Saules transplantācija Frankfurtē

08 Aprilis 2019 Ceļošanas laiks: no 20 Februāris 2019 ieslēgts 21 Februāris 2019
Reputācija: +6554
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Saules transplantā cija Frankfurtē

Gadu iepriekš jau rakstī ju, kā man patika Frankfurte, un uzreiz iekļ ā vu to savos plā nos. es tur Daš a. Bet kaut kā š is virziens slikti piedalī jā s darbī bā s. Es turpinā ju gaidī t, nu, kad, kad! Rezultā tā es gaidī ju, mē s dabū jā m Frankfurti par velti! Paldies UIA un visam tehniskajam personā lam. atbalstu! )

Tā lā ceļ a sā kums vienmē r paliek atmiņ ā , ā rā bija kā di 6 no rī ta, saule vē l nebija pat uzlē kusi, aiz iluminatora bija tumš s. Lufthansa Airlines sveic jū s lidmaš ī nā . Ejam! Lidmaš ī na maigi pacē lā s gaisā , stjuarte atnesa pudeli vā cu alus. Cik labi sā kas ceļ ojums (vē lreiz paldies UIA par lidmaš ī nas atcelš anu))). Pē c pā ris stundā m nolaidā mies saulainajā un ziedoš ajā Frankfurtē . Mantas tika nodotas noliktavā un vilciens devā s taisnā ceļ ā uz centru.


Mū su ceļ ojums sā kā s ar nirš anu Sarkano lukturu rajonā . Es domā ju š o ķ irš u atstā t uz pē dē jo, bet tur atradā s centrā lā stacija. Š is rajons nav tā ds kā Amsterdamā . Staigā jot pa Frankfurtes sarkano lukturu rajoniem, jū s sā kat saprast, cik ļ oti vē rtē jat savu dzī vi. Viss vietē jais kontingents, kā pavē lē ts, izgā ja uz ielas. Turklā t, kad es staigā ju apmē ram tajā paš ā laikā pirms gada, es redzē ju maksimums duci mē mu puiš u, bet š eit kaut kā bija diezgan daudz. Jā , un apmaldī ties pū lī nav ī paš i veiksmī ga, mē s tieš ā m izceļ amies uz viņ u fona. Tiesa, mums priekš ā gā ja diezgan inteliģ enta izskata vī rietis, rokas kabatā s. Viņ š gā ja tik pā rliecinoš i, ka vismaz pilns klips bija ielā dē ts kabatā . Mē s nevarē jā m tik pā rliecinā ti staigā t un steidzā mies pamest rajonu. Tagad man š ķ iet, ka tas, ka mē s sā kā m marš rutu no nedroš as Frankfurtes zonas, bija sava veida zī me pirms dominikā ņ u piedzī vojumiem)

Nā kamā zona ir biznesa centri ar skaistu un mā jī gu laukumu starp tiem. Debesis bija skaidras, zilas un visu pā rpludinā ja siltas un maigas saules stari. Protams, nā kamais priekš mets es aizvedu Daš u uz vecpilsē tu. Tā bija darba diena, mani kolē ģ i strā dā ja Kijevā , bet, lai saglabā tu morā li, es aizvedu Daš u uz mū su centrā lo biroju Frankfurtē un nosū tī ju č atu mū su puiš iem, ka esmu morā li ar viņ iem.

Citā di viņ i bez manis atslā bs un paliks garlaicī gi)))) Man š ķ iet, ka kolē ģ i, kuriem pastā vī gi sū tu uz biroju aizjū ras piedzī vojumu fotogrā fijas, vē las mani nož ņ augt. Bet, no otras puses, es daru visu, lai viņ i arī ceļ otu tā dos apjomos. Mū su birojs atrodas pilsē tas nomalē zaļ ajā zonā , es izvedu Daš u pa kā dreizē jā s slavas vietā m, parā dī ju, kur ē dā m un kur dzī vojā m pirms gada. Tā lā k mums bija pusdienu pā rtraukums. Frankfurtē ar ē dienreizē m viss ir vienkā rš i – vai nu ej uz jebkuru turku kafejnī cu pē c gardas shawarma, vai uz tuvā ko rewe lielveikalu. Tur jū s garantē ti pabarosiet ar vietē jo virtuvi lielos daudzumos par zemu cenu. Gandrī z katrā tirgū ir ē dnī ca, sortimentā bū s tie paš i ē dieni, kas restorā nos. Ļ oti garš ī ga, mana mī ļ ā kā saucas “Pica”, š ī ir pikanta un pikanta gaļ a.

Pat tirgos uzreiz ir konditorejas restorā ns. Precī zas cenas neatceros, bet Vā ciju par dā rgu ar tā diem bufetes galdiem nevar nosaukt. Kasiere, kas man lē ja tē ju, sā ka dziedā t operiskā balsī , un, izstiepjot krū zi, viņ as notis sasniedza melodiskus augstumus. Tieš i viņ a mū s sagatavoja arī ceļ ojumam uz muzikā lu valsti. Pa to laiku pilsē tā ziedē ja viss: puķ es, krū mi, koki.


Pē c centra es aizvedu Daš u uz otru pilsē tas malu. Ir mā jī gas ieliņ as, kas atgā dina Parī zes Latī ņ u kvartā lu. Bija redzams, ka arī Daš ai Frankfurtei tas ļ oti patī k. Vienā no veikaliem tika pā rdotas neparastas pastkartes, mē s nevarē jā m pretoties un iegā dā jā mies vienu sev piemiņ ai. Š ajā pastkartē vecmā miņ a kaut ko teica apmulsuš am vectē vam vā cu valodā .

Tad mē s gā jā m apkā rt un mē ģ inā jā m iedomā ties, par ko bū s dialogs. Bet visi mū su minē jumi bija nepareizi. Mē s pabeidzā m pilsē tas daļ u, kuru es labi pazinu, un devā mies izpē tī t jaunas teritorijas. Pilsē tas skaistums ir tā ds, ka visur ir skaisti un mā jī gi. Klī dā m ļ oti tā lu, gā jā m garā m konditorejas veikaliem, pie galdiņ iem sē dē ja mierī gi klienti. Cik labi š eit ir! Rezultā tā viņ i paš i nespē ja pretoties un apsē dā s vienā no kafejnī cā m. Kafejnī cā bija interesanta tualete. Durvis neatvē rā s, bet, ja jautā jat kasierei, viņ a teica: "Tā nu uz priekš u! " un tajā brī dī nez kā pē c durvis ar prieku atvē rā s. Kad Daš a gā ja, mē s atkal nevarē jā m atvē rt durvis bez pā rdevē jas burvju frā zes.


Tā nu pamazā m nokļ uvā m paš ā s pilsē tas malā s un turpinā jā m marš rutu pa privā tajiem sektoriem. Tikmē r tuvojā s krē sla. Kad nonā cā m lielā parkā , jau bija diezgan grū ti kaut ko redzē t. Tomē r mē s redzē jā m savvaļ as zaķ i! Bija arī zoss, bet tā s acs kvē loja tik nelaipni, ka tā varē ja bū t vampī rzoss! Un kaut kur debesī s lidoja lidmaš ī nas. . . Jā , mē s zinā m, ka ir laiks doties tā lā k. Mums vē l pietika laika ielū koties centrā kā das 20 minū tes. . Pastaigā joties pa vakara pilsē tu, pamanī jā m logu, kurā bija atspī dē ts vī rieš a attē ls, kuram mehā niska roka izņ ē ma pilsē tas posmu ar mā jā m. un mež s. Acī mredzot tika gatavots kaut kā ds pazemes draudī gs plā ns. Sekojā m uzmanī gi, jo no tā var bū t daudz kas atkarī gs. Kad gandrī z viss teritorijas gabals viņ am aizbrauca, spogulis tika aiztaisī ts ar aizkaru ar uzrakstu “Interesanti? Nā c uz muzeju! ”. Jā , viņ i var pievilinā t. Bet man bija jā lido prom. Nakš ņ ojā m Briselē netā lu no lidostas. Plā nojā m visas ziemas drē bes atstā t viesnī cā un izbraukt tikai ar vasaras drē bē m, bet reģ istratū ra izrā dī jā s pilnī bā automatizē ta, un tā s. booking support teica, ka ir par vē lu traucē t menedž eri, jo oficiā li viņ a laiks beidzā s pirms 30 minū tē m un viņ š pamostos ap 8. Bet ap 8 mē s jau bū sim lidmaš ī nā . Bija doma lietas vienkā rš i “aizmirst” un atceļ ā tā s paņ emt. Bet zī mī te uz gultas viesnī cā vē stī ja, ka viesnī cas administrā cija neatbild par aizmirstā m lietā m. Un kaut kā bija rakstī ts tā , it kā gribē tos teikt: "Nemaz nedomā jiet par to. " Eh, tad lidosim ar jaku. Man bija vē l viena ideja “aizmirst” lietas un atrast tā s pē c pā ris nedē ļ ā m Lost and Found lidostā . Bet labestī gais vadī tā js paskaidroja, ka shē ma nedarbosies. Un turklā t es zvanī ju vairā kiem lidostas dienestiem, cerī bā , ka viņ i izdomā s, kā tikt galā ar mū su lietā m. Bet bija tikai viena atbilde – nekā dā gadī jumā . Starp citu, ir bagā ž as nodalī jumi par 10 eiro dienā lī dz 6 dienā m. Bet pat pie š ā das situā cijas lē tā k bū tu pā rpirkt savas lietas) Kad iekā pā m ledus sapņ u lainerī , bijā m nedaudz priecī gi, ka lī dzi bija siltas drē bes. Viņ iem Dominikā nas Republikā ir kā ds triks, lai parā dī tu, ka transportā var bū t liels aukstums. Vispā r, ko es gribu teikt Frankfurtē - jū s esat lielisks kolē ģ is! Mani nepievī la sievas priekš ā . Un mē s dodamies septī tā s sezonas galvenajā ceļ ojumā . Ak un jā ! Saņ ē mā m vē stuli, ka viesnī ca nemaz nav pret mū su lietu paturē š anu pā ris nedē ļ as.

Turpinā jums drī zumā !

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
komentāri (16) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums