Jautājums o Minhene

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
44 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Valstis un pilsētas»
Kijeva – Minhene – Kijeva (vai Insbruka) 2020. gada vasarā. Kam ir saprātīgas cenas?
Sakiet, lūdzu, kurš tagad lido uz Minheni par vishumānākajām cenām. Brauciens plānots 2020. gada vasarā, jūlijā vai augustā. Varbūt Insbruka, kas zina) Memmingena nav interesanta. Paldies. Ar aizvadītajām un gaidāmajām brīvdienām.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2020-01-024 gadā atpakaļ
Atbildes  •  14
аватар camomille
Kijeva-Minhene laikam UIA tagad būs humānākā cena. bet, visticamāk, tu jau esi palaidis garām minimālo cenu - Ziemassvētku atlaides bija jāpērk no UIA vai Lufthansa 10 mēnešus iepriekš, ja vēlies ietaupīt.
principā 3 mēnešus pirms izlidošanas datuma Wizzair parasti atlaiž cenas, bet tas nav fakts, ka tas būs lēts. un lidosta tev nav piemērota. ja tiešām vajag lēti, tad lidojumus var savienot pats. Domāju, ka caur Poliju vai Ungāriju varēs atrast kādu interesantu variantu.
аватар Elenka08
Vai Raiens vai Wizz lido uz Minheni?
аватар camomille
No Ukrainas lido tikai Wizz, bet tur lidosta topkasteram neder.
аватар hatinka
Man Visai neder ne lidosta, ne lidojumu laiks. Un Raiens aizlidoja uz Nirnbergu, bet nogrieza virzienu, ja sho.
Paldies. Saprata.
UIA ir tie paši, kas tagad ir atcēluši visu ekonomiku, ko cilvēki nopirka uz gadu lēti? Nē, es arī nevēlos UIA)))
Žēl, ka nekas interesants nav parādījies)))
Transplantācijas nav manas, tās neder.
Meklēju optimālāko un cilvēcīgāko izmaksu variantu.
Tas nebūt nenozīmē, ka man to vajag ļoti lēti.
Es nevēlos palaist garām kādu labu iespēju, par kuru es, iespējams, nezināju.
Paldies
аватар alex45
Martā tiek pilnībā atvērts jauns terminālis Zaporožhjā, līdz tam laikam ienāk arī Ryans un dažas citas zemo izmaksu aviokompānijas. Tās sola daudz Turcijas lidojumu uz Stambulu, un no turienes visa pasaule ir jūsu priekšā. pēdas. Protams, tagad citas informācijas nav, mēs paši gaidām, kungs.
аватар camomille
Maz ticams, ka Zaporožjei būs tiešais reiss uz MUC. Wizz uz šo lidostu nemaz nelido, un Raiens tikai no 2 vai 3 valstīm. Tāpēc, ja baidies pirkt UIA un gribi cilvēcīgu cenu, tad vienīgā izeja ir noķert atlaidi no Lufthansa.
аватар camomille
Starp citu, Wizz ir Nirnberga no Kijevas, ja nemaldos
аватар Pachok
Jā, Wizz ir Nirnberga. Mēs lidojām pirms gada, bija neērti lidojumi - tur vēlu vakarā, atpakaļ agri no rīta. Bet nesen paskatījos - grafiks mainījies, tagad viss kārtībā un ērti.
No "eksotikas" Raiena lidojums Kijeva-Karlsrūe tradicionāli iepriecina ar cenām :))) Nebūtu viņam pievērsusi uzmanību, ja FB nebūtu uznirgusi sludinājums no lapas "Eiropa par santīmu". Ekskursijas, protams, ir smagas, bet es esmu pieradis apskatīt maršrutus katram gadījumam.
аватар alex45
Tagad Raiens nelido, bet notiek sarunas par viņa lidošanu no Zaporožjes.Aviokompānija jau bijusi Zaporožje, apskatījusi termināli, tā ka "redzēsim!"
No ziņām:
"UIA ir ieviesusi atlaidi aviobiļetēm no septiņām Ukrainas pilsētām uz Itāliju. Jo īpaši ir 10% atlaide lidojumiem uz Romu, Milānu un Venēciju no ZAPORIZHIA.
Par to ziņots UIA oficiālajā tīmekļa vietnē.
Atlaide ir spēkā ekonomiskās klases cenām Economy Light, Economy Premium un neattiecas uz lidostu un citām maksām. Biļete jāizsniedz, ņemot vērā reklāmas kodu abos virzienos.
Tāpēc gaidīsim un redzēsim!
аватар Apyatka
Kas vainas Memingenam? Dalieties, lūdzu, es gribu zināt, lai nesanāktu.
аватар hatinka
Tas pats ir ar Memingenu. Tikko vairākas reizes tā lidoju bez bērna un īrējām mašīnu. Es lidošu viena ar bērnu un man der tikai Minhene. Dodos tālāk uz Garmišu-Partenkirheni. No Minhenes braucu ar vilcienu un uzreiz uz vietas Garmišā. Un no Memingenas ar ratiem un mugursomu vilkšos vispirms uz autobusu uz Minheni, tad pārsēšos uz Minhenes dzelzceļu. Turklāt lidojums uz turieni ir neērts laikā, ir papildus jāmaksā par bagāžu un cena tagad nav īpaši lēta, lai piekristu šim tvaikam. Man arī Nirnberga neder. Man vai nu Minhene vai Insbruka (nu, te laikam nebūs humānisma vasarā).
аватар Apyatka
Jā, Garmiša-Partenkirhene ir neērti.
аватар Pachok
Lufthansa tikko noķēra Minhenes Štrauss. Vasaras cenas no 180 ar rokas bagāžu abos virzienos
аватар Sergey_7979
No Bādenes uz Garmišu - nav labākais variants, Rianair atlidošana vēlu vakarā un, un naktī 8 stundas ar Flixbus ar pārsēšanos - ļoti apšaubāms prieks.
Vēl viena iespēja. Jūs varat atrast lētu Frankfurti pie WizzAir, un pēc tam 4 ar pusi stundas ar vilcienu ar pārsēšanos pie st. Minhene-Pasing.
Vasarai IEV - FRA var atrast līdz 150 eiro abos virzienos, turklāt vēl sanāks lētāk (pagājušajā gadā Frankfurte-Kijeva paņēmu par 47 eiro 4 mēnešus pirms brauciena).
Vilciens Frankfurte-Garmišs nebūs īpaši lēts, jo tie ir dažādos Vācijas štatos, starpvalstu vilcieni vienmēr ir dārgi (apmēram 40-50 eiro)
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Minhene
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl