Neaizmirstamākais ceļojums uz Vāciju

20 Februāris 2019 Ceļošanas laiks: no 24 Janvāri 2019 ieslēgts 02 Februāris 2019
Reputācija: +6554
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Neaizmirstamā kais komandē jums uz Vā ciju

Vai jū s kā dreiz esat sapņ ojis nokļ ū t Orelā un Reš kā kā saimnieks ar zelta karti? Ar mani notika kaut kas lī dzī gs un joprojā m esmu iespaidos par savu pē dē jo Vā cijas braucienu. Jau vairā kus gadus strā dā ju vā cu uzņ ē mumā Matrix42. Viens no mū su birojiem atrodas Ukrainā . Ikdienā cī nos ar kļ ū dā m programmā s, viens no maniem galvenajiem uzdevumiem ir gā dā t, lai gala programma sasniegtu mū su lietotā jus pē c iespē jas augstā kā kvalitā tē , kā arī bū tu savietojama ar visā m lielā kajā m serveru sistē mā m pasaulē . Reizi gadā mū su uzņ ē mumā notiek divi svarī gi pasā kumi – HackWeek (Hakkaton) un KickOff. Š ogad abi pasā kumi notika Vā cijā.8 dienas. Ceļ ojuma sarež ģ ī tī ba bija tā da, ka bija nepiecieš ams lidot bez ģ imenes. Kas nedaudz ietekmē mū su ceļ ojumu koncepciju. Bet tagad man ir lielisks marš ruts, kas jā iziet kopā ar visu komandu.

Minhene


Pirmais HackWeek pasā kums notika Minhenē . Visiem darbiniekiem vajadzē tu apvienoties komandā s un ī stenot nelielu projektu par to, ko viņ i gribē ja darī t jau sen, bet nebija laika. Jū s nevarat veikt savus ikdienas darbus un savu galveno projektu, tikai kaut ko jaunu un ceturtajā dienā izveidot prezentā ciju un demonstrē t prototipu. Otrs Hackweek uzdevums ir gū t pē c iespē jas vairā k prieka no neformā lā s vides. Mū su ceļ ojums sā kā s ar ilgu Lufthansa lidojuma kavē š anos, kā rezultā tā puse Kijevas biroja iestrē ga Borispiļ as atpū tas zonā . Vairā k cieta otrais, puslaiks, kurš sev ī paš u kartiņ u neizsniedza. Godī gi sakot, viss iekļ auts atpū tas zonā var ilgā k palikt pelē kā krā sā , tas nemaz nerada stresu. Pē c aptuveni divā m stundā m mū su lidmaš ī na patieš ā m ieradā s, un mē s devā mies ceļ ā .

Smaidoš a stjuarte man piedā vā ja vā cu alu, un es ī sti nepretojos. Lidojums pagā ja ļ oti raiti un diezgan ā tri, no lidostas mū s iesē dinā ja autobusā un aizveda uz Minhenes nomali uz labu č etrzvaigž ņ u viesnī cu. Man par laimi, netā lu no viesnī cas bija tieš a metro lī nija uz centru. Bija apmē ram 22:00. Neejiet gulē t, kad Minhenes centrs atrodas 20 minū š u attā lumā . No 200 domubiedriem bija maz, un mē s ar Maš u devā mies kopā . Maš a ir kolē ģ e no manas komandas. Jau pirms brauciena viņ a teica Daš ai, ka brauciena laikā bū š u labā s rokā s)

Tā bija aukstā kā izeja pilsē tā . Bija krokodiliski auksts, bet, par laimi, visas pā rē jā s dienas bija tieš ā m siltas. Pilsē ta mū s sagaidī ja ar skaistu mā ju un rā tsnamu tieš i pie izejas no metro. Bet, tiklī dz pagrieza galvu, š ī mā ja jau š ķ ita pavisam vienkā rš a uz neticami lielas ē kas ar jaunu rā tsnamu fona. Vakariņ as izdevā s paē st par saprā tī gu cenu 4.50 eiro no cilvē ka.

Neskatoties uz laiku, divas lietas darbojas visu diennakti — metro un maizes veikals Marienplatz centrā lajā stacijā . Starp citu, lē tā kā s vakariņ as, ko ē du š ajā ceļ ojumā , bija par 2.50) Eh, es atceros, ka pē dē jo reizi tik lē ti vakariņ ot bija tikai Parī zē , tie milzī gie hotdogi par 3.50. . .

Filmu studija

Hakvik notika Bavā rijas filmu studijā . Katru rī tu lī dz 10 transfē ri no viesnī cas kursē ja turp un no 18:00 skrē ja atpakaļ . Kinostudijā mums iedeva portatī vos datorus, un visas komandas sagrā ba sev daž ā das zonas. Manam projektam bija nepiecieš ami apmē ram pieci cilvē ki. Viens pierakstī jā s, jo teica, ka viņ am labi padodas latte. Otrs teica, ka uzmanī gi vē ros, lai mums viss izdotos. Jaroslavs iejutā s robota lomā , kurš nolē ma strā dā t gandrī z visu diennakti projekta labā , Maš a spē lē ja Jaroslava morā lā atbalsta lomu. Ž eņ a bija noslē pumaina sieviete, Andriuha bija scenā riju uzvarē tā ja.


Es pā rņ ē mu serveru izvietoš anu un atbalstu, prezentā ciju un nolē mu runā t ar plaš u auditoriju ar ziņ ojumu. Kopš pagā juš ā gada pie sevis atzī mē ju, ka hackvik ir labā kā iespē ja izmē ģ inā t sevi kā runā tā ju arī angļ u valodā . Paralē li darba procesam visu laiku skanē ja relaksē još a mū zika un spī dē ja blā vas gaismas. Tač u paralē li darbam mū s gaidī ja daudz izklaides un pā rsteigumu. 10:00 lī dz 22:00 teritorijā bija trī s punkti ar neierobež otu ē dienu: itā ļ u, burgeri un Ā zijas virtuve.

Katru dienu sortiments punktos mainī jā s, un paš ā punktā bija plaš a ē dienu izvē le. Lai negribē tos gulē t, barista mums sagatavoja kulinā rijas š edevrus. Kas attiecas uz dzē rieniem, studijā bija aptuveni 8 ledusskapji, kas bija piepildī ti ar interesantā kajiem bezalkoholiskajiem saldajiem ū deņ iem.

Pulksten 16:00 ū dens ledusskapjos tika nomainī ts ar gardā ko deviņ u veidu Bavā rijas alu. Un ē dinā š anas vietā s viņ i sā ka liet vī nu. Lai paviljonā strā dā tu pē c iespē jas ē rtā k, atpū tai bija daudz un daž ā das izklaides.

Lidoju virtuā lajā realitā tē ar deltaplā nu, speciā lā mehā nismā , kur bija jā veic pilota manevri trī sdimensiju telpā . Varē ja cī nī ties uz vecā m konsolē m, trī skā rš ot automaš ī nu sacī kstes, montē t mehā nismus no Lego tehnikā m un radī t uz 3D printera.

Ja darbs ir ļ oti nogurdinoš s, tad tev iedod segu ar spilvenu, un darba laikā vari doties uz tumš o zonu veselī gam miegam. Ap filmu studiju ir skaists mež s ar svaigu ziemas gaisu. Vai es esmu pasakā ? Jā , tas ir tikai sapņ u darbs patiesī bā ! Lai gan savu sapņ u darbu iztē lojos daudz pieticī gā k.

Ik pa laikam organizatori sarī koja daž ā das aktivitā tes, piemē ram, kurš uz izstieptas rokas var ilgā k noturē t alus glā zi. Meitene man ieteica pierakstī ties uz lielo golfu. Uz jautā jumu, kur bū s bedres, viņ a visā nopietnī bā norā dī ja uz vietā m starp strā dā još ajiem darbiniekiem un starp galdiem. Es domā ju, ka tas ir joks, bet nē . Golfs tieš ā m notika tieš i virs komandu galvā m.

Diemž ē l darbinieku sitiens bija neizbē gams, ja trajektorija lī dz bedrei potenciā li gā ja cauri darba galdiem, tad pirms sitiena vajadzē ja kliegt “Achtung! ”. Tas bija jautri! Bet visaktī vā kā ir ekskursija pa paš u filmu studiju. Mū s veda pa daudzu slavenu filmu paviljoniem.

Es apmeklē ju ī stu ciematu no Asteriksa un Obeliksa — Galia, lidoju ar zvē ru no filmas "Nebeidzamā stā sta", mē s gā jā m cauri lidojoš ā m lidmaš ī nā m un garā m zemū denē m.


Mē s pat filmē jā mies filmā s uz zaļ a ekrā na fona. Š is bija vilciena jumts, un mums uzbruka pū ķ is! Tad es filmē ju kā mā konis laika prognozē s un finā lā braucā m kā da veca vilciena kupenā , kas piedzī voja avā riju.

Katru vakaru ar pirmo marš ruta autobusu vai vietē jo tramvaju es devos uz centru, lai izpē tī tu Minheni. Lai gan, godī gi sakot, kinostudijā valdī ja tā da atmosfē ra, ka nevarē ja pat atgriezties viesnī cā . Izklaide bija pieejama katru dienu lī dz vieniem naktī , un pati filmu studija strā dā ja visu diennakti.

Katru vakaru pamazā m izpē tī ju Minheni, reizē m izdevā s savilkt domubiedrus vakara pastaigai. Daž reiz man tas bija jā dara vienatnē , ne visiem acī mredzot patī k izpē tī t pilsē tas tik detalizē ti. No interesantajiem atklā jumiem man patika tilts starp abā m Passarelles upē m, tilts upes nevis vieno, bet gan iet starp tā m.

Pa to ir diezgan interesanti pastaigā ties naktī . It ī paš i, ja sapulcē neviens netiek pieķ erts, pretē jā gadī jumā kā dam ar mazā ku ķ ermeņ a uzbū vi kļ ū st neē rti no pamestas tikš anā s tumsā uz tilta. Man Minhene pirmā s č etras dienas bija ekskluzī vi naksnī ga pilsē ta, varē ju tikai iedomā ties, kā tā izskatī sies dienas gaismā , bet darba laikā nebija viegli aizbē gt uz centru.

Mū su projektā viens no projekta dalī bniekiem uzņ ē mā s tik atbildī gu misiju, kamē r mē s strā dā jā m. Tā tad mū su komanda strā dā ja un apmeklē ja centru dienas laikā . Viena no ž agā m, nokļ ū stot no kinostudijas uz centru, ir tramvaja pietura bez biļ eš u automā ta. Vai nu noejiet pā ris pieturas kā zaķ is un tad izejiet pie automā ta, vai paņ emiet sī knaudu, lai iegā dā tos biļ eti tramvajā , vai arī ejiet š ī s pā ris pieturas kā jā m. Vienreiz izmē ģ inā ju pastaigu marš rutu. Rezultā tā gā ju pa ceļ u, iekš ā mež ā un lī dz ceļ iem sniega kupenā s. Ideja bija neveiksmī ga, bet oficiā la. Vienkā rš ā kais veids bija iegā dā ties ceļ ojuma karti uz daž ā m dienā m, kas man noteikti atmaksā tos, bet kurš gan zinā ja, ka tas izrā dī sies tik daudz uzbraucienu pilsē tā .


Viens no galvenajiem pilsē tas apskates objektiem ir Hofbrä uhaus krogs ar visgardā ko stilbiņ u un alu. Š is krogs ir arī viens no lielā kajiem pasaulē , un tam ir bagā ta vē sture. Es to visu nezinā ju un nejauš i uzgā ju.

Atmosfē ra, it kā tū kstoš iem vā cieš u apvienotos vienā lielā ģ imenē un tajā paš ā laikā visi kopā kaut ko runā , es uzreiz gribē ju viņ iem pievienoties. Krogā ir orķ estris, kas sē ž ar alus glā zē m starp dziesmā m un bauda dzī vi.

Bavā rieš u meitenes staigā pa krogu un pā rdod vietē jos kliņ ģ erus un piparkū kas. Bū s š eit jā ierodas vē l izsalkuš ā kam kā dā no š ī m dienā m. Tomē r tas notika nā kamajā dienā . Gandrī z vienmē r vakarā krogā varē ja noķ ert kā du no mū sē jiem. Un nā kamajā dienā pē c savas 3.5h gā jiena no kinostudijas ierados krogā tieš i tajā brī dī , kad tur pulcē jā s mū su projekta komanda, iekš as mani nepievī la. Neskatoties uz cilvē ku skaitu un krogā ir vairā k nekā.3000 cilvē ku, alus tiek pasniegts mazā k nekā trī s minū š u laikā pē c pasū tī š anas. Daž kā rt bija pat dubulti iebrukumi centrā . Tas ir tad, kad ierados viesnī cā ap desmitiem vakarā , atveldzē jos duš ā , nogulē ju kā das 20 minū tes un atgriezos centrā .


Krogs

Filmu studija-Minhene diezgan ā tri ievilka ritmā , un tā jau bija ierasta darba diena. Bet hackvik tuvojā s beigā m, un bija pienā kusi pē dē jā diena. Š ī ir diena, kad stā š os lielas publikas priekš ā un no skatuves prezentē š u mū su projektu. Lai iestudē tu savu runu, devos uz mež u, kur ar prieku mani klausī jā s mež a putni. Noslē guma treniņ u pavadī ju publikas priekš ā Maš as izskatā . Runā tā ju kā rtī bas sarakstu atvē ra č etri cilvē ki. Biju pirmais vienā no č etriniekiem, tas bija aizraujoš i, bet man izdevā s! Esmu pabeidzis!

Pē c priekš nesumiem studijā sā kā s ī sti svē tki un ballī te. Likā s, ka komandē jums varē tu bū t labā ks, tač u organizatori teica, ka, salī dzinot ar brauciena otro daļ u, š ī ir diezgan vienkā rš a programma.


Rī t ir treš diena, mums bū s oficiā la brī vdiena. Tas ir jā dara lī dz galam. Tā kā Minheni esmu jau izpē tī jis lī dz pat ielā m, tad jā paplaš ina brauciena ģ eogrā fija. Pat no Kijevas š ai dienai plā noju vizī ti Austrijā . Š ķ ita, ka dī dž ejs izvirzī ja sev uzdevumu noturē t publiku lī dz rī tam un turpinā ja pievienot karstumu.

Bet galvenokā rt ceļ ojot, es nakts vidū ar varu izvilku sevi no ballī tes un iesē dinā ju autobusā . Tiesa, ierodoties viesnī cā , pastaigā jos vē l kā das 10 minū tes, jo iekš ā bija enerģ ijas pā rpilnī ba. Rī t no rī ta ceļ ā !

Brī va diena Insbrukā

Vā cu precizitā te, cik lielu spē ku dod š ie vā rdi, vilcieni š eit ierodas ar sekunž u precizitā ti, ir viegli plā not marš rutus! Nā kamais metro bū s pē c 43 minū tē m (nevis 10)…

Tā tad č ī bas peldē ja uz klints. Vā cieš u precizitā te pievī la, tā dā tempā varē tu arī netikt lī dz autoostai. Tač u, par laimi, neizdevā s uz tablo. Vilciens ieradā s apmē ram 15 minū tē s. Phe, jau atvieglots. Es tiku pie sava flixbus laicī gi. Ceļ š no Minhenes uz Insbruku ilgst 2.5 stundas. Mū zika un kalnu ainavas, esmu gatavs! Bet ne š eit, tas bija viens no puiš iem, kurš atpazina manu seju no Hakvika, apsē dā s runā t. Bet tieš i Alpu sā kumā viņ š devā s prom, tā ka mana mī ļ otā Onuka mani gaidī ja kaut kur Alpos. Kad iznā ca sabiedriskais draugs, un es jau biju noskaņ ojies uz Onuku, apsē dā s nā kamais. Sā kotnē ji puisis bija no Krievijas, bet nez kā pē c mainī ja pilsonī bu uz armē ņ u)))) Kopumā mē s ar puiš iem sirsnī gi pļ ā pā jā m, bet man š ķ iet, ka Onuka uz mani bija nedaudz aizvainota, galu galā viņ a bija gatavs dziedā t man gandrī z visu ceļ u .

Tā tad es esmu Austrijā ! Pats, bez Daš as, bez neviena no maniem draugiem daudzus kilometrus. Ir kaut kā dī vaini klī st apkā rt. Nu uzņ ē mums nevarē ja gadu iepriekš brī dinā t par komandē juma datumiem, lai mē s ar Daš u bruģ ē tu sev marš rutu par zemu izmaksu tarifiem. Pilsē ta man ienā ca jau no pirmajiem mirkļ iem.


Tiklī dz nonā cā m centrā lajā s ielā s, virs centrā lā laukuma sā ka celties majestā tiski kalni. Ainavas ap pilsē tu ir vienkā rš i fantastiskas. Es nezinā ju, ar ko sā kt, es gribē ju apmeklē t nekavē joties un visur. Turklā t pilsē ta pieder tiem, kur jums vienkā rš i jā staigā bezmē rķ ī gi. Pat McDonald's viņ i izsniedza kafiju skaistā krū zē .

Es parasti domā ju, ka kafijas tases skaistums ir puse no garš as! Uzgleznotais pacē lā js uz krū zī tes man š ķ ita mā jienu par brī niš ķ ī gu marš ruta turpinā jumu. Vispirms izstaigā ju pilsē tu gar upi ar skaistu tirkī za kalnu ū deni, tad kā jas veda uz pacē lā ju. Kā piens lī dz paš ai virsotnei un atpakaļ maksā.36, 5 eiro. Cena ir kā ā murs galvā .

Š ā dos brī ž os rodas pilnī gas apjukuma uzbrukumi. Jums ir jā maksā ievē rojama summa par kaut ko, kas jū s nezinā t, vai tas jums patī k vai nē . Protams, bū tu forš i, ja tu aizej pirmais un tad maksā , ja patī k, bet tas ir fantastiski. Kopumā bija jā izlemj, bet, ja nepamē ģ inā si tagad, nekad nezinā si, kā bū s.

Ejam! (Ja Insbrukā ir garā ks, tad ir jē ga pirkt Insbrukas karti, š ķ iet, ka tajā ir arī kā pš ana un nolaiš anā s) Ceļ š bija garš , vispirms pa pazemes-zemes funikulieri, tad pa diviem vagoniņ iem ar pā rsē š anos. Tiklī dz sasniedzu virsotni, visas š aubas tika kliedē tas. Bija ī sta un skaista ziema. Sniegs lī dz ceļ iem, kalnu klusums!

Mani uzreiz sagaidī ja kalnu putni ar savu č ivinā š anu. Es uzreiz devos iekarot vienu no virsotnē m. Tur bija pā ris norā des sniega kupenu virzienā gar kalna krauju un plā ni stabi ar virvi. Nu, acī mredzot, tas ir ceļ š . Ž ē l, ka nav cilvē ku, kas vē las ļ aut viņ iem iet uz priekš u un bū t pā rliecinā tiem. Labi, es bū š u pionieris. Gar sniega kupenā m bija redzamas kā da pē das, viņ š centā s tā m sekot, kur bija virve – no tā s nelaida vaļ ā . Pā ris reizes, paklupusi no takas, pē da iekrita sniegotajā bezgalī bā , vienreiz pat maza sniega bumba noripojusi un pazudusi no skata kalna tā lumā . Smags darbs pionierim.


Bet kosmosa tū ristiem tas ir vē l grū tā k. Slē potā js, kurš sā ka mani panā kt, man pievienoja pā rliecī bu. Varbū t viņ š , ieraugot mani, nolē ma, ka š is marš ruts ir ierasta lieta. Un kā dā brī dī viņ š uzkā pa uz slē pē m un vienkā rš i nokā pa lejā . Gaidī ju skaistu panorā mu un lepnuma sajū tu par drosmi un paveikto marš rutu. Divus kilometrus zemā k atradā s visa Insbruka. Biezi mā koņ i peldē ja indikatī vi, bet acī mredzot viņ iem bija svarī gas lietas, ko darī t, viņ i neuzkavē jā s virs pilsē tas, viņ i vienkā rš i aizbrauca pa savu marš rutu.

Es atgriezos pie pacē lā ja un nolē mu meklē t marš rutus kartē s mi. Navigā cija man piedā vā ja vē l vienu marš rutu uz skaistā ko panorā mu. Bet, acī mredzot, navigators nolē ma mani vienkā rš i piebeigt. Droš i vien bez sniega marš ruts ir vieglā ks, bet lī dz soliņ u atzveltņ u izvirzī tajiem galiem varē ju noiet 20 metrus.

Navigators man lika pagriezties. Un vietā , kur tas noteikti bū tu mans pē dē jais pagrieziens: “Maps mi, kā pē c tu ar mani tā dari? Vai tas ir š o kļ ū du dē ļ , kuras es nosū tī ju jū su izstrā dā tā jiem? ”. Man bija jā atmet doma ar taku un uzmanī gi jā dodas lejā .

Galvenais ir turē ties tā lā k no klintī m, un jū s pat varat skriet lī dz jostasvietai sniegā . Beidzot nolē mu, ka sniegotie kalni ir viens no kritē rijiem, pē c kā var skatī ties biļ etes. Ir pienā cis laiks doties lejā un apskatī t pilsē tu. Nokā pu nevis paš ā lejā , bet kalnu pilsē tiņ ā Hungerburgā .

No turienes jū s varat doties lejā kā jā m. Pilsē tiņ a bija tikpat skaista kā pati Insbruka, varbū t tas ir tikai tā s rajons. Ceļ š ar pagaidu panorā mā m uz Insbruku. Tas ir tikai nobrauciens pa taku, kas bija nokaisī ta ar sniegu. Un bez š ī celiņ a marš ruta vidū bū s jā met milzī gs lī kums. Labi, iesim uz otru pusi, ja iegriezī sies mež ā , tad taciņ as bū s vairā k. Bet š ķ iet, ka mans navigators nolē ma beidzot no manis atbrī voties, nosū tot mani uz blī vu mež u, kurā nebija vajadzī go taku. Es turpinā ju pa galveno ceļ u. Uz sapulci izskrē ja gigantisks suns un metā s kaut kur tā lumā , tur bija viņ a saimnieks. Nu suns bija ar laipnu purniņ u. Citā di nā ktos kā pt pa sniegotajā m priedē m. Viens no duč iem taciņ ā m tieš ā m izrā dī jā s, iespē jams, pa sniegu jau bija izgā juš i pieci cilvē ki. Nedaudz tā lā k pa ceļ u virs klints atradā s mā jī ga bū da. Labs kustī bu navigators!


Es zinu, š ī ir bū da, kas uzsū c apmaldī juš os ceļ otā jus, Kiš a dziesmā bija tikai par tā du dziesmu, pagrabā bū s piedzī vojumi. Vai arī tā ir bū da no vienas filmas, ar nemirstī gu frā zi “Studenti, kā pē c jū s nogalinat sevi? ”. Es labprā tā k eju pa nestaigā to taku. Tad navigators sā ka mani vest pa pilnī gi nosacī tā m takā m, kā viņ š par tiem vispā r zina? Vietā m bija diezgan slidens, nā cā s skriet.

Galvenais ir tikt ā rā no mež a pirms tumsas iestā š anā s. No visiem š iem piedzī vojumiem es biju burtiski ekstā zē . Kļ uva tumš s un es neē du. Tas ir labs pilsē tas rā dī tā js, kad nepietiek laika ē dienam. Kā rtis mani noveda tieš i uz Makdaku. Dā rgā s pilsē tā s tas ir pareizais lē mums.

Man bija vē l daž as stundas lī dz autobusam, ko pavadī ju bezmē rķ ī gi klaiņ ojot pa skaisto pilsē tu. Uzkā pa vē l vienu panorā mu, bet tiklī dz nā k kalnus rijoš ā nakts, pilsē ta zaudē visu savu panorā mas burvī bu. Es iekā pu omulī gā flixbusā uz otrā stā va priekš ē jiem sē dekļ iem un devos atpakaļ uz Minheni. Sā kā s sniega vē tra, autobuss brauca pa neapgaismotu sniegotu ceļ u. Ā trumā sniegpā rslas ielidoja stiklā kā zvaigznes ap kosmosa kuģ i. Bija silti un mā jī gi, priekš ē jos sē dekļ os sē dē ju viena. Vairā ku kilometru marš ruts un hackvik nogurums mani apņ ē ma. Š ķ ita, ka telefona atskaņ otā js noteica atmosfē ru un ieslē dza man mierī gā ko mū ziku. Kaut kur Flē ras dziesmā “Mē s lidojā m” es pilnī bā aptumš ojos.

Es pamodos paš ā Minhenē . Rī t sā kas mū su ceļ ojuma otrā daļ a - KickOff, virkne stratē ģ isku konferenč u un ziņ ojumu par noslē gto gadu un plā niem nā kamajam gadam.

Ragavu atskaņ otā ji Alpos!

.


Š is rī ts izrā dī jā s neparasti saulains, debesī s nebija neviena mā koņ a. Transfē rs uz Alpu pilsē tiņ u bū s tikai 12:30. Es nevaru vienkā rš i sē dē t viesnī cā un gaidī t, man ir atkā rtoti jā izpē ta Minhene, š oreiz saulainā . Tā tad centrs izskatā s dienasgaismā š ā di. Tas bija ļ oti neparasti, cik reizes es te biju, bet spož ajā saules gaismā es to pat iedomā ties nevarē ju. Daž u stundu laikā apgā ju milzī gu pastaigu apli, aptverot visas galvenā s vietas, un beigā s pat sanā ca laiks leļ ļ u izrā dei centrā lajā laukumā . Foto no bitē m, un jū s varat doties tā lā k. Tagad esmu pilnī bā iekarojis Minheni, varu vismaz vadī t ekskursijas. Viesnī cā ieradā s 9 minū tes pirms izrakstī š anā s. Gandrī z visi jau sē dē ja autobusā un gaidī ja izbraukš anu pē c 40 minū tē m. Atmagnetizē tā karte aizņ ē ma vē l divas minū tes un man bija vajadzī gas 7 minū tes, lai savā ktu lietas, ņ emot vē rā , ka bija nepiecieš ams izž ā vē t trī s ar pusi pā rus izmazgā tu zeķ u ar fē nu.

Mē s esam ceļ ā uz kalniem! Mū s atveda uz Tegernsee ezeru Rotach-Egernā !

Es nosū tu pilsē tas nosaukumu uz mū su personī go virtuā lo pilsē tu muzeju ar sarež ģ ī tiem nosaukumiem, novietoju to plauktā starp Ollantaydambo un Sehershvehervar. Varat arī to papildinā t ar Agauas Calientes, lai pā rliecinā tos! Pie viesnī cas ieejas lepni tika pacelti mū su uzņ ē muma karogi. Autobuss ripoja "Mū s atveda uz pieczvaigž ņ u viesnī cu! " Viesnī ca izskatī jā s ļ oti pieklā jī ga un iespaidī ga. Reģ istratū rā mū s jau gaidī ja, bet teica, ka mana istaba jau pavisam drī z bū s gatava. Kamē r braucā m, redzē jā m, kā diriž ablī iekrauj cilvē kus. Nodoklis, istaba ir laba, bet ā rā joprojā m ir saulains laiks un kaut kur diriž ablis gatavojas lidot.

"Atvainojiet, vai jū s, lū dzu, pastā stiet man, kā ds ir nā kamais pasā kums saskaņ ā ar plā nu? ". Meitene man atbildē ja, ka nā kamais pasā kums ir vakariņ as pē c gandrī z 6 stundā m. Manā galvā jau ir sakrā jies daudz ideju, kurp doties, un nepā rprotami pā rsniedzot š o plaisu. "Tā tad es nevaru sagaidī t reģ istrē š anos un vienkā rš i atstā t lietas? ". Meitene teica, lai es par lietā m neuztraucos un eju pastaigā ties.

"Cilvē ki, nav jā gaida apmetne ezeram priekš ā ! ", domubiedru nebija, galvenais arguments bija, ka lietas vispirms jā ienes istabā . Bet laiks tur ir saulains!


Labi, es pats skrē ju. Ezers ir tā ds kā bildē , it kā dizaineri to bū tu speciā li novietojuš i š ajā konkrē tajā leņ ķ ī attiecī bā pret viesnī cu. Devos uz pilsē tas pusi cerī bā tikt galā ar diriž abli, bet tas jau lidinā jā s gaisā . Nedaudz pabaroju acis ar ezeru ainavā m un viesnī cā m, kas izskatī jā s pē c miljardieru rezidencē m. Google kartē tika izcelta vieta ar dī vaino nosaukumu Wallbergbahn, ar vē rtē jumu 4.4 un 690 atsauksmes. Bez interneta nevarē ja izlasī t sī kā ku informā ciju par vietu un atsauksmes. Bet man acī mredzot tur ir jā iet. Ejiet apmē ram trī s kilometrus. Tas arī tiks slē gts pē c pā ris stundā m. Pagriezu karti sī kā k un konstatē ju, ka tas ir pacē lā js. Super! Tagad bū s lieliska redzamī ba, lai redzē tu kalnus. Mē ģ inā ju uzķ ert internetu, lai brī dinā tu mū su č atā par lifta pieejamī bu, tač u interneta nebija. Sacensī bu soļ oš anā nostaigā ju trī s kilometrus, lai noteikti paspē tu laikā . No malas es izskatī jos kā kalnos apmaldī jies sprinteris. Un mazs klibs sprinteris. Pacē lā js darbojā s, cilvē ku praktiski nebija. Stā vot rindā , viena puiš a sastā vā , ievē roju kamanu bremzē š anas noteikumus. Vai tieš ā m š eit var braukt ar ragaviņ ā m! Es nezinā ju, kā ragavas bū s angļ u valodā . Un sieviete, kas tirgoja biļ etes, nevarē ja saprast, ka viņ i runā par ragavā m. Es tā s raksturoju kā slē pes, bet ne ī sti, tā m ir tā da pati bū tī ba š ajā kalnā . Pagā tne! Otrais mē ģ inā jums viņ ai parā dī ja kamaniņ u braukš anas noteikumus. Uzzinā ju, ka maksā.5 eiro, iedod ķ ī lā ragavas un brauc cik gribi lī dz 17:00. Viens pacē lā js maksā.11 eiro, jo vairā k pacē lā ju vienlaikus ņ em, jo ​ ​ mazā k maksā par vienu. Starp citu, arī nobrauciens bez ragavā m maksā.11 eiro, tā pē c ar ragaviņ ā m nokā pt ir lē tā k.


Ragavas ir piestiprinā tas pie pacē lā ja no ā rpuses.

Man bija daž as š aubas par kalna lielumu. Ar sievieti noskaidroju, ka nolaisties ar ragaviņ ā m laikam nebija grū ti. Saņ ē mu uzmundrinoš u atbildi: "Protams, grū ti, redzē jā t kalna augstumu un marš ruta garums ir 4.6 km. " Bet mē s visi zinā m stā stu par dzinē ju, kas varē tu, un tā pē c es varu. Ragavas man bija piestiprinā tas ā rpus kabī nes. Kā piens bija garš , apmē ram 10 minū tes, un jo augstā k kā pā m, jo ​ ​ mazā k man š ķ ita laba ideja ar ragaviņ ā m. Esmu iekļ ā vis augstuma noteikš anu. Kalna augstums bija vairā k nekā.1600 metri. Augstuma starpī ba kamaniņ u trasē ir 868 metri. Kalnā bija Wi-Fi, un es ar ragavā m varē ju iemest informā ciju par kalnu.

Tajā paš ā laikā viņ i zinā s, kur meklē t, pretē jā gadī jumā viņ i atveda viņ us uz viesnī cu, un darbinieks pazuda. Augš pusē bija debesu gabals. Redzamī ba bezgalī ga, simtiem Alpu virsotņ u, lejā ezers, mež i. Maza baznī ca kalnā . Forš i! Š eit ir izveidotas tā das paš as dabas tā das vietas! Turklā t stundas brauciena attā lumā no Minhenes, tas ir, ja vē laties, ņ emot biļ etes uz gadu, teorē tiski š eit nokļ ū t ir diezgan viegli un nav dā rgi.


Pa to laiku es stā vē ju trases sā kumā . Sieviete, kas man pā rdeva biļ etes, pamanī ja manas kurpes un teica, ka man vajadzē s biež i bremzē t ar papē ž iem. Instrukcijā bija arī bilde, kurā kamanas bija jā velk pret sevi avā rijas bremzē š anai. Sā ksim! Sel nostū ma, ē diens. Nespē ju noticē t, esmu ceļ ā ! Tā tad, es mē ģ inā š u piebremzē t. Jā , tas daudz nepalē ninā s. Es eju ā trā k. Ragavas sā k braukt vē l ā trā k. Pirmais pagrieziens, vadā mī ba ir laba. Ā tri pagriezā s ar vieglumu. Es eju vē l ā trā k, nez kā pē c eju ļ oti ā tri. Man ausī s paceļ as vē ja rū koņ a. Sā k pū st pa visā m jakas plaisā m. Tagad ir skaidrs, kā pē c tā s pogas ir vajadzī gas. Kaut ko ļ oti ā tri eju, vajag piebremzē t, ir pazī mes par ā truma meš anu. Viņ š sā ka palē ninā ties tā , ka aiz viņ a kā jā m bija dziļ a pē da, kas lī dzinā s bremzē š anai. Bet ā trums ir bī stams. Tomē r nobrauciens kļ uva vē l stā vā ks, tā pat kā pagriezieni. Es jau eju ļ oti ā tri, es lidoju taisni, es lidoju vā rda tieš ā kajā nozī mē , ragavas lido netā lu. Adrenalī na straume gā ja caur ķ ermeni, lidojam ar ragavā m perpendikulā ri trasei. Tagad es jutī š u Alpu kalnus. Mani kū leņ oja, un tagad es ne tikai zinu visu Alpu skaistumu, bet arī garš u! Tas nemaz neizskatā s pē c Milka š okolā des. Sniegs Alpos ir kvalitatī vs, bez garš ā m, svaigs, š odienas. No pieres lī dz pē dā m mani klā ja viendabī ga balta kā rta. Ragavas gulē ja netā lu, jo es domā ju uzmest cilpu pā r roku. Viņ š piecē lā s un taustī ja savu telefonu, kas kabatā bija cieš i pieblī vē ts ar sniegu. Sniegs izrā dī jā s diezgan slapjš un nā cā s atpogā t jaku, lai noslaucī tu telefonu. Tā ds pats liktenis piemeklē ja kā rtis dž insos. Nā cā s visu salikt kabatā s un noslaucī t sniegu. Mani pirkstu gali aukstumā zaudē ja sajū tu, mana seja sā pē ja no aukstuma. Atkā rtoti piesprā dzē jusi visas pogas un paslē pusi visu iekš ē jā s kabatā s, turpinā ju marš rutu. Tagad sā ka just aukstu vē ju, un zem dupš a aizsē rē ja sniegs, kas bija jā tī ra ceļ ā . Tā lā k nobrauciens bija mē renā kā ā trumā un vienmē rī gi apstā jā s. Es krustojos ar puiš iem, no kuriem ilgi jautā ju, vai tas joprojā m ir. Man teica, ka tas prasī s ļ oti ilgu laiku. Tas tieš ā m bija tikai trases sā kums.

halā ts, č ī bas, viss ir kā nā kas. Pirmajā stā vā mani gaidī ja š iks baseins ar dž akuzi zonu. Atseviš ķ a dž akuzi ar karstu ū deni, 4 saunas, tostarp Ā zijas pirts, relaksā cijas zona ar tumš iem marmora sē dekļ iem un relaksā cijas baseins ar siltu ū deni, kur jū s varat gulē t uz muguras ar pusi iegremdē tu galvu un atrodas pussvara stā voklī zem zvaigznes formas. gaismas. Pat katru stundu nā k dež urants un pirtī s uztaisa š ovu. No visā m pirtī m man patika mitrā , Ā zijas stila pirts, kas piepildī ta ar necaurlaidī ga izskata karstu tvaiku. Kā man patī k š ī smarž a. Pē c izbraucieniem ar ragaviņ ā m viesnī cas spa zona man bija tieš i piemē rota. Bezgalī gs prieks un nokarens ž oklis, kaut kā varu aprakstī t savas emocijas. Tač u mums bija jā atgriež as istabā , jo pē c 20 minū tē m bū s grandiozas itā ļ u vakariņ as. Pavā ri stā vē ja pie ē diena paplā tē m un sveicinā ja viesus, kad tie ienā ca zā lē . Mums bija mā jī ga vieta ar skatu uz kalniem un ezeru.


Nav vā rdu, kas varē tu aprakstī t ē diena skaistumu un garš u, ir tikai restorā nam pieš ķ irtā s Michelin zvaigznes. Patiesī bā es nezinu, vai š ī s viesnī cas restorā ns ir apbalvots. Bet es viņ am to dotu. Garš ī ga Bavā rijas alus jū ra, satriecoš s vī ns, deserti, kurus ž ē l ē st, lai nesabojā tu skaistumu. Š ī vakara galvenā tē ma bija manas ragavas un nebeidzamā iespaidu apmaiņ a par viesnī cu un vietu. Vē l vakar man likā s, ka komandē jums bija tikai augstā kā lī menī , bet š odiena burtiski aizē noja visus iepriekš ē jos. Un ķ irsis uz kū kas ir tas, ka papildus algai uzņ ē mums maksā arī ceļ a naudu, kas ievē rojami pā rsniedz manus ikdienas izdevumus. Varē tu pieņ emt, ka tas ir sapnis, viņ i mani knibinā s un es pamodī š os, bet es pat sapņ os neesmu redzē jusi tā du š iku, tā ka š is noteikti nav sapnis. Es atkal iemī lē jos mū su Matrix42, ļ oti mī lu kompā niju jau no pirmā s dienas par atmosfē ru un iestatī tajiem procesiem, bet š is ceļ ojums ir kaut kā da unikā la parā dī ba ceļ ojumu pasaulē . Kā patī kams bonuss ar mani istabā dzī voja nekņ ojoš s darbinieks.

Nā kamajā dienā mums ir vairā kas konferences, kuru kopē jais ilgums ir 8.5 stundas. Tā s ir stratē ģ iskā s sesijas par uzņ ē muma plā niem, atskaitē m un tamlī dzī gi. Man konferences vienmē r ir cī ņ a ar miegu, ī paš i tik garas. Priekš vakarā ar kolē ģ iem mī tiņ os apspriedā m metodes, kā tikt galā ar miegu. Tieš i savā kts tradicionā lā s medicī nas Talmuds par cī ņ u pret miegu. Izrā dī jā s, ka cilvē ki ir sadalī ti divā s grupā s, daž i var viegli pasē dē t cauri tikš anā s ķ ē dei, citiem tas ir kā zvans - izslē gties. Izbraucienos esmu enerģ ijas pilns, bet š ķ iet, ka tikko tikš anā s - ķ ermenis pā riet uzglabā š anas rež ī mā .

Mī tiņ i tiek organizē ti tematiski. Pagā juš ajā gadā tā bija regbija spē le. Pat viens no runā tā jiem bija ģ ē rbies kā amerikā ņ u futbolists. Š ogad bija mū zikas tē ma, visi stratē ģ iskie attī stī bas plā ni un prezentā cijas tika veidotas š ā dā stilā , un "bija kopī gs mē rķ is" izdot jaunu mū zikas albumu, lai topu augš galā . Organizatori acī mredzot ņ ē ma vē rā vē lmes un pievienoja mī tiņ iem interaktī vu. Dziedā jā m korī , tad lē kā jā m, tad viens otru masē jā m. Tas bija forš i! Bija arī pā rsteidzoš as kafijas pauzes un brokastis.

Detox kokteiļ i, smū tiji, svaigas sulas, jebkā da veida sieri, desiņ as, kopumā es nevaru visu laiku rakstī t par pā rtiku, bet es arī nevaru apstā ties. Kad sesija beidzā s, lī dz galvenajai ballī tei bija atlikuš as vē l aptuveni č etras stundas. Ž ē l, ka ragavas jau slē gtas. Netē rē jot ne mirkli, devos garā pā rgā jienā uz ezera otru pusi. Sā ka kļ ū t tumš s, dzeltenais apgaismojums sniedza sniegotajā m laucē m pasakainu mirdzumu. Mā jā s sā ka iedegties gaismas, pilsē tas iegrima ziemas pasaku atmosfē rā . : initial; border-width: 0px; margin: 0px" />


Es meklē ju izejas uz moliem, lai jū s varē tu justies ezera vidū . Aiz gaiš ajā m pilsē tā m ir nakts kalni. Pat kamaniņ u pacē lā js iedegas, bet kā pē c gan tas nestrā dā naktī . Tur trasē joprojā m bī stamā k nekur jau nav. Ezera apvedceļ š aizņ em apmē ram 16 kilometrus. Ž ē l, ka laiks nav gumija. Man bija jā iet tikai aptuveni ceturtā daļ a no marš ruta. Bet no otras puses, ar piedzī vojumiem - viņ š gandrī z iekrita no mola ezerā .

Un es uzlē cu uz viena mola, tā pē c izrā dī jā s, ka tas vispā r peld. Viesnī cā ir tik spē cī gs interneta pā rklā juma tī kls, ka piebeidzu pat no ezera otras puses, un č atā ielidoja piedā vā jums pā rcelties uz spa zonu. Nu, kur gan bū tu ballī te bez spa? Es gribē ju, lai š is stā sts nekad nebeidzas. Kad ierados vienā no pirtī m pie Ramstein industriā lā metā la, dež urants taisī ja mega š ovu, vicinot dvieli. Mū su ballī te bija bavā rieš u stilā .

Organizatori mū s izglā ba no prasī bas ņ emt lī dzi tē rpus, tač u jā ievē ro Bavā rijas ģ ē rbš anā s kods. Pasā kums sā kā s ar to, ka zā les centrā tika ienesta koka muca ar alu un ar koka ā muru tika iemū rē ts krā ns. Bet, tā kā krā ns izrā dī jā s aizķ erš anā s, es burtiski redzē ju, kā uz dā rga viesnī cas paklā ja veidojas dā rgs alus okeā ns. Vienā brī dī drosmī gais bavā rieš u puisis pieveica straumi un likā s, ka celtnis ir uzstā dī ts. Tač u, tiklī dz viņ š atlaida tvē rienu, š ovs ar aizbē guš o alu turpinā jā s. Likā s, ka alus gribē ja atbrī voties un braukt ar mums ar ragaviņ ā m. Ar ragaviņ ā m, viss galvenais aizķ erš anā s, rī t ir pē dē jā diena, un autobuss mū s aizvedī s pē cpusdienā .

Lai brauktu, jums jā ceļ as pē c iespē jas agrā k. Pē c pagā juš ā gada svē tkiem daž i nepaguva piecelties pat pē c iespē jas vē lā k. Tā tad, ballī tes sā kumā uzliku modinā tā ju uz 07:45. Kā mē s ar Daš u mē dzam teikt ceļ ojumos: "Tas ir labi, mē s Ē ģ iptē kaut kā atpū tī simies. " Kad lidojam uz Ē ģ ipti ik pē c diviem gadiem, tas ir gluž i kā atvaļ inā jums visos ceļ ojumos. Mudinā ju tautu braukt lī dzi arī no rī ta, diezgan liela daļ a bija gatavi tik agram varoņ darbam, bet te vē lme jā pierā da ar darbiem. Tikmē r ballī te uzņ ē ma apgriezienus. Pē c darbinieku apbalvoš anas daž ā dā s nominā cijā s sā kā s aizdedzes dejas. Uzstā jā s vairā kas vā cu grupas.


Atmosfē ra bija neticami svinī ga. Garš ī gs vā cu alus š eit paņ ē ma tonnas. Vē l vairā k, tas ir neierobež ots. Bā rā bija daž ā di kokteiļ i, tač u tie acī mredzot pazaudē ja alu pē c pieprasī juma. Laiks paskrē ja biedē još ā ā trumā . Kā da dziedā tā ja aizdedzinā ja pū li, lai apaļ ā s dejas, vā cu tautas dejas un masu dziedā š ana paliktu atmiņ ā uz ilgu laiku. Mē s visi turē jā mies viens otra rokā s un dejojā m sinhronizē tu vā cu deju. Starp citu, gada nominā cijā s tiku izvirzī ta nominā cijai “Saulī ti! ”, bet pē c balsī m uzvarē ja kā ds no Vā cijas. Bet esmu ļ oti gandarī ts, ka iekļ uvu š ajā nominā cijā ar visas Matricas balsojumu. Kad laiks tuvojā s diviem naktī , es piespiedu sevi iet un gulē t, citā di manas kamanas raudā ja.

07:45

"Andrjuš a tu esi stiprs, tu vari, tev tikai jā izkā pj no gultas, tu gulē si Ē ģ iptē pē c pusotra gada, " es sev teicu. Lai gan ko es jokoju, Ē ģ iptē es pē c tam apsolu sev gulē t Kijevā . Ir arī aizkari, kas imitē absolū tu tumsu. Paskatī simies, vai kā ds cits varē tu pamosties. Viņ š ieslē dza viber, uzreiz noķ ē ra ziņ u no Denisa: “Nu, ko mē s ejam ? ! Tur tieš ā m lī st! " Pat horizontā la ledus duš a Norvē ģ ijā mums nebija problē ma, lai pā rvarē tu sarež ģ ī tus marš rutus. Pamodā s kā di č etri puiš i, tač u lietus viņ us apturē ja. Pabrokastoju, paņ ē mu reģ istratū rā lietussargu un devos. Vā rds "lietus" bija diezgan taupī gs. Es pat nevarē ju saprast, kā mē s nolaidī simies zem š ī s pusduš as. Bet š eit pietiek ar loģ ikas pielietoš anu. Es tik un tā pamodos un eju gulē t, tā ir tikai vē rtī gā ceļ ojuma laika izniekoš ana. Ja neguļ , tad viesnī cā vienalga nav ko darī t. Bū s pietiekami daudz laika SPA zonai. Nav jē gas vienkā rš i staigā t lietū , jo š eit jau esmu uzkā pusi gandrī z visā . Bet, ja brauc ar ragaviņ ā m, tad 1600 metru augstumā iespē jama mī nus temperatū ra un lietus nomainī s sniegs. Tas ir, jebkurā gadī jumā , mē ģ inot tikt ar ragavā m, jū s neko nezaudē jat, mū su marš ruts lī dz pacē lā jam aizņ ē ma apmē ram 45 minū tes. Pacē lā ji strā dā , izlaidu elpu, baidī jos, ka viss bū s ciet. Kā da sieviete ar taisnu seju pā rdeva biļ etes un apliecinā ja, ka lietusgā ze nav problē ma. Bet pie kases bija ekrā ns ar tī mekļ a kameras pā rraidi no augš as un brī dinā jumu. Mana likme izrā dī jā s pareiza, paš ā augš ā bija ī sta sniega vē tra

.


Tā bija tik sekla, ka 10 metru attā lumā to bija grū ti saskatī t. Sā kā s nolaiš anā s. Marš rutā bijā m vieni no pirmajiem, tā pē c slidkalniņ š bija slikti izripinā ts un ne tik ā tri kā pirmajā reizē . Tač u ceļ ojuma cauri putenim ietekme ir neaprakstā ma. Man bija jā noņ em roka no ragavā m un jā aizsedz acis. Š is ir ī sts ekstrē ms un tieš ā m tie gaiš ie mirkļ i, kas paliks atmiņ ā uz visiem laikiem. Noteiktā augstumā sniegs sā ka norimt, un baidī jos, ka tagad tas atkal pā rvē rtī sies lietusgā zē . Bet tā nebija, sniegs pā rvē rtā s spož ā saulē pret zilajā m debesī m! Laikapstā kļ i ir mainī juš ies! Urrā ! Nogā ju lejā , gaidī ju Denisu, viņ š bija 15 minū tes aiz manis. Deniss stā stī ja, ka trasē kritis aptuveni 15 reizes, netika galā ar kamanu vadī bu un vairs nevē las to darī t. Es steidzos uz otro braucienu.

Tagad necaurredzamu mā koņ u vietā virs rī ta pilsē tas ezera krastā bija kraukš ķ ī gi mā koņ i. Skaistums! ! ! Kā pš anas laikā es uzņ ē mu, iespē jams, piecdesmit fotogrā fijas. Augš ā arī putenis rimā s un mā koņ i izklī da. Patiesī bā š ī parā dī ba izrā dī jā s ī slaicī ga, uz 30 minū tē m kā balva tiem, kas agrā k cē lā s un nebaidī jā s!

Pa to laiku arvien vairā k tū ristu vilka kalnā , tā dē jā di izripojot trasi. Es nesteidzos, lai viņ i labi sastā da marš rutu. Otrais nobrauciens jau bija klasisks – ā trgaitas. Jau prā tī gi grasī jos veikt treš o kā pienu, bet neveicā s. Rinda, liela rinda, pat divas rindas. Daž i gaida, kad kā ds ragavas atdos, jo ragavas nav, ko iznomā t. Citi gaida pacē lā ju. Tā pē c es saņ ē mu to tieš i laikā . Labi, lai rinda kustas, iedodu ragavas, gaidu spa procedū ras viesnī cā . Es devos pastaigā pa pilsē tā m.

Kamē r es gā ju pa brī niš ķ ī gā m upī tē m un seniem tiltiem, pilsē tā gaudoja serē nas. Turklā t vietē jie uz to nemaz nereaģ ē ja. Sirē nas bija ļ oti satraucoš as. Es ierosinā ju, ka no kalniem lejā lavī na, un man jā paziņ o mā jā m, ka esmu jau tā lu no kalniem. Bet, kā man teica viens vietē jais vectē vs, tā s ir viņ u apmā cī bas. Pirms doš anā s uz lidostu man bija arī pusotra stunda mē rcē ties baseinos, dž akuzi un pirtī s.

Vē lais izrakstī š anā s laiks tuvojā s nenotveramā ā trumā . Š ķ iet, ka laiks spa zonā paiet vairā kas reizes ā trā k nekā parasti. Labi, ir pienā cis laiks doties atpakaļ . Visi iekrā mē jā mies autobusā un pē c pā ris stundā m gaidī jā m izlidoš anas zonā , lai “punktuā lā ” Lufthansa pagodinā s lidot. Sē ž ot lidostā , es garī gi pā rkā rtoju mū su ceļ ojuma plā nus. Nā kamgad vasarā bū s jā apciemo Halš tate un jā brauc ar Miš u ar š ī m ragaviņ ā m. Kā reizes biļ etes ir lē tas š ajā virzienā . Š is ir tik fantastisks komandē jums, novē lu mū su Matrix42 turpinā t attī stī ties tā dā paš ā garā un nebremzē t. Un, starp citu, jā , š obrī d mē s meklē jam izstrā dā tā ju komandu; )



Mū su hack-wick komanda

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
komentāri (12) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums