Leonardo Hotel & Residenz Munchen 4*– Atsauksmes

2
Novērtējums 9.010
9.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.5 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Šī 4 zvaigžņu viesnīca atrodas uz dienvidaustrumiem no Minhenes, netālu no metro stacijas ar tiešu līniju uz galveno dzelzceļa staciju un izstāžu centru. Viesnīca piedāvā privātu autostāvvietu un labu piekļuvi automaģistrālei. Visi Leonardo & Residenz München numuri ir plaši un gaiši. Visā viesnīcā ir pieejams bezvadu interneta pieslēgums. Viesnīcā Leonardo katru rītu tiek pasniegtas organiskas bufetes tipa brokastis. La Locanda restorāns piedāvā itāļu virtuves ēdienus un vīnus. Viesnīcas Leonardo München spa zonā ir somu sauna, tvaika pirts un trenažieru zāle. Leonardo Residenz atrodas tikai 3 minūšu pastaigas attālumā no metro stacijas Silberhornstraße. No šīs stacijas ir tieša satiksme (4 pieturas) uz Minhenes Centrālo staciju, un izstāžu centrs atrodas 10 pieturu attālumā.Vairāk →
аватар Lilyabeeline20
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Numurā balkons smē ķ ē tā jiem ir plus. Tē jkanna, seifs, fē ns, dvieļ i, ē rtas gultas ar lieliskiem spilveniem - tas man ir svarī gi ceļ ojumos. Internets labi ķ eras istabā , pietiek ar rozetē m, lai uzlā dē tu modernos gadž etus. … Tomēr ▾ Numurā balkons smē ķ ē tā jiem ir plus. Tē jkanna, seifs, fē ns, dvieļ i, ē rtas gultas ar lieliskiem spilveniem - tas man ir svarī gi ceļ ojumos. Internets labi ķ eras istabā , pietiek ar rozetē m, lai uzlā dē tu modernos gadž etus. Individuā lā apkure telpā , t. i. akumulatoru var ieslē gt pats vannā un istabā - ir ļ oti ē rti izž ā vē t drē bes. Brokastis ir lieliskas - un no rī tiem karstas - pā rslas, olu kultenis utt. Kopumā bufete ir ļ oti daudzveidī ga. Numuri tiek uzkopti katru dienu - dzeramnauda netiek ņ emta. Kad reģ istrē jaties, konfektes uz gultas ir sī kums, bet jauki)) 5 minū š u gā jiens lī dz metro, ļ oti ē rti. Cietie plusi.
аватар Jane-sev
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Uz Jauno gadu biju Minhenē , palika Leonardo 4 * viesnī cā . Metro stacija-5 min. gā jienā no viesnī cas, daž as pieturas un esi pilsē tas centrā . Viesnī ca tī ra, istabas nav ī paš i plaš as, bet ir iebū vē ta virtuve ar izlietni, elektrisko plī ti un mikroviļ ņ u krā sni. … Tomēr ▾ Uz Jauno gadu biju Minhenē , palika Leonardo 4 * viesnī cā . Metro stacija-5 min. gā jienā no viesnī cas, daž as pieturas un esi pilsē tas centrā . Viesnī ca tī ra, istabas nav ī paš i plaš as, bet ir iebū vē ta virtuve ar izlietni, elektrisko plī ti un mikroviļ ņ u krā sni. Tas ir ļ oti ē rti, it ī paš i, ja ceļ ojumā kopā ar jums ir bē rns. Personā ls draudzī gs, saziņ a angliski. Mani iespaidoja brokastis, daž ā di: izcirtņ i, kotletes, bavā rieš u desiņ as, salā ti, sieri, visā das sē kliņ as musli un kubiņ os sagriezti tropiskie augļ i. Jā , ir atseviš ķ s galds ar bio produkti. Vispā r iesaku, ī paš i ģ imenē m ar bē rniem .
Отель Leonardo 4*-Мюнхен Отель Leonardo 4*-Мюнхен


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Marienplatz laukums
Novērtējums 9.7
Vācija, Minhene
Ielas, laukumi, skatu punkti
Minhenes rezidence
Novērtējums 9.0
Vācija, Minhene
Arhitektūra, Muzeji

Этот 4-звездочный отель расположен к юго-востоку от Мюнхена, недалеко от станции метро прямой линии до центрального железнодорожного вокзала и выставочного центра. Отель предлагает гостям частную парковку и хороший доступ к автомагистрали.

Все номера в отеле Leonardo & Residenz München просторные и светлые. Беспроводной доступ в Интернет предоставляется на всей территории отеля.

Органический завтрак "шведский стол" подается в отеле Leonardo каждое утро. В ресторане La Locanda подают блюда итальянской кухни и вина.

Спа-центр в отеле Leonardo München включает финскую сауну, парную и тренажерный зал.

Отель Leonardo Residenz расположен всего в 3 минутах ходьбы от станции метро Silberhornstraße. От этой станции вы сможете добраться без пересадок (4 остановки) до центрального железнодорожного вокзала Мюнхена, а выставочный центр находится в 10 остановках.

Atrašanās vieta Отель Leonardo Residenz расположен всего в 3 минутах ходьбы от станции метро Silberhornstraße. От этой станции вы сможете добраться без пересадок (4 остановки) до центрального железнодорожного вокзала Мюнхена, а выставочный центр находится в 10 остановках.
Viesnīcā

ресторан, бар, круглосуточный отдел регистрации и обслуживания гостей, доставка прессы, сад, номера для некурящих, лифт, экспресс регистрация заезда/отъезда, сейф, gay friendly, сауна, фитнес-центр, прачечная, химчистка, прокат автомобилей

Telpu apraksts

Номеров в отеле: 270

Все номера в отеле Leonardo & Residenz München просторные и светлые. Беспроводной доступ в Интернет предоставляется на всей территории отеля.

Istabās

одно/двуспальные кровати, ванная, душ, фен, кондиционер, мини-бар, кабельное телевидение, сейф в комнате, письменный стол, интернет, радио-будильник, угловой диван, кухонный уголок (почти во всех номерах), балкон

FAQ