Aparthotel Neumarkt 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 7.010
pamatā
1 atsaukt
9.0 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
9.0 Infrastruktūra
Šī 4 zvaigžņu viesnīca piedāvā labi aprīkotus dzīvokļus ar bezmaksas Wi-Fi Drēzdenes vecpilsētas centrā. Dzīvokļu viesnīca Neumarkt atrodas vēsturiskajā Neumarkt laukumā, iepretim Frauenkirche baznīcai. Dzīvokļu viesnīca atrodas 5 minūšu pastaigas attālumā no Drēzdenes vecpilsētas apskates vietām, tostarp Semperoper un Cvingera pils. Viesi var doties pastaigā pa Elbas upes terasi, kas atrodas akmens metiena attālumā no dzīvokļiem.Vairāk →
аватар hessen
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Aparthotel Neumarkt 4* Drē zdene Es rezervē ju viesnī cas galvenokā rt pē c rezervā cijas, tā pē c š oreiz devos uz vietni, paskatī jos, nekas nebija piemē rots. Un jums ir nepiecieš ams: - viesnī ca centrā vai pē c iespē jas tuvā k tam - sava autostā vvieta - piemē rota cena - nav sliktas atsauksmes Ik pa laikam, rezervē jot, tiek nosū tī ti piedā vā jumi ar atlaidē m, sū tī ti š oreiz un arī Drē zdenē par š o viesnī cu par 62. … Tomēr ▾ Aparthotel Neumarkt 4* Drē zdene

Es rezervē ju viesnī cas galvenokā rt pē c rezervā cijas, tā pē c š oreiz devos uz vietni, paskatī jos, nekas nebija piemē rots. Un jums ir nepiecieš ams:
- viesnī ca centrā vai pē c iespē jas tuvā k tam
- sava autostā vvieta
- piemē rota cena
- nav sliktas atsauksmes

Ik pa laikam, rezervē jot, tiek nosū tī ti piedā vā jumi ar atlaidē m, sū tī ti š oreiz un arī Drē zdenē par š o viesnī cu par 62.00 eiro/dienā /istab. Paskatī jos, patika, atradu viesnī cas mā jaslapu, piezvanī ju, prasī ju cik maksā . Atbilde: 101.00 eiro/nakts/istaba. Paldies, padomā š u. Atkal rezervē jot, pasū tī ts, likme nav atmaksā jama, bet nekas, š ķ iet, netraucē ja ceļ ojumam. Atzvanī ju uz viesnī cu, teicu, ka rezervē ju rezervā cijā , jo tur cena “patī kamā ka”. Labi, viņ i saka, pagaidiet.

Nedē ļ u pirms ieraš anā s viesnī ca atsū tī ja vē stuli, kurā paskaidroja, kā un kur braukt augš ā , jo viesnī ca atrodas gandrī z uz laukuma, pa kuru nevar braukt, bet, kad mē s tur bijā m, daž reiz tam izbrauca automaš ī nas ...

1. Atraš anā s vieta un autostā vvieta
Tā tad, esam ieraduš ies. Vai ieeja viesnī cā ir no Landhausstras puses? e, lī dz zī mei, ka tā lā kā caurbraukš ana ir aizliegta. Reģ istratū ras darbiniece ir pa labi veikalā Souvenirshop, viņ a ienā ca, iepazī stinā ja ar sevi, nokā rtoja visas formalitā tes, reģ istratū ra, tajā laikā bija jauns puisis, iznā ca ar mani, lai mū s aizvestu uz mū su stā vvietu. Pazemes autostā vvieta atrodas turpat, pa kreisi, iepretim viesnī cai. Es pasū tī ju stā vvietu kopā ar istabu, tā pē c viesnī ca man iedeva vadī bas paneli (apaļ as paplā ksnes veidā ar pogu) barjerai, viņ i nospieda pogu - barjera pacē lā s. Puisis gā ja pa priekš u, mē s viņ am lē nā m sekojā m. Parā dī ja mums vietu un uz redzē š anos. Maš ī nai vietas pietiek, ir stā vvietas un š aurā kas un ī sā kas. Netā lu ir arī lifts, pā ris soļ u attā lumā , viņ i paņ ē ma lietas no maš ī nas, iekā pa liftā un sasniedza mū su stā vu. Viss ir ā rkā rtī gi vienkā rš i un ē rti.

2. Istabas

Bijā m rezervē juš i studijas istabu, 40 m?
, ļ oti ietilpī gs, griesti augsti, zem 3 metriem, nav sajū tas, ka kaut kas spiež uz galvas, kā reizē m gadā s. Istabā ir 2 lieli akumulatori, slē dzā m tikai pē dē jā s 2 dienas, sakarā ar to, ka palika aukstā ks, silda normā li, pat par 3. (Maksimā lais ko varē ja ieslē gt bija 5 vai 6) Neieslē gt televizoru un nevienu atskaņ otā ju — nebija laika. Un ir kafijas galdiņ š ar nelielu dī vā nu, un apaļ š galds ar krē sliem, tikai pietiekami daudz ...izejas visapkā rt un pat koridorā.

