Michle Hotel 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 6.010
6.0 Numurs
6.7 apkalpošana
7.3 Tīrība
6.7 Uzturs
4.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 15 minūšu tramvaja brauciena attālumā no Prāgas centra. Pirmie viesi viesnīcā tika izmitināti 1911. gadā. 50. gados viesnīcu nacionalizēja komunistiskais režīms, un 1991. gada februārī tā tika atdota īpašniekiem. Viesnīcas ēka celta jūgendstila stilā.Vairāk →
аватар Veremiyenko
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Pati viesnī ca nav slikta, bet jau veca, remonts sen nav veikts. Brokastis ir diezgan pienā cī gas, es gaidī ju, ka tā s bū s sliktā kas! Viesnī cas atraš anā s vieta ir klusā vietā , tā s priekš ā nenotiek nekā di nakts svē tki. … Tomēr ▾ Pati viesnī ca nav slikta, bet jau veca, remonts sen nav veikts. Brokastis ir diezgan pienā cī gas, es gaidī ju, ka tā s bū s sliktā kas! Viesnī cas atraš anā s vieta ir klusā vietā , tā s priekš ā nenotiek nekā di nakts svē tki. Transporta apmaiņ a ir ļ oti laba, centrs sasniedzams 20 minū tē s. Viesnī cā saprot krievu valodu, tā pē c ar valodu grū tī bu nebija.
аватар alwer70
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca atrodas tā lu no centra, ar skatu uz rajonu Prā ga 4. Tramvaja pietura atrodas 7 minū š u attā lumā no viesnī cas, bet uz centru kursē tikai viens tramvajs. Metro ir ļ oti tā lu, mē ģ inā jā m staigā t (kas radī ja š ausmas vietē jo acī s), 45 minū tes gā jā m ā trā solī . … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas tā lu no centra, ar skatu uz rajonu Prā ga 4. Tramvaja pietura atrodas 7 minū š u attā lumā no viesnī cas, bet uz centru kursē tikai viens tramvajs. Metro ir ļ oti tā lu, mē ģ inā jā m staigā t (kas radī ja š ausmas vietē jo acī s), 45 minū tes gā jā m ā trā solī . Istabā nav ne ledusskapja, ne fē na. Ī paš i ne gaisa kondicionieris. Rezultā tā jū s naktī atverat logu un...neguļ at visu nakti, jo. zem logiem garā mbraucoš s ceļ š ar tramvaja sliedē m. Tramvajs kursē visu diennakti. Brokastis ir standarta, darbinieki saprot krievu valodu un atbild uz jautā jumiem. 8 dienas dvieļ i tika mainī ti vienu reizi (un bija sajū ta, ka tie tika mainī ti starp istabā m). Tuvumā nav lielu iepirkš anā s centru.
аватар anna_yak
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba č etrzvaigž ņ u viesnī ca. Pa logu skats uz kā rtī gā m mā jā m un priež u mež u. Istabas izremontē tas, gaiš as mē beles, viss jauns un tī rs. Vienī gais negatī vais: brokastī s labā k ierasties lī dz 7. … Tomēr ▾ Laba č etrzvaigž ņ u viesnī ca. Pa logu skats uz kā rtī gā m mā jā m un priež u mež u. Istabas izremontē tas, gaiš as mē beles, viss jauns un tī rs. Vienī gais negatī vais: brokastī s labā k ierasties lī dz 7.00, vē lā k riskē palikt bez ē diena. Ē dot no pulksten 7.00 lī dz 7.30, viņ i nekad neredzē ja, ka ē diens tiktu pievienots. Ar tramvaju lī dz centram 25 minū tes.
аватар tutuzik
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Karte, ko Lakonija mums izmeta pē dē jā brī dī Bet sakarā ar to, ka ir pretī gi, auksti, nav zaļ umu, tā lu no centra, un duš as vietā - bedre grī dā - mē s tajā gandrī z nedzī vojā m, bet tusē jā mies Prā gā un Austrijā . … Tomēr ▾ Karte, ko Lakonija mums izmeta pē dē jā brī dī
Bet sakarā ar to, ka ir pretī gi, auksti, nav zaļ umu, tā lu no centra, un duš as vietā - bedre grī dā - mē s tajā gandrī z nedzī vojā m, bet tusē jā mies Prā gā un Austrijā .
Starp citu, uz lifta rakstī ts - maksimums divas personas


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Vallenšteina pils
Novērtējums 10.0
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Stats
Svētā Vīta katedrāle
Novērtējums 9.9
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Kārļa tilts
Novērtējums 8.8
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен в 15 минутах езды на трамвае от центра Праги. Первые гости были размещены в отеле ещё в 1911 году. В 50-х годах отель был национализирован коммунистическим режимом и была возвращен владельцам в феврале 1991 года. Здание отеля построено в стиле Ар-Нуво.

Atrašanās vieta 5 минут езды на автобусе от станции метро Kačerov. 15 минут езды на трамвае от центра Праги.
Viesnīcā

Ресторан с баром (чешская и европейская кухня), салон для праздничных случаев на 50 мест, летний ресторан.
Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, факс/ксерокопирование, места для курения.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 31 номер.

Istabās

Душ, туалет, телефон, телевизор.

Adrese Nuselská 124, Praha 4
Tālruņi: tel.: +420 261 218 317, fax.: +420 261 212 211, mob.: +420 777 218 317
Tīmekļa vietne: Michle Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.