no 5 rī tā (informā cijai - rī tausma 7 no rī ta), sauļ oš anā s krē sli netī ri un saplē sti; nebija laika ē st pirmajā pusstundā brokastī s, pusdienā s vai vakariņ ā s - nebū s glā zes un krū zes tē jai, tikai vienreizē jā s lietoš anas krū zes; visi dzē rieni ir plastmasā , glā zes negaidiet; galdi arī tī ri tikai sā kumā , tad tikai ē d miskastē ; istabas ir vecas (celtniecī bas gads 1937), istabā s nav ne fē na, ne tē jkannas, ne mini bā ra, lai gan Pegasus mā jaslapā deklarē , ka tā s ir pieejamas, satiekoties uzreiz paziņ o, ka tas viss bū s tikai Pludmales istabā s, un visā s Garden istabā s nekā tā da nav tikai tā pē c, ka nepietiek elektrī bas, pat ar gaismu un ū deni ir nepā rtrauktas problē mas. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lē ta, Pegasus atved tū ristus no Krievijas ar lidmaš ī nu. Š ī viesnī ca ir 98% krievu, jums ir jā bū t gatavam tam, kā vietē jā pansionā tā .
Kopā ar mums vienlaicī gi ieradā s ap 500 cilvē ku, ar tā du masveida raksturu un serviss atbilstoš s: sauļ oš anā s krē sli aizņ emti no 5 rī tā (informā cijai - rī tausma 7 no rī ta), sauļ oš anā s krē sli netī ri un saplē sti; nebija laika ē st pirmajā pusstundā brokastī s, pusdienā s vai vakariņ ā s - nebū s glā zes un krū zes tē jai, tikai vienreizē jā s lietoš anas krū zes; visi dzē rieni ir plastmasā , glā zes negaidiet; galdi arī tī ri tikai sā kumā , tad tikai ē d miskastē ; istabas ir vecas (celtniecī bas gads 1937), istabā s nav ne fē na, ne tē jkannas, ne mini bā ra, lai gan Pegasus mā jaslapā deklarē , ka tā s ir pieejamas, satiekoties uzreiz paziņ o, ka tas viss bū s tikai Pludmales istabā s, un visā s Garden istabā s nekā tā da nav tikai tā pē c, ka nepietiek elektrī bas, pat ar gaismu un ū deni ir nepā rtrauktas problē mas. Santehnika arī veca, netī ra, strā dā periodiski.
No labas pludmales ar smalkā m smiltī m, teritorija liela, bildē s bildes skaistas. Pegasus pā rstā vji atklā ti noraida visas pretenzijas, viņ i nodarbojas tikai ar ekskursiju pā rdoš anu, atbildē ja uz prasī bu nodroš inā t istabu ar fē nu, atbildē ja, ka fē ns bū s tikai tad, ja mē s no viņ iem (Pā vela) nopirksim ekskursiju. Š eit nav iespē jams mainī t istabu, viesnī cas personā la mentalitā te ir pilnī ga vienaldzī ba un ar š ā du Pegasus atbalstu tas sabojā visu iespaidu par atpū tu un valsti kopumā . Skaidrs, ka ietaupī jā m naudu, bet es neko neprasī ju, par ko nemaksā tu, Pegasus pelna normā li, un viņ iem vienalga, ka viņ i tai pat laikā krā pj klientus.
