Kafka 2*– Atsauksmes

4
Novērtējums 6.510
Viesnīca atrodas 15 minūšu attālumā no pilsētas centra, un tajā ir 28 numuri. Viesnīcas restorāns piedāvā čehu un starptautiskās virtuves ēdienus.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bija ar jaunu vī rieti tajos paš os randiņ os ar Ludmilu. no 1.10 lī dz 8.10. 2011. Tač u iespaidi ir radikā li atš ķ irī gi. Pirmkā rt, mē s ieradā mies viesnī cā ļ oti vē lu bez rokā m un bez kā jā m! Mums iedeva, lai arī ceturtajā stā vā , bet trī svietī gu istabu (viena milzī ga divguļ amā gulta un viena vienvietī ga)! Brokastis ir tipiskas Eiropas. … Tomēr ▾ Bija ar jaunu vī rieti tajos paš os randiņ os ar Ludmilu. no 1.10 lī dz 8.10. 2011. Tač u iespaidi ir radikā li atš ķ irī gi. Pirmkā rt, mē s ieradā mies viesnī cā ļ oti vē lu bez rokā m un bez kā jā m! Mums iedeva, lai arī ceturtajā stā vā , bet trī svietī gu istabu (viena milzī ga divguļ amā gulta un viena vienvietī ga)! Brokastis ir tipiskas Eiropas. Netā lu no centra, nesteidzī gas pastaigas attā lumā.20 minū tes lī dz Pulvervā rtiem. Pē c gada nolē mā m atgriezties tajā paš ā viesnī cā , tač u nez kā pē c tā nebija pā rdoš anā . rezervē ja istabu Amadeusā . Blakus ielā . Izrā dī jā s, ka ī paš nieks ir tas pats, kas Kafkā . Bet Kafka tajā laikā bija slē gta, citas tā das viesnī cas nav. Un pat sieviete reģ istratū rā bija tā da pati (Ar ī siem rudiem matiem viņ a runā ja krieviski) Istabas arī lielas un ē rtas. Vienmē r tī rs istabā . Brokastis labas, pat labā kas nekā Kafkā . ES ieteiktu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
"Kafkā " palikā m no 01.10 lī dz 08.10. 11. Viesnī ca š ausmī ga: visi krievi ir izmitinā ti pē dē jā.4 stā vā . Viesnī cā nav lifta. Smago koferi velc vispirms augš ā un tad lejā . Mums tas bija jā dara divas reizes, jo bijā m 2 dienas Minhenē , un viņ iem ir tā da procedū ra-atbrī vo istabu un saliek lietas bagā ž ā . … Tomēr ▾ "Kafkā " palikā m no 01.10 lī dz 08.10. 11. Viesnī ca š ausmī ga: visi krievi ir izmitinā ti pē dē jā.4 stā vā . Viesnī cā nav lifta. Smago koferi velc vispirms augš ā un tad lejā . Mums tas bija jā dara divas reizes, jo bijā m 2 dienas Minhenē , un viņ iem ir tā da procedū ra-atbrī vo istabu un saliek lietas bagā ž ā . istabiņ a Papildus brokastis sā kā s 8:00. Un ekskursijā s jau bija jā bū t pie Pulvervā rtiem pulksten 8:00, tā pē c bija jā ņ em pā rsvarā sausā s devas. Un tas "restorā ns" (skaļ i) atradā s pagrabā , kur smirdē ja kā pagrabā pē c puves un ž urkā m. Lai gan paš as brokastis bija diezgan normā las Eiropas viesnī cai 3***. Istabā nebija ne fē na, ne ledusskapja. Neiesaku tajā uzturē ties.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Tikko atgriezos no Prā gas. Nedē ļ u dzī vojā m Kafka viesnī cā , visiem bija 5+, mū s sagaidī ja ar draudzī gu smaidu, viss tika izskaidrots, mums paveicā s pirmo reizi sazinā ties ar krieviski runā još u sievieti, ž ē l, ka nesaņ ē mu atceries viņ as vā rdu. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no Prā gas. Nedē ļ u dzī vojā m Kafka viesnī cā , visiem bija 5+, mū s sagaidī ja ar draudzī gu smaidu, viss tika izskaidrots, mums paveicā s pirmo reizi sazinā ties ar krieviski runā još u sievieti, ž ē l, ka nesaņ ē mu atceries viņ as vā rdu. Viņ i neierobež o ē dienu brokastī s, viņ iem pat izdevā s to paņ emt lī dzi uz ceļ a, pagalms ir kluss un mā jī gs, blakus esoš ajā Gusinskaya ielā ir jauks restorā ns ar garš ī gu un daudzveidī gu ē dienkarti. Pa kreisi ir krievu veikals ar mū su produktiem, viņ i smē jā s par cenā m. Ja atgriezī simies, tad tikai š eit! Un es iesaku visiem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
jauka, sakopta, tī ra, ē rta viesnī ca, draudzī gs personā ls (pā rvalda angļ u valodu), atrodas Prā gas centrā , 4 minū š u gā jienā lī dz tramvajam. tuvumā ir daudzas kafejnī cas. Kontinentā lā s brokastis - neierobež ots. … Tomēr ▾ jauka, sakopta, tī ra, ē rta viesnī ca, draudzī gs personā ls (pā rvalda angļ u valodu), atrodas Prā gas centrā , 4 minū š u gā jienā lī dz tramvajam. tuvumā ir daudzas kafejnī cas. Kontinentā lā s brokastis - neierobež ots.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Luna 2*
Novērtējums 7.0
Čehu, Prāga
Imos 2*
Novērtējums 8.0
Čehu, Prāga
Bezdez 2*
Novērtējums 7.0
Čehu, Prāga
Atrakcijas
Vallenšteina pils
Novērtējums 10.0
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Stats
Svētā Vīta katedrāle
Novērtējums 9.9
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Kārļa tilts
Novērtējums 8.8
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Oтель расположен в 15 минутах от центра города, имеет 28 номеров. В ресторане отеля Вам предложат блюда чешской и международной кухни.

Viesnīcā

  • багажная комната

  • FAQ