Jautājums o Čehu Republika

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
841 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Valstis un pilsētas»
Es plānoju tranzītu caur Prāgu, orientieris 6-7 stundas. Kur es varu nokļūt ar autobusu tieši no lidostas? (Vai ir kas cits, izņemot Prāgu un Karlovi Vari?)
Es plānoju tranzītu caur Prāgu, orientieris 6-7 stundas. Kur es varu nokļūt ar autobusu tieši no lidostas? (Vai ir kas cits, izņemot Prāgu un Karlovi Vari?)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2019-06-115 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  7
аватар Pachok
Pirmais un galvenais jautājums – vai esi bijis Prāgā iepriekš?
аватар ollennka
Ar 7 stundu transfēru es personīgi nemaz neizlīstu no lidostas, pat tajās pilsētās, kuras jau esmu apmeklējis. Sabiedriskais transports katrā virzienā aizņems vismaz stundu, ņemot vērā cerības un iespējamos pārsēšanos. Vai 3-4 stundas pilsētā ir divu stundu brauciena vērtas? Un ir cilvēki, kas ir "pieredzējuši", kuri uztraucas, lai nenokavētos uz nākamo reisu, viņiem šajā pastaigā nebūs nekāda prieka.
аватар lanochk
Laba diena) Vairākas reizes esmu bijis Čehijā, kā arī zelta kupolajā (profilā ir infa)). Paldies par uzmanību. ES par to padomāšu.
аватар Pachok
Ja būtu, es pat nezinu... Droši vien tu labāk zini, kas tev ir vislabāk - lidosta vai dīdīties uz Prāgu, lai aust un pastaigātos :) Es nesāktu ceļojumu uz citām pilsētām. Lai gan tuvumā ir vairākas pilis, Karlstejn, Krivoklat.
аватар lanochk
Paldies, padomāšu)
аватар Irina0709
Tikai tad, ja tu vienkārši staigā pa centru un dzer alu.
аватар dima_80_
Prāgas lidosta atrodas 20 minūšu brauciena attālumā no pašas pilsētas, savukārt Karlovi Vari atrodas aptuveni 1,5 stundas brauciena attālumā. Līdz Drēzdenei - stundas 2 - 2,5 brauciens. Padomā tev!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Čehu Republika
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl