Emmy Rezidence 4*– Atsauksmes

6
Novērtējums 8.710
№10 viesnīcas reitingā Prāga
9.4 Numurs
9.0 apkalpošana
9.4 Tīrība
8.0 Uzturs
6.2 Infrastruktūra
Rezidence Emmy atrodas klusā Prāgas rajonā 4, 7 km uz dienvidiem no Čehijas galvaspilsētas centra. Autobusu pietura Ikem atrodas 25 metru attālumā no viesnīcas. Ērta transporta atrašanās vieta ļauj ērti nokļūt jebkurā pilsētas daļā ar sabiedrisko transportu, tostarp pilsētas vēsturiskajā centrā un galvenajās Prāgas apskates vietās.Vairāk →
аватар maria30
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā ar grupu. Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga! Moderns, tī rs, ē rts. Ļ oti labas brokastis restorā nā un milzī gi numuriņ i. Neliels mī nuss - nav tieš a savienojuma ar centru - jā brauc attiecī gi ar metro un autobusu, jā pavada vairā k nekā stunda, lai tur nokļ ū tu. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā ar grupu.
Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga! Moderns, tī rs, ē rts. Ļ oti labas brokastis restorā nā un milzī gi numuriņ i. Neliels mī nuss - nav tieš a savienojuma ar centru - jā brauc attiecī gi ar metro un autobusu, jā pavada vairā k nekā stunda, lai tur nokļ ū tu. Bet, ņ emot vē rā , cik viesnī ca ir laba, š ī nianse ir izlī dzinā ta.
Es iesaku š o viesnī cu visiem, kas vē las dzī vot ļ oti komfortablos apstā kļ os Prā gā .
аватар vikat
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jauna moderna viesnī ca, ļ oti jauka. Liela istaba, viss jauns, liela atseviš ķ a vannasistaba ar vannu, ļ oti tī rs. Ir fē ns. Jauks vestibils un restorā ns. Brokastis sagā dā ja zinā mu vilš anos: bagā tī gas, bet ne visas garš ī gas. … Tomēr ▾ Jauna moderna viesnī ca, ļ oti jauka. Liela istaba, viss jauns, liela atseviš ķ a vannasistaba ar vannu, ļ oti tī rs. Ir fē ns. Jauks vestibils un restorā ns.
Brokastis sagā dā ja zinā mu vilš anos: bagā tī gas, bet ne visas garš ī gas. Bet jū s noteikti neatstā siet izsalkuš us, garš ī gus smalkmaizī tes.
Tā lu no centra, bet to nejutā m, jo. mū s aizveda ar autobusu. Viņ i arī mani biedē ja ar ā trā s palī dzī bas skaļ ajā m sirē nā m, kuras stacija atrodas netā lu, bet mē s tā s nedzirdē jā m.
аватар svkmdel
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
. . . lai gan, kad mē s tur bijā m, tas joprojā m bija 3 zvaigž ņ u) Patieš ā m, vienī gais negatī vais ir attā lums no centra. Bet jebkuram aktī vam tū ristam tas drī zā k ir pluss - bija iespē ja iejusties "mazajā č ehā ", no rī ta nokļ ū stot vecpilsē tā . … Tomēr ▾ . . . lai gan, kad mē s tur bijā m, tas joprojā m bija 3 zvaigž ņ u)
Patieš ā m, vienī gais negatī vais ir attā lums no centra. Bet jebkuram aktī vam tū ristam tas drī zā k ir pluss - bija iespē ja iejusties "mazajā č ehā ", no rī ta nokļ ū stot vecpilsē tā .
Plusi: ļ oti ē rta istaba - vanna (! ), atseviš ķ a vannas istaba, izlietne, el. istabā plī ts un ledusskapis (!! ! ), logi uz parku, ierī kots Pirmais kanā ls (RF). Mī nusi: ne pā rā k daudzveidī gas brokastis; tā lu no centra, jā iet ar 1 maiņ u, bet ne ilgi (! ).
аватар marful
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Rezidence Emmy ir moderni aprī kota č etrzvaigž ņ u viesnī ca, kas atrodas klusā Prā gas 4. rajonā . Tā piedā vā izmitinā š anu ī paš i plaš os numuros ar bezmaksas WiFi interneta pieslē gumu un autostā vvietu tieš i pie viesnī cas. … Tomēr ▾ Rezidence Emmy ir moderni aprī kota č etrzvaigž ņ u viesnī ca, kas atrodas klusā Prā gas 4. rajonā . Tā piedā vā izmitinā š anu ī paš i plaš os numuros ar bezmaksas WiFi interneta pieslē gumu un autostā vvietu tieš i pie viesnī cas. Lī dz centram var nokļ ū t 20-25 minū tē s, no viesnī cas ar autobusu nr. 114 lī dz Kač erovas metro stacijai, 7 minū š u attā lumā un tā lā k ar metro. Ticiet man, ceļ š nesarež ģ ī ja braucienu. Brokastu bufete viesnī cā s.
аватар Wanderer777
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba viesnī ca. Tā lu no centra, apmē ram 30-35 minū tes. Kā tur nokļ ū t: ar metro lī dz Kacherou pieturai. Transfē rs uz 114. autobusu un 5. pieturas lī dz viesnī cai (IKEM pietura). Sā tī gas brokastis. Elektroniskā s ciparu atslē gas. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca. Tā lu no centra, apmē ram 30-35 minū tes. Kā tur nokļ ū t: ar metro lī dz Kacherou pieturai. Transfē rs uz 114. autobusu un 5. pieturas lī dz viesnī cai (IKEM pietura). Sā tī gas brokastis. Elektroniskā s ciparu atslē gas. Mā jī gi, tī ri. Man nebija jā runā ar darbiniekiem, mē s bijā m daļ a no ekskursiju grupas. Vispā r man patika.
аватар l_back_mail.ru
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man patika viesnī ca, klusa un tī ra. vienī gais negatī vais, ka centrs ir tā lu, lai brauktu ar autobusu + metro transfē rs. Vē l viens trū kums ir ā trā s palī dzī bas klī nikas klā tbū tne tuvumā (ā trā s palī dzī bas sirē nas periodiski mostas naktī ). … Tomēr ▾ Man patika viesnī ca, klusa un tī ra. vienī gais negatī vais, ka centrs ir tā lu, lai brauktu ar autobusu + metro transfē rs. Vē l viens trū kums ir ā trā s palī dzī bas klī nikas klā tbū tne tuvumā (ā trā s palī dzī bas sirē nas periodiski mostas naktī )


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Vallenšteina pils
Novērtējums 10.0
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Stats
Svētā Vīta katedrāle
Novērtējums 9.9
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Kārļa tilts
Novērtējums 8.8
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель Rezidence Emmy находится в спокойном районе Прага-4, в 7 км к югу от центра чешской столицы. В 25 метрах от отеля расположена автобусная остановка Ikem. Удобное транспортное положение позволяет легко добраться на общественном транспорте до любой точки города, в том числе до исторического центра города и основных достопримечательностей Праги.

Atrašanās vieta 8,9 км до Пражского Града, 17 км до аэропорта имени Вацлава Гавела.
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, завтрак «шведский стол», камера хранения, услуги по глажению одежды, факс/ксерокопирование.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Telpu apraksts

В отеле 138 одно-, двух- и трехместных номеров 24 м².

Istabās

Кондиционер, телевизор со спутниковыми каналами, сейф, рабочий стол, телефон, мини-бар, утюг и гладильная доска (по требованию), ванная комната с душевой кабиной или ванной и санузлом, фен (по требованию), бесплатный Wi-Fi.

Adrese K Zelené Louce 2A, Прага, 140 00, Чехия
Tālruņi: +420 246 020 000
Tīmekļa vietne: Emmy Rezidence
FAQ