Flemings Hotel Schwabing 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 7.010
pamatā
1 atsaukt
9.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Viesnīca Fleming's Hotel München Schwabing 4 * atrodas Schwabing rajonā, vienā no skaistākajiem un dzīvīgākajiem Minhenes rajoniem, 5 km attālumā no pilsētas centra, netālu no U-Bahn stacijas "Muchner Freiheit", no kuras var sasniegt centrālo Marienplatz. laukumā 8 minūtēs. Ir arī viegli nokļūt Angļu parkā un izstāžu centrā. Mājīgu, 2005. gadā pilnībā renovētu viesnīcu raksturo kvalitatīvs serviss, šeit ir radīti visi apstākļi labai atpūtai.Vairāk →
аватар bank96
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Uzturoties Minhenē , mē s nakš ņ ojā m 4* Fleming's Hotel Munchen-City. Viesnī ca izvē lē ta pē c atraš anā s vietas-cenas-kvalitā tes attiecī bas un nav kļ ū dī jusies. Tā atrodas 100 metrus no galvenā s stacijas, bet vilcienus te nedzirdē siet – pirmkā rt, Vā cijā tie ir klusi, otrkā rt, starp staciju un viesnī cu atrodas pamatī ga Sofitel Hotel ē ka, kas sevī absorbē visu iespē jamo. … Tomēr ▾ Uzturoties Minhenē , mē s nakš ņ ojā m 4* Fleming's Hotel Munchen-City. Viesnī ca izvē lē ta pē c atraš anā s vietas-cenas-kvalitā tes attiecī bas un nav kļ ū dī jusies. Tā atrodas 100 metrus no galvenā s stacijas, bet vilcienus te nedzirdē siet – pirmkā rt, Vā cijā tie ir klusi, otrkā rt, starp staciju un viesnī cu atrodas pamatī ga Sofitel Hotel ē ka, kas sevī absorbē visu iespē jamo. skaņ as. Viena kvartā la attā lumā no viesnī cas sā kas slavenā ielu ķ ē de, kurā veikali piesaista tū kstoš iem pircē ju. Divi kvartā li otrā di, un jū s esat Teresa Meadow, kur notiek alus festivā ls.
Viesnī cā ir 6 dzī vojamie stā vi, restorā ns un pagrabs ar garā ž u, saunu un trenaž ieru zā li. Oficiā lais reģ istrē š anā s laiks ir no pulksten 14:30. Ieradā mies ap pulksten 11, norē ķ inā jā mies bez neviena mū su puses jautā juma un lū guma, bez papildus samaksas. Reģ istratū rā un restorā nā strā dā tikai vā cieš i, ī sti ā rieš i. Norē ķ inoties, viņ i priekš autorizē dzī ves dā rdzī bu jū su kartē + bloķ ē summu 50 oiro dienā ar depozī tu. Klusi, klusi. Es pamanī ju nejauš i, saņ emot SMS no bankas. Izrakstī š anā s brī dī depozī ta summa tiks atbrī vota. Krieviski neviens nerunā , krievu valodā arī informā cijas nav, lai gan viesnī cā ir daudz mū sē jo.
Numurā ir minibā rs/ledusskapis, fē ns, gaisa kondicionē tā js. Katru dienu atnesiet 3 augļ us uz š ķ ī vja + sagaidī š anas saldumus uz gultas. Pirmo reizi satiku viesnī cu bez tē jkannas istabā . Bet reģ istratū rā lietussargu-spieķ i var paņ emt bez maksas, ja lī st.
Viesnī ca ir pozicionē ta kā "dizains", jo papildus stilī gā m melnā m mē belē m ar oriģ inā lu krā sainu apgaismojumu ir tā da iespē ja kā stikla duš a. Paskaidroju - siena starp dzī vojamo istabu un vannas istabu ir no stikla. Tie. mazgā joties vai duš ā , tu iepriecini partnera skatienu ar savu izskatu. To var redzē t viesnī cas fotoattē lā , tač u š ķ iet, ka ne visi to ievē ro. Ja esat kopā ar bē rniem, viņ iem vecā ku ū dens procedū ru laikā bū s jā stā v koridorā . Vai arī ņ emiet divu lī meņ u istabu "maisonette".
Viesnī ca piedā vā bezmaksas Wi-Fi gandrī z visos numuros (skatī t rezervā cijas laikā ), tač u, lai to iegū tu, nepiecieš ams reģ istratū rā lū gt ī paš u kuponu ar paroli. Paš i administratori "aizmirst" piedā vā t. Apjoms ir ierobež ots, tad jā prasa nā koš ais kupons.
Brokastis ļ oti pieklā jī gas: 6-7 veidu kū pinā ta gaļ a un desiņ as, sā lī ts lasis, 4-6 š ķ irnes sieri (tai skaitā baltā s pelē juma un mocarellas bumbiņ as), dā rzeņ i, augļ i, konditorejas izstrā dā jumi, jogurti, sausā barī ba, izcilas sulas. Ceptas olas un omletes pē c pieprasī juma. Rezervē jot nav minē ts, bet brokastis ir iekļ autas rē ķ inā kā atseviš ķ a rinda, 13 oiro no personas, t. sk. Ja jums tas nepatī k vai atrodat kaut ko garš ī gā ku un lē tā ku, varat atteikties.
Saunu un fitnesa centru var izmantot bez maksas, tač u, lū dzu, ņ emiet vē rā , ka sauna ir koplietoš anas. Un, ja mū su tautieš i nā k peldbiksē s un peldkostī mos, tad Eiropas pamatiedzī votā ji nā k kaili.
Nu galvenais joks. Jū s varat pā rbaudī t savu rezultā tu televizora ekrā nā . Otrajā uzturē š anā s dienā mums parā dī ja, ka esam parā dā.2900 oiro sadaļ ā “Daž ā di”. Devos uz reģ istratū ru. Vā cietis pie letes ilgi bakstī jā s datorā , tad teica - tā ir programmas kļ ū me, guli labi. Jū s te aizmigsiet - katru dienu mū su "parā ds" pieauga vē l par 2000 oiro un uz uzturē š anā s beigā m jau bija kā di 14 tū kstoš i. Kā mē ģ inā ja paskaidrot meitene reģ istratū rā , mē s kaut kā du nesaprotamu iemeslu dē ļ redzam nevis savu parā du, bet kopē jā s brokastu izmaksas visiem viesnī cas viesiem. Jauki, bet nedaudz kaitinoš i.
Daž os forumos viņ i raksta, ka stacija ir Turcijas rajons. Tas ir tikai daļ ē ji taisnī ba. Tieš i stacijā ir pā ris turku veikaliņ i ar apaviem (vjetnamieš u tirgus kvalitā te) un kebabu veikali. Viss pā rē jais atrodas apkaimes dziļ umos, kur tū ristiem nav ko doties (iepirkš anā s un tū risms ir otrā virzienā ). Nu ja vien neī rē lē tu istabiņ u apkaimes dziļ umos. Bet arī tad tas nebū s austrumniecisks tirgus, bet gan diezgan pieklā jī ga vieta.
Nu, iespē jams, tas arī viss. Par paš u Minheni š eit nerakstī š u, tā ir tē ma atseviš ķ am stā stam.
Фишка отеля - стеклянный душ


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Marienplatz laukums
Novērtējums 9.7
Vācija, Minhene
Ielas, laukumi, skatu punkti
Minhenes rezidence
Novērtējums 9.0
Vācija, Minhene
Arhitektūra, Muzeji

Fleming’s Hotel München Schwabing 4* находится в районе Schwabing, одном из самых красивых и оживлённых районов Мюнхена, в 5 км от центра города, вблизи станции "Muchner Freiheit" дороги U-Bahn, от которой за 8 минут можно добраться до центральной площади Мариенплац. Так же легко можно доехать и к Английскому парку и к выставочному центру. Уютный отель, полностью реконструированный в 2005 г, характеризуется качественным сервисом, здесь созданы все условия для хорошего отдыха.

Viesnīcā

гараж (12 евро в сутки), большой фитнес центр с тренажерным залом, сауной, паровой баней и солярием.

FAQ