Ostas Hotel 3*– Atsauksmes

17
Novērtējums 7.210
№17 viesnīcas reitingā Prāga
7.8 Numurs
8.2 apkalpošana
7.8 Tīrība
8.1 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas pilsētas rajonā Prāga 3 - Zizkov, Orebitská ielā. Viesnīca atrodas 15 minūšu pastaigas attālumā no Prāgas vēsturiskā centra, netālu no metro stacijas Florenc un tramvaja pieturas Husinecká, kā arī 0,8 km attālumā no dzelzceļa stacijas Praha Hlavní nádraží. Viesnīcas atrašanās vieta padara to par lielisku apmešanās vietu pilsētas apskatei.Vairāk →
аватар mechta603
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
3 zvaigž ņ u viesnī cai lieliski. Gandrī z visi runā krieviski. Ļ oti draudzī gs personā ls. Viņ i vienmē r pateiks, kur ir lē tā k, labā k. kur iet, kā tur nokļ ū t. Viņ i jums iedos karti bez maksas)) un uzzī mē s tajā marš rutu. … Tomēr ▾ 3 zvaigž ņ u viesnī cai lieliski. Gandrī z visi runā krieviski. Ļ oti draudzī gs personā ls. Viņ i vienmē r pateiks, kur ir lē tā k, labā k. kur iet, kā tur nokļ ū t. Viņ i jums iedos karti bez maksas)) un uzzī mē s tajā marš rutu. Tī rī ts katru dienu. ž elejas, ziepes, dvieļ i katru dienu. Paņ ē mā m tikai brokastis - vidē ji - par š o un nevis 10 balles, bet 8. Lai gan vienmē r bija desiņ as, speķ is, karsts, un vienmē r auksts, š ķ iņ ķ is, desa. Vairā kas graudaugu š ķ irnes. Pā ris salā tu. Mē s nebijā m izsalkuš i. Bet ē dienu uzskatu par pieticī gu. Ir terase ar galdiem un krē sliem un lietussargiem, kur var sē dē t un smē ķ ē t. dzert kafiju. Mē s paņ ē mā m lī dzi kempinga tē jkannu un krū zes un kafiju un tē ju))) bet, ja jums tā s nav, to jebkurā laikā varat iegā dā ties reģ istratū rā par 30 kronā m. Istabā s ir tikai 2 glā zes. Nav matu ž ā vē tā ja. ņ em arī )), ja vē laties vairā k komforta, ņ emiet vairā k zvaigž ņ u. Mums ar meitu viss izdevā s. Izbraucot no centra - 20 minū tes lī dz muzejam vai pulvertornim - no turienes visas ekskursijas. 15 minū tes lī dz Florences metro - ir hipermā rkets Albert -, lai ietaupī tu naudu, varat nopirkt ē dienu vakariņ ā m. Apkā rt daudz bā ru un mini tirgi. Wifi ir lielisks. ved visur!
Es domā ju, ka š ī viesnī ca pilnī bā atbilst cenas un kvalitā tes attiecī bai)))
аватар avt370264
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ar Amigo Tours Prā gā bijā m trī s reizes: pavasarī , vasarā un tagad - ziemā . Mē ģ inā š u ī si aprakstī t pē dē jā brauciena iespaidus. Par diviem mums izmaksā ja ne tik dā rgi: 42 tū kstoš i rubļ u diviem par nedē ļ u ilgu uzturē š anos ļ oti labā viesnī cā Ostash (trī s zvaigznes, bet Prā gas vē sturiskajā centrā ), ar lidojumu (nevis č arteru! ), transfē ru. … Tomēr ▾ Ar Amigo Tours Prā gā bijā m trī s reizes: pavasarī , vasarā un tagad - ziemā . Mē ģ inā š u ī si aprakstī t pē dē jā brauciena iespaidus. Par diviem mums izmaksā ja ne tik dā rgi: 42 tū kstoš i rubļ u diviem par nedē ļ u ilgu uzturē š anos ļ oti labā viesnī cā Ostash (trī s zvaigznes, bet Prā gas vē sturiskajā centrā ), ar lidojumu (nevis č arteru! ), transfē ru. un pastaigu ekskursija pa pilsē tu.
Turklā t par 80 eiro (160 - diviem) samaksā jā m par ekskursiju komplektu:
1. Dienas brauciens uz Vī ni;
2. Orļ ikas pils apmeklē jums, pē c kura bija ekskursija uz Velkopopovitsky Kozyol alus darī tavu (! ), kas atrodas netā lu no pils, ar alus degustā ciju pē c sā tī gā m pusdienā m, kas iekļ autas ekskursijas cenā (vistas kā jiņ a, kartupeļ u biezeni ar sprakš ķ iem un skā bē tu kā postu salā tiem );
3. pastaigu ekskursija pa Prā gas pili un Hradcany.
Vē los pateikties ceļ ojumu aģ entei Svetlanai Medvedevai par profesionā lo darbu, pacietī gajā m atbildē m, neuzkrī toš ajiem padomiem un iepriekš nosū tī tajā m biļ etē m - visa ceļ ojuma laikā mums nekad nav bijis nekā du problē mu vai papildu nepatikš anas. Un ceļ vež i no "Amigo" atkal izrā dī jā s virsū ! Bet mē s esam izvē lī gi cilvē ki, esam daudz dzirdē juš i, mums ir ar ko salī dzinā t un uz kā balstī ties. Es vē los teikt milzī gu paldies Vladimiram Hudjaš ovam, Irinai Belovai un Olgai Galmanovai! Viņ i saprot galveno: papildus datumiem, vā rdiem un skaistā m leģ endā m tū rists vē las dzī vu sarunu par valsti, tā s iedzī votā jiem un paraž ā m. Varu ieteikt pirms tū res uzsā kš anas izlasī t vismaz ceļ vedi pa Č ehiju. Jo vairā k jū s zinā t, jo vairā k jautā jumu uzdosit gidam, jo ​ ​ vairā k jū s iegū sit no ekskursijas. Pā rbaudī ts.
Par paš u Prā gu runā jot. Ir daudz slavinoš u atsauksmju, tā pē c neatkā rtoš os. Petrin kalns ar skatu torni, atturī gā Krumlovas pilsē tiņ a – jā , tas ir jā redz. Bet par pā rskatos pieminē to es runā š u retā k:
-- Prā gas tehnikas muzejs "kalnā ", aiz "svā rsta", no kura nemaz negribas iet prom (tvaika lokomotī ves, pirmie velosipē di, lidmaš ī na utt. ) Daudzas zā les veltī tas laika mē rī š anai , fotogrā fija, kino. No pē dē jā s mū s vakarā pieklā jī gi palū dza, paskaidrojot: "shut". Biļ ete uz muzeju maksā apmē ram 150 kronas.
-- melnā s gaismas teā tri (BLACK LIGHT THEATRES), tī ri č ehu izgudrojums, kas balstī ts uz vienkā rš u, bet ļ oti iedarbī gu tehniku: mā kslinieki melnos samta uzvalkos pret melnu aizkaru manipulē ar krā sainiem priekš metiem, radot ilū ziju, ka objekti kustas "paš i no sevis". No tiem paš i č ehi dod priekš roku teā trim IMAGE Parizhskaya ielā . Dā rgi (720 CZK), bet jums tas ir jā redz vienreiz!
-- Klasiskā s mū zikas koncerti vē sturiskā s ē kā s ar izcilu akustiku, piemē ram, paš valdī bas namā vai Spā nijas sinagogā . Tiesa, š is prieks nav lē ts (600-700 kronas).
Ko vē l teikt? Ziemā braucot uz Prā gu, ļ oti baidī jā mies no auksta viesnī cas numuriņ a. Nezinu kā ir citā s viesnī cā s, bet Ostaš ā sildī jā s labi! Un man patika pilnī ga tabakas smakas neesamī ba istabā un uz kā pnē m, ar to viesnī ca ir stingra, viesi smē ķ ē uz atvē rtas verandas. Brokastis diezgan labas, kafija un kakao no kafijas automā ta, Olivier salā ti, daudz daž ā du veidu desiņ as, garš ī gs olu kultenis, izcili konditorejas izstrā dā jumi. Ja runā jam par personā lu, viņ i tur saprot krievu valodu, kaut arī citā lī menī , visi. "Ezdenki" pirkt? Lū dzu, reģ istratū rā viņ i ir. Kā nokļ ū t no punkta A uz punktu B? Pat ja viņ i nezina, viņ i to atradī s internetā , viņ i jums pateiks. Un Wi-Fi viesnī cā ir bezmaksas, signā ls ir labs.
Pivnitz Prā gas 3, kur mē s palikā m, ir ducis. Var ieteikt "Spirit" (200 metri kalnup no viesnī cas) vai "U Yaru" (tas atrodas blakus "Spiritoma"), kur pasniedz ļ oti garš ī gu 18 grā du tumš ā alus "porteri". Gan š ur, gan tur vakaros vietē jie ļ audis sē ž pie alus krū zes, kas vē sta par pasniegto dzē rienu un ē dienu kvalitā ti un zemo cenu.
Kopumā mū su pirmais brauciens uz Prā gu aukstajā sezonā bija veiksmī gs. Tā s priekš rocī bas: zemā cena un tū ristu pū ļ u trū kums. Mazā s ekskursiju grupas (pat ar 8 tū ristiem ekskursija netika atcelta). Iespē ja apskatī t ē ku fasā des un aprunā ties ar gidu.
Par pirkumiem un atlaidē m. Nopirkā m daudz labas kvalitā tes bē rnu lietas, turklā t ar atlaidi, veikalā Vā clava laukumā (milzu veikals Palladium mums likā s stulbs un dā rgs). Jo mū su pirkums maksā ja vairā k kā.2000 kronu, lidostā saņ ē mā m arī atlaidi. Procedū ra ir diezgan nogurdinoš a, prasa laiku, speciā li izrakstī tu č eku un iegā dā to lietu nodroš inā š anu. Tajā paš ā laikā uz rokā m saņ ē mā m ap 200 kronu. Jā , un lidostā nopirkā m pā rsteidzoš a dizaina stikla vā zi. Kristā ls ir dā rgs, bet stiklu, pat autora darbu, var iegā dā ties reā li. It ī paš i, ja maksā ar rubļ a karti, tas ir izdevī gi! Kartes pieņ em visur.
Visbeidzot pastā stī š u par patī kamu janvā ra pā rsteigumu Prā gā - ziedoš iem virš iem! Oho.
Tagad, ja bū s iespē ja, rudenī dosimies uz Prā gu, nezinu vai uz Ostaš u (mums patī k daž ā dī ba, bijā m Amadejā un Kolumbo), bet ar to paš u tū roperatoru.
Marija un Sergejs
аватар BERSHOVA
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca mums patika, ī paš i cena! Atrodas pastaigas attā lumā no Prā gas (15 minū tes lī dz Pulvervā rtiem). Istabas ē rtas, ir internets, TV, ledusskapis. Vā rdu sakot, iesaku! ! ! … Tomēr ▾ Viesnī ca mums patika, ī paš i cena! Atrodas pastaigas attā lumā no Prā gas (15 minū tes lī dz Pulvervā rtiem). Istabas ē rtas, ir internets, TV, ledusskapis. Vā rdu sakot, iesaku! ! !
аватар zagoryulko
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Brauciena laikā uz Prā gu mē s apmetā mies Ostash viesnī cā . Mums patika, tī rs, ē rts, diezgan labas brokastis, numuriņ i tiek uzkopti katru dienu. Viesnī cā strā dā krieviski runā još i darbinieki, ar skaidroš anu problē mu nebū s. … Tomēr ▾ Brauciena laikā uz Prā gu mē s apmetā mies Ostash viesnī cā . Mums patika, tī rs, ē rts, diezgan labas brokastis, numuriņ i tiek uzkopti katru dienu. Viesnī cā strā dā krieviski runā još i darbinieki, ar skaidroš anu problē mu nebū s. Viesnī ca atrodas netā lu no centra, ar kā jā m var 10-15 minū tes. Mē s vienkā rš i gā jā m ekskursijā s, apmē ram 20 minū tes lī dz Pulvera vā rtiem. No rī ta visvairā k, lā dē jas : )
аватар gsv023
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē lieties ceļ ojumu aģ entū rā no daudzā m piedā vā tajā m viesnī cā m. Izvē le krita uz š o komforta un atraš anā s vietas dē ļ . Nekad nenož ē loju! 1) cenas ir vairā k nekā dieviš ķ as; 2) Atraš anā s vieta ir lieliska (kluss rajons bez tū ristu kņ adas, bet tajā paš ā laikā. … Tomēr ▾ Izvē lieties ceļ ojumu aģ entū rā no daudzā m piedā vā tajā m viesnī cā m. Izvē le krita uz š o komforta un atraš anā s vietas dē ļ . Nekad nenož ē loju! 1) cenas ir vairā k nekā dieviš ķ as; 2) Atraš anā s vieta ir lieliska (kluss rajons bez tū ristu kņ adas, bet tajā paš ā laikā.15-20 minū š u gā jiens lī dz Pulvertornim! ; 3) Telpas nav jaunas, nav š ikas, bet tī ras un labi uzturē tas (ikdienas uzkopš ana, dvieļ u maiņ a. . . ne Neaizmirstiet iedot dzeramnaudu! ). Ja pē kš ņ i kā ds nā ks un sē dē s tikai istabā , tad tas jums nederē s! Un visiem pā rē jiem Prā gas tū ristiem, kuri aizbrauc no rī ta un atgriež as noguruš i vē lu vakarā un iespaidu pilni, tas ir viss. . . Pā rnakš ņ ojā m, pabrokastojā m un atkal iepazinā mies ar Prā gu! ; 4) Brokastī m nav laika garlaikoties, un to kvalitā te nerada nekā das pretenzijas! Blakus ir vairā ki restorā ni, un tieš i pretī ir laba picē rija (papildus picai, garš ī gi makaroni), var ņ emt lī dzi, strā dā lī dz 23:30 (tas ir tad, ja atgriež oties viesnī cā pē kš ņ i kļ ū st izsalcis ) 5) Personā ls runā krieviski un cenš as visā di palī dzē t (atbildē s uz visiem jautā jumiem, sniegs padomu, iedos gludekli, fē nu, tē jkannu); 6) Reģ istratū rā ir ledusskapis ar labu alus un kā da cita alkohola izvē li; 7) viedais wi-fi ķ er visur
аватар Frogg
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Izvē lē jā mies viesnī cu tuvā k centram - ar š o viss kā rtī bā - kam jaunas kā jas - ejiet lī dz Pulvertornim kā das 15 minū tes, un kurš negrib - 50 metru attā lumā ir autobusa pietura, un pē c 10 min. jū s esat vai nu centrā (Republikas laukumā ), vai arī nā kamā pietura ir liela apmaiņ as stacija Florenc - no turienes jū s varat doties uz jebkuru Prā gas daļ u. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies viesnī cu tuvā k centram - ar š o viss kā rtī bā - kam jaunas kā jas - ejiet lī dz Pulvertornim kā das 15 minū tes, un kurš negrib - 50 metru attā lumā ir autobusa pietura, un pē c 10 min. jū s esat vai nu centrā (Republikas laukumā ), vai arī nā kamā pietura ir liela apmaiņ as stacija Florenc - no turienes jū s varat doties uz jebkuru Prā gas daļ u.
Mē s ā tri norē ķ inā jā mies (atseviš ķ i ar nostalģ iju vē los atzī mē t reģ istratū rā esoš o ledusskapi ar vairā ku veidu alu, alkoholiskajiem un bezalkoholiskajiem dzē rieniem par Maskavai smieklī gā m cenā m !! ! ).
Istabas mazas, vannas istabā , protams, mitrs un smird pē c kanalizā cijas, bet tas ir pieļ aujams, ja durvis ir aizvē rtas. Mums bija 21. istaba ar logiem uz pagalmu-aku, un tur ir smē ķ ē tā ju zona. stā vs augš ā , un tur iereibuš ie viesi tusē jā s lī dz vē lam vakaram, kliedza, dzē ra - viesnī cas vadī ba acī mredzot viņ iem nekā dus komentā rus neizteica, tā pē c viņ iem no rī ta brokastī s bija jā skaidro tā , lai varē tu saprast, "kas ir labs un kas ir slikts".
Tī rī ja parasti treshki-veļ a tika mainī ta gandrī z katru otro dienu un dvieļ i arī (atstā ja $ 1-2 katrs). Televī zijā ir viens krievu kanā ls: "news 24", varbū t ir arī citi, bet tā pē c, ka pults bija beigta (pogas ik pa laikam nodiluš as, redz), klikš ķ inot, katru reizi tuvojoties kastī tei salū za, un tas nebija vajadzī gs.
Mums bija vē ls lidojums un uzreiz pē c brokastī m mū s brī dinā ja, lai braucam prom, uz piedā vā jumu piemaksā t, atbildē ja, ka istabiņ a jau pā rdota. : (((Beigā s piedā vā ja istabu 5. stā vā bē niņ os, un tā kā vecais lifts iet tikai uz 4. , tad nā cā s kā pt pa stā vā m spirā lveida kā pnē m ar koferiem.
Brokastis ir diezgan ē damas, saimnieks katru rī tu ienā k ē damistabā un sveicina cilvē kus, viņ š reizē m nekavē jas palī dzē t darbiniekiem notī rī t traukus no galdiem.
Bū tu jauki, protams, istabā s ievietot vismaz nelielus ledusskapjus: mē s runā jā m ar tū ristiem no citā m 3 * viesnī cā m - daudzi no viņ iem bija istabā s.
Tā ī sumā – ja ir kā di jautā jumi – jautā jiet, ko es zinu – es jums pateikš u.
аватар newrich
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca atrodas tuvu centram – tas ir tā s lielais pluss! Mē s vienmē r gā jā m kā jā m, ceļ š lī dz Pulvervā rtiem bija 10-15 minū tes staigā š anas tempā , ne vairā k. Katru dienu nā ca istabene (mainī ja dvieļ us, slaucī ja, iznesa miskasti). … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas tuvu centram – tas ir tā s lielais pluss! Mē s vienmē r gā jā m kā jā m, ceļ š lī dz Pulvervā rtiem bija 10-15 minū tes staigā š anas tempā , ne vairā k. Katru dienu nā ca istabene (mainī ja dvieļ us, slaucī ja, iznesa miskasti). Mū su istaba bija ē rta. Bet mē s praktiski nepavadī jā m laiku viesnī cā : cē lā mies agri no rī ta, paē dā m brokastis un devā mies uz pilsē tu vai ekskursijā s, atgriezā mies vē lu, lai pā rnakš ņ otu. Mums bija iekļ autas brokastis - standarta komplekts: bulciņ as, olu kultenis, desa, š ķ iņ ķ is, siers, jogurti. Kafija, tē ja, sulas. Bez frillē m, bet pietiekami labs. Personā ls ir draudzī gs, ar krieviem cenš as sarunā ties krieviski. Bijā m apmierinā ti.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kā du dienu biju š ajā viesnī cā , tu stā sti neticamas pasakas, nebija saplē stu, sū du palagu un dvieļ u, JĀ nav modernu mē beļ u, JĀ brokastis nespī d ar daudzveidī bu, BET TU NEBIJA IZBALSTS, DVIEĻ I UN GULTA IR TĪ RI UN NAV saplī suš i, ortopē diski matrač i, istabas tī ras ! Personā ls ļ oti pieklā jī gs. … Tomēr ▾ Kā du dienu biju š ajā viesnī cā , tu stā sti neticamas pasakas, nebija saplē stu, sū du palagu un dvieļ u, JĀ nav modernu mē beļ u, JĀ brokastis nespī d ar daudzveidī bu, BET TU NEBIJA IZBALSTS, DVIEĻ I UN GULTA IR TĪ RI UN NAV saplī suš i, ortopē diski matrač i, istabas tī ras ! Personā ls ļ oti pieklā jī gs. Pats izlē mu, ka nā kamreiz palikš u tur, tur tuvu centram un ļ oti ē rti nokļ ū t (ar transportu nebraucā m 8dienā s) , un cena pieņ emama! PS un tu gribē ji prezidenta svī tu par 3 kapeikā m ? tas nenotiek!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар aisa1984