Nav liela, bet aprī kota virtuve ar gandrī z visu nepiecieš amo (bez pannā m un tē jkannas tē jai). Man vajadzē ja tē jkannu, un, tā kā mē s gandrī z nedzeram kafiju, mē s uzvā rī jā m tē ju kafijas automā tā . Virtuvē ir arī galds un krē sli.

Vannasistaba arī liela, veļ as maš ī na, nav liela ž ā vē tā ja. Visi mazgā š anas lī dzekļ i konteineros ir pieskrū vē ti pie sienas.

3. Serviss

Oficiā li reģ istrē š anā s viesnī cā ir 15:00, bet sagadī jā s tā , ka ieradā mies otrā sā kumā.
Starp citu, viesnī ca mums atsū tot vē stuli, jautā ja arī aptuveno mū su ieraš anā s laiku. Pē c tam es viņ iem to pateicu pē c aptuveni 13:00. Nu tad mē s ieradā mies. Istaba jau bija gatava un mē s bez problē mā m reģ istrē jā mies.
No visa personā la viņ i redzē ja un sazinā jā s tikai ar tiem, kas strā dā reģ istratū rā . Visi bija draudzī gi, smaidī gi un labprā t atbildē ja uz visiem jautā jumiem. Izbraukš anas dienā lū dzā m maš ī nu atstā t stā vvietā lī dz 2 pē cpusdienā , tikā m sagaidī ti.

4. Uzturs

Mē s neko nepasū tī jā m. Bija iespē ja pasū tī t brokastis par 12.00 eiro/persona/dienā , diviem ir 24.00, tiem, kas tā pat kā mē s no rī tiem gandrī z neko neē d, tā ir izmesta nauda. Labā k tos ieguldī t pusdienā s.
Viņ iem nav sava restorā na, bet kaut kur tuvumā ir, godī gi sakot, detaļ ā s neiedziļ inā jos, jo man tas nebija vajadzī gs. Bet piereģ istrē joties visu izskaidro, piedā vā , iedod kā das broš ū ras ar atlaidē m kā dam noteiktam restorā nam, piemē ram, viesnī cas viesiem.
Gribē jā m tur aizbraukt un paskatī ties, kas un kā , bet tā arī nesanā ca.

Un vē l viens interesants brī dis, jo mums nebija pietiekami daudz laika, mums bija jā rezervē vē l viena nakts. Atveru to paš u rezervā ciju, cena mū su numuriņ am jau 69.00 eiro, eju uz reģ istratū ru, jautā ju vai var pasū tī t vē l vienu dienu un cik maksā , tā pati atbilde: 101.00 eiro. Es atkal uzkā pju uz istabu, pasū tu uz rezervā ciju par 69.00, atkal eju uz reģ istratū ru, saku, pasū tī ju lē tā k un vai varam palikt vienā istabā ? Viņ i smaida, labi, viņ i saka, palieciet vienā istabā.

Parasti cenas starpī ba viesnī cā ar rezervā ciju ir 5-10 eiro, manā praksē tā notika, bet nesanā ca tik daudz.
Bijā m ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu, ī paš i tā s atraš anā s vietu. Lieliski piemē rots ī slaicī gai uzturē š anā s laikam 5-7 naktis.
Frauenkirche. В 2-х шагах от отеля все достопримечательности. А это ванная комната. Так выглядит кухня. Наш номер студио. Номер студио. Справа - отель, слева - парковка, впереди - исторический центр города.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Pils un parka komplekss Cwinger
Novērtējums 9.0
Vācija, Drēzdene
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Vecmeistaru galerija
Novērtējums 8.8
Vācija, Drēzdene
Muzeji
Frauenkirche baznīca
Novērtējums 9.0
Vācija, Drēzdene
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Этот 4-звездочный отель располагает хорошо оборудованными апартаментами с бесплатным Wi-Fi в центре Старого города Дрездена. Апарт-отель Neumarkt находится на исторической площади Ноймаркт, напротив церкви Фрауэнкирхе. Апарт-отель находится в 5 минутах ходьбы от достопримечательностей Старого города Дрездена, включая оперу Земпера и Дворец Цвингер. Гости могут прогуляться по террасе реки Эльбы в двух шагах от апартаментов.

Atrašanās vieta Трамвайная остановка Pirnaischer Platz находится в 300 метрах. Отсюда можно быстро добраться до всех районов Дрездена.
Viesnīcā

Завтрак "шведский стол" подается в ресторане Gasthaus Am Neumarkt в 120 метрах от отеля. Камера хранения багажа, сувенирный магазин, экскурсионное бюро, факс/ксерокопирование.

  • autostāvvieta
  • droši
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Пешие прогулки, велоспорт.
  • velosipēdu noma
Telpu apraksts

Апартаменты/номера: 47. Апарт-Отелъ Дрезден Ноймаркт предлагает апартаменты площадью от 40м² до 100м². Часть из них имеет балкон с прямым видом на площадь Ноймаркт и собор Фрауэнкирхе. Просторные апартаменты оформлены в светлых тонах. Во всех апартаментах есть гостиная и спальня, стиральная машина и полностью оборудованная кухня.

Adrese Neumarkt 7, 01067 Dresden
Tālruņi: +49 351 438 1111
Tīmekļa vietne: Aparthotel Neumarkt
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно).
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).