Ibis Praha City 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 7.510
8.5 Numurs
8.5 apkalpošana
8.5 Tīrība
8.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
181 istaba (vienvietīgi un divvietīgi numuri). Brokastis: bufete.Vairāk →
аватар olgasmile
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba trī szvaigž ņ u viesnī ca. Draudzī gs personā ls, tī ra istaba, garš ī gas brokastis, bet internets nav ī paš i stabils. Atrodas paš ā centrā . … Tomēr ▾ Laba trī szvaigž ņ u viesnī ca. Draudzī gs personā ls, tī ra istaba, garš ī gas brokastis, bet internets nav ī paš i stabils.
Atrodas paš ā centrā .
аватар hvost
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pieklā jī ga viesnī ca, mā jī gi un tī ri numuriņ i, kaut arī ļ oti mazi. Mē beles jaunas, istabā TV bez krievu kanā la, kondicionieris. Veļ a tiek mainī ta katru dienu. Neē rti, ka nav skapja vai pakaramo virsdrē bē m - tikai viens skapis stū rī vistā lā k no ieejas. … Tomēr ▾ Pieklā jī ga viesnī ca, mā jī gi un tī ri numuriņ i, kaut arī ļ oti mazi. Mē beles jaunas, istabā TV bez krievu kanā la, kondicionieris. Veļ a tiek mainī ta katru dienu. Neē rti, ka nav skapja vai pakaramo virsdrē bē m - tikai viens skapis stū rī vistā lā k no ieejas. Vannas istabā ir duš a.
Ē diens ir tik un tā , pā rsvarā olu kultenis, sieri, aukstie gaļ as izstrā dā jumi. No maizes cepš anas un nesaldinā tā m maizī tē m ar magoņ u sē klā m, kruasā niem bez pildī juma. Visā di jogurti, musli utt. Sulas (daž kā rt raudzē tas vai stipri atš ķ aidī tas ar ū deni), tē ja, kafija. No augļ iem ā boli un apelsī ni, konservē ti persiki un ananā si.
Ē rta atraš anā s vieta, centrā , 10 minū š u gā jiena attā lumā lī dz Vā clava laukumam (kur sā kas visas ekskursijas). Blakus metro un tramvajs, lietots reti, jo. Pa centru var izstaigā t kā jā m. Tā tad jums nav jā tē rē nauda par biļ etē m.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Vallenšteina pils
Novērtējums 10.0
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Stats
Svētā Vīta katedrāle
Novērtējums 9.9
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Kārļa tilts
Novērtējums 8.8
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

181 номер (одноместные и двухместные номера).
Завтрак: шведский стол.

Atrašanās vieta Новый комфортабельный отель, расположенный в 5 минутах ходьбы от Вацловской площади.
Адрес: Katerinska 36 Praha 2
FAQ