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Normā la viesnī ca. Netā lu no centra, vienmē r gā ju kā jā m. Tuvumā ir daudz krogu) Istaba tomē r bija tik pieticī ga. Personā ls ir pieklā jī gs un gatavs palī dzē t) Nav sū dzī bu, izņ emot trokš ņ ainos vā cieš us aiz sienas) Bet no daž ā dī bas uz nā kamo. … Tomēr ▾ Normā la viesnī ca. Netā lu no centra, vienmē r gā ju kā jā m. Tuvumā ir daudz krogu) Istaba tomē r bija tik pieticī ga. Personā ls ir pieklā jī gs un gatavs palī dzē t) Nav sū dzī bu, izņ emot trokš ņ ainos vā cieš us aiz sienas) Bet no daž ā dī bas uz nā kamo. Es mē ģ inā š u vē lreiz)
аватар karikova-olga
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s devā mies no Amigo-S. Viesnī ca Olga bija rezervē ta, bet ievietota Ostas viesnī cā . Un vē l labā k – atrodas pavisam netā lu no Prā gas centra, 1. pieturā no Florences metro stacijas. Mī ļ i, omulī gi, vienkā rš i, bez liekumiem. … Tomēr ▾ Mē s devā mies no Amigo-S. Viesnī ca Olga bija rezervē ta, bet ievietota Ostas viesnī cā . Un vē l labā k – atrodas pavisam netā lu no Prā gas centra, 1. pieturā no Florences metro stacijas. Mī ļ i, omulī gi, vienkā rš i, bez liekumiem. Personā ls zina krievu valodu, visi ir draudzī gi un burvī gi, palī dzē ja mums ceļ ot, pastā stī ja, kas un kā . Mums patika!
Отель Ostas
Parādīt vairāk »


iemiesojums Malina_secrets
Ko ņemt līdzi uz Prāgu...uz 4 dienām...? Paldies!
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums Malina_secrets
Uz Prāgu plānoju braukt marta vidū, caur ceļojumu aģentūru...man bija Šengena, bet poļu... Uztraucos, ka ar situāciju valstī, ne visiem tagad ir dots! Kurš nesen izveidoja Čehijas Šengenu, vai ar viņu bija kādas problēmas ...?
9 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Vallenšteina pils
Novērtējums 10.0
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Stats
Svētā Vīta katedrāle
Novērtējums 9.9
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Kārļa tilts
Novērtējums 8.8
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен в городском районе Прага 3 – Жижков, на улице Orebitská. Отель находится в 15-ти минутах ходьбы от исторического центра Праги, недалеко от станции метро Florenc и трамвайной остановки Husinecká, в 0,8 км от ж/д вокзала Praha Hlavní nádraží. Благодаря своему расположению отель служит прекрасной отправной точкой для осмотра достопримечательностей города.

Atrašanās vieta Отель расположен в 12,8 км от аэропорта Прага Рузине.
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, места для курения.

  • restorāns
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Telpu apraksts

Всего 32 номера в 6-этажном здании отеля: 4 одноместных номера, 26 двухместных номеров и 2 апартамента.

Istabās

Спутниковое телевидение, Wi-Fi, телефон, санузел с душевой кабиной и туалетом.

Adrese Orebitská 8, 130 00 Praha 3, Česká republika
Tālruņi: Tel.: +420 222 540 960,
Tīmekļa vietne: Ostas Hotel
FAQ
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.