Viesnīca Legia. "Prāgas pasaka" no "4 gadalaiki"

12 Novembris 2015 Ceļošanas laiks: no 27 Oktobris 2015 ieslēgts 03 Novembris 2015
Reputācija: +5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Hotel Legia 3. Ekskursija Prā gas pasakā  — ekskursijas Vī ne, Drē zdene, Prā gas pils, vecpilsē ta

Kopumā apmierinā ts.

Viesnī ca


503.  istaba. Diemž ē l — skats uz blakus esoš o ē ku. Lifts bija jauns. Katrai personai parā dī jā s Wi-Fi - tiek dota parole. Tī rī š ana notiek katru dienu, bet gulta netika mainī ta 7 dienas. Dzirdamī ba laba, bet kaimiņ i ī paš i netraucē ja. Tur bija daudz studentu un tikai do jaunieš i. Brokastis garš ī gas par trī s rubļ u banknoti - 2 veidu sieri, 5 veidu desiņ as, 2 veidu desiņ as, bulciņ a, kū ka, olas, tomā ti, paprika, gurķ i, vī nogas, ā boli, 4 veidu maize, musli un vairā k. Viss ir garš ī gi. Ī paš i man patika kafija. Mī nuss - garš ī gi, bet pē c 3 dienā m garlaicī gi. Visu darbinieku attieksme bija laba. Gandrī z visi runā krieviski. Mī nuss tē jas cienī tā jiem - istabā nav tē jkannas - ir neē rti iet no reģ istratū ras uz istabu 5 stā vā ar verdoš u ū deni glā zē . Blakus metro, tramvaja pietura, krā jkase, CFS, Paul, Tesco, Bill, krogs pie Grafo, picē rija utt.

Atraš anā s vieta ir normā la, bet visas 4 Seasons tū res sā kā s no Malostranska metro stacijas un bija jā brauc ar metro. Man bija biež i jā ceļ o. Jo otrajā dienā bijā m noguruš i staigā t uz katru skatu. viens brauciens 1 personai uz 30 minū tē m maksā.24 kronas

Ē diens

Biju slavenajā Paulā – nepatika – gaidī ja vairā k. Nav lē ts un nekas ī paš s.

Pivovarsky dum - viņ i paņ ē ma 8 alus veidu komplektu par 150 kronā m. Man negarš oja alus, viss bija rū gts, garš a bija kafija, banā ns, kvieš i utt.

Ferdinands (blakus Nacionā lajam muzejam) - patika, interjers ļ oti ļ oti vienkā rš s un atgā dina ē damistabu, bet porcijas lielā kas, alus lej kā paredzē ts, 7 alus lodes likā s parastas, Ferdinands tumš s 11 nav ļ oti rū gts, nedaudz labā ks. Siera grauzdiņ i ļ oti garš ī gi, man nepatika marinē tais germelī na siers, trekna, stipri izteikta dā rzeņ u garš a.

Stepanska pie pulvera vā rtiem - kuiļ a ceļ galam nepatika - parastā vā rī ta gaļ a, garš oja sā lī ti kā posti, patika tumš ais kazas alus, lej mazā k kā gaidī ts - putu dē ļ .

Mē s gribē jā m atrast suvenī rus lē tā k, tač u viņ i tos nekur nevarē ja atrast. Viņ i to paņ ē ma Info centrā Panskaya 6 - izvē le laba, ieeja caur arku iekš pagalmos, ir arī siltummainis, valū tas kurss ir labā ks nekā bankā s.

Beč erovku paņ ē ma Bilā , Tesco nedaudz dā rgā k, bet Prā gā Dutifree Becherovka izrā dī jā s lē tā ka.

Kafejnī cā s, restorā nos, aptiekā s, kasē s un tā tā lā k daudzi cilvē ki runā ja krieviski. Nebija nekā du problē mu

Vī ne — 4 stundas vienā virzienā ar neē rtu autobusu (piepilsē tas tipa). Ceļ vedis no 4. sezonas turpinā ja savu stā stu gandrī z visas 4 stundas bez apstā jas. Labi padarī ts. Daudz interesantu lietu no Austrijas valdnieku dzī ves. Nepatika Č ehijas ceļ i pie Prā gas. Stipri kratā s. Ekskursija ir smaga. Kad nokļ ū stat Vī nē , jū s vairs neko nevē laties.


Vī ne nav pā rsteigta. Centrs nav liels, visi stili ir sajaukti, jo viss ir vienuviet - pils, boutiques, baznī cas, ī paš u noskaņ ojumu nejutu. Pilsē ta nepatika. aizgā ja uz kasi - skrē ja kā das minū tes 15. Nekas ī paš s, bet vienu reizi var redzē t. Dzī vokļ os viņ i negā ja - pie kases bez akcenta meitene teica, ka Sanktpē terburgā esot labā k. Laiks pagā ja tik ā tri. Ē dā m gides ieteiktajā kafejnī cā - bezgarš ī gi. Ē d tikai izsalcis. Bet Sacher izrā dī jā s lē ts un ē dams. Vī nes desa uz ielas ar neparastā m garš vielā m - so-so. Vispā r neko super interesantu un skaistu neredzē jā m. Galvenā katedrā le man patika mazā k nekā Prā gā , Sv. Vita. Ja tev nav ž ē l laika, naudas un labi panes pā rvietoš anos, tad vari doties, bet neko ī paš u no ceļ ojuma negaidi.

Drē zdene - centrs ir vē l mazā ks nekā Vī nē , 2.5 ielas.

Tā da pati arhitektū ra kā Vī nē , pē c Vī nes likā s diezgan garlaicī gi, bet ir vairā k iespē ju labi nofotografē t, jo atš ķ irī bā no Vī nes vietā m ir mazā k tū ristu, var attā linā ties no objektiem un tie iekļ aujas kadrā . Vispā r vē l mazā k interesanti kā Vī nē . Nepatika baltā vā cu desa. Gandrī z bezgarš ī gi.

Air — turp un atpakaļ lidoja ar Czech Airlines. Nepatika. Pabaroja vienā virzienā mazliet labā k par otru, kopumā nemaz nav slikti! BET. Reiss aizkavē jā s par aptuveni 40-50 minū tē m, lidmaš ī nā kaut kas tika remontē ts. Nolaiž oties atpakaļ gandrī z sē dē ju pie vī ra, cik saprotu lidmaš ī na izklī da un no gaisa nolaiž oties sā ka palē ninā ties, lidmaš ī na ilgi š ū pojā s daž ā dos virzienos. Nekad neko tā du nebiju redzē jis 4 gadu laikā , kad lidoju. Kaut gan maigi sē dē ja uz riteņ iem. Man radā s iespaids, ka tas ir braukš anas stils, ka Prā gā autovadī tā ji brauc pa ceļ iem un strauji bremzē , ka piloti ir gaisā .

Transports. Mē s braucā m ar metro un tramvaju.

Tramvajs pī ķ a stundā s ir neē rtā ks. Viena biļ ete. Pirkts kasē vai jebkuros stendos. Daž ā s stacijā s Cass netika atrasts vai slē gts agri.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums