Estrel 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
9.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
9.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Šī modernā viesnīca ir lielākā Vācijā. Milzīgais konferenču centrs ir aprīkots starptautiskām sanāksmēm. Viesnīcai ir sava dzelzceļa stacija (saite uz lielākajām pilsētām Eiropā un Vācijā). Viesnīcas īpašie tūristu vilcieni aizvedīs jūs apskates ekskursijās pa gleznainajām priekšpilsētām. Un no viesnīcas piestātnes varat doties aizraujošā pastaigā gar Šprē upi. Festivālu pils (zāle 1000 sēdvietām), lielais Kongresu centrs (platība - 15 000 kv.m., līdz 5000 dalībniekiem), konsjerža pakalpojumi; trenažieru zāle, sauna, solārijs, masāža. Palais des Festivals varēs redzēt Berlīnē populārāko Lasvegasas stila šovu – “Stars in Concert”, kurā uzstājas pasaules popzvaigznes.Vairāk →
аватар Kirill83
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca vienkā rš i super, gribu atseviš ķ i atzī mē t istabiņ u skaitu, tā ir nevainojama, pat vispieticī gā kā istabiņ a liela, ir liela ieejas halle - stā va halle ar naktsskapī š iem, daudz jauku lietu kā piem. galddators ar WiFi un galda krē slu, galda lampa, lielisks mini bā rs par ļ oti labā m cenā m, priekš namā skapī iebū vē ta mini izlietne un neliels kapā š anas galdiņ š , milzī gi izgaismoti skapji, kafijas galdiņ š un divi atzveltnes krē sli, lielisks skats, numuriņ i nevainojami tī ri un ļ oti svaigi izremontē ti, vannas istaba izraisī ja tikai pozitī vas emocijas. … Tomēr ▾ Viesnī ca vienkā rš i super, gribu atseviš ķ i atzī mē t istabiņ u skaitu, tā ir nevainojama, pat vispieticī gā kā istabiņ a liela, ir liela ieejas halle - stā va halle ar naktsskapī š iem, daudz jauku lietu kā piem. galddators ar WiFi un galda krē slu, galda lampa, lielisks mini bā rs par ļ oti labā m cenā m, priekš namā skapī iebū vē ta mini izlietne un neliels kapā š anas galdiņ š , milzī gi izgaismoti skapji, kafijas galdiņ š un divi atzveltnes krē sli, lielisks skats, numuriņ i nevainojami tī ri un ļ oti svaigi izremontē ti, vannas istaba izraisī ja tikai pozitī vas emocijas.
Tā lā k es pastā stī š u par paš u viesnī cu, tā ir vienkā rš i traka uzņ emš ana, milzī ga, skaista, ar brī niš ķ ī gu interjeru, milzī gs skaits galdu un dī vā nu, daudzi restorā ni, bā ri, daž i strā dā visu diennakti, ir vestibils bā rs, kur var smē ķ ē t, un lai vestibila bā rā izgulē tos uz milzī giem baltiem ā das dī vā niem un mierī gi uzpī pē tu nemaz nevajag kaut ko pasū tī t, ē dienu kvalitā te un izvē le gan restorā nos, gan bufetē ir vienkā rš i super, un maksas restorā nos cenas ļ oti patī kami pā rsteidza. . Labi paē st vienatnē pie alus - ap 12 eiro ko nevar pasū tī t ir vienkā rš i milzī gs. . . Nu un galvenais, personā la darbs un laipnī ba - vā rdu nav (labā nozī mē ) vispā r, pē c manā m sajū tā m izcils piecinieks!
Nu pē dē jā vieta manā skatī jumā nav slikta, lai gan daž i sū dzē jā s par bā ru un veikalu trū kumu tuvumā , bā ru tieš ā m tuvumā nav, bet taksis lī dz Aleksandra laukumam nav tik dā rgs (15 eiro un 15 min brauciens) un tur ir tikai vairumā un dzert, ē st un iepirkties, un 10 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas ir labs iepirkš anā s centrs un labs pā rtikas veikals, blakus viesnī cai ir arī metro stacija.
Vispā r labi atpū tieties ESTREL, ceru, ka jums š ī viesnī ca patiks tikpat ļ oti kā man!
Пара фоток с ресепции остальные ещё не скинул


iemiesojums konova
19. februāris būšu viesnīcā. Gribu pastaigāties pa Berlīni
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Этот современный отель – самый большой в Германии. Огромный конференц-центр оснащен для проведения международных встреч.

Отель имеет собственную железнодорожную станцию (сообщение с крупнейшими городами Европы и Германии).

На специальных туристических поездах отеля проводятся экскурсионные поездки по живописным пригородам. А с пристани отеля Вы можете совершить увлекательную прогулку по реке Шпрее.

Дворец Фестивалей (зал на 1000 мест), большой Конгресс-центр (площадь – 15.000 кв. м, до 5000 участников), услуги консьержа; тренажерный зал, сауна, солярий, массаж. Во Дворце Фестивалей Вы можете увидеть самую популярную берлинскую шоу-программу в стиле Лас-Вегаса - “Stars in Concert”, в которой выступают звезды мировой эстрады.

Viesnīcā

1125 номеров, включая 75 сьютов, 5 ресторанов (итальянская, азиатская, берлинская и интернациональная кухни), пивная на открытом воздухе на берегу речного канала, бар с танцевальной и развлекательной программами

FAQ