LIELISKI!

Rakstīts: 10 augusts 2017
Ceļošanas laiks: 4 — 9 augusts 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Bijā m ļ oti apmierinā ti ar uzturē š anos Prā gas viesnī cā Caruso. Viesnī cas ē ka ir arhitektū ras piemineklis. Lieliska viesnī cas atraš anā s vieta. Centrā uz klusas ielas. Kaimiņ mā jā s ir veikali, bā ri, restorā ni. Un, protams, tuvu visā m galvenajā m apskates vietā m. Netā lu no Vltavas upes. Ir ļ oti patī kami vakarā pastaigā ties pa krastmalu, skatī ties uz gaismā m, upes tecē jumu, daudzā m tvaikonē m ar atpū tniekiem. Pilnī ga dzī ves svē tku sajū ta.
Viesnī cā ir skaists interjers un patī kama atmosfē ra. Daudz skaistu detaļ u, kas patī k acij. Mums patika doties brokastī s uz stilī gu restorā nu. Protams, nav tā das pā rpilnī bas kā Turcijas un Ē ģ iptes kū rortos, tač u ē diens ir kvalitatī vs un daudzveidī gs. Jū s varat ieturē t labas brokastis.
Ir pieejamas visas ē rtī bas, tostarp lieliska klimata kontroles sistē ma.

Viesnī ca atstā ja tik labu iespaidu, ka gribu š eit atgriezties vē lreiz. Ko mē s noteikti darī sim savā nā kamajā braucienā uz Prā gu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu