A&O Munchen Hackerbrucke 2*– Atsauksmes

2
Novērtējums 4.510
4.5 Numurs
6.0 apkalpošana
5.5 Tīrība
5.5 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 15 minūšu attālumā no Theresienwiese pļavas (Oktoberfest alus festivāla vieta), un galvenā dzelzceļa stacija atrodas tikai vienas S-Bahn pieturas attālumā. Viesnīca ir ideāls sākumpunkts patīkamai atpūtai Minhenē un tās apkārtnē. Viesnīcā A&O City Hackerbrücke ir atsevišķas istabas un kopmītnes dažādos stāvos. Viesnīcas vienvietīgajos un divvietīgajos numuros ir bezmaksas bezvadu interneta pieslēgums. Koplietošanas numuri ir lieliski piemēroti ceļotāju grupām ar nelielu budžetu. Ir pieejami arī ģimenes numuri. Viesi bez maksas var baudīt garšīgas bufetes tipa brokastis. Viesiem, kas uzturas standarta (nav kopmītņu) numuros, ir pieejams bezmaksas diennakts bezvadu interneta pieslēgums. Par nelielu samaksu iespējama arī turpmāka interneta izmantošana.Vairāk →
аватар 7jupiter7
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
No viesnī cas lī dz centram var ē rti nokļ ū t ar metro vai autobusu, ir arī tramvaja iespē ja. Lī dz stacijai 10 minū tes ar autobusu vai 25 minū tes kā jā m. Telpas ir tī ras un sakoptas. Daž os numuros ir divstā vu gultas. Skats no istabas uz š oseju vai pagalmu. … Tomēr ▾ No viesnī cas lī dz centram var ē rti nokļ ū t ar metro vai autobusu, ir arī tramvaja iespē ja. Lī dz stacijai 10 minū tes ar autobusu vai 25 minū tes kā jā m. Telpas ir tī ras un sakoptas. Daž os numuros ir divstā vu gultas. Skats no istabas uz š oseju vai pagalmu. Lielisks ē diens, brokastu bufete. Iesaku tū ristiem, kuri Minheni skatā s 2-3 dienas un visu laiku pavada pilsē tā .
аватар 1anderson
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Vienkā rš i pavadiet nakti, neizvirzot nekā das prasī bas pret kvalitā ti un servisu, tad varat rezervē t viesnī cu, jo ī paš i tā pē c, ka tā atrodas pilsē tas centrā un ir lē ta. Š is ieteikums bū s ī paš i svarī gs tiem, kuri meklē lē tā ku viesnī cu laikā sezonas vai Oktoberfest, bet š ī viesnī ca izpauž as tā dā nozī mē , ka š eit tas ir izņ ē mums no noteikuma, ka visas Vā cijas viesnī cas ir labas. … Tomēr ▾ Vienkā rš i pavadiet nakti, neizvirzot nekā das prasī bas pret kvalitā ti un servisu, tad varat rezervē t viesnī cu, jo ī paš i tā pē c, ka tā atrodas pilsē tas centrā un ir lē ta. Š is ieteikums bū s ī paš i svarī gs tiem, kuri meklē lē tā ku viesnī cu laikā sezonas vai Oktoberfest, bet š ī viesnī ca izpauž as tā dā nozī mē , ka š eit tas ir izņ ē mums no noteikuma, ka visas Vā cijas viesnī cas ir labas. Ļ oti pieticī gi! Bet arī cena ir ļ oti pieticī ga.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Marienplatz laukums
Novērtējums 9.7
Vācija, Minhene
Ielas, laukumi, skatu punkti
Minhenes rezidence
Novērtējums 9.0
Vācija, Minhene
Arhitektūra, Muzeji

Отель расположен в 15 минутах от луга Терезиенвизе (место проведения пивного праздника Октоберфест), а чтобы добраться до центрального железнодорожного вокзала, Вам потребуется проехать всего одну станцию на поезде скоростной железной дороги. Отель станет идеальной отправной точкой для приятного времяпрепровождения как в Мюнхене, так и его окрестностях. На разных этажах A&O City Hackerbrücke разместились отдельные номера и общие спальни. В одноместных и двухместных номерах отеля предоставляется бесплатный беспроводной доступ в интернет. Общие номера идеально подойдут для размещения групп путешественников с ограниченным бюджетом. В наличии также имеются семейные номера. Гостям предлагается бесплатный аппетитный завтрак "шведский стол". Гостям, проживающим в стандартных номерах (не общих), предоставляется право бесплатного пользования беспроводным доступом в Интернет в течение 24 часов. Дальнейшее пользование Интернетом возможно за небольшую отдельную плату.

Viesnīcā

диско-клуб, два бара, терраса на крыше, вечерние развлекательные мероприятия в лобби, бесплатные газеты в холле, доступ в интернет (беспроводной), доступ в интернет в зонах общественного пользования (за дополнительную плату), игровая комната, комната игровых автоматов, многоязычный персонал, ночной клуб, сейф для хранения ценностей (на стойке регистрации), круглосуточная работа стойки регистрации, бильярд, лифт.

Telpu apraksts

58 номеров.

Istabās

балкон, индивидуальная ванная комната, кабельное или спутниковое ТВ, кабельное телевидение, открывающиеся окна, письменный стол, совмещенные душ и ванна.

Tīmekļa vietne: A&O Munchen Hackerbrucke
FAQ