Barcelo Bavaro Palace Deluxe 5*– Atsauksmes

65
Novērtējums 8.710
№1 viesnīcas reitingā Bavaro
8.8 Numurs
8.4 apkalpošana
8.6 Tīrība
9.0 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas pasaulslavenā Puntakanas kūrorta Bavaro pludmalē, kompleksa Barcelo Bavaro Beach Resort teritorijā, Dominikānas Republikas austrumu daļā. Uzcelta 1985. gadā, pēdējo reizi renovēta 2011. gadā. Šī viesnīca ir piemērota gan ģimenēm, gan pāriem.Vairāk →
аватар Elena642272
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti forš as brī vdienas! Ir pā ris mī nusi un daudz plusu. Sā kš u ar "-": 1. Reģ istratū ra atrodas tā lu no viesnī cas izejas, un viesnī ca neļ auj teritorijā uzņ emt tū ristus citu uzņ ē mumu, izņ emot savē jos, ekskursiju autobusiem. … Tomēr ▾ Ļ oti forš as brī vdienas!
Ir pā ris mī nusi un daudz plusu.
Sā kš u ar "-":
1. Reģ istratū ra atrodas tā lu no viesnī cas izejas, un viesnī ca neļ auj teritorijā uzņ emt tū ristus citu uzņ ē mumu, izņ emot savē jos, ekskursiju autobusiem. Ir nepiecieš ams paņ emt bumbiņ as ar golfa ratiņ iem un doties uz izeju - tas maksā.5 USD, lai gan tū risma operatori pē c tam š o summu atskaita no ceļ ojuma izmaksā m. Tā das neē rtī bas.
2. Reģ istratū rā tikai angļ u un spā ņ u valoda. Kas nezina valodas, tulks pa tā lruni, lai palī dzē tu.
"+":
1. Lielisks ē diens:

- gaļ as vā rpsts, ieskaitot piena cū kas un jamonu;

- jū ras veltes - sarkanā s, baltā s un tunzivis, kalmā ri, garneles, mī dijas daž ā dos pagatavojumos - vienmē r;

- vienmē r svaigas daž ā das svaigas sulas;

- daudz augļ u;

- lū dzu, alkoholiskos dzē rienus, piemē ram, Absolut Vodka un Baileys;

- daž ā di saldē jumi.
2. Daudz darbinieku un visi č aukst.

Viņ i rakstī ja, ka var zagt un viss jā glabā seifos.
Doki un finanses, protams, atradā s seifā , viss pā rē jais gulē ja apkā rt - vai nu telefons bija uzlā dē ts, vai arī visi č iki-pī ki bija savā s vietā s.
3. Daudzi jautā jumi par to, ko un kur iegā dā ties.

Noteikti rū pnī ca!

Viesnī cu un neviesnī cu ceļ vež i uz rū pnī cā m tiek transportē ti bez maksas.

Ir krieviski runā još i konsultanti un degustā cijas.

Bijā m lielveikalos un 2 rū pnī cā s.

Ja jū s nezinā t, ko ņ emt lī dzi, un jums ir vienalga, varat doties uz lielveikalu.
Alkohola cena ir aptuveni tā da pati kā tur, kas tur. Tikai lielveikalā nav pat puse no tā , kas ir rū pnī cā un tur tu visu izmē ģ inā si un izvē lē sies. Alkohols no ruma katrai gaumei lī dz gardiem liķ ieriem.
- Mamahuana rū pnī cā ir dā rgā ka, bet daudz garš ī gā ka!!!
- Organiskā karī bu kosmē tika - cena viesnī cā un rū pnī cā vienā da. Ja zini angļ u valodu, var nopirkt viesnī cā , ja nē , tad rū pnī cas pastā stī s un rā dī s un pā rbaudī s. Viņ a ir ļ oti forš a!! ! Lielveikalā Djumbo tā nav!
Ja nebū tu rū pnī cas, mē s nebū tu zinā juš i par garš ī go tē ju ar kakao garš u (SKATĪ JĀ MIES DAUDZ VIDEO UN BLOGERS PAR TO KLUSĒ ) UN VEIKALOS TO NEREDZĒ JAM.
- Karameles pirkā m lielveikalā , veikalā knapi batoniņ ā karsto š okolā di atradā m - te rū pnī cā dā rgā k (rū pnī cā arī maisiņ os un ļ oti garš ī gi, veikalā nebija).
- Š okolā de $ 5-7, jū s varat ņ emt paraugu, bet ļ oti dā rgi. Visur.
- Sgara krē ms))) aptiekā $ 10 Nivea viesnī cā no 20 $. Tur to vajag daudz, 4 cilvē ku ģ imenei. vismaz 2 gab. Viņ i uzreiz sadeg. Ē ģ ipte š ajā ziņ ā atpū š as.

Viesnī cas rozetes atbilst mū su spraudņ iem un viss darbojas.
Viņ u DutyFree rums, starp citu, ir lē tā ks, suvenī ru kaudzes ir 3-4 $ veikalos 5. Tirgus tuvumā nav.
Runā jot par ekskursijā m, mē s devā mies ar Republiku PRO:
1. Bija Santo Domingo - super pazemes ezeri, bet muzeji karantī nas dē ļ nestrā dā un tā pē c ne ī paš i. Ar muzejiem, manuprā t, bū tu daudz labā k.
2. Mē s devā mies uz Samanu, ieskaitot ū denskritumu ar zirgiem - tas ir SUPER!!!
Tas nav Anexā.
3.
Saona un Mā kslinieku pilsē ta. Vietnē esoš ā fotogrā fija nav nekas. Pati pilsē ta ir š edevrs ik milimetrs. Tur ir jā ņ em atseviš ķ i, lai izbaudī tu.
Nu kā jau viss.

Un es vē los dalī ties vē l vienā iespaidā par mū su gidiem viesnī cā.
1. Amerikā rozetes atš ķ iras no mums (un spriegums) - un kad jautā ja par tiem adapteriem, tad teica, ka kaut kur jā pē rk, un tad tā bija tī rā veiksme. Cilvē ki, kas lidoja ar mums, nebaidī jā s iespraust mū su kontaktdakš as savā s rozetē s, viņ i stā sta, ka š ajā viesnī cā tie ir universā li un pilnī bā atbilst mū su aprī kojumam un viss darbojas. Kā cilvē ki, kas strā dā š ajā viesnī cā , var TO NEZINĀ T!!?
2. Viesnī cā notika daž ā das fitnesa aktivitā tes utt.
Gidi mums nepiedā vā ja viņ iem paredzē tus grafikus un neko par tiem nestā stī ja. Mē s par tiem nejauš i uzzinā jā m no viesnī cas darbinieka, kurš mū s ierakstī ja restorā nos un iedeva mums š o notikumu izdruku.
3.
Tā pat mums netika stā stī ts par SPA, kuru varē jā m izmantot pirmajā dienā.
4. Par to viņ i spē lē jā s ar mums veikalā un neaizmirsa pastā stī t par visu, ko varam pie viņ iem nopirkt!
5. Un tas vispā r nogalinā ja. Es nekad neesmu redzē jis tik lopisku attieksmi un neesmu dzirdē jis no neviena cita.

Ekskursijas iegā dā jā mies no citas firmas. Izrakstī š anā s bija agri, un mums bija jā ņ em lī dzi gaismas kastes, jo mums nebija laika paē st brokastis. Kad mē s piegā jā m pie mū su gidiem un jautā ja par to, un viņ i uzzinā ja, ka mē s no viņ iem nepē rkam ekskursijas, viņ i mums ļ oti cienī gi atbildē ja - KA DOMINIKĀ NĀ NAV JĒ DZIENA PAR LAIMES KASTĒ M UN VIESNĪ CĀ S TĀ S Š EIT NEDODA. VISI!!!
DOMINIKĀ NĀ VISAS VIESNĪ CAS DĀ VOT LUCHKASTES un atkal tā s mums bez problē mā m piedā vā ja cits viesnī cas darbinieks. Un es biju ļ oti pā rsteigts par š ā du MŪ SU GADĪ JU izturē š anos.
аватар alina_mrk
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca iekaroja manu sirdi, bijā m ļ oti apmierinā ti ar izvē li, lai gan pirms ieraš anā s š eit lasī ju sliktas atsauksmes un biju gatava uz ļ aunā ko! Viņ i rakstī ja, ka reģ istrē š anā s bū s ilga, bet, patiesī bā , tikā m galā nepilnā stundā , ņ emot vē rā to, ka pierakstī jā mies vakariņ ā s Ala Carte restorā nos. … Tomēr ▾ Viesnī ca iekaroja manu sirdi, bijā m ļ oti apmierinā ti ar izvē li, lai gan pirms ieraš anā s š eit lasī ju sliktas atsauksmes un biju gatava uz ļ aunā ko! Viņ i rakstī ja, ka reģ istrē š anā s bū s ilga, bet, patiesī bā , tikā m galā nepilnā stundā , ņ emot vē rā to, ka pierakstī jā mies vakariņ ā s Ala Carte restorā nos. Ī paš s liels paldies Nikolajam no viesu apkalpoš anas, kurš palī dzē ja it visā .
Ē diens restorā nos ir daudzveidī gs, katru dienu bija jū ras veltes, 4. atpū tas dienā vairs nevarē jā m uz tā m skatī ties, vienkā rš i pā rē dā mies! Esam apceļ ojuš i daudzas vietas, un zinā m, kā ir, kad viesnī cā nav garš ī gi, bet š eit pirmo reizi sapratā m, ka viss, ko no ē diena nepamē ģ inā m, ir garš ī gs, bez pā rspī lē jumiem! Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti forš a, ņ emot vē rā to, ka pludmalē nav viļ ņ u, kā arī bū s ē rti atpū sties pludmalē ar bē rnu (pē dē jā bildē skats no helikoptera uz viesnī cu , var redzē t, ka viļ ņ i nesasniedz krastu). Mū su draugi devā s atpū sties Rio Republica viesnī cā - un tur ir viļ ņ i, kas rada diskomfortu. Tā pē c, ja kā dam tas ir svarī gs punkts, pievē rsiet uzmanī bu! Lasu arī atsauksmes, ka personā ls ir ļ oti lē ns, un pat par dzeramnaudu neko nesteidzas darī t, tī rie MELI! Nekad nav bijis iekš ē js diskomforts, ka cilvē ks vē las dzeramnaudu, dominikā ņ i, protams, pē c dabas ir lē ni, bet viss tika atnests pietiekami ā tri un visas vē lmes tika izpildī tas.
Starp citu, bija viena situā cija, ar kuru vē los dalī ties: kā rtē jo reizi, aizmirsusi masku istabā (21. gadsimta š ī brī ž a realitā te), es atgriezos to paņ emt, un, izejot no istabas, es to nedaru. pilnī bā aizcirta durvis, un istaba palika plaš i atvē rta apmē ram pusotru stundu. Atgriež oties istabā , biju š okā , ka tā ir vaļ ā , sā kā m pā rbaudī t vai visas mantas ir savā s vietā s, un, cik labi, ka nekas netrū kst, par ko ļ oti priecā jā mies! Ar Dominikā nas Republiku bijā m apmierinā ti, gribas atgriezties vē l un vē l, un es pat atgrieztos š ajā viesnī cā , mums ļ oti patika! Sirsnī gs paldies viesnī cai par brī niš ķ ī go uzturē š anos!
аватар Luda.solovey6
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Marta sā kumā atpū tā mies š ajā skaistajā viesnī cā . Svē tki bija izdevuš ies. No Borispiļ as lidojā m 12.5 stundas. Par lidmaš ī nu vai labi vai nē . Ē diens ir pacieš ams, nepamosties izsalcis, ī paš i zinot par tik ilgu lidojumu, mū su tū risti krā j degvielu un, ticiet man, nav garlaicī gi lidot. … Tomēr ▾ Marta sā kumā atpū tā mies š ajā skaistajā viesnī cā . Svē tki bija izdevuš ies. No Borispiļ as lidojā m 12.5 stundas. Par lidmaš ī nu vai labi vai nē . Ē diens ir pacieš ams, nepamosties izsalcis, ī paš i zinot par tik ilgu lidojumu, mū su tū risti krā j degvielu un, ticiet man, nav garlaicī gi lidot. Pasu kontrole bija ļ oti ā tra. Š ķ iroš ana mikroautobusos un ceļ oš ana pa Dominikā nas Republiku aizņ ē ma 1.30. Norē ķ ins ir arī apmē ram stunda. Un te mē s esam piektajā ē kā otrajā stā vā istabā ar sā nu skatu uz jū ru.
Lielisks, tī rs, plaš s numurs. Un dž akuzi uz balkona nav slavē jama. Tī rī š ana tika veikta katru dienu pusdienlaikā . Peldmē telis, č ī bas, ziepes - rylnoe, dž akuzi putas - vispā r viss superklases viesnī cas komplekts. Seifs strā dā ja. Ledusskapis pilns, pastā vī gi tiek papildinā ti arī rieksti, kafija, tē ja. Gulta ir balta, un dvieļ i tiek pastā vī gi mainī ti. Par skaitli ieliekam 100 punktus. Viesnī cas teritorija ir atseviš ķ a tē ma aprakstam. Milzī gi kopts, palmu zieds, sniegbaltas smiltis, debeszils aploksnes. Daudz staigā jā m pa teritoriju un baudī jā m tī rī bu un skaistus ziedu ansambļ us. Mē s sapratā m, cik daudz pū ļ u tika ieguldī ts, lai tas viss bū tu pareizā kā rtī bā .
Okeā ns. . . tirkī zs, tī rs, silts. Aļ ģ es tika izņ emtas katru rī tu, bet reisa laikā tā s atkal tika nodarī tas. Bet tas nebojā ja mū su uzturē š anos skaistajā pludmalē . Lietussargu nav, bet ticiet man, tie absolū ti nav vajadzī gi. Ir pietiekami daudz palmu un pietiekami daudz vietas visiem zem saules. Baseini ir tī ri, silti, bet mums labā k patika okeā ns.
Uzturs ir atseviš ķ s jautā jums. š iks. Brokastis ir brī niš ķ ī gas. Vega un gaļ as salā ti. Olas - no ceptas lī dz...Sulas tikai svaigi spiestas. Cepš ana ar siltumu un siltumu. Vakariņ as. Š obrī d rakstu un atceros ē dienu daž ā dī bu un pasniegš anas skaistumu. Bet vakariņ as, tā ir atseviš ķ a tē ma sarunai. Katru vakaru apmeklē jā m A la carte. Es nezinu, kas, kā un kad š iem talantī gajiem cilvē kiem ir iemā cī jis tik garš ī gi gatavot, apkalpot un apkalpot klientus, man paliek noslē pums. Steiku bā rs! Tā tad š ī nav gaļ a uz š ķ ī vja, to var ē st ar lū pā m. spā ņ u valoda! Ticiet man, es nekad neesmu redzē jis š ā du Gazpacho zupas porciju ledus formā . Jā , izņ emot zupu. itā ļ u! Katra porcija ir vienkā rš i mā kslas darbs. Un tagad japā ņ u uzkodas. Ak tie aziā ti. Vai viņ i nenozags daļ iņ u no jū su sirds. Kā š ie puiš i ž onglē ar naž iem, kā viņ i aizdedzina gatavoš anas virsmas un izliek sirdi vai zivi no rī siem un dā rzeņ iem. Tā pē c tas ir jā redz. 100 punkti par pā rtiku.
Un golfa laukumi ir plaš i un ļ oti labi uzturē ti, bet es tieš ā m aizmirsu mū su trenera vā rdu. Tā tad ar viņ u jū s varat doties uz Pasaules kausu pē c gada. Liels paldies visam viesnī cas personā lam par lieliski organizē to brī vdienu. Liels paldies par jū su darbu mū su atpū tai. Tu esi labā kais. Tiem, kas domā , ka varbū t š ī s ir mū su pirmā s viesnī cas brī vdienas. Maiami, Ķ ī na, Kambodž a, Eiropa, es neuzskaitī š u. Ticiet mums, mē s esam tū risti ar pieredzi. Es aizmirsu par flamingo. Tā ir pasaka!
аватар nastya-chasez
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti laba viesnī ca. Labas istabas, lielisks ē diens, milzī ga teritorija (bija kur pastaigā ties ar ratiem) Divi ū dens parki. Bā ri. Baseini. Teritorija 18+ Viesnī ca ir tī ra, ievē roti visi sanitā rie standarti. Ikdienas telpu uzkopš ana teicama. … Tomēr ▾ Ļ oti laba viesnī ca.
Labas istabas, lielisks ē diens, milzī ga teritorija (bija kur pastaigā ties ar ratiem)
Divi ū dens parki.
Bā ri.
Baseini.
Teritorija 18+
Viesnī ca ir tī ra, ievē roti visi sanitā rie standarti.
Ikdienas telpu uzkopš ana teicama.
Krā š ņ a pludmale.
No mī nusiem: ē dienu pats neņ em (bet karantī nas dē ļ tā ir visur), pludmalē nav lietussargu (pietika zem palmā m, bet nepietika lietussargu).
Un tas, iespē jams, ir visi mī nusi.
Viesnī cā ir daudz veikalu, tostarp beznodokļ u veikali.
Ir 5 a la carte restorā ni itā ļ u, franč u, japā ņ u, meksikā ņ u, steiku nams.
Plaš s augļ u klā sts, svaigas sulas, jū ras veltes, kokteiļ i.
Kvalitatī vs alkohols.
Visā s istabā s uz balkona ir dž akuzi, tas ir atseviš ķ s trekns pluss.
Viesnī cā s atpū š as daudz mā kslinieku, kas nozī mē , ka viņ i ir patieš ā m labi.
Noteikti iesaku.
аватар zhurayeva
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
"+": + Viena no desmit labā kajā m pludmalē m pasaulē.2 km garumā . Pludmali ieskauj koraļ ļ u rifi, pateicoties kuriem jū ra š eit gandrī z vienmē r ir mierī ga. + Barcy's bē rnu akvaparks ar pilī m, slidkalniņ iem un ū denskritumiem baseina iekš ienē - bez maksas. … Tomēr ▾ "+":
+ Viena no desmit labā kajā m pludmalē m pasaulē.2 km garumā . Pludmali ieskauj koraļ ļ u rifi, pateicoties kuriem jū ra š eit gandrī z vienmē r ir mierī ga.
+ Barcy's bē rnu akvaparks ar pilī m, slidkalniņ iem un ū denskritumiem baseina iekš ienē - bez maksas.
+ Plaš as istabas no 40 kv. m.
+ Ir numuri ar frontā lu skatu uz jū ru, ļ oti tuvu pludmalei.
+ Pirā tu salas akvaparks kompleksa teritorijā . Ieeja ir aptuveni 11 dolā ri no personas. (Premium lī meņ a viesiem – bez maksas).
+ Garš ī gs un daudzveidī gs ē diens.
+ Kopā kompleksā ir 10 restorā ni un 8 bā ri, 2 bufetes. 4 a la carte restorā ni - garantē ts apmeklē jums, nakš ņ ojot 7 un vairā k naktis.
+ Milzī ga, palmu ieskauta, viesnī cas teritorija, aizņ em 12 kvadrā tmetru platī bu. km.
+ Xone diskotē ka pusaudž iem. Bezalkoholiskie dzē rieni (13-17 gadi).
+ Premium lī menis: personī ga reģ istrē š anā s un izrakstī š anā s ekskluzī vajā zonā , ekskluzī vi konsjerž a pakalpojumi Premium lī meņ a atpū tas telpā un personalizē ta apkalpoš ana divos mini vestibilos, bufetes tipa brokastis, kanapē uzkodas un augstā kā s kvalitā tes dzē rieni Premium lī meņ a atpū tas telpā , numurs ar Labā kais skats uz jū ru, pudele ruma ieraš anā s brī dī , ekskluzī vi tualetes piederumi un mini bā rs, bezmaksas Wi-Fi numurā , bezmaksas piekļ uve Pirates Island ū dens atrakciju parkam, piekļ uve visā m Barcelo Bavaro Beach * (tikai pieauguš ajiem) iespē jā m, ē rtī bā m un pakalpojumiem, vecā ki par 18) utt.

"-":
- Jau nedaudz noguruš as telpas un galvenā s zonas.
аватар Lanadans
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca ir milzī ga, trī s viesnī cas vienā rajonā plus golfa laukumi un ezeri. Pludmale ir ļ oti gara - skaista un katru dienu krasts tiek attī rī ts no aļ ģ ē m. Ir daudz ē ku ar numuriem, tagad pandē mijas laikā slodze nav pilna, un ir daudz cilvē ku, nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, galdu un trauku, es nevaru iedomā ties, kas š eit notiek ar 100% noslodzi. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir milzī ga, trī s viesnī cas vienā rajonā plus golfa laukumi un ezeri. Pludmale ir ļ oti gara - skaista un katru dienu krasts tiek attī rī ts no aļ ģ ē m. Ir daudz ē ku ar numuriem, tagad pandē mijas laikā slodze nav pilna, un ir daudz cilvē ku, nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, galdu un trauku, es nevaru iedomā ties, kas š eit notiek ar 100% noslodzi. Serviss tagad, kā padomju laikos izplatī š anā , tagad visā s pasaules viesnī cā s ir vienā ds, vietē jie ļ oti lē ni - tā tad var ilgi gaidī t, lai dabū tu porciju no preces utt plkst. katra skaitī tā ja, kā rezultā tā , lī dz jū s visu aukstu uz galda.
Ē dienu izvē le nav pā rā k plaš a, bet izsalcis, bez volā niem nepaliksi. Ir jū ras veltes.
Istabas: mums ir junior suite, tie visi ir vienā di - divas gultas, divi dī vā ni, galds, istabā divas izlietnes, duš a un tualete plus terase ar dž akuzi. Mums paveicā s – no malas jū ru var nedaudz redzē t.
Laikapstā kļ i
Janvā rī atpū š amies, atbraucā m 30. decembrī , vē jains jau 4 dienas, vakar lija lietus, nav karsts. Jū ra ir vē sa, vientuļ nieki peld, pie krasta ir netī ri no smiltī m, un tad tā ir skaista tirkī za krā sa / mē s tur redzē jā m bruņ urupuč us no krasta.
Vislielā kā vilš anā s, izņ emot auksto jū ru, ir baseini: visi ir lī dz viduklim, apmē ram metrs, un tie ir pat aukstā ki par jū ru, par apkuri nav dzirdē ts. Ieradā s rezultā tā , gozē joties dž akuzi istabā uz terases ar skatu uz palmā m - kauns.
Saistī bā ar slē gš anu Dominikā nas Republikā aizliegums iziet no mā jas pē c pulksten 17 darba dienā s un brī vdienā s NEDRĪ KST IZSTĀ T NO MĀ JAS pē c pulksten 12 - visi turī gie iedzī votā ji ir piepildī juš i viesnī cas, krā sa garantē ta, priekš roka arī vietē jiem. apkalpojot bā rā vai restorā nā .
Ja mē s zinā tu š ī s nianses, ī paš i attiecī bā uz auksto jū ru un baseinu, mē s izvē lē tos viesnī cu ar apsildā mu baseinu vai visu to paš u, Š rilanku vai Ē ģ ipti no Ukrainai tagad pieejamā m valstī m. Tie ir arī daudz lē tā ki izmaksu ziņ ā .
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Burvī ga viesnī ca, ļ oti labas vietas, vairā ki restorā ni, no kuriem izvē lē ties, un arī ļ oti labs serviss, pludmale skaista, skats kā uz ceļ ojumu ž urnā la vā ka. Super plats baseins un labā kā animā cija gan baseinā , gan teā trī . … Tomēr ▾ Burvī ga viesnī ca, ļ oti labas vietas, vairā ki restorā ni, no kuriem izvē lē ties, un arī ļ oti labs serviss, pludmale skaista, skats kā uz ceļ ojumu ž urnā la vā ka. Super plats baseins un labā kā animā cija gan baseinā , gan teā trī .
аватар tamarasernak
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir lieliska. Š eit katrs atradī s kaut ko sev! Mē s ceļ ojā m ar ģ imeņ u grupu. Es gribē ju, lai mū su pirmais atvaļ inā jums Dominikā nas Republikā mums bū tu neaizmirstams! Un mums visiem ļ oti patika š ī viesnī ca. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska. Š eit katrs atradī s kaut ko sev! Mē s ceļ ojā m ar ģ imeņ u grupu. Es gribē ju, lai mū su pirmais atvaļ inā jums Dominikā nas Republikā mums bū tu neaizmirstams! Un mums visiem ļ oti patika š ī viesnī ca. Nu, protams, pirmkā rt, tā teritorija. Viņ a ir vienkā rš i pā rsteidzoš a un milzī ga. Zaļ ā valstī ba un nekas vairā k. Tur ir golfa laukumi un flamingo, kurus varat vē rot un baudī t skatus, kā arī baudī t ē dienu turpat esoš ajā restorā nā . Noteikti apmeklē jiet š o ļ oti gleznaino vietu. Skrieš anas cienī tā jiem ir arī plaš ums un, protams, golfa spē lē š ana. Daž ā du putnu teritorijā brī vi klī st pā vi, un apkā rt ir skaistums. Pludmale izmē ra ziņ ā nav zemā ka par teritoriju. Ļ oti garš un plats. Un milzī gs skaits palmu, no kurā m es personī gi biju sajū smā ! Ieieš ana ū denī ir gluda, nav viļ ņ u. Un daudzi sauļ oš anā s krē sli un palmas rada ē nu. Skaistums un vairā k! Š o debesu vietu ir vē rts apmeklē t ikvienam. Un kā mē s saprotam, ne katrā viesnī cā ir tik krā š ņ as pludmales, un arī mū su pludmale ir garā kā visā piekrastē . Izklaide viesnī cas jū rā . Bē rni bija ļ oti apmierinā ti ar animā ciju un arī mē s. . Viss ir gudri un interesanti. Labvakar š ovi. Katrs atrada kaut ko sev tī kamu. Ē diens ir izcils. Jū ras veltes daž ā da veida gaļ a un viss, ko sirds kā ro. Deserti, salā ti, augļ i. Viss tiek pastā vī gi atjauninā ts, vienmē r ir kaut kas jauns. Alkohols te ir tas brī dis, kad mē s esam pieredzē juš i ceļ otā ji, un lai, piemē ram, pagatavotu kokteili ar importa alkoholu, jums tas ir jā prasa, pretē jā gadī jumā viņ i ielej vietē jo, nu, tā ir ar viņ iem) vietē jais rums utt. ir labas kvalitā tes. Pē c skaitļ iem mē s pat domā jā m, ka bū s sliktā k. Bet istaba ir kā rtī ga un viss ir labā stā voklī . Vienī gais, kas jā patur prā tā attiecī bā uz rozetē m, ir adapteris. Nu tas jau ir sī kums. Turklā t mū su ceļ ojumu aģ ents Dmitrijs Kukins ne tikai atrada mums labu viesnī cu, bet arī sniedza daudz padomu par valsti, kā ietaupī t naudu, kur doties ekskursijā s, tagad iesaku visiem. Ekskursija tika uzņ emta apmē ram piecpadsmit minū tes un uzreiz saprata, ko mē s meklē jam. Kopumā speciā lists ir lielisks, lai ar viņ u sazinā tos, jū s varat vienkā rš i atrast viņ a lapu sociā lajā tī klā VKontakte, meklē jot draugus pē c vā rda un uzvā rda. . Kopumā , ja jums ir nepiecieš ama universā la viesnī ca, kurā visi jū su ģ imenes locekļ i bū s apmierinā ti, tad jū s noteikti esat š eit!
аватар crisgolov
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ī ir viena no labā kajā m viesnī cā m, kuru mē s apmeklē jā m, un ne tikai Dominikā nas Republikā . Mē s par to noķ ē rā m lielisku cenu, turklā t nedaudz neiekļ ā vā s budž etā , tač u uzklausī jā m padomu, ka ir vē rts nedaudz piemaksā t, un atpū tā mies pavisam citā lī menī nekā iepriekš . … Tomēr ▾ Š ī ir viena no labā kajā m viesnī cā m, kuru mē s apmeklē jā m, un ne tikai Dominikā nas Republikā . Mē s par to noķ ē rā m lielisku cenu, turklā t nedaudz neiekļ ā vā s budž etā , tač u uzklausī jā m padomu, ka ir vē rts nedaudz piemaksā t, un atpū tā mies pavisam citā lī menī nekā iepriekš . Viesnī ca ir tikai milzī ga teritorija, ļ oti zaļ a. Tas bū tī bā ir daž ā dā s zonā s sadalī ts komplekss, kurā ir iespē ja gan aktī vā m, gan relaksē još ā m brī vdienā m. Izklaide ir vienkā rš i milzī ga. To, kas viņ am patī k, atradī s gan bē rns, gan pieauguš ais. Ir ū dens atrakciju parks un pieci baseini atpū tai un atseviš ķ i, kur notiek aktivitā tes. Bē rnu klubs un aktī vā animā cija. Ū dens parks bē rniem. Mini diskotē kā s tiek organizē tas daudzas aktivitā tes attī stī bai svaigā gaisā . Kopumā animā cijas programma tiek uzskatī ta par labā ko visā Dominikā nas Republikā . Mā kslinieki nā k uzstā ties daž ā dos konkursos. Š eit nā k Maikla Dž eksona parodiju š ovs. Un Madonnas š ovs. Ir 18 bedrī š u golfa laukums, varat nirt vai apmeklē t naktsklubu! Daudz ū dens aktivitā š u par papildus samaksu un bez maksas. Viesnī ca ir slavena arī ar savu eleganto plaš o divu kilometru pludmali ar palmā m, kas paceļ as lī dz paš ai ū dens malai. Kur var atpū sties nevis zem lietussargiem, bet gan zem š ikajiem palmu vainagiem! Un ar perfektu iekļ ū š anu ū denī . Pludmale ir apzī mē ta ar zilu karogu! Aļ ģ es tiek iztī rī tas lieliski, var teikt, ka tā s nemaz neeksistē . Mē s cē lā mies diezgan agri, bet viss jau bija iztī rī ts. Piemē ram, parkā no dabas ieradā s draugi, tā pē c tur kopumā neviens par š o jautā jumu neuztraucas. Paldies Dievam, mū su ceļ ojumu aģ ents ir ī sts profesionā lis, kurš ir pā rliecinā ts par piemaksu un runā ja par plusiem un mī nusiem. Viesnī cā ir lielisks serviss un lieliski numuri ar visu nepiecieš amo. Telpas tiek iztī rī tas ļ oti labi. Personā ls visu dara ļ oti labi. 6 restorā ni nodroš inā s daudzveidī gu un kvalitatī vu ē dienu. Protams, par gaumē m grū ti strī dē ties, bet bija viss un liela gaļ as un jū ras velš u izvē le katru dienu. Alkohols bā ros ir ne tikai vietē jais, bet arī imports. Lai gan vietē jais alkohols ir kvalitatī vs. Tas viss ir iekļ auts cenā ! Viesnī cā notiek skaistas kā zu ceremonijas, mē s vienu skatī jā mies no tā lienes). Kopumā viesnī cā jū s atradī sit visu, ko sirds kā ro)
аватар kristinadess
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tas bija mans sens sapnis nokļ ū t Dominikā nas Republikā , un tas piepildī jā s! Un es ļ oti priecā jos. Ka es nokļ uvu š ajā viesnī cā , kurā varē ju pilnī bā izjust visu š ī s vietas skaistumu un š armu. Tiem, kuri nekad nav bijuš i š ajā debesu vietā , iesaku aizlidot uz Punta Kanu, apskatī t š o pasakaino okeā nu, š ī s sniegbaltā s smiltis, palmas kā no bildes, un tas viss jautrā un dzī vespriecī gā gaisotnē un kopā ar brī niš ķ ī gs Barcelo serviss. … Tomēr ▾ Tas bija mans sens sapnis nokļ ū t Dominikā nas Republikā , un tas piepildī jā s! Un es ļ oti priecā jos. Ka es nokļ uvu š ajā viesnī cā , kurā varē ju pilnī bā izjust visu š ī s vietas skaistumu un š armu. Tiem, kuri nekad nav bijuš i š ajā debesu vietā , iesaku aizlidot uz Punta Kanu, apskatī t š o pasakaino okeā nu, š ī s sniegbaltā s smiltis, palmas kā no bildes, un tas viss jautrā un dzī vespriecī gā gaisotnē un kopā ar brī niš ķ ī gs Barcelo serviss. Viesnī ca atrodas Bavaro skaistā kajā pludmalē , ceļ š no lidostas ilga kā das 25 minū tes, ielidojā m ar draugiem, mū s sagaidī ja, aizveda uz viesnī cu un gandrī z uzreiz visi bija iekā rtojuš ies. Man bija eleganta istaba 6. ē kā ar sā nu skatu uz jū ru. Istaba ar milzī gu gultu, liela, ī paš i man vienai. Vienmē r bija tī rs, nemitī gi tika nesti kalni dvieļ u, mainī ta gultas veļ a, š ampū ni, kafija un citi sī kumi, bet istabā es gandrī z nekad nebiju. Bet vienmē r, atgriež oties pie tā vakarā , mani gaidī ja tī ra istaba, vairā k man nevajag. Jū ra mmmm. . . )))) Es to atceros ar sajū smu, varē ju stundā m ilgi gulē t pludmalē un justies kā paradī zē . Pludmale ir tī ra, bez papī ra, bez aļ ģ ē m, bez gobija. Š ķ iet, ka tas tiek mazgā ts ar ū deni, vai cilvē ki š eit vienkā rš i neatpū š as, vai tī rī š ana notiek visu diennakti))). Pludmalē viss ir palmā s, var atrast klusu vietu un atpū sties. Vē l viens liels pluss ir tas, ka viesnī ca ir paredzē ta tikai pieauguš ajiem, un lai arī kā es mī lu bē rnus, bet troksnis atvaļ inā jumā no bē rnu spē lē m, it ī paš i, kad atpū š aties ar draugiem, vai vē laties sauļ oties klusumā , ir pilnī bā . nevietā . Izvē loties viesnī cu kopā ar draugiem, daudz kas mums nederē ja. Nolē mā m vē rsties pie profesionā ļ a, kurš varē ja izvē lē ties viesnī cu, kas bū tu piemē rota mū su trokš ņ ainai jautrajai kompā nijai. Jaunieš iem ir arī paradī ze izklaides veidā . Vakara diskotē kas un š ovi, visas dienas aktivitā tes katrai gaumei: ū dens aerobika, volejbols, joga. Ir golfs, teniss, š ahs, pat kazino. Ir daudz jaunieš u, kuri izklaidē jas visu dienu un vakaru. Animatori ir vienkā rš i mī ļ i, vienmē r smaidoš i un vienmē r pozitī vi noskaņ oti. Restorā ni un bā ri ir izkaisī ti visā teritorijā , visur ir ko ē st un dzert, un jo ī paš i dzert. Bā ros ir lieliski kokteiļ i un bā rmeņ i. Nekad neesmu redzē jusi neapmierinā tu seju, apkalpoš ana vienmē r ar smaidu uz lū pā m. Ir arī daudz pā rtikas, un tas ir paredzē ts ikvienam un ikvienam. Sulas, augļ i, tas ir tas, kas tik ļ oti pietrū kst pē c garā s ziemas. Sieri, gaļ a, zivis, jū ras veltes, dā rzeņ i jebkurā formā . Tikai viena nianse, garš o nedaudz neparasti, bet pē c pā ris dienā m to vairs nemana. Ir mirklis, kas kā du var sasprindzinā t, tas ir personā la nemitī gais lē nums it visā , bet tā ir š ī s vietas ī patnī ba, te paš am negribas nekur steigties.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Miss_girl
Vai ir krieviski runājoši darbinieki? Cik maksā makšķerēšana? Kādi ir daži padomi, kā palikt šajā viesnīcā?
2 gadā atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums topl2
Sveiki. Sakiet, vai šajā viesnīcā ir restorāns, kur no rīta un visas dienas garumā var ēst pie okeāna ar skatu uz to? Tāpat kā Melijā un Grand bahia princec bavaro. Un pastāsti vēl, kā reģistrēties ar 100% iespēju, ka būs skats uz okeānu? Tajā pašā laikā, nepārmaksājot par biļeti, vai tēju var atstāt pie reģistrācijas? Kurš saskārās dalīties. Vai varbūt kāds, kas tur strādā, ir gatavs maksāt papildus, ierodoties reģionā 50 USD par 2 pāriem.
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 9 atbildes
iemiesojums o315dtiq
Pastāsti man, cik tas ir kritiski, nezinot angļu un spāņu valodu? Vai viesnīcā ir angliski runājošs personāls?
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums Taya12
un vēl - kas ar ēnu pludmalē ??-)) Vai ir nojumes? Vai ir aļģes vai ūdens ir tīrs?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен на пляже Bavaro всемирно известного курорта Пунта-Кана, на территории комплекса Barcelo Bavaro Beach Resort, в восточной части Доминиканской Республики. Построен в 1985, последняя реновация проводилась в 2011 году. Этот отель подойдёт как для семейного отдыха, так и для пар.

Atrašanās vieta Отель находится в 20 км от Международного аэропорта Пунта-Кана и в 190 км от Международного аэропорта Las Americas.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа – 2,4 км. Ширина пляжной полосы - 20 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

4 открытых бассейна, терраса для загара, сад, ресторан "El Coral" обслуживающий в режиме a la carte, специализирующийся на блюдах из рыбы и морепродуктов. Стейк-хаус "Santa Fe" специализирующийся на блюдах из мяса. Итальянский ресторан "La Dolce Vita" обслуживание в режиме a la cartе. Мексиканский ресторан "Mexico Lindo". Японский ресторан и суши-бар "Kyoto" (азиатская кухня). Испанский ресторан и тапас-бар "La Fuente". Французский ресторан "La Comedie" (исключительно для клиентов Club Premium). Гольф-бар "Hoyo 19". Ресторан, расположенный на поле для гольфа, специализируется на международной кухне высокого класса. Отель Barcelo Bavaro располагает двумя винными погребами. Один из них находится рядом с рестораном "Sante Fe" и может вместить 14 человек, а другой — возле ресторана "La Comedie", в нем могут поужинать не больше 8 гостей одновременно. Лобби-бар Carey (09:00-00:00), лаунж-бар Coffe, Rum & Cigar (только для совершеннолетних), бар возле бассейна Coco, бар в бассейне Taino (09:00-23:00), бар Cielo - только для совершеннолетних, бар Bambu около бассейна, рядом с детским клубом, бар Las Olas, винный погребок у ресторанов Santa Fe House и El Coral Sea Food, спорт-бар Strikers (работает круглосуточно), гольф-бар Hoyo 19, диско-бары Bavaro (23:00-03:00) и The Xone (для подростков), бар в казино Black Jack 18+ (круглосуточно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский аквапарк Pirates Island Water Park (платно), Мini Club, располагающий детскими кроватками для дневного отдыха. Maxi Club с видеоиграми, бильярдом и стеной для занятий скалолазанием.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Поле для мини-гольфа на 18 лунок. Бесплатно: дартс, шахматы, мини-гольфа, бадминтон, поле для футбола (100х55 м), поле для бейсбола (60х60 м), аква-аэробика, каноэ, водный велосипед, кинозал, водное поло, развлекательные программы. Платно: уроки тенниса, уроки виндсерфинга, уроки катания на водных лыжах, уроки управления кораблем, гольф (за пределами отеля), уроки гольфа, игровые автоматы, водные лыжи, катамаран.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • džakuzi
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • skvošs
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings  FREE 
  • disko klubs
  • kazino
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего 1402 номера в 3- и 4-этажных корпусах отеля.

Istabās

Собственная ванная комната с душем, фен, косметическое зеркало, халат, тапочки, 1 большая кровать/2 двуспальные кровати, ортопедический диван, кондиционер, потолочный вентилятор, мини-бар, LCD телевизор, радио-будильник с MP3, сейф, кофеварка, Wi-Fi (12 USD/день на 1 устройство на человека, бесплатно в категории Plus), утюг, гладильная доска

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • mikroviļņu krāsns (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Playas de Bavaro, Баваро, 11517 Пунта-Кана, Доминиканская Республика.
Tālruņi: +1 809 686 5797
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, сквош, баскетбол, футбол. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. Обязательно сходите в казино, это особое удовольствие. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.