Ļoti labs serviss

Rakstīts: 28 jūnijs 2017
Ceļošanas laiks: 14 — 24 jūnijs 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 7.0
Mē s lidojā m ar Azhur Air no Maskavas. 12 stundas lidmaš ī nā paskrē ja nemanot, tā kā lidmaš ī na ir ē rta, izdala segas, spilvenus, ē dienu utt. Pirms tam lidojā m ar Fly Dubai un citiem, kur neviens par komfortu vispā r nebija dzirdē jis.
Lidojā m uz Punta Cana, muitas kontroli š ķ ē rsojā m 20 minū tē s. Brauciens ar autobusu lī dz viesnī cai ilga apmē ram stundu. Mū s ā tri ieveda mū su istabā un uzaicinā ja uz vakariņ ā m. Diemž ē l mums bija ne pā rā k labs numurs, jo atradā s pie transformatora kastes, tā pē c mainī jā m ego (neko nemaksā jā m papildus).
Pakalpojums viesnī cā ir brī niš ķ ī gs. Visi ir ļ oti draudzī gi, ja vajadzē s, pamudinā s, norā dī s, palī dzē s, kamē r naudu neprasa, kā Turcijā vai Ē ģ iptē .

Viesnī cas numuriņ i veci, bet dzī vot var, tā kā lidojā m uz jū ru, numuriņ i mū s ī paš i neinteresē ja, bet ja cilvē ks ir ļ oti prasī gs, tad protams atradī s par ko sū dzē ties. Iesaku paņ emt istabiņ u ē kā pā ri ceļ am no reģ istratū ras, tur ir ļ oti labas istabas.
Fē ns, seifs, ledusskapis pē c pieprasī juma.
Istabā ir dvieļ i, š ampū ni, salvetes, ū dens.
Ē damzā lē ir viss, piena produkti un zupas, zivis, kalmā ri un gaļ a katrai gaumei. Reiz bija jē rs. Vienmē r bija augļ i un saldē jums. Ļ oti garš ī ga kafija no kafijas automā ta un svaiga no rī ta)
Vakaros pē c vienoš anā s ir iespē ja doties uz restorā nu. Tikai trī s restorā ni (meksikā ņ u, dominikā ņ u, itā ļ u). Mums patika dominikā ņ u un itā ļ u ē dieni, jo bija ē dieni ar ļ oti garš ī gā m jū ras veltē m. Tas viss ir iekļ auts biļ etes cenā .
Pludmale, manuprā t, ir lieliska, jo vienmē r ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu visiem, ja vē laties atpū sties saulē , ja vē laties zem palmas. Jū ra nav vē traina, pateicoties koraļ ļ u rifu joslai, kas pasargā no viļ ņ iem. Pirms devos lasī ju atsauksmes, ka jū ra ir sekla, aļ ģ es visur nevarē s izpeldē t. Tač u ierodoties sapratu, ka manas bailes bija veltī gas, jo jū ras dziļ ums ir pietiekams pieauguš am peldē t griboš am cilvē kam, bet ne 10 metru dziļ umā , bet tomē r ļ oti ē rti. Ū dens temperatū ra ir 29 grā di. Ū dens krā sa ir atkarī ga no tā , no kuras puses spī d saule. Pludmales foto mī ļ otā jiem ir nepiecieš ams fotografē t no 12 lī dz 14 dienā m, jo ​ ​ š ajā periodā saule ir ļ oti spē cī ga un spož a un visas dabas krā sas ir arī ļ oti sulī gas un spilgtas. Es stundā m ilgi neizgā ju no ū dens.

Noteikti ejiet pa pludmales joslu. Ja ejiet pa kreisi gar krastu, apmē ram 15 minū š u gā jienā , jū s redzē siet krā š ņ u pludmali (vē l ir restorā ns vai mā ja uz ū dens, kaut kas tamlī dzī gs), ir ļ oti skaists ū dens un palmas.
Saona ir vieta, kuru ir vē rts apmeklē t. Viss ir grezns. Vienī gais, ko nez kā pē c neviens nesaka, ka ar buru jahtu lī dz turp nokļ ū t aizņ em apmē ram 1.5-2 stundas un tas nav tikai pā rbrauciens, tas ir grezns ceļ ojums pa jū ru, kas sniedz ne mazā k brī niš ķ ī gas sajū tas kā Saonas sala pati par sevi.
Mums ļ oti patika viss! Neaizmirstams ceļ ojums!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu