Jautājums o Čehu Republika

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
841 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Iesniedzu dokumentus Čehijas vīzu centrā ar reisu 18.04.17, bet atbildes joprojām nav. Vai joprojām varam cerēt uz pozitīvu atbildi?
Es precizēšu. Izbraukšana biļetē 18.04.17. Bet atbildes nav. Pārcēlu izbraukšanas datumu, bet dokumentus, kas ir izskatīšanā, mainīt nevar.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2017-04-237 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  9
аватар cgistalker
Vīzu pieteikumu centrs nepaziņoja atbildes datumu?
аватар alex45
Man atveda vīzas uz Itāliju izbraukšanas dienā, tā arī bija. Mēģinājāt zvanīt uz Vīzu centru? Tagad šādu apgrūtinājumu dēļ sāku apdrošināties pret nelidošanu, lai gan naudu nezaudēsit.
аватар daria.vashchenko.2015
Dokumenti iesniegti 10.04.2017. Ar cerību uz minimālo izskatīšanas dienu skaitu (no 7-10), jo uzaicinājums uz kursu tika saņemts novēloti. Pieprasīt 90 dienas. Biļetes tika pievienotas ar izbraukšanu 18.04.2017 un kursu sākuma datums jau bija pagājis, lai gan Čehijā viņi teica, ka kavēšanās ir pieļaujama. Kijevas pilsētas vīzu centrā.
Vai joprojām pastāv iespēja, ka kāds kaut ko tādu dzirdēja?
Es pārbaudīšu izskatīšanas posmus tikai vietnē. Saka, ka tas notiek :(
аватар daria.vashchenko.2015
Bet es par to vēstniecībai neziņošu. Un neviens nesauc, it kā pēc ļaunuma no turienes. Šī tiešām ir mana pirmā vīza uz ārzemēm :)
:(
аватар Veronika7081
Domāju, ka vīza tiks atteikta. Diemžēl. Ja jūs to saņemsit, tas būs brīnums.
аватар alex45
Ja jums tiek atteikta vīza, tad manā apdrošināšanas polisē jūsu gadījumā bija rakstīts - "Atteikums apdrošinātajai personai vīzā. Ja kādas valsts konsulāts vīzu neizsniedz savlaicīgi, kad tūrists izpilda visus dokumentu iesniegšanas noteikumus un termiņus, arī tas tika uzskatīts par apdrošināšanas gadījumu.
Es tiešām saņēmu apdrošināšanu pret neizbraukšanu slimības dēļ, bet paskatījos arī tavu punktu.Cik saprotu, tu iztērēji naudu par biļetēm, ekskursijā un to varēji kompensēt ar apdrošināšanas kompānijas apdrošināšanu, proti. no APDROŠINĀŠANAS un nevis ceļojumiem.
аватар daria.vashchenko.2015
Paldies visiem par viedokļiem un padomiem.
аватар alex45
Ja vīzai pieteicāties pirmo reizi, tad visticamāk jūs ar kādu konsultējāties.
Ir tāds āķis, bieži ceļojumu aģentūras sevi uzrāda kā vīzu centrus, lai gan tādi nav. Tātad, vai šis Čehijas Republikas vīzu centrs ir akreditēts vēstniecībā, pretējā gadījumā tie "viltus centri" var vienkārši nereģistrēt dokus. vēstniecība.Galu galā dokumenti jāatdod,tātad vairāk par pasi.Paskaties vismaz šo.Termiņi visi ārā,jāpieprasa no KP rezultāts pozitīvs vai negatīvs,ko pateiks.
Te arī pieprasījāt vīzu uz 90 dienām (kā es saprotu), nedomāju, ka plānojāt ārstēties uz visām 90 dienām, sākumā es būtu prasījusi vīzu speciāli uz ārstēšanas laiku, un man liekas, ka konsulātā par to bija šaubas.
аватар daria.vashchenko.2015
Šī ir viltotākā vīza. Kijevas centrs Guliverā. :(
Es tikai cerēju, ka viņi to izskatīs pēc 7-8 dienām, un viņi arī teica no holdinga, kas mani aicināja, ka viņu doki tiks apskatīti pēc iespējas ātrāk.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Čehu Republika
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl