Super))

Rakstīts: 4 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 27 marta — 7 aprīlis 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 7.0
Ļ oti labs č etrinieks! Noteikti labā ks par lielā ko daļ u piecinieku Puntakā nā . Laba atraš anā s vieta tiem, kas vē las atpū sties. Vienī gais mī nuss ir paš valdī bas pludmales, tā pē c tī rā ka pludmale ir tikai pie viesnī cas, tad daudz atkritumu. Un tik miers un klusums, jo tuvumā ir tikai trī s viesnī cas, tā pē c pludmalē ir maz cilvē ku. Ē diens 4 zvaigznē m ļ oti karsts, ķ ekars svaigu dā rzeņ u, rī ta smū tiji katrai gaumei, garš ī gas gaļ as desiņ as)), jū ras veltes, siers ar zilo pelē jumu un atš ķ irī bā no viss iekļ auts- te tieš ā m garš ī gs alkohols)), it ī paš i, ja aizbrauc dolā rs)). Ja dziedoš ajiem viesmī ļ iem iedosi dzeramnaudu, bū si pirmais, kas pie dziesmas ielieš u kafiju, kopā ar tevi iemā cī sies spā ņ u vā rdus un apkalpoš ana bū s daudz labā ka. Mē s tur atstā jā m daudz dzeramnaudu, jo tie darbojas ļ oti labi.
Es gribu pieminē t bā rmeņ us pludmalē , ī paš i vecā ko Pablo (viņ š strā dā smieklī gā s lencē s) un viņ a komandas biedrus, viesmī li meiteni un pā ris viesmī ļ u Dionisio un Dž onatanu, sveicina un apskauj (tie visi ir zemā k esoš ajā fotoattē lā ). Mē s atstā jā m dzeramnaudu un pavā rus pludmalē , tā pē c mums vienmē r bija siers burgerā un kaut kas, kas nebija uz paplā tē m). Kopumā es ne vienmē r dodu dzeramnaudu, tikai kur vē laties, š ajā viesnī cā tas bija rekords))). Ja dodaties pa labi no reģ istratū ras, ir neliels veikals ar visu nepiecieš amo no zobu birstē m lī dz cigā riem ar rumu. Cenas, manuprā t, ir ļ oti demokrā tiskas. Lielisku rumu var nopirkt par 5-7 dolā riem (0.5). Ja ej vē l tā lā k, 300 metrus, ir vē l viens veikals (pretē jā pusē ), mazā ks, bet nedaudz lē tā ks un var nopirkt mango, ananā sus. Kols vienmē r ir blakus (lū dziet viņ am piezvanī t, ja viņ a nav).
Viņ š organizē jums un omā riem ekskursijas un izvadā pa precē m veikalā , sū ta viņ am sveicienus no Kijevas. Kam vajadzī gi viņ a ķ ermeņ i. , raksti, dod. Tī rī š ana viesnī cā ir normā la. Noteikti dodieties ekskursijā pa salu. Saona)).
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu