Avalon Hotelpark Königshof 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 9.010
pamatā
1 atsaukt
9.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Šī 3 zvaigžņu viesnīca Kēnigsluterā piedāvā mūsdienīgus numurus, pievilcīgu spa uzturēšanos un vieglu piekļuvi automaģistrālei A2. Elm-Lappwald ir dabas parks, kas atrodas 5 minūšu brauciena attālumā no viesnīcas.Vairāk →
аватар gefiona
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti laba viesnī ca, kas atrodas 7 km no automaģ istrā les Hannover – Berlī ne. Atrodas klusā , mā jī gā vietā , blakus lielveikals, kas priecē ar zemajā m preč u cenā m. Brī niš ķ ī ga vieta ceļ otā ju, autovadī tā ju atpū tai, kā arī daž ā diem ģ imenes un korporatī viem pasā kumiem. … Tomēr ▾ Ļ oti laba viesnī ca, kas atrodas 7 km no automaģ istrā les Hannover – Berlī ne. Atrodas klusā , mā jī gā vietā , blakus lielveikals, kas priecē ar zemajā m preč u cenā m. Brī niš ķ ī ga vieta ceļ otā ju, autovadī tā ju atpū tai, kā arī daž ā diem ģ imenes un korporatī viem pasā kumiem. Kā rtī ga divstā vu ē ka, kurā ir 174 komfortablas telpas, 15 telpas konferencē m un citiem pasā kumiem ar Vā cijas pilsē tu nosaukumiem, baseins, sauna, trenaž ieru zā les, internets (maksas). Priecē lielisks restorā ns ar bagā tī gu brokastu ē dienkarti un gaiš i aprikož u krā sas dvieļ iem. Papildinot draudzī go personā lu, es vē los vē lreiz pateikt š ai viesnī cai "Vielen Dank! ".
Номер отеля Ванная комната Вид отеля Рецепция Интернет-комната В бассейне


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

Этот 3-звездочный отель в Königslutter предлагает современные номера, привлекательный спа отдыха, а также легкий доступ к автомагистрали А2. Elm-Lappwald - природный парк, который находится в 5 минутах езды от отеля.

Viesnīcā
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • tenisa korti
  • sporta zāle
Adrese Германия, Кёнигслуттер в Эльм, Braunschweiger Strasse 21 A
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.