Jautājums o Vācija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
246 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Cits»
Kur Vācijā var atrast darbu ar minimālām vācu valodas zināšanām (A2)? Vai arī kur var atrast darbu ārzemēs ar Vācijas pilsonību?
Tikai ne celtniecības darbi.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2019-08-195 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  12
аватар ollennka
Man liekas, ka esi nepareizā forumā. Šis ir ceļojumu portāls, nevis darba vietne.
аватар emillox1997
Tad pastāsti kur var atrast informāciju par darbu :)
аватар lana_181
Nu tā kā te rakstīja, ja tev ir Vācijas pilsonība, tad ar darba atrašanu nav problēmu! Dīvains jautājums, godīgi sakot.
аватар ollennka
emillox1997, Google vai Yandex atzīmē, meklējot “darbs Vācijā”, un sekojiet norādītajām saitēm, līdz atrodat sev tīkamos piedāvājumus.
аватар Elenka08
Lai jūs to teiktu, jums tas ir jārisina pagātnē. Ne jau tas, ka šāds cilvēks izlasīs tavu jautājumu. Cits jautājums ir meklēt internetā, tas ir, izdarīt to jūsu vietā... Maz ticams, ka kāds tiks atrasts. Lai gan .. te ir daži, amatieri altruisti
аватар emillox1997
Ilgi meklēju sevi, man ir pilsonība, bet valodas zināšanas ir minimālas, tāpēc nevaru atrast.. Nelūdzu mani meklēt, ja nav nepieciešamo informāciju.Vēlos tikai atrast labus darba devējus, lai nemetu ar darbu
аватар lana_181
emillox1997 jums ir vieglāk veikt ausbuilding. ja vecums atļauj.Tu īsti neko neraksti.Darbs jāmeklē dzīvojot Vācijā,sevišķi ja ir pilsonība.Spriežot pēc tā,ka meklē darbu tūrisma mājaslapā,tad nav diploma. Vācijā. Bet kā tas var būt, tur pilsonība, valodu nezini ??? Ja vēlaties palikt Vācijā, jums būs jāiemācās valoda.
аватар emillox1997
Man ir pilsonība, bet es tur nedzīvoju un man nav jāmācās valoda, lai iegūtu Vācijas pilsonību.Kā es varu dzīvot Vācijā, ja man tur nav darba?Es saprotu, ka tas ir smieklīga un nesaprotama situācija. Tāpēc es rakstu šeit
аватар ollennka
emillox1997, kāpēc tu gribi braukt uz Vāciju, ja neproti valodu? Vai jūs pat vēlaties? Galu galā tu mācījies un saņēmi diplomu/sertifikātu acīmredzot ne Vācijā.
Darbs Baltkrievijā vai Krievijā, kur nebūs valodas barjeras. Ja vēlme pārvākties nepazūd, pieraksties uz vācu valodas kursiem – pēc pāris gadiem būs darba pieredze, un valodu pilnveidosi līdz pieklājīgam līmenim.
аватар lana_181
emillox1997 ja tev ir pilsonība vari palikt Vācijā.Tas ir ilgs process,bet jābrauc uz dzīvesvietu un jāreģistrējas lai vismaz saņemtu bezdarbnieka pabalstu un meklētu darbu atrodoties Vācijā.Man nav uzskatu ka ir pilsonība.citādi tādi jautājumi nerastos. Varbūt uzturēšanās atļauja? Pilsonību var iegūt tikai tur dzīvojošs cilvēks,tās valsts teritorijā kurā viņš saņem pilsonību.Un jā,valoda ir jāzina,bet Vācijā var atrast darbu,ja zini piem. Angļu.
аватар emillox1997
lana_181 Man bija neliels konflikts ar vecākiem, kā dēļ es nevaru tur dzīvot kopā ar viņiem un izrādās man nav kur dzīvot. Un man ir Vācijas pilsonība! Es nemaldos savos vārdos
аватар ollennka
Bērnudārzs, godīgi. Paliec pagaidām pie draugiem vai meitenes, kāpēc braukt uz Vāciju vienkārša ģimenes strīda dēļ?))
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Vācija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl