Ibis Praha Old Town 3*– Atsauksmes

25
Novērtējums 8.310
№2 viesnīcas reitingā Prāga
8.4 Numurs
8.8 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.6 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīca Ibis Old Town atrodas pilsētas centrā, tikai 5 minūšu pastaigas attālumā no vecpilsētas vai Vāclava laukuma.Vairāk →
аватар Egor_Kater
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es biju Prā gā ar savu ģ imeni maija brī vdienā s un paliku š ajā viesnī cā . Diezgan pieklā jī gs, ē rts, tī rs. Tā kā mē s tajā pavadī jā m maz laika, mums ar to bija vairā k nekā pietiekami. Mani vairā k iepriecinā ja tas, ka atrodas netā lu no Vecrī gas un ar kā jā m var nokļ ū t daudzā s interesantā s vietā s, ko arī izdarī jā m. … Tomēr ▾ Es biju Prā gā ar savu ģ imeni maija brī vdienā s un paliku š ajā viesnī cā . Diezgan pieklā jī gs, ē rts, tī rs. Tā kā mē s tajā pavadī jā m maz laika, mums ar to bija vairā k nekā pietiekami. Mani vairā k iepriecinā ja tas, ka atrodas netā lu no Vecrī gas un ar kā jā m var nokļ ū t daudzā s interesantā s vietā s, ko arī izdarī jā m. Un atgriezties ir viegli, sveš ā pilsē tā , sveš ā valstī nepazudī si. Pā rtikai - brokastis un vakariņ as. Pietiekami garš ī gi un daudzveidī gi, neviens nepameta izsalcis. ES iesaku!
аватар evhen.olegovich
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Bija pagā juš ajā vasarā , biju pā rsteigts par apkalpoš anu. Viss personā ls patī kams un draudzī gs, visi apstā kļ i ir, tai skaitā Wi-Fi, numuriņ i tī ri un labi uzturē ti, bufete. . . atš ķ irī bā no mū su viesnī cniekiem, biju patī kami pā rsteigta. … Tomēr ▾ Bija pagā juš ajā vasarā , biju pā rsteigts par apkalpoš anu. Viss personā ls patī kams un draudzī gs, visi apstā kļ i ir, tai skaitā Wi-Fi, numuriņ i tī ri un labi uzturē ti, bufete. . . atš ķ irī bā no mū su viesnī cniekiem, biju patī kami pā rsteigta.
аватар Lilyabeeline20
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tī ra gultas veļ a, numuriņ i tiek uzkopti katru dienu, daudzveidī ga garš ī ga bufete, fē ns, dvieļ i, TV, internets istabā , karstais ū dens. … Tomēr ▾ Tī ra gultas veļ a, numuriņ i tiek uzkopti katru dienu, daudzveidī ga garš ī ga bufete, fē ns, dvieļ i, TV, internets istabā , karstais ū dens.
аватар Maxxxx
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s devā mies uz maiju no TF Paradise Travel Zaporozhye. Mē s ieteicā m š o viesnī cu, un mē s to nenož ē lojā m. 3 minū tes no Pulvertorņ a, staigā ja naktī , nebū dams piesaistī ts metro. Telpas, protams, ir mazas, bet viss ir tik kompakts un pā rdomā ti darī ts, ka to nemaz nepamana. … Tomēr ▾ Mē s devā mies uz maiju no TF Paradise Travel Zaporozhye. Mē s ieteicā m š o viesnī cu, un mē s to nenož ē lojā m. 3 minū tes no Pulvertorņ a, staigā ja naktī , nebū dams piesaistī ts metro. Telpas, protams, ir mazas, bet viss ir tik kompakts un pā rdomā ti darī ts, ka to nemaz nepamana. Jū s varat izlaist duš as ž eleju, ir labas kvalitā tes Dove š ampū nu ž eleja. Brokastis nav sliktas, tikai kafija ir tik un tā , bet 3 * viesnī cai ļ oti laba. Jā , un joprojā m ir pā rsteidzoš i ē rts matracis)) Iespē jams, ortopē disks) Pē c pastaigas pa Prā gu un staigā jot visu dienu un pusnakti, jū s ejat gulē t uzreiz aizmigt un pietiekami gulē t, neskatoties uz to, ka piecē lā ties pulksten 7-8. no rī ta))) Ap stū ri Bill ir lielveikals, kur var nopirkt visu par normā lā m cenā m, mē s paņ ē mā m Krushovitz dā vanā m)
аватар dshap
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ciets 3*. Ļ oti tuvu vecpilsē tai. Laba vieta! Pastaigas attā lumā atrodas metro, tramvajs, iepirkš anā s centrs, tirgus. . . Istabas ir ļ oti mazas, bet ē rtas gultas, kas ir ļ oti svarī gi garā s pastaigā s pa Prā gu. Brokastis ir ļ oti labas. … Tomēr ▾ Ciets 3*. Ļ oti tuvu vecpilsē tai. Laba vieta! Pastaigas attā lumā atrodas metro, tramvajs, iepirkš anā s centrs, tirgus. . . Istabas ir ļ oti mazas, bet ē rtas gultas, kas ir ļ oti svarī gi garā s pastaigā s pa Prā gu. Brokastis ir ļ oti labas.
аватар sud1982
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ar draugu devā mies uz š o viesnī cu, jo tā nejauš i tika nomainī ta no Prā gas 2 uz to. Š ī ir pirmā reize, kad rakstu atsauksmes par viesnī cu, tā pē c bū š u nedaudz haotisks. Vispā r jau vakarā ieradā mies. … Tomēr ▾ Mē s ar draugu devā mies uz š o viesnī cu, jo tā nejauš i tika nomainī ta no Prā gas 2 uz to. Š ī ir pirmā reize, kad rakstu atsauksmes par viesnī cu, tā pē c bū š u nedaudz haotisks. Vispā r jau vakarā ieradā mies. Es, protams, neskaitī ju. Bet mē s uzreiz sē dē jā m. Iespē jams, maksimums 15 minū tes. Viesnī cas atraš anā s vieta ir vienkā rš i lieliska. Piemē ram, tajā paš ā rajonā , bet tieš i pie autoostas, ir tā das viesnī cas kā Hilton un Marriot. Mē s visu laiku staigā jā m. Viss ir tuvu. Ņ emot vē rā to, ka mā jā s vienmē r braucu ar maš ī nu, man tuvums ir tuvu. Telpas noteikti nav lielas, tač u jū s tajā s pavadā t tik maz laika, ka tas nav svarī gi. Starp citu, tas, ko viņ i raksta par brokastī m, manuprā t, ir tikai muļ ķ ī bas. Tie nav vienā di, vai drī zā k tie, protams, ir vienā di, bet jū s vienmē r varat atrast kaut ko pē c savas patikas. Ī sā k sakot, izvē lieties š o viesnī cu. . Tas ir naudas vē rts, nevilcinieties ne mirkli. Tur viss ir lieliski. Laikapstā kļ iem nav nozī mes. Starp citu, š obrī d ir tā ds super kritiens. Manuprā t, nav vē rts doties uz Drē zdeni. Nekā interesanta tur nav. Vī ne ir majestā tiska, dā rga, interesanta, bet tomē r, iespē jams, nav labā kas pilsē tas par Prā gu. Viņ š ir tik mī ļ š , silts, nav dā rgs. Vispā r nevilcinieties arī par Prā gu. esmu sajū smā . Tieš i to es gribē ju. Zelta rudens. Citā di, bet tomē r skaisti laikapstā kļ i. Garš ī gs alus. Es iesaku jums visiem apmeklē t š o paradī zi zemes virsū .
аватар MichaelRME
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti iesaku, laba viesnī ca, draudzī gs personā ls un lieliska naktsmī tne. … Tomēr ▾ Ļ oti iesaku, laba viesnī ca, draudzī gs personā ls un lieliska naktsmī tne.
аватар lera19781
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Normā la Eiropas viesnī ca 3 zvaigznes. + atraš anā s vieta ir liels pluss, atrodas VECPILSĒ (Prā ga, 1) Namesti Republiky metro, brokastis ir normā las (jogurts, graudaugi, olas, olu kultenis, kruasā ni, medus, arbū zs, sulas, kafija un tē ja, auzu pā rslas), nebija saskarsmes serviss, Tā kā atnā cu tikai nakš ņ ot, istabiņ as tī ras, tī rī tas katru dienu. … Tomēr ▾ Normā la Eiropas viesnī ca 3 zvaigznes.
+ atraš anā s vieta ir liels pluss, atrodas VECPILSĒ (Prā ga, 1) Namesti Republiky metro, brokastis ir normā las (jogurts, graudaugi, olas, olu kultenis, kruasā ni, medus, arbū zs, sulas, kafija un tē ja, auzu pā rslas), nebija saskarsmes serviss, Tā kā atnā cu tikai nakš ņ ot, istabiņ as tī ras, tī rī tas katru dienu.

- istabā s nav ne ledusskapja, ne minibā ra, dī vaini darbojas lifts, brī ž iem ignorē vē lamo stā vu un turpina braukt tā lā k, dvieļ i tikai viens liels (sejai atseviš ķ u nedod). Pē c veļ as vai T-krekla mazgā š anas to nav iespē jams pakā rt. Telpas ir ļ oti mazas, kā jau visā Eiropā.

No lidostas RUZYNE: autobuss 119, nokļ ū t Dejvicka stacijā (zaļ ā lī nija), tad doties uz Mustek staciju (dzeltenā lī nija), nokļ ū t Namesti Republiky stacijā , tā ir ļ oti tuvu (5 minū š u gā jienā ). Biļ ete tiek pā rdota pieturā automā tā (32 kronas), pieņ em tikai sī kumu (jā maina vai, atdodot valū tu, palū dziet, lai iedod mazos).
Autobusā tikai vienu reizi jā ieliek kompostē , biļ ete derī ga arī metro, bet pā rkompostē t nevajag.
аватар azazybin
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca atrodas paš ā Prā gas centrā - Republikas laukumā , 7-10 minū š u gā jienā lī dz Vecpilsē tas laukumam. Lī dz stacijai - 20 minū tes ar kā jā m (vai 4 minū tes ar tramvaju), lī dz piepilsē tas stacijai kopumā viegli sasniedzama - 4 minū tes ar kā jā m. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas paš ā Prā gas centrā - Republikas laukumā , 7-10 minū š u gā jienā lī dz Vecpilsē tas laukumam. Lī dz stacijai - 20 minū tes ar kā jā m (vai 4 minū tes ar tramvaju), lī dz piepilsē tas stacijai kopumā viegli sasniedzama - 4 minū tes ar kā jā m. Viesnī ca nepā rsteidza, par kā dā m trī s zvaigznē m nevar bū t ne runas - tā s paš as Ibis ķ ē des viesnī ca, divas zvaigznes, Minhenē ir jū tami labā ka. (š aurajā ) istabā nekā nav, izņ emot glā zi un ū dens pudeli par 4 eiro. Ir televizors ar vienu krievu valodas kanā lu - Planet24. Elektrisko tē jkannu un krū zes var iznomā t par 5 eiro dienā - tas ir skopi! č ī bas un halā ti - nē , bet č ī bas var nopirkt par 2 eiro - skopais! Brokastis ir tik un tā , bet var dzert tē ju ar bulciņ u un vienkā rš u sieru vai š ķ iņ ķ i, un, ja paveiksies, bū s ā bolu vai balto kā postu salā ti. Viesnī cā ir 3 lifti, bet tie pā rvietojas tikai tad, ja ievieto viesnī cas karti, biež i kaut kas notiek un no 3 liftiem tikai 1-2 reaģ ē uz karti. Apmē ram 10 metrus pie izejas pa labi atrodas tirdzniecī bas centrs Palladium, un pa kreisi apmē ram 20 metrus ir 2 siltummaiņ i, un, noejot vē l 100 metrus, pagrabā bū s lē ts LIDL lielveikals. . Visi restorā ni š ajā rajonā ir labi, bet, manuprā t, nedaudz dā rgi. Laba pica - piepilsē tas stacijā .
аватар Kristina82
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s ar vī ru ceļ ojā m kopā . Viesnī ca atrodas paš ā Prā gas centrā un ir ē rta apskates objektu tuvumam un ekskursiju pulcē š anā s vietai! Pilnī bā attaisno deklarē tā s zvaigznes: tī ras, koptas, pieņ emamas brokastis un draudzī ga uzņ emš ana (krievu val. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru ceļ ojā m kopā . Viesnī ca atrodas paš ā Prā gas centrā un ir ē rta apskates objektu tuvumam un ekskursiju pulcē š anā s vietai! Pilnī bā attaisno deklarē tā s zvaigznes: tī ras, koptas, pieņ emamas brokastis un draudzī ga uzņ emš ana (krievu val. viņ i saka "š ķ ī bi", bet viņ i visu saprot).
Istaba tika tī rī ta un gulta tika mainī ta katru dienu. No trū kumiem: ž ē l, ka logs atvē rā s tikai 10 cm, nav seifa, elektriskā tē jkanna, drē bju skapja vietā - tikai plaukti un pakaramie, nav duš as cepures, halā ti, č ī bas ; ziepes un š ampū ni ir tikai stacionā ri (vairumā ) - nu, tie ir sī kumi (galu galā , 3 *), jo viesnī cu izmantojā m tikai nakš ņ oš anai, mē rķ is bija ekskursijas!
Ar tik bagā tī gu programmu viņ i izbrauca/izbrauca no viesnī cas 7-8 no rī ta, 2-3 ekskursijas dienā + daudz staigā ja pa pilsē tu - atgriezā s 22-23 stundā s.
Liels skaits alus darī tavu un atrakciju pā rņ em vienkā rš i! Prā gas skaistums!
Naudu ņ em gan kronas, gan eiro. Daļ u mainī jā m lidostā un nenož ē lojā m, jo. ielu naudas mijē ji "apmā nī ja" tautu ar "tugrikiem", kas bija izgā juš i no apgrozī bas, apkrā pa utt.
Uzņ ē mē ja puse - Vedi Tour - mums nepatika (paskaidroš u, kā pē c:
- tika nodroš inā ts transfē rs: mū s sagaidī ja, iekā rtojā mies normā li, bet atpakaļ - mū s vē lu aizveda no viesnī cas (jau gribē jā m izsaukt taksi) un atgriezā mies lidmaš ī nā (lai gan bija plā ns Duty Free - mē s man nebija laika (un biju diezgan nervozs!
- ekskursijas vispā r š ausmī gas (pie mums iekļ ā va 2 bijuš os, pā rē jos "nopirka vairā k" uz vietas. Ekskursijas no 15 lī dz 60 eiro.
"Tū risma gidi" uzvedā s vienkā rš i š ausmī gi: emigranti no bijuš ā s PSRS - tā s bija tī rš ķ irnes dā mas no Č ehijas (ne mazā k), un jū s esat "bulis no liekš ķ eres" - nav ko mē ģ inā t jū su priekš ā ! Rupji , 50 cilvē ku grupa! ! ! cilvē kus veda "bez galvas caur Eiropu" - stā stī ja ā tri, klusi un neskaidri!
Padoms, ja iespē jams, neizvē lies Vedi Tour, un, ja jau saņ ē mies, tad ekskursijā s centies noklausī ties visu, ko viņ i saka, un tad, kad ir paredzē ts laiks, nofotografē , jo. jū s to nevarat darī t paralē li.
Prā ga - izrā dī jā s saburzī ta (paš i daudz staigā jā m)
1. maijā bijā m uz Vī ni - mums ļ oti patika!
Brauciens ar kuģ ī ti pa upi Prā gā ar vakariņ ā m - tā -tā )
Mistiskā Prā ga - lī dzī gi (labā k pastaigā ties pa naksnī go Prā gu - tas ir fascinē još i).
Dienvidbohē mija - laba ekskursija - ņ emiet, nenož ē losiet
Es dzirdē ju, ka citi tū risti slavē ja ekskursiju uz Karlovi Vari un Drē zdeni (Vā cija) - mums fiziski nebija laika (
Un PATIKA ALUS TŪ RE! ! ! Visvairā k neaizmirstams!! !
Ekskursija sā kā s 15 un beidzā s 20, bet mums tā ilga lī dz 22))) nevarē jā m izklī st, apmeklē jā m 4 alus darī tavas, izmē ģ inā juš i milzī gu daudzumu alus - BET! pamē ģ ini tikt pie gida Denisa - viņ š ir vienkā rš i lieliski! ļ oti interesanti, izzinoš i ar humoru un cieņ u, paldies viņ am!
(pē c citu tū ristu atsauksmē m no citiem gidiem - "so-so - dry").
Kopumā daudz fotogrā fiju, iespaidu un labu atmiņ u par braucienu!
Diviem uz 5 dienā m ekskursija maksā ja 1300 eiro (nakš ņ oš ana viesnī cā + brokastis, transfē rs, lidojums, 2 ekskursijas).
Iztē rē jā m 1000 eiro (nopirkā m papildus ekskursijas, dā vanas, pusdienas/vakariņ as alus darī tavā s, nu vē l visā dus sī kumus. . . )
Parādīt vairāk »


iemiesojums jjjjjjj7
Sveiki. Sakiet, es gribu braukt ar bērnu un atpūsties 2011. gada rudenī šajā viesnīcā. Es apskatīju daudzas atsauksmju vietnes. Mani traucē, ka pēdējās atsauksmes bija 2009. gada sākumā – 2010. gada sākumā. Vai šodien kāds tur bija? Ja būtu, raksti, vai patika?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 10 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Vallenšteina pils
Novērtējums 10.0
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Stats
Svētā Vīta katedrāle
Novērtējums 9.9
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Kārļa tilts
Novērtējums 8.8
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Ibis Old Town находится в центре города, только в 5 минутах ходьбы от Староместской или Вацлавской площади.

Telpu apraksts

Имеются номера для некурящих, 3 номера для инвалидов, 5 номеров suite

Istabās

плоские телевизоры, сателлитные антенны, wi-fi интернет, телефон, сплит система, душевая кабина, WC.

Adrese Na Porici 5, 110 00 Praha 1
Tīmekļa vietne: Ibis Praha Old Town
FAQ