аватар Lana916933
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī cu izvē lē jos pats, tā bija zemā kā cenu kategorijā starp piedā vā tajiem variantiem. Es zinā ju, ka bū s neē rtī bas, bet nezinā ju, ka tas bū s tik lielā mē rā . Man ir ļ oti lielas pretenzijas pret viesnī cu. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos pats, tā bija zemā kā cenu kategorijā starp piedā vā tajiem variantiem. Es zinā ju, ka bū s neē rtī bas, bet nezinā ju, ka tas bū s tik lielā mē rā . Man ir ļ oti lielas pretenzijas pret viesnī cu. Bet sā ksim ar labo. Ē diens izcils, personā ls, izņ emot reģ istratū ru, labs, apkalpoš ana restorā nā teicama, atraš anā s vieta ē rta, un tagad par slikto par sā pē m. Istabā pie gultas bija 1 cm augsts pelē jums. Karstā ū dens nebija, bē rns č ī kstē ja no aukstā ū dens un neviens sā kumā negribē ja mainī t numuru, bet kad dabū ju nomainī t istabu, iedeva atslē gas un ieejot istabā redzu, ka ir vē l citi. cilvē ku somas. Viņ i atkal iedeva citu istabu, bet otrajā stā vā , un mums ir mazs bē rns ar ratiem, mē s ieejam, un izlietnē nav ū dens, bet duš ā ir. Viesnī ca liela, 3 kompleksi dā rgā ki, vidē ji un lē ti, pludmalē ir 20 lietussargi, cilvē ki ieņ em vietas jau 4 no rī ta. Jū ra protams ir apbrī nojama un man prieks, ka izvē lē jos tieš i š o piekrasti, jū ra ir diezgan silta, bē rnam skaistas smiltis. Ja tev ir svarī ga tikai jū ra - JĀ , ja svarī ga ir cilvē ka eksistence - NĒ .
аватар Knopka-75
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pā ris dienas pirms izlidoš anas nopirkā m tū ri mā jaslapā zaputevkoy. rf un devā mies uz Dominikā nas Republiku. Viesnī cā ieradā mies 21h pē c Dominikā nas laika. Viņ i mū s ā tri nokā rtoja, pat paspē ja aiziet vakariņ ā s. … Tomēr ▾ Pā ris dienas pirms izlidoš anas nopirkā m tū ri mā jaslapā zaputevkoy. rf un devā mies uz Dominikā nas Republiku. Viesnī cā ieradā mies 21h pē c Dominikā nas laika. Viņ i mū s ā tri nokā rtoja, pat paspē ja aiziet vakariņ ā s. Skaista, tī ra, kopta teritorija, pludmalē ir baltas smiltis un dzidri zils ū dens. Tieš i pludmalē ir uzkodu bā rs, kurā varat ē st frī kartupeļ us un daž ā dus č ī zburgerus, hamburgerus, kā arī bā rs ar dzē rieniem. Ko tu lū gsi, tev ielies: vismaz rumu, vismaz kokteiļ us, alkoholiskos un bez. Bet skaitļ i nav tik karsti. Visiem kaut kas izrā dī jā s salū zis: vai nu nestrā dā ja tē jkanna, tad televizors, tad duš a, tad kondicionieris. Skaitļ os nebija laimī gu cilvē ku, bet strā dnieki nā k, darbī bas traucē jumi tiek novē rsti no treš ā s reizes. Mums paveicā s visvairā k: mums viss darbojā s, bija karstais ū dens, bija arī krievu valodas kanā li. Tiesa, logi pavē rā s uz bū vlaukumu, un no balkona lī dz bū vē jamai ē kai 15m. Nu nemainī jā m numuru (mums bija 1945), pietiekami dzirdē juš i, kā citi atpū tnieki apmetā s. Mē s izvietojā m mē beles uz balkona, un bū vniecī ba palika aiz muguras, un mums pavē rā s skaists skats uz palmā m. SUPER ē diens! 3 reizes dienā bufete. Daudz visa kā , garš ī gi. 5 gabaliņ i Eiropas piedevu + eksotiski ē dieni, jū ras veltes, gaļ a, zivis, kas pagatavotas daž ā dos veidos (mē rcē , grilē ti, steiki, cepti), daž ā di konditorejas izstrā dā jumi, kū kas, augļ i, deserti, picas. . . Vispā r gribē ju lai visu pamē ģ inā tu, paņ ē ma mazliet, bet paē da lī dz sā tai))) Kad bija neapmierinā ti ar ē dienu, gribē ju jautā t: "Ko tu ē d mā jā s? " - bet izglī tī ba neļ ā va. Tī rī š ana un veļ as maiņ a tika veikta katru dienu, tē ja, kafija, limonā de, ž eleja, š ampū ns - viss tika atnests, neatkarī gi no dzeramnaudas. Personā ls ir smaidī gs un draudzī gs. Mē s iekļ ā vā m braucienus uz a la carte restorā niem. Smieklī gi! Tur ir tā di paš i ē dieni kā ē damistabā , tikai skaisti noformē ti un jā gaida, kamē r tie tiks pasniegti. Mē s devā mies uz franč u un meksikā ņ u valodu, sapratā m, ka tur nav nekas ī paš s, un atteicā mies doties uz itā ļ u un brazī lieš u valodu)))
Un man ļ oti nepatika ekskursija. Tie ir dā rgi, paiet ilgs laiks, viņ i neredzē ja neko interesantu. Man nebija jā iziet no viesnī cas. Kopumā esam apmierinā ti ar viesnī cu un pā rē jo. Kā pludmales brī vdienas ļ oti SUPER!
аватар irina5553
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ajā viesnī cā bijā m treš o reizi, un tā pat kā iepriekš ē jos apmeklē jumos man viss ļ oti patika))))) Istabas tieš ā m vecas, bet tu neē d istabā , lai sē dē tu un skatī tos televizoru, bet gan baudī t jū ru. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā bijā m treš o reizi, un tā pat kā iepriekš ē jos apmeklē jumos man viss ļ oti patika))))) Istabas tieš ā m vecas, bet tu neē d istabā , lai sē dē tu un skatī tos televizoru, bet gan baudī t jū ru. un noķ ert pozitī vo)))))
Teritorija ļ oti skaista, apzaļ umota, kopta, ir speciā la asfaltē ta trase skrieš anai. Ē diens ir brī niš ķ ī gs, izsalcis nepametī si : )
Ī paš i vē los atzī mē t izcilu animā ciju gan bē rniem, gan pieauguš ajiem))))) Ī paš s paldies Dž eimijam (Yeimi), viņ a ir vienkā rš i super, mana meita ir traka pē c viņ as))))) Arī visi pā rē jie puiš i ir lieliski, visi draudzī gi, izpalī dzī gi un dzī vespriecī gi)))) Atmosfē ra, kas valda š ajā viesnī cā , ir vienkā rš i maģ iska, dominikā ņ i ir ļ oti draudzī gi un dzī vespriecī gi cilvē ki))))
Neticiet negatī vajā m atsauksmē m, galvenais ir noskaņ a! Atpū tieties, tē rzē jiet, izbaudiet jū ru, sauli un jautrī bu)))
Š ī viesnī ca ir vienkā rš i lieliski piemē rota ģ imenē m ar bē rniem, jū ra ir mierī ga, nav dziļ a un neprā tī gi silta)))) Bet arī jaunieš iem nebū s garlaicī gi: visas dienas garumā ir daž ā di konkursi, izklaides, dejas, un naktī ir naktsklubs viesnī cas teritorijā )))))
Kopumā es ar prieku atgriezī š os š ajā viesnī cā vē lreiz, mē s vienkā rš i iemī lē jā m š o vietu)))))))))
аватар p2407
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atpū tā s Be live hamaca no 01.09. 16. lī dz 23.01. 16. Kopē jais iespaids ir č etru zvaigž ņ u svē tki : ) Tagad par visu sī kā k: Orenburg Airlines lidojums ar Boeing 777-200 pagā ja brī niš ķ ī gi, lidostā par 4000 rubļ iem pā rdeva skaistas vietas lidmaš ī nas salonā , nenopirku, bet nenož ē loju, vietas pietiek. … Tomēr ▾ Atpū tā s Be live hamaca no 01.09. 16. lī dz 23.01. 16.
Kopē jais iespaids ir č etru zvaigž ņ u svē tki : )
Tagad par visu sī kā k:
Orenburg Airlines lidojums ar Boeing 777-200 pagā ja brī niš ķ ī gi, lidostā par 4000 rubļ iem pā rdeva skaistas vietas lidmaš ī nas salonā , nenopirku, bet nenož ē loju, vietas pietiek. krē sls un kā jas, pat gariem cilvē kiem. Lidojums 12 stundas, paē du divas reizes - ē diens (tur) man nepatika, tikai ū dens, tē ja, kafija no dzē rieniem. Sulas, kola utt. saspiesti, viņ i nedeva konfektes pirms lidojuma)))
Ierodoties lidostā , mū s gaidī ja individuā ls transfē rs (Maskavā viņ i maksā ja 220 USD, to varē ja atrast arī par 150 USD no Maskavas, bet ne caur tū risma operatoru). Individuā ls transfē rs diviem (iesaku) - mikroautobuss 9 sē dvietā m ar kondicionē tā ju un dziedoš u š oferi))) Braucā m divarpus stundas, pē c vē lē š anā s apstā joties dū mu pā rtraukumam. Tie, kas brauca ar autobusu (grupas transfē rs), ieradā s trī s stundas vē lā k, jo. apstā jā s citā s viesnī cā s un pa ceļ am pazaudē ja kā du pasaž ieri vai tamlī dzī gi. Mū s izvietoja ā tri, vidē jā , bet manuprā t vairā k vai mazā k glī tā istabiņ ā (istaba 30 metri, apvienota ar/a, kondicionieris, divguļ amā gulta, galds, krē sls, televizors, pilienveida kafijas automā ts, balkons ar krē slu un galdu ). Par š o prieku saimnieka rokā s tika ieguldī ti USD 50, kā izrā dī jā s, tas nav pā rā k daudz))). Lidmaš ī nas kaimiņ i atteicā s ņ emt 30 USD un iedeva sliktā ku istabu, š ķ iet, bez kafijas automā ta un durvī m uz tualeti. Dā rza istabas protams ir daudz sliktā kas par pludmali! ! ! Piereģ istrē jā mies vakarā tā pē c nolē mā m no rī ta atstā t iepazī š anos ar viesnī cu. Vakariņ as (vispā rē jais ē diens) ir parastas "ē ģ iptieš u" č etras, bet kaut kā garš ī gā kas, kvalitatī vā kas un ē rtā kas. Uzreiz par ala carte - tā pati ē dnī ca, bet klusumā un ar personī gu apkalpoš anu. Restorā ni uz ielas - pusdienas ar omā ru (saldē tu) piedevu un vī nu pie pludmales 230 $, pilsē tā piekrastē.110 $, neskatoties uz to, ka jū s pats izvē laties dzī vu omā ru.
Kā pē c mē s esam š eit: jū ra vienmē r klusa, nav dziļ a (bet tieš i piemē rota peldē š anai), saule ir pieejama, karsta, spož a no 7:00 lī dz 18:00, kad ir mā koņ i, varat atpū sties))), pludmale ir baltas smalkas smiltis, kluss karš par sauļ oš anā s krē sliem zem lietussargiem (ieņ em no 4 rī tā , tad meklē prestiž ā s vietā s atstā tā s mantas).
Baseins dā rzā ir tī rs, labi kopts, vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, bā rs, ē rta ū dens temperatū ra. Pludmales baseins - viss tā pat kā dā rzā , tikai ū dens duļ ķ ains, jo peldē t gribē tā ju kaudzes (nomazgā t smiltis, eļ ļ as, krē mus pret un no saules apdegumiem).
Kā tē rē t savu naudu Dominikā nas Republikā ?
Viss ir ļ oti vienkā rš i))) ik uz soļ a tevi gaida veikals, kas nī kuļ o vē lmē noplē st tev trī skā rš u cenu (patiesī bā divas, trī s cenas), tā pē c vispirms dodamies uz Ole lielveikalu (var atrast google kartē ejam 5-7 min) skatā mies cenas, nopē rkam ko vajag (kā likums ir viss kas tū ristam vajadzī gs), bet ko neatradā m, nopē rkam veikalos (nevis tikai ekonomijas dē ļ kvalitā te uz ielas arī ļ oti atš ķ iras) Suvenī ri viesnī cā : veikalos - dā rgi un kvalitatī vi, no hawkeriem - ļ oti dā rgi un ne vienmē r kvalitatī vi (vispā r neiesaku).
Atseviš ķ a tē ma - ekskursijas!
Vecpilsē ta, ū denskritumi, alas, salas un pludmales, cigā ru un š okolā des fabrika.
Viesnī cai ir trī s iespē jas doties ekskursijā (es runā ju par to paš u ekskursiju kā piemē ru):
1) ekskursija no tū roperatora - dā rgi 140 USD, kvalitā te virs vidē jā s, ir ekskursiju programma.
Parasti brauc vesels autobuss, savā cot tū ristus no daž ā dā m viesnī cā m, tas aizņ em daudz laika, jautri, ē rti, bet ļ oti lielas grupas (notiek pā rpratumi - operators
pā rdeva tū ri, uz š o viņ a misija ir izpildī ta, un tad jū s dodaties pē c gida ieskatiem, kurš vada ekskursiju citā valodā , nevis jū su valodā , prasa papildu samaksu par braucienu ar zirgu, motorlaivu, katamarā nu utt. , auļ o pa vietā m, kur gribē tos apstā ties un apstā ties, kur viņ am ir izdevī gi un ē rti, piemē ram, veikaliem, kur noteikti atradī si ekskluzī vu, tač u atceries, ka gids saņ em labu procentu no pirkumiem, nevis lai viņ š nopelnī t ir mū su uzdevums (jū s varat samazinā t cenu divas, trī s reizes, ja tas nedarbojas, apgriezieties un dodieties uz izeju, vai nu mā jā s ir lē tā k, vai arī jums tas vienkā rš i nebū s vajadzī gs). Personisks piemē rs ir beisbola cepure ar Dominikā nas Republikas simboliku, tā tika pā rdota par 45 USD, tika aprakstī ta produkta augstā kvalitā te utt. , veikalā netā lu no viesnī cas maksā.15-20 USD, un ar atlaide 7.5 USD : -).
Ir daudz nianš u – es visu nezinu.
2) ekskursija no Pedro - viņ a stends atrodas uz pilsē tas pludmales un viesnī cas pludmales robež as, viņ i prasa 60-75 USD par lī dzī gu ekskursiju, katra pieeja ir individuā la. No Pedro var sagaidī t jebko, jo saistī bas pret jums ir izplū duš as, jo atš ķ iras jū su un viņ a izpratne par kvalitatī vu atpū tu.
Gida valoda ir jaukta, angļ u - spā ņ u, ekskursijas programma vienkā rš i neeksistē - gids pastā stī s visu, ko prot (kā likums, zinā š anas ir ierobež otas, bet vē lme sazinā ties un nopelnī t ir milzī ga : )) Mazā k ē rti autobusi nekā tū risma operators, bet arī mazā kas grupas, un savā kt viesnī cā s š ī s grupas ir vieglā k. Un tad galvenā programma un tā s paš as "stikla krelles" pā rmē rī gi)))). Es neesmu pret to, ka viņ i pelna, un mē s tē rē jam, vienkā rš i katrs izvē las sev spē li, š eit es tikai komentē ju savus novē rojumus.
3) braucieni ar Ludmilu un viņ as vī ru Mario 100 USD (š o iespē ju izvē lē jos kā sev ē rtā ko, par tiem uzzinā ju arī no interneta un tikko uzgā ju lī dz pludmalei, nož ē loju, ka nebiju atvaļ inā juma sā kumā ), tos atrast nav grū tā k kā Pedro , kā likums, viņ i vienmē r atrodas viesnī cas teritorijā , viņ i dzī vo tur dzī vokļ os treš ajā stā vā , viņ us var atpazī t pē c piepū š amā gredzena “rozā pelikā ns vai flamingo”, ar kuru viņ i mazgā jas ar savu meitu. Paš i pa pludmali neskraida un sevi nereklamē . Viņ i pā rvadā.2-4 cilvē kus savā jaunajā minivenā . Ekskursijas krievu spā ņ u un itā ļ u valodā , atkarī bā no tū ristiem. Kad iepazinā mies, uzzinā ju daudz jauna par cenā m, restorā niem, veikaliem un iespē jā m ē rtā k pavadī t atvaļ inā jumu, ja nolem doties uz pilsē tu un viņ iem ir laiks, palū dziet Ludmilu braukt lī dzi, viņ a labi kaulē jas ar vietē jiem . Vai vienkā rš i pajautā jiet, kur ir vislabā kā vieta, kur doties. Viņ a neatsakā s sazinā ties - tas ir bez maksas)))), ī si sakot, iepazī stieties, saprotiet visu pats.
Alkohols viesnī cā : kvalitā te vidē ja, bet normā lā lī menī , bā ru sarakstā ir apmē ram 15 kokteiļ i plus atseviš ķ i daž ā das sastā vdaļ as, vī ns un alus, kā arī Mamahuana - vietē jais dzē riens (amatierim ne pā rā k daudz Viesnī ca).
Ā rpus viesnī cas jū s sagaida Dominikā nas Republikas ikdiena - neglī tas mā jas un tirgotā ju veikali ar tā dā m paš ā m "krellī tē m", mopē du bars un visā das pestī š anas, mazas kafejnī cas un Orange mobilais un interneta operators (3Gb mobilais internets 7 dienas maksā.8 USD (325 peso), bet jums ir nepiecieš ama pase!
бассейн


iemiesojums id187467624
Viesnīcā, kurā Garden, pēc tūristu domām, ir šausmīgs istabu skaits. Pēc viesnīcas mājaslapā ievietotajām fotogrāfijām to nevar pateikt. Jautājums: kuras telpas labāk lūgt un kurā ēkā? Paldies.
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в бухте Бока-Чика, на второй береговой линии. В 2013 году закончена реновация номерного фонда. Расстояние до столицы республики Санто-Доминго и ее колониального исторического центра — 35 км. Отель идеально подойдёт для отдыха пар и семей с детьми.

Atrašanās vieta Расстояние до аэропорта Санто-Доминго Лас-Америкас составляет 12 км
Pludmales apraksts Песчаный пляж в пешей доступности от отеля, защищен коралловым рифом. Пляжные полотенца — депозит.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

6 ресторанов, 5 баров. 4 открытых бассейна.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Мини-гольф (9-луночный). Водное поло. Бадминтон.
  • biljards
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • golfs
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • vindsērfings
  • kazino
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 355 номеров, все для некурящих. Отельный комплекс Be Live Hamaca 4* делится на три части: Garden, Beach и Suites.

Istabās

балкон или терраса (не во всех номерах), ТВ, утюг и гладильная доска, мини-бар (вода, пиво и газированные напитки пополняются ежедневно; может отсутствовать), сейф (платно), фен (может отсутствовать), кофеварка (может отсутствовать), кондиционер, телефон (платно), Wi-Fi (платно, отдельно на каждое устройство).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Calle Duarte, Boca Chica 15700, Republica Dominicana.
Tālruņi: +1 809 523 46 11
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, теннис, гольф (платно). В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. Обязательно сходите в казино, это особое удовольствие. